Boston – Washington 2:3 (kon.) | Buffalo – Florida 1:5 (kon.) | NY Rangers – Dallas 6:2 (kon.)
Pittsburgh – Chicago 2:3 (po pr.) | Columbus – Minnesota 2:4 (kon.) | Philadelphia – Montreal 4:3 (kon.)
Nashville – Winnipeg 1:4 (kon.) | Calgary – Tampa 3:1 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
Minnesota Wild
Středa 06.01.2016, 01:08 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je z mé strany definitivně vše. S konstatováním, že na dnešní utkání si našlo cestu 12411 diváků se s vámi loučím a přeji hezké brzké ráno! (03:46:24)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:

    Do tohoto zápasu nezasáhl žádný český ani slovenský hráč.
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU:

    1. Zach Parise (MNS) 3+0
    2. Ryan Suter (MNS) 0+2
    3. Anton Forsberg (CBJ) 29 zákroků, 2 góly, úsp. 93,5%
     
    Je dobojováno! V závěru utkání jinak velmi chudého na góly se strhla poměrně slušná přestřelka. Když Parise poslal kotouč do prázdné branky, čímž završil hattrick, zdálo se být rozhodnuto. Patnáct sekund před koncem však vykřesal domácím naději kapitán Foligno! Ta ale už o dvě sekundy později definitivně vyhasla, ze středového kruhu totiž přidal další zásah do odkryté columbuské svatyně Granlund.

    Blue Jackets tak dnes přišli o sérii dvou výher v řadě, naopak Minnesota po prohře 1:2 na Floridě zabrala a veze si zpět do St. Paul cenné dva body.
     
    Konec zápasu.
    00:13 Mikael GRANLUND - 2:4
     
    59:47
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nakonec se žádné drama nekoná, hosté přidávají druhý zásah do prázdné branky. MIKAEL GRANLUND ovládl buly ve středovém kruhu a ihned poté poslal kotouč neomylně do sítě. Bez asistence.
     
    59:45
    Trenérskou výzvu si spíše jen tak metodou pokus-omyl vybral Mike Yeo, gól ale samozřejmě platí.
    59:45 Nick FOLIGNO - 2:3
     
    59:45
    Columbus právě vstřelil branku!
    Že by drama? Atkinsonovu střelu sice Dubnyk dokázal vyrazit, poté ale na hranici minnesotského brankoviště vznikl velký závar, v němž se nejrychleji zorientoval NICK FOLIGNO a doklepl touš do sítě! Asistence: Alexander Wennberg, Ryan Johansen.
     
    59:36
    Forsberg je znovu na střídačce, ale domácím už zbývá jen minimum času. To vědí i fanoušci na tribunách, dobrá polovina míst v Nationwide Areně už je totiž prázdná.
    59:04 Zach PARISE - 1:3
     
    59:04
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Čepice na led, je rozhodnuto! One man show ZACHA PARISEHO pokračuje, americký reprezentant se zmocnil kotouče po Dubinskyho zaváhání a bekhendem ho poslal do prázdné branky! Jedná se už o druhý Pariseho hattrick v letošní sezóně. Bez asistence.
     
    58:34
    Ohijští promarnili velkou šanci na vyrovnání! Savardovu jedovatici Dubnyk vyrazil jen před sebe, ale dorážka Dubinskyho z bezprostřední blízkosti mezi tři tyče nezamířila!
     
    58:22
    Je to tak, Anton Forsberg už peláší na střídačku a domácí hrají v šesti!
     
    58:03
    Modrokabátníci se až teď díky Saadovi usadili v útočném pásmu, sáhnou ke hře bez gólmana?
     
    57:15
    Suterův projektil na Forsberga neprošel a stejně dopadl i následný pokus z hole Marca Scandelly, který zblokoval jeden z hráčů clonících domácímu gólmanovi.
     
    56:21
    Ani tato akce ale nepřinesla úspěch, puk totiž vyletěl do ochranné sítě a před námi je další komerční přestávka.
     
    55:56
    Domácí mají na vyrovnání už jen něco málo přes čtyři minuty, další akci Jackets rozjíždí z vlastního pásma Brandon Saad.
     
    55:01
    Stoll tvrdě vypálil od modré, trefil však jen hůl blokujícího Codyho Goloubefa a pětice obou týmů míří na střídačku.
     
