K. Vary – Litvínov 4:3 (kon.) | Zlín – Liberec 2:1 (kon.) | Plzeň – Třinec 1:3 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 3:2 (2:1 po s.n.) | Pardubice – Sparta 4:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 4:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
HC Kometa Brno
Neděle 17.01.2016, 18:20 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Vojtěch NĚMEC - 4:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    59:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tohle si David Rittich opravdu nezasloužil! Do konce utkání totiž zbývaly už jen vteřinky, boleslavský brankář ale přišel o další čisté konto! Na modré čáře se k puku dostal Kaberle, jehož poměrně nenápadné nahození tečoval VOJTĚCH NĚMEC, Rittich neměl šanci zasáhnout! Asistence: Tomáš Kaberle, Rastislav Špirko.
     
    58:03
    Brno si alespoň může vyzkoušet hru v početní převaze, za hákování totiž na trestnou lavici usedá obránce Tomáš Voráček.
    Tomáš URBAN - 4:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    55:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto, domácí přidávají čtvrtý hřebíček do brněnské rakvičky! Klepiš křižným pasem našel volného Výborného, jenž přihrávkou z první poslal puk směrem k TOMÁŠI URBANOVI, jemuž už stačilo trefit odkrytou svatyni brankáře Čiliaka! Asistence: David Výborný, Jakub Klepiš.
     
    55:06
    To byla nádhera! Výborný našel Klepiše, který mu puk z jedničky ihned vrátil, avšak boleslavský kapitán z velmi nadějné pozice branku o kousek přestřelil!
     
    53:57
    A hosté půjdou do tří! Unikajícího Pacovského totiž jasně přidržel Tomáš Malec, tento zákrok sudí opravdu přehlédnout nemohli. Jak Bruslaři s touto čtyřicet vteřin trvající dvojnásobnou početní výhodou naloží?
     
    53:23
    Hyka našel volného Klepiše, jehož tvrdou ránu těsně před Čiliakem ještě lehce tečoval Tomáš Urban, brněnský gólman teď vůbec nevěděl, jak puk chytil!
     
    52:37
    Je tu ale komplikace, svěřenci Aloise Hadamczika totiž hráli v šesti a budou se muset bránit boleslavskému přesilovkovému komandu. Trest odpyká Martin Dočekal.
     
    47:10
    Na dnešní utkání si do ŠKOENERGO Arény našlo cestu 3 467 diváků!
     
    46:59
    Bruslaři mají šanci na přidání už definitivně uklidňující branky, na trestnou lavici totiž za vysokou hůl putuje Petr Kuboš.
     
    36:15
    Dvě minuty za podražení si odsedí Peter Trška, Bruslaři mají další přesilovku. Obránce, který je v Brně na hostování právě z Mladé Boleslavi, chtěl původně zamířit na trestnou lavici domácího celku, svůj omyl si uvědomil až po radě protihráče Jarůška.
     
    35:43
    Pěkná akce Brněnských! Hruška zvedl hlavu a pasem par excellence našel mezi kruhy stojícího Tona, jehož ránu z první ale Rittich i s lehkým přispěním paní Štěstěny dokázal eliminovat!
     
    35:02
    Tohle musí být gól! Lenc zpoza branky našel volného Hyku, před kterým zívala téměř prázdná svatyně, ovšem domácí útočník s jednasedmdesátkou na zádech lehce skákavý kotouč netrefil čistě a poslal jej těsně vedle pravé tyče!
     
    31:43
    Teď měli domácí i trochu štěstí, puk se po záhadném odrazu dostal k mezi kruhy si sjíždějícímu Pacovskému, jehož ráně scházely skutečně jen centimetry!
     
    28:38
    Na druhé straně se až mezi kruhy probil Ostřížek, který však místo střely chtěl ještě celou akci vyšperkovat pasem na Petra Tona, ten ale před poloprázdnou brankou domácích promáchl!
     
    27:53
    Domácí i nadále tlačili svého soka, vše ale přerušil hlavní sudí Hribik, který na dvě minuty za nedovolené bránění posílá na lavici hříchu Tomáše Urbana.
     
    26:41
    Uvidíme první přesilovku v prostřední dvacetiminutovce. Zahraje si jí Boleslav, poněvadž na trestnou lavici na dvě minuty za hákování putuje Jakub Koreis.
     
