Vladivostok – Magnitogorsk 2:0 (kon.) | Chabarovsk – Ufa 5:4 (po pr.) | Novokuzněck – Čeljabinsk 2:3 (kon.)
Novosibirsk – Nižněkamsk 2:1 (kon.) | Čerepovec – Soči 3:2 (1:0 po s.n.) | N.Novgorod – Kazaň 3:2 (3:1 po s.n.)
Viťaz – Petrohrad 2:4 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavl 4:0 (kon.) | HC Slovan – Jokerit 4:2 (kon.)
Minsk – Toljatti 2:3 (2:3 po s.n.) | Riga – Záhřeb 2:5 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
2:1 (0:0, 0:0, 2:1)
Neftěchimik Nižněkamsk
Středa 06.01.2016, 12:30 • Ice Sports Palace Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Maxim ŠALUNOV - 2:1
     
    59:42
    Sibir právě vstřelil branku!
    Neskutečné, osmnáct vteřin před koncem se domácí dostávají do vedení! Domácí si vytvořili tlak, který skončila zmatkem před bránou, kde se k odraženému puku dostal MAXIM ŠALUNOV, který se dokázal prosadit takovým bekhendovým plácnutím! Asistence: Stepan Sannikov
    Jevgenij GRIGORENKO - 1:1
     
    44:43
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Rázem se nám tu s brankami roztrhl pytel! JEVGENIJ GRIGORENKO se s pukem dostal do útočného pásma, protáhl se až mezi kruhy, odkud se trefil přesně pod horní tyčku, Salák neměl šanci zasáhnout, perfektní střela! Asistence: Jeff taffe
    Viktor BOBROV - 1:0
     
    43:48
    Sibir právě vstřelil branku!
    Konečně jsme se dočkali úvodní branky a tu střílí domácí! Kousek od modré čáry se k puku dostal Kopejkin, který vyslal na bránu přízemní střelu. Před Lisutinem byl připravený VIKTOR BOBROV, který přesně tečoval střelu jeho spoluhráče, a dostal tak puk za brankáře. Asistence: Alexej Kopejkin a Sergej Gimajev
     
    40:40
    Hosté špatně střídali, a tak si domácí zahrají přesilovou hru. Dvě minuty odsedí Marek Kvapil.
     
    38:17
    Lisutin musí být stále v pozoru, nyní měl ale spíše štěstí. Sannikov se s pukem vytočil nenápadně zpoza brány, pokoušel se následně bekhendem dostat puk mezi brankářovy betony, ten je měl ale u sebe, ačkoliv o Sannikovovi vůbec netušil.
     
    36:12
    Až nyní se musel Lisutin hodit do pozoru, z ničeho nic se totiž do pásma vřítil Ridderwall, který velmi ostře vypálil z vrcholu levého kruhu. Ruský brankář puk vyrazil helmou, hra je následně přerušena.
     
    30:48
    Marek Kvapil se dostal do útočného pásma, obdržel kotouč, se kterým pěkně bruslil, položil si i Saláka, ale poté netrefil prázdnou bránu, do střely se mu totiž vložil obránce Ignatovič!
     
    27:19
    Uvidíme další přesilovou hru, za držení protihráče obdržel dvě minuty Dan Sexton (NIZ).
     
    23:20
    Je tu ale další vyloučení, domácí špatně střídali a dostávají dvě minut, trest odsedí Kopytin (SIB).
     
    21:04
    Šumakov (SIB) obdržel dvě minuty za nedovolené bránění, při projíždějí kolem brány opravdu trefil brankáře a rozhodil ho z jeho postavení.
     
    21:04
    Sannikov po přihrávce zpoza brány zakončil bekhendem do odkryté brány, rozhodčí ale branku neuznal, došlo totiž k faulu na brankáře!
     
    20:00
    Stas (NIZ) zahákoval Okulova při střele, ten se tak poroučel k zemi. V závěru tu tak tedy máme ještě vyloučení, které se ale celé přenese do druhé periody.
     
    15:21
    Žafjarov se před bránou dostal k dorážce, dostal se ale zároveň do kontaktu s protihráčem, v pádu tak nedokázal zamířit přesně a Lisutin se dokázal přesunout, předvedl ve skoku perfektní zákrok hokejkou!
     
    12:45
    Je zde ale první vyloučení v zápase, Gubin (SIB) obdržel dvě minuty za hození hole.

    Tomáš Hála

    Branky a nahrávky: 44. Bobrov (Kopejkin, Gimajev), 60. Šalunov (Sannikov) – 45. Grigorenko (Taffe)


    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Bespalov) – Mišarin, Menšikov, Alexejev, Beljakov, Ignatovič, Gimajev, Vereščagin, Naumov – Šumakov, Sannikov, Šalunov – Ridderwall, Okoluv, Vincour – Bobrov, Kopejkin, Butuzov – Žafjarov, Gubin, Kopytin.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Lisutin (Sudnicin) – Rjasenskij, Sergejev, Ljamin, Ogurcov, Ščitov, Kuzmin, Bryncev, Jevsejenkov – Milovzorov, Polygalov, Kvapil – Žukov, Stas, Rybin – Taffe, Grigorenko, Sexton – Kulikov, Stoa, Poryadin.

    Rozhodčí: Gusev, Jeřábek – Matjuša, Misjur

    Diváci: 7400
    bahis siteleri