Česko U15 – Maďarsko U18 7:0 (kon.)
konec
Česko U15
7:0 (1:0, 5:0, 1:0)
Maďarsko U18
Sobota 19.12.2015, 18:30 • Debrecín, Maďarsko • Turnaj olympijských nadějí Visegrádské čtyřky (ženy)
Partner:
     
    57:31
    A nás už nepřekvapí, že na přesilovku jde Maďarsko. Kromě dvou hráček v bitce jde totiž na trestnou i Barbora Machalová, sekání.
     
    53:34
    No a naopak jdeme my na přesilovku čtyř proti třem. Maďarky měly na ledě moc hráček, trest odpyká Maja Galántaiová (HUN).
     
    52:45
    Bernadett Holzerová (HUN) – 2 minuty za sekání.
     
    52:05
    Jakmile rozhodčí zapíská, vždycky úzkostlivě čekáme, co si vymyslí. Teď nás posílá na 1:19 do tří, Šárka Krejníková (CZE) se podle jeho mínění dopustila držení hole.
     
    51:24
    Monika Krčková (CZE) šla střílející Galántaiové do těla, což paradoxně víc bolelo ji. A je vyloučena za napadení.
     
    39:50
    Tvrdě šla na brankovišti po puku Valentýna Černá. A je z toho vyloučení na obou stranách, po startu třetí části se tak bude hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    36:41
    Právě Daniela Pejšová potom vzala puk, přejela s ním dopředu a donutila Paulheimovou zasáhnout. Při tom byla podle mínění rozhodčího faulována, i když teď bych to tak asi neviděl. Hanna Anett Gaitzová (HUN) je vyloučena za podražení.
     
    33:19
    Před českou střídačkou se bojovalo o puk ve chvíli, kdy jsme měnili hráčky. Je z toho oprávněný druhý trest za hru v šesti, který odpyká Kristýna Kaltounková (CZE). Při odjezdu na trestnou tancuje do rytmu Macklemora, kterého místní DJ pouští. Pár Maďarů na tribunách z toho šílí, ono u našich energických borkyň se ani není čemu divit...
     
    26:30
    Navíc je tady další početní výhoda. Fruzsina Mayerová (HUN) je vyloučena za držení.
     
    24:40
    A jdeme hrát čtyři na tři, tvrdá partie pokračuje. Lilla Páterková (HUN) – 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    24:20
    Teď se naopak bude hrát čtyři na čtyři. Maja Galántaiová (HUN) je vyloučena za vysokou hůl.
     
    23:32
    Ve čtyřech zatím hrajeme opravdu výborně. Ale teď si to poprvé zkusíme i ve třech. Natálie Mlýnková (CZE) je vyloučena za faul loktem.
     
    21:57
    Následuje ovšem čtvrté vyloučení našich hokejistek. Vivien Šmajdová (CZE) po souboji u hrazení pyká za nedovolené bránění.
     
    19:39
    Úžasnou práci předvedla tahle dvojka, Kaltounková pak vybojovala faul Maďarek. Také Hanna Léna Pintérová (HUN) je vyloučena za naražení zezadu. 4 na 4.
     
    18:11
    Valentýna Černá (CZE) – 2 + 10 minut za naražení zezadu.
     
    14:27
    Naopak se píská na druhé straně. Anna Kotounová (CZE) nedovolila Pintérové vystřelit, ale jakmile dojely do rohu pásma, rozhodčí posoudili situaci jako českou hru tělem. Druhé oslabení.
     
    10:47
    Skvělý pohyb třetí formace vede k první české přesilovce. Fruzsina Mayerová (HUN) je vyloučena za vražení na hrazení.
     
    05:06
    Je tady první oslabení českého týmu, hra se tak asi přesune na druhou stranu ledu. Pykáme za hru v šesti.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 12. Mlýnková (Dýcková, Machalová), 22. Čajanová (Šmajdová), 26. Dýcková (Čajanová, Kaltounková), 26. Mlýnková (Krejníková), 38. Čajanová (Kaltounková), 39. Mlýnková (Machalová), 56. Machalová


    Česko U15: Švejdová (Štumbaurová) – Jandušíková, Kotounová, Škrdlová, Šmajdová, Vlková, Krčková, Krejníková, Pejšová – Machalová, Mlýnková, Dýcková "C" – Hornická, Kaltounková, Čajanová – Hájková, Exnerová, Černá – S. Halounová, A. Halounová, Lorencová. Trenér: Rudolf Valla.
    Maďarsko U18: Paulheimová (V. Horváthová) – Holzerová, Fodorová, Mayerová, Preisingerová, Gaitzová, Szücsová – Pintérová "C", Pavuková, Váradiová – Egyediová, D. Horváthová, Páterková – Koczková, Jáksóvá, Sölédová. Trenér: Norbert Buzás.

    Rozhodčí: Erdei – Vincze, Szabó.
    bahis siteleri