    54:07
    Svěřenci Johna Tortorelly se provinili dalším zakázaným uvolněním, Anton Forsberg se tak bude muset mít i nadále na pozoru.
     
    53:42
    Vanek se Zuckerem se vydali do přečíslení dvou na jednoho a druhý jmenovaný měl na holi třetí gól Wild, tomu ale zamezil obětavý Dubinsky!
     
    52:59
    Cam Atkinson obkroužil Dubnykovu svatyni a protože neměl komu přihrát, tak poté z otočky vypálil. Z nulového úhlu však neměl naději na úspěch.
     
    52:15
    Ryan Suter oslovil šikulu Granlunda, jenž to zkusil bekhendem z otočky, jeho pokus se ale mezi tři tyče nevešel.
     
    51:47
    Už mohlo být rozhodnuto, Jared Spurgeon ale z mezikruží Forsbergovu svatyni o centimetry přestřelil!
     
    51:16
    Nick Foligno (CBJ) a Thomas Vanek (MNS) vyfasovali dvouminutové tresty za hrubost, rakouský reprezentant trest odsedí za Devana Dubnyka.
     
    51:16
    V minnesotském brankovišti se poté strhla hromadná šarvátka, které se zúčastnil i provokatér Dubnyk, jenž dokonce schytal i úder právě od Foligna!
     
    51:08
    To byla šance! Kapitán Modrokabátníků Nick Foligno měl na hokejce vyrovnání, jeho dorážku z bezprostřední blízkosti ale Dubnyk dokázal zastavit!
     
    50:14
    Nino Niederreiter se vydal na zteč s Granlundem a nečekaně to vzal na sebe, Forsberg však proti jeho skryté střele dokázal zasáhnout.
     
    49:21
    Domácím se nedaří vytvořit si souvislejší tlak v útočném pásmu, kotouče se zmocnil dvougólový Zach Parise a Divočina jde do protiútoku.
     
    48:32
    Murrayho střílená přihrávka byla zblokována, puku se však o chvilku později ujal Nick Foligno, který nabil na modrou napřaženému Savardovi, s jehož štiplavicí si Dubnyk poradil.
     
    47:30
    Rozehrávka Modrokabátníků skončila na zakázaném uvolnění, vhazovat se tak bude po pravé ruce švédského zelenáče Antona Forsberga.
     
    46:42
    Zkušený Scott Hartnell pronikl do útočného pásma a vyslal na Dubnyka tvrdou bombu, strážce minnesotské svatyně si však poradil!
     
    46:21
    Hlasatel v Nationwide Areně posléze ohlásil další komerční přestávku.
     
    46:20
    Charlie Coyle po levém křídle pronikl do útočného pásma, zasekávačkou se zbavil svého strážce a vypálil švihem, Anton Forsberg však předvedl další spolehlivý zákrok.
     
    45:24
    Hra se přelévá ze strany na stranu, ani jednomu týmu se teď nedaří kloudně rozehrát a Columbus už má na vyrovnání jen necelou čtvrthodinu.
     
    44:32
    Zmiňované buly sice ovládli hosté, kteří ovšem poté vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    44:15
    Švédský centr Wennberg nakonec dokázal vybojovat buly v útočném pásmu, vhazovat se bude po levé ruce Devana Dubnyka.
     
    43:41
    Scandella vypálil od modré, jeho pokus ale postrádal přesnost a touš orazítkoval pouze zadní hrazení. Alexander Wennberg už zakládá protiakci domácích.
     
    42:42
    Ťutinovo nahození od modré na Dubnyka neprošlo, kotouč totiž obětavě zblokoval finský rychlonožka Erik Haula.
     
    41:36
    Ta málem skončila vyrovnávacím gólem, kotouč se totiž od plexiskla zcela nečekaně odrazil do prostoru před Dubnykem, naštěstí pro něj ale puk jeho svatyni těsně minul!
     
    40:42
    S Pominvillovým projektilem si Forsberg bez problémů poradil a Jackets už postupně zakládají svou první akci ve třetí třetině.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá perioda je minulostí. Modrokabátníci sice dokázali v jejím úvodu vyrovnat zásluhou Cama Atkinsona, poté ale převzali iniciativu opět hokejisté Minnesoty, kteří se po druhém gólu Zacha Pariseho v dnešním duelu dostali podruhé do vedení. A zcela zaslouženě. Nechme se překvapit, zdali se Columbuským ve zbývajících dvaceti minutách ještě podaří vyrovnat, třetí třetina začne přibližně ve 2:57.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:26
    Domácí se na chvilku usadili v útočném pásmu, ale Dubnyk si se všemi pokusy Modrokabátníků poradil a Jared Spurgeon poté vyhodil puk do středního pásma.
     
