Česko U15 – Maďarsko U18 7:0 (kon.)
konec
Česko U15
7:0 (1:0, 5:0, 1:0)
Maďarsko U18
Sobota 19.12.2015, 18:30 • Debrecín, Maďarsko • Turnaj olympijských nadějí Visegrádské čtyřky (ženy)
Partner:
     
    55:21
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Konečně to tam znovu padlo a vedeme o sedm gólů! Česká děvčata to sehrála famózně, po buly jim stačily ČTYŘI sekundy! Před brankou zůstala BARBORA MACHALOVÁ a puk poslala přesně do růžku branky, odkud se rychle odrazil ven. Ale tentokrát naštěstí rozhodčí naši radost posvětil – 7:0! Bez asistence.
     
    38:34
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    To je prostě fantazie, co ve druhé třetině provádíme s maďarskou obranou! Nedokázali jsme sice udeřit po levé straně, ale když to viděla NATÁLIE MLÝNKOVÁ, chytře počkala na druhém pólu brankoviště. Bára Machalová na ni totiž protlačila puk, naše desítka ho krásně poslala o břevno do branky a slaví hattrick – 6:0! Asistence: Barbora Machalová.
     
    37:26
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Potřetí v zápase využíváme přesilovku a navyšujeme svůj náskok už na pětibrankový! Znovu jsme dokázali překvapit nejistou brankářku Paulheimovou. Kristýna Kaltounková od hrazení přiťukla puk do jízdy SÁŘE ČAJANOVÉ, která to zkusila na bližší tyč a gólmanka propustila kotouč do sítě – 5:0! Asistence: Kristýna Kaltounková.
     
    26:00
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    České tornádo se ve druhé třetině prohání maďarským Debrecínem a naše skvělá hra vede ke gólu číslo čtyři! Ve střední vzdálenosti dostala puk na hokejku NATÁLIE MLÝNKOVÁ a po vzoru své první trefy věděla, co udělat. Vystřelila pod břevno a gólmanka tomu znovu nedokázala čelit – 4:0! Asistence: Šárka Krejníková.
     
    25:04
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Skvěle, skvěle, vedeme už o tři góly a využíváme i přesilovou hru čtyř proti třem! Parádní akci vytáhla ze své torničky NIKOLA DÝCKOVÁ. Česká kapitánka se prohnala podél pravého hrazení, přebruslila hráčku, vyjela do střelecké pozice a brankářku propálila mezi betony – 3:0! Asistence: Sára Čajanová, Kristýna Kaltounková.
     
    21:10
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    A je tady druhá radost českého týmu! Dvě obrovské šance měla Kaltounková, obě jí ale skvěle vychytala brankářka. Potom však dostala přihrávku od hrazení od Šmajdové do mezikruží SÁRA ČAJANOVÁ a z první parádně zavěsila – 2:0! Asistence: Vivien Šmajdová.
     
    11:06
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Přesilovku hned po 19 sekundách využíváme a Debrecínem poprvé zní Malá dáma! Na modré čáře dostala přihrávku od Dýckové NATÁLIE MLÝNKOVÁ, krátce potáhla puk na střed a pak vypálila. Brankářka měla pravděpodobně zakrytý výhled a vysokou střelu jenom zpomalila, ale nezastavila – 1:0! Asistence: Nikola Dýcková, Barbora Machalová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 12. Mlýnková (Dýcková, Machalová), 22. Čajanová (Šmajdová), 26. Dýcková (Čajanová, Kaltounková), 26. Mlýnková (Krejníková), 38. Čajanová (Kaltounková), 39. Mlýnková (Machalová), 56. Machalová


    Česko U15: Švejdová (Štumbaurová) – Jandušíková, Kotounová, Škrdlová, Šmajdová, Vlková, Krčková, Krejníková, Pejšová – Machalová, Mlýnková, Dýcková "C" – Hornická, Kaltounková, Čajanová – Hájková, Exnerová, Černá – S. Halounová, A. Halounová, Lorencová. Trenér: Rudolf Valla.
    Maďarsko U18: Paulheimová (V. Horváthová) – Holzerová, Fodorová, Mayerová, Preisingerová, Gaitzová, Szücsová – Pintérová "C", Pavuková, Váradiová – Egyediová, D. Horváthová, Páterková – Koczková, Jáksóvá, Sölédová. Trenér: Norbert Buzás.

    Rozhodčí: Erdei – Vincze, Szabó.
    bahis siteleri