Norsko – Slovensko 2:5 (kon.)
konec
Norsko
2:5 (1:0, 0:2, 1:3)
Slovensko
sk Středa 13.01.2016, 12:30 • Miskolc Arena • Mistrovství světa žen do 18 let - I. divize
Partner:
     
    59:59
    Slovensko dalo gól! Do prázdnej bránky skóruje zo stredného pásma RADKA TREBULOVÁ. Bez asistencii.
     
    56:56
    Nórsko dalo gól!
    Neskutočný kus práce teraz odviedla Emma Bergesenová. Tá zachytila rozohrávku nášho tímu pred ľavým kruhom, puk si ťahala po mantineli až za bránku, odkiaľ prihráva na hokejku MILLIE SIRIUMOVEJ. Tá využila presúvanie sa našej brankárky k pravej tyčke a skóruje. Asistencie: Emma Bergesenová.
     
    51:11
    Slovensko dalo gól! Konečne poriadna súhra ! V presilovke sme parádne zakombinovali. Annamária Suráková predlžovala z pravej strany útočnej modrej na Andreu Kollovú, tá našla v medzikruží úplne voľnú ROMANU KOŠECKÚ a strelou z tejto pozície prekonáva Nystromovú ! Asistencie: Annamária Suráková, Andrea Kollová.
     
    45:44
    Slovensko dalo gól! VIKTÓRIA MASKAĹOVÁ sa ako prvá presadzuje v tretej časti hry, presilovú hru po vylúčení Knudsenovej využíva tretím gólom nášho tímu a naše hráčky už môžu hrať pokojnejšie. Asistencie: Diana Vargová, Iveta Klimášová.
     
    35:53
    Slovensko dalo gól! Naša presilová hra je využitá. Po strele od modrej čiary z hokejky Diany Vargovej došlo k odrazeniu od mantinelu, k puku bola najlbižšie VIKTÓRIA MASKAĹOVÁ, ktorá strelou z uhla prekvapila Nystromovú v bránke Nórska a vedieme ! Asistencie: Diana Vargová.
     
    30:33
    Slovensko dalo gól! Ena Nystromová sledovala nahodenie puku od modrej čiary v podaní našich hráčok. Puk sa k nej nedostal, zastavila ho jedna z hráčok pred ňou. Následne došlo k súboju o puk priamo pred Nystromovou, ktorá netušila, kde je puk. V tejto situácii sa najlepšie zorientovala ROMANA KOŠECKÁ, ktorá iba dobiedzaním pred bránkou dokázala puk nasmerovať za dezorientovanú Nystromovú. Asistencie: Andrea Kollová.
     
    14:47
    Nórsko dalo gól!
    Štofánková v našej bránke mala zakrytý výhľad, to perfektne využíva AANNE AASENOVÁ, ktorá puk napaľuje z medzikružia a je z toho prvý gól stretnutia. Asistencie: Emilie Johansen.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 15. Aasenová (Johansen), 57. Sirium (Bergesenová) – 31. Košecká (Kollová), 36. Maskaľová (Vargová), 46. Maskaľová (Vargová, Klimášová), 52. Košecká (Suráková, Kollová), 60. Trebuľová


    Norsko: Nystromová (Isdahlová) – Bergesenová, Knudsenová, Granholtová, Tendenesová (C), Kristolová, Jorgensenová, Johnsrudová, Christophersenová – Pedersenová, Behnová (A), Strandborgová – Sirumová, Engmannová (A), Johansenová – Bergeová, Alferová, Olsenová – Aasenová

    Tréner: Haglund Morten

    Slovensko: Štofanková (Rišianová) – Zálešáková, Klimášová, Drábeková, Ištocyová Tatiana(A), Králiková, Vargová, Kučerková – Maskaľová, Záborská, Trebuľová – Korenková, Kollová (C), Košecká (A) – Ištocyová Lucia, Suráková, Rumanová – Fáberová, Šulíková

    Tréner:Tomáš Pšenka

    Rozhodčí: Ivanová (RUS) – Geborová (HUN), Hetheringtonová (GBR)
    bahis siteleri