    38:41
    Jennerova přihrávka mířila napřaženému Savardovi na brusle, zadák Jackets tak nemohl vypálit z první.
     
    37:48
    Zuckerova přihrávka adresovaná Eriku Haulovi byla příliš prudká a ještě k tomu nepřesná, finskému forvardovi Wild se ale ve spolupráci s Parisem podařilo puk vybojovat.
     
    36:57
    Před Dubnykem vznikl neskutečný závar a strážce hostující svatyně jen zuby-nehty udolal, Campbell se totiž k dorážce u levé tyče nakonec nedostal!
     
    36:15
    Bojovník Dubinsky se nevzdal a v souboji jeden na jednoho přetlačil Matta Dumbu, díky čemuž se Jackets usadili v útočném pásmu.
     
    35:27
    Thomas Vanek náramnou přihrávkou z otočky vyzval ke skórování Zacha Pariseho, jenž však hattrick nedokázal završit – pálil totiž přímo do Forsbergova ramene.
     
    34:45
    Hra je pro vysokou hůl přerušena. Do Nationwide Areny se vrátíme po dalším komerčním brejku.
     
    33:50
    Ta zůstala nevyužita, David Savard totiž právě seskočil z lavice hříšníků. Dokáže Columbus ještě do přestávky vyrovnat?
     
    33:33
    Fontaine už je na ledě, nyní bude následovat kraťoulinká přesilovka Divočiny.
    32:43 Zach PARISE - 1:2
     
    32:43
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Díky skvělé přihrávce a ještě lepším zakončení si hosté berou zpět ztracený náskok! Granlund našel parádní žabičkou na pravé straně volného ZACHA PARISEHO, který přesnou střelou nedal Forsbergovi šanci! Asistence: Mikael Granlund, Ryan Suter.
     
    31:50
    Unikající Coyle však byl zahákován vracejícím se Davidem Savardem (CBJ), přesilovka Jackets je tak u konce.
     
    31:50
    Šance na obou stranách! Ryan Johansen nejprve tváří v tvář prázdné hostující svatyni promáchl a na druhou stranu se poté vydal Haula, který vyslal do samostatného úniku Charlieho Coylea, ale americký reprezentant si na Forsberga nepřišel!
     
    31:33
    Justin Fontaine (MNS) si půjde odpykat dvouminutový trest za vysokou hůl.
     
    31:04
    Domácí z chvilkového tlaku nic nevytěžili, kotouč nakonec skončil v ochranné síti a následovat bude další komerční pauza.
     
    30:39
    Nepovedená rozehrávka Modrokabátníků, jmenovitě Codyho Goloubefa, doletěla až na další icing, hra se tak vrátí před Forsberga.
     
    30:11
    Matt Dumba pod tlakem rozehrál jen na Dubinskyho hůl, ale domácí o kotouč posléze rychle přišli.
     
    29:26
    Modrokabátníkům se po vstřelení vyrovnávacího gólu paradoxně přestalo na ledě dařit, akci Atkinsona teď zastavil ofsajd.
     
    29:09
    Hra je pro vysokou hůl přerušena, následovat bude vhazování ve středovém kruhu.
     
    28:08
    Pominville s Granlundem se dostali do přečíslení dvou na jednoho, ale druhý jmenovaný si nedokázal puk ideálně zpracovat a Forsberg mohl zůstat v klidu.
     
    27:14
    Jen doplňuji, že pro Mikka Koiva dnešní zápas nejenže skončil, minnesotský kapitán byl ještě k tomu převezen do nemocnice. Držíme palce!
     
    27:14
    Dubnyk ihned po buly pro jistotu přerušil hru a před námi je komerční přestávka.
     
    27:10
    Nepovedená rozehrávka Yeovy party skončila na zakázaném uvolnění, hra tak zůstane v útočném pásmu Jackets.
     