    25:52
    Po Trončinského špatném pasu se sám na Ritticha hnal Ostřížek, který zvolil forhendovou kličku, ale na domácího brankáře, který je zatím naprosto bezchybný, si nepřišel!
    Tomáš HYKA - 3:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    21:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Parádní vstup domácích do druhé třetiny! Tohle byla opravdu nádherná akce Bruslařů, puk se dostal k před brankou naprosto volnému Lencovi, který naznačil střelu, ale nakonec ještě celou akci vyšperkoval a nahrál TOMÁŠI HYKOVI, jenž už měl opravdu velice jednoduchou práci! Čiliak byl naprosto bez šance. Asistence: Radan Lenc.
     
    15:20
    Teď měli Brněnští velké štěstí! Čiliaka se totiž zpoza branky pokusil překvapit Klepiš a málem mu to vyšlo, puk se totiž šoural za brankovou čáru, ale za záchrannou brzdu včas zatáhl pozorný Kováčik!
    Tomáš URBAN - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    13:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    No vida, už je to o dvě branky – Bruslaři využívají přesilovku! Dlouhý tlak domácího celku nakonec vyústil v Klepišovu přihrávku na modrou čáru, kde se ke střele odhodlal obránce Stříteský. Čiliak měl poměrně dobrý výhled, ovšem v lapení kotouč mu zabránila šikovná teč TOMÁŠE URBANA, po níž neměl hostující brankář šanci na puk dosáhnout! Asistence: Matěj Stříteský, Jakub Klepiš.
     
    12:26
    Boleslavští si zahrají další přesilovou hru! Za hákování si na dvě minuty půjde odpočinout Hynek Zohorna.
     
    11:37
    Tak tohle byl zákrok z říše snů! Bruslaři se při vlastním oslabení dostali do přečíslení, Musil našel volného Bártu, před kterým číhala z více jak poloviny prázdná svatyně, ovšem Čiliak se natáhl a opět se ukázal v tom nejlepším možné světle!
     
    10:12
    Hyka s Lencem se dostali do přečíslení dvou proti jednomu, opět zakončoval druhý jmenovaný, ovšem Čiliak předvedl další fantastický zákrok! Slovenský gólman na opravdu formu jako hrom.
     
    09:51
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Dvěma minutami za sekání je potrestán Tomáš Urban. Hodně přísné vyloučení..
     
    09:11
    První vyloučení tohoto utkání, za hru vysokou holí za katr usedá brněnský Jan Káňa. Jak Bruslaři s početní výhodou naloží?
     
    07:56
    Po pravé straně domácím pláchl veterán Ton, jehož střela byla velice nebezpečná, ovšem Rittich ji svou lapačkou zvládl vytěsnit mimo tři tyče!
    Radan LENC - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    05:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslav se ujímá vedení! Ve středním pásmu puk vybojoval Klepiš, posunul jej na Hyku, který se rozjel po pravé straně a následně nahrál úplně volnému RADANU LENCOVI, který v souboji tváří v tvář bekhendovým blafákem překonal Čiliaka! Mladoboleslavský útočník s pětadvacítkou na zádech tak potvrzuje výbornou formu z poslední doby, tohle byl už jeho třetí přesný zásah v posledních dvou mačích. Asistence: Tomáš Hyka, Jakub Klepiš.
    Marken.cz

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 6. Lenc (Hyka, Klepiš), 14. Urban (Stříteský, Klepiš), 22. Hyka (Lenc), 56. Urban (Výborný, Klepiš) – 60. Němec (Kaberle, Špirko)


    BK Mladá Boleslav: Rittich (Krofta) – Stříteský, Voráček, Trončinský, Rýgl, Ovčačík, Kučný – Jarůšek, Výborný, Bárta – Hyka, Klepiš, Lenc – Klimenta, Urban, Pacovský – Musil, Hruška, Kubica
    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Kaberle, Kuboš, Malec, Kováčik, Trška, Štindl, Koch – Ostřížek, Hruška, Ton – Káňa, Němec, Špirko – Mrázek, Dočekal, Zohorna – Burian, Koreis, Vondráček

    Rozhodčí: Hribik, Úlehla – Bláha, Špůr
    bahis siteleri