Pardubice – Chomutov 3:1 (kon.) | Vítkovice – Sparta 2:3 (kon.) | Litvínov – Mountfield HK 5:1 (kon.)
Zlín – Třinec 1:2 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 5:3 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 1:0 (kon.)
Liberec – Plzeň 2:1 (po pr.)
konec
HC Vítkovice Ridera
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
HC Sparta Praha
Neděle 31.01.2016, 15:30 • Ostravar aréna • Tipsport extraliga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tomáš NETÍK - 2:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    50:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté znovu strhávají vedení na svou stranu, Eminger poslal puk na zadní mantinel, Polášek jej do branky nedostal, ale dorážka TOMÁŠE NETÍKA už baly úspěšná – 2:3. Asistence: Adam Polášek, Vladimír Eminger.
    Stanislav BALÁN - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    34:09
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Znovu je vyrovnáno!!! Po obrovské hrubě Sparty před útočným pásmem se k puku dostal Štencel, ujížděl sám na branku, kam mu sjížděl STANISLAV BALÁN, Štencel poslal puk kolem ležícího hráče a domácí útočník zavěsil – 2:2. Asistence: Jan Štencel.
    Petr KUMSTÁT - 1:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    22:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se držela před Dolejšem, Formanovu střelu vytěsnil Dolejš špičkou betonu před sebe, kde už ale stál připravený PETR KUMSTÁT, který poslal puk do odkryté části branky – 1:2. Asistence: Miroslav Forman, Jaroslav Hlinka.
    Lukáš PECH - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    16:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno!!! Po hrubce domácích se k puku dostal LUKÁŠ PECH, který v samostatném úniku prostřelil Dolejše, i když to chvilku vypadalo, že vítkovický gólman puk udržel – 1:1. Bez asistence.
    Michael VANDAS - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    04:58
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí otevírají skóre utkání!!! Kolouch si najel zleva do pásma, přesnou přihrávkou našel MICHAELA VANDASE, který si nabruslil až k Pöpperlemu a z těsné blízkosti poslal puk za jeho záda – 1:0. Asistence: Petr Kolouch, Lukáš Kucsera.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 5. Vandas (Kolouch, Kucsera), 35. Balán (Štencel) – 17. Pech, 23. Kumstát (Forman, Hlinka), 51. Netík (Polášek, Eminger)


    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Kantor) – Kovář, Kudělka, Štencel, Philipp, Sloboda, Klok – Olesz, Balán, Szturc – Vandas, Kolouch, Kucsera – Zdráhal, Burger, Hovorka – Tomi, Strapáč, Kafka P.
    HC Sparta Praha: Pöpperle (Novotný) – Eminger, Polášek, Čajkovský, Švrček, Hrbas, Mikuš, Kalina – Netík, Přibyl, Buchtele – Hamilton, Klimek, Sabolic – Forman, Hlinka, Kumstát – Procházka M., Pech, Dragoun

    Rozhodčí: Baluška, Müllner – Bryška, Lukš

    Diváci: 6 228
    bahis siteleri