    26:36
    Aktivní Cam Atkinson bekhendem nahodil puk do nepřehledného závaru před Dubnykem, Jenner se ale ke kousku černé pryže nedostal včas.
     
    25:41
    Tlak Minny však stále pokračuje, po Scandellově nepřesném nahození domácí vyhodili kotouč na zakázané uvolnění.
     
    24:56
    Tak to je neskutečné! Nezbývá, než smeknout klobouk před zelenáčem Antonem Forsbergem, který zázračným způsobem zlikvidoval obě minimálně dvěstěprocentní šance Nina Niederreitera!
     
    24:03
    Niederreiter našel rozjetého Mikaela Granlunda, tomu ale v klíčový okamžik kotouč sjel z hole.
    23:08 Cam ATKINSON - 1:1
     
    23:08
    Columbus právě vstřelil branku!
    V Nationwide Areně začínáme opět od nuly! Scott Hartnell objel Dubnykovu svatyni a poslepu našel v předbrankovém prostoru trestuhodně neobsazeného CAMA ATKINSONA, jenž se z bezprostřední blízkosti nemýlil! Asistence: Scott Hartnell, Cody Goloubef.
     
    22:41
    Dubinskymu se nepodařilo rozehrát, ale hosté se získaným kotoučem naložili prachbídně a šanci na reparát teď má Jenner.
     
    22:10
    Marco Scandella zkusil štěstí od modré čáry, ale lapačka Antona Forsberga byla ve správný čas na správném místě.
     
    21:34
    Unavený Jack Johnson nic nevymýšlel a pouze bekhendem prodloužil Johansenovu přihrávku do útočného pásma. Oba týmy střídají.
     
    20:49
    Cody Goloubef si Saadův prudký pas dokázal zpracovat až za modrou čarou, domácím je tak odpískáno postavení mimo hru.
     
    20:24
    Atkinson se po chybě v hostující rozehrávce zmocnil puku, jenže jeho následný pokus byl přizvednut do ochranné sítě.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
    Co myslíte, chytne se Richard Pánik v Chicagu?

    Jeremy Morin znovu opouští Chicago Blackhawks, tenroktá míří do Toronto Maple Leafs. Opačným směrem jde hledat hokejové štěstí Slovák Richard Pánik.

    Zveřejnil(a) NHL.cz dne 4. leden 2016
     
    Druhá třetina začne ve 2:02.
     
    Úvodní dvacetiminutovka je za námi. Její začátek patřil hráčům Wild, poté ale převzali iniciativu svěřenci Johna Tortorelly. Jenner a Dubinsky ale své stoprocentní šance nevyužili a dvě a půl minuty před první sirénou přišel trest v podobě úvodního gólu Pariseho. Divočina tak po první třetině vede 1:0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:47
    Spurgeonovo nahození ze středního pásma Forsberg bez problémů lapil a poté okamžitě vyklepal touš ze své lapačky.
     
    19:03
    Už se rozběhla poslední minuta první třetiny a kotouč je momentálně za svatyní, kterou zatím bezchybně stráží Devan Dubnyk.
     
    18:18
    Rána pro Divočinu. Ze zápasu před malou chvílí odstoupil hostující kapitán Mikko Koivu, tak doufejme, že se nejedná o nic vážného...
     
    17:47
    Hra je opět přerušena a před námi je další komerční přestávka.
     
    17:22
    John Tortorella si pro podezření na ofsajd předcházející gólu hostů vybral trenérskou výzvu, i videorozhodčí ale gól posvětil a Jackets přišli o oddechový čas!
    17:22 Zach PARISE - 0:1
     
    17:22
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Sudí nakonec ani nebudou muset vylučovat, jelikož hosté výhodu využívají a jdou do vedení! Granlund pronikl do útočného pásma a našel na pravé straně nikým nehlídaného ZACHA PARISEHO, jenž střelou ke vzdálenější tyči nedal Forsbergovi šanci. Asistence: Mikael Granlund, Ryan Suter.
     
    16:54
    Jackets půjdou do čtyř. Minny má k dispozici výhodu a Dubnyk už upaluje na střídačku.
     
    16:15
    Co chybělo! Cam Atkinson se dostal do rychlého brejku a z otočky poslepu vyzval ke skórování Boonea Jennera, jehož rána z mezikruží rozezvučela břevno hostující svatyně!
     
