Boston – Washington 2:3 (kon.) | Buffalo – Florida 1:5 (kon.) | NY Rangers – Dallas 6:2 (kon.)
Pittsburgh – Chicago 2:3 (po pr.) | Columbus – Minnesota 2:4 (kon.) | Philadelphia – Montreal 4:3 (kon.)
Nashville – Winnipeg 1:4 (kon.) | Calgary – Tampa 3:1 (kon.)
po prodl.
Pittsburgh Penguins
2:3 (0:0, 0:2, 2:0 - 0:1)
Chicago Blackhawks
Středa 06.01.2016, 01:00 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:47
    Chicago právě vstřelilo branku!

    To je velká škoda pro Pittsburgh poté, co předváděla formace Kessela s Letangem a Malkinem. Chicago se osvobodilo a dostalo se do pásma domácích, kde nic neuspěchalo. Kane si lehce pohrál s pukem a následně vyzval ARTĚMIJE PANARINA k akci. Ruský forvard neváhal, objel obranu soupeře, najel si do pravého kruhu a po ráně zápěstím vsítil svou druhou branku v zápase a rozhodl o vítězství Chicaga!
    63:47 Artěmij PANARIN - 2:3
    57:10 Kris LETANG - 2:2
     
    57:10
    Pittsburgh právě vstřelil branku!

    Asi to byla chyba! Pittsburgh totiž okamžitě po vhazování, které vyhrál Crosby, srovnává na 2:2 po pohotové střele KRISE LETANGA, na jehož střelu byl Crawford krátký. Asistence: Sidney Crosby
    45:54 Sidney CROSBY - 1:2
     
    45:54
    Pittsburgh právě vstřelil branku!

    Tahle akce se Pittsburghu skutečně vydařila. Divoká pasáž bez přerušení, kdy se držení puku střídalo a hra plynula nahoru dolů, nakonec končí přesnou střelou SIDNEYHO CROSBYHO, který dostal od Perrona puk do druhé vlny a propálil bezmocného Crawforda. Asistence: David Perron, Kris Letang.
    38:46 Jonathan TOEWS - 0:2
     
    38:46
    Chicago právě vstřelilo branku!

    Šťastný gól Chicaga, kterého dosáhl JONATHAN TOEWS Na pravé kruhu se ke střele dostal Seabrook, jehož rána se odrazila od jednoho z hráčů (nakonec identifikován byl Toews) stojících před Fleurym a sražený puk doskákal za brankovou čáru. Asistence: Brent Seabrook, Andrew Shaw
    28:47 Artěmij PANARIN - 0:1
     
    28:47
    Chicago právě vstřelilo branku!

    Parádní akce Chicaga! Kane najel do útočného pásma a mohl si zvolit, zda vystřelit nebo přihrát Panarinovi, který s ním vyjel do úniku. Nakonec zvolil druhou možnost a ARTĚMIJ PANARIN propálil přesunujícího se Fleuryho! Asistence: Patrick Kane, Duncan Keith

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 46. Crosby (Perron, Letang), 58. Letang (Crosby) – 29. Panarin (Kane, Keith), 39. Toews (Seabrook, Shaw), 64. Panarin (Kane, Seabrook)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Letang, Maatta, Lovejoy, Dumoulin, Daley, Cole – Perron, Crosby "C", Kunitz "A" – Kessel, Malkin "A", Cullen – Hornqvist, Bonino, Sheary – Plotnikov, Fehr, Porter.
    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Hjalmarsson, Keith "A", Seabrook "A", Van Riemsdyk, Gustafsson, Scuderi – Hossa, Toews "C", Shaw – Kane, Anisimov, Panarin – Teravainen, Danault, Desjardins – Garbutt, Rasmussen, Bickell.

    Rozhodčí: Kozari, Lee – Berg, Nansen
    bahis siteleri