    15:57
    Haulovo nahození Anton Forsberg vykopl do ochranné sítě, k vhazování v útočném pásmu Wild ale dojde až po komerčním brejku.
     
    15:04
    Hra se přelévá ze strany na stranu, ani jednomu týmu se teď nedaří založit kloudnou akci a obě unavené pětice radši míří na střídačku.
     
    14:10
    Nick Foligno jako nůž máslem projel do útočného pásma a poté oslovil z druhé vlny si najíždějícího navrátilce do sestavy Jackets Codyho Goloubefa, s jehož nepříliš razantním pokusem si Dubnyk bez problémů poradil.
     
    13:27
    A ten málem skončil gólem v Dubnykově síti! Žirafa už bezmocně ležela na zemi, ale Brandon Dubinsky nedokázal došťourat kotouč do sítě!
     
    12:55
    V trmě-vrmě před Antonem Forsbergem se nejrychleji zorientoval David Savard a Jackets už zakládají protiútok.
     
    12:04
    Suterovo nahození Forsberg vyrazil a od hole Erika Hauly se touš poté odrazil do ochranné sítě. Před námi je komerční přestávka.
     
    11:20
    Parise o puk přišel v souboji v rohu kluziště a Foligno ho poté polovysokým obloučkem vyhodil do středního pásma. Oba týmy střídají.
     
    10:33
    Columbuský kapitán Nick Foligno se ocitl ve skvělé šanci, ale jeho projektil dokázal Dubnyk vyrazit a stadionem to jen zahučelo!
     
    09:50
    Cam Atkinson se moc daleko neprokousal a protiútok Wild už zakládá Matt Dumba.
     
    08:56
    Coyle hezkou přihrávkou vyslal na útočný výlet Jasona Zuckera, který zkusil štěstí střelou z ostrého úhlu, nicméně Anton Forsberg byl ve správný čas na správném místě.
     
    08:26
    První rána z hole Marca Scandelly zaduněla o beton domácího gólmana a ta druhá mezi tři tyče ani nemířila a puk je opět na holích columbuských hráčů.
     
    08:05
    Dalekonosný pas adresovaný rozjetému Ryanu Johansenovi byl příliš prudký a puk skončil na zakázaném uvolnění.
     
    07:18
    Kotouč se nečekaně odrazil na hůl Jarreta Stolla, jenž to zkusil z poměrně nevýhodného úhlu, trefil však jen Forsbergův beton.
     
    06:42
    Pominville neudržel útočné pásmo a Campbell už je na ledě, domácí zvládli ubránit první oslabení s přehledem.
     
    06:15
    Následné vhazování vyznělo ve prospěch Jackets a hráči ohijského celku posléze vyhodili černou pryž až k Devanu Dubnykovi.
     
    05:53
    Dumbův pokus z vrcholu levého kruhu skončil přímo v náruči Antona Forsberga, jenž pro jistotu přerušil hru.
     
    05:06
    Thomas Vanek dostal Sutera prudkou a skákavou přihrávkou do problémů a elitní zadák Minnesoty nedokázal udržet kotouč na útočné modré.
     
    04:42
    Gregory Campbell (CBJ) vyfasoval dvouminutový trest za hákování, Divočina si zahraje svou první přesilovku v dnešním zápase.
     
    04:09
    Jason Pominville měl na hokejce úvodní gól utkání, z levého kruhu ale pálil o centimetry nad břevno a následnou Suterovu bombu od modré Forsberg dokázal polapit!
     
    03:38
    Svěřenci Johna Tortorelly se díky aktivnímu Dubinskymu na chvilku usadili v útočném pásmu, ale Dubnyk nakonec mohl zůstat v klidu.
     
    02:47
    Zadák hostů Tyson Strachan dnes dostal poprvé šanci v základní sestavě a bývalý bek Buffala se nyní premiérově v dresu Wild dotkl kotouče.
     
    01:50
    Nepovedeného vyhození Jackets se na útočné modré ujal Ryan Suter, v pásmu se ale svěřenci Mikea Yea dlouho neudrželi.
     
    01:04
    David Savard u mantinelu čistým hitem poslal k zemi hostujícího kapitána Mikka Koiva, hra může plynout vesele dál.
     
    00:17
    Devan Dubnyk pro jistotu přerušil hru, vhazovat se bude po levé ruce gólmana přezdívaného Žirafa.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Jak už u NHL bývá zvykem, námi sledovaný duel začne s mírným zpožděním.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Columbus Blue Jackets: Forsberg (Korpisalo) – Murray, Savard, Johnson, Goloubef, Ťutin, Prout – Jenner, Dubinsky, Atkinson – Hartnell, Wennberg, Saad – Foligno, Johansen, Campbell – Bourque, Karlsson, Boll.

    Minnesota Wild: Dubnyk (Bäckström) – Suter, Spurgeon, Scandella, Dumba, Brodin, Strachan – Parise, Koivu, Vanek – Niederreiter, Granlund, Coyle – Zucker, Haula, Pominville – Porter, Stoll, Fontaine.

    Rozhodčí: Peel, St. Pierre – Gawryletz, Kovachik.
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA

    Na soupiskách obou týmů nenalezneme žádného českého ani slovenského hráče. Mladý útočník draftovaný Jackets Lukáš Sedlák totiž působí na farmě v nedalekém Lake Erie.
     
    VZÁJEMNÉ ZÁPASY

    Dnešní soupeři už spolu jednou změřili síly, a to v minnesotském Xcel Energy Center. Z těsné výhry 3:2 se radovali domácí, vítěznou branku obstaral rakouský ostrostřelec Thomas Vanek.
     
    MINNESOTA WILD

    Parta lysohlavého kouče Mikea Yea je na tom o poznání lépe, Wild v nabušené Centrální divizi drží čtvrtou postupovou příčku. Poslední zápas jim však příliš nevyšel, celek z města St. Paul prohrál 1:2 na Floridě, když obě branky Panterů vstřelil legendární Jaromír Jágr.

    Divočina má v poslední době pořádně nahuštěný program, Koivu, Dubnyk a spol. jsou uprostřed šňůry čtyř zápasů v šesti dnech. "Čeká nás těžký zápas, v Columbusu se nevítězí snadno," zůstal při zemi hostující lodivod Yeo.
     
    COLUMBUS BLUE JACKETS

    Modrokabátníci by na první polovinu letošní sezóny nejraději rychle zapomněli, patří jim totiž až poslední příčka ve Východní konferenci. Příchod kouče Tortorelly po sedmi prohrách v řadě sice ohijskou partu nakopl, ale pak přišel další propad. Minulý duel však Columbus trochu překvapivě vyhrál, když po samostatných nájezdech porazil konferenčního lídra z Washingtonu.

    Jackets tlačí bota na postu brankáře, na marodce jsou totiž Sergej Bobrovskij i jeho náhradník Curtis McElhinney. Dnes tak bude chytat jeden z dvojice "farmářů" Joonas Korpisalo, Anton Forsberg. Po více než měsíční přestávce by se měl naopak vrátit do sestavy zadák Cody Goloubef.
     
    Krásné brzké ráno přeji všem hokejovým nadšencům. Vítám vás u sledování textového přenosu z dalšího zápasu kanadskoamerické NHL, která dnes pokračuje hned osmi zápasy. My se společně zaměříme na duel, v němž Columbus Blue Jackets přivítají Minneostu WIld. Nařiďte si budíky a buďte u toho s námi!
    Staňte se fanoušky stránky NHL.cz.

    Sledujete již stránku NHL.cz? Jestli ne, máte šanci to napravit! (y) :-)

    Zveřejnil(a) Hokej dne 25. prosinec 2015
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 24. Atkinson (Hartnell, Goloubef), 60. Foligno (Wennberg, Johansen) – 18. Parise (Granlund, Suter), 33. Parise (Granlund, Suter), 60. Parise, 60. Granlund


    Columbus Blue Jackets: Forsberg (Korpisalo) – Murray, Savard, Johnson, Goloubef, Ťutin, Prout – Jenner "A", Dubinsky "A", Atkinson – Hartnell, Wennberg, Saad – Foligno "C", Johansen, Campbell – Bourque, Karlsson, Boll.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Bäckström) – Suter "A", Spurgeon, Scandella, Dumba, Brodin, Strachan – Parise "A", Koivu "C", Vanek – Niederreiter, Granlund, Coyle – Zucker, Haula, Pominville – Porter, Stoll, Fontaine.

    Rozhodčí: Peel, St. Pierre – Gawryletz, Kovachik

    Diváci: 12411
    bahis siteleri