Pardubice – Chomutov 3:1 (kon.) | Vítkovice – Sparta 2:3 (kon.) | Litvínov – Mountfield HK 5:1 (kon.)
Zlín – Třinec 1:2 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 5:3 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 1:0 (kon.)
Liberec – Plzeň 2:1 (po pr.)
konec
HC VERVA Litvínov
5:1 (1:1, 3:0, 1:0)
Mountfield HK
Neděle 31.01.2016, 15:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky • Tipsport extraliga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Krsitian Reichel ukázal svou rychlost, když dokázal přebruslit hradeckého obránce Stanislava Dietze, který ho v těsné blízkosti hradecké branky zahákoval.
    František GERHÁT - 5:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    52:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Pátá právě teď odbila! Domácí fanoušci se přeci jen v této přesilové hře dočkali. FRANTIŠKA GERHÁTA našel před brankou domácí centr Hübl. Gerhát bekhendem překonává Svobodu, kterému puk propadl mezi betony. Asistence: Viktor Hübl, František Lukeš.
     
    52:06
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Vašíček – 2 min., držení).
     
    50:12
    Trávníček v obrovské příležitosti trefil jen tyčku! Domácí fanoušci se mohli dočkat pověstného bůra, po kterém tak touží, jenže domácí kapitán Trávníček je zklamal. Ani nadvakrát nepřekonal Svobodu, na podruhé z velké blízkosti trefil jen pravou tyč a zpytuje svědomí!
     
    45:13
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Hübl – 2 min., hákování).
     
    41:52
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Piroš – 2 min., podražení).
     
    41:47
    Dnešní utkání sleduje 4248 diváků!
     
    37:58
    Obrovské šance na obou stranách, ale gólmani se teď vytáhli. Petrásek vychytal razantní střelu Kukumberga z pravého kruhu, Svoboda zase dorážku Trávníčka zblízka!
     
    35:20
    Teď to byl pro změnu Kubát, který se odhodlal ke střele, Svoboda ale střelu domácího šikuly vyrazil do rohu! To je velký tlak domácích, hostující gólman má plné ruce práce a neví kam dřív.
     
    34:41
    Verva se dostala k puku, od levého kruhu střílel Doležal, hostující gólman vyrazil puk mimo branku!
     
    31:08
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Knotek – 2 min.).
    Robin HANZL - 4:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    31:08
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A Verva se přeci jen prosazuje! Domácí přidávají již čtvrtý gól! Pěknou souhru domácí přetavili v gól. Pavlík před brankou krásně našel ROBINA HANZLA, který hlídkoval u pravé tyče hradecké brány a doklepal puk do klece! Domácí tak již vedou o tři góly! Asistence: Filip Pavlík, František Lukeš
     
    30:46
    Pěkná kombinace domácích přeci jen nekončí gólem! Lukeš i Hübl neměli ke gólu daleko!
     
    29:51
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Červený – 2 min., podražení).
     
    27:37
    Honejsek zůstal sám před brankou Petráska, ten si ale hradeckého útočníka vychutnal a vytáhl se proti němu výborným zákrokem!
     
    25:40
    Frühauf pálil od modré, Petrásek nic neviděl a puk vyrazil jen před sebe, kde se o puk strhla mela, vše ale skončilo na postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    25:28
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Kubát – 2 min., držení protihráče).
     
    23:27
    Frolo se zase dostal na modré čáře k puku, vypálil na branku Svobody, který i se štěstím vyrazil kotouč před sebe! Puku si pak hradecký gólman našel a ukryl ho své výstroje.
    Tomáš FROLO - 3:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    21:55
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov přidává třetí gól a vede již o dvě branky. Domácí obránce TOMÁŠ FROLO dostal pěknou přihrávku od Kamila Piroše a vůbec se s tím nepáral! Domácí obránce svou dělovkou od modré čáry propálil vše, co mu stálo v cestě, včetně Svobody. Asistence: Kamil Piroš, Kamil Černý.
     
    21:30
    Hořava dostal od Reichla hezkou přihrávku do jízdy, ujížděl po levém křídle, na vrcholu levého kruhu vystřelil, hostující gólman ale puk vyrazil.
    František LUKEŠ - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    20:30
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se ihned po buly usadili před brankou Svobody, dlouho doráželi kotouč za záda Svobody, který odolával, nakonec ale přeci jen padl, jelikož FRANTIŠEK LUKEŠ dokázal zblízka dopravit neposedný puk za záda hradeckého gólmana. Asistence: Viktor Hübl, František Gerhát.
    Filip PAVLÍK - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    19:08
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva ihned nabídnutou přesilovku využívá! Domácí vyhráli buly a Robin Hanzl poslal kotouč ihned na FILIPA PAVLÍKA, který se s tím nepáral a z první prostřelil Svobodu, který měl zakrytý výhled. Asistence: Robin Hanzl.
     
    18:57
    Verva bude mít k dispozici přesilovou hru 5 na 3! Hradec dostává týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě, který odpyká Jiří Vašíček.
     
    18:03
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Knotek – 2 min., vražení na hrazení).
    Adam COURCHAINE - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    17:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec svou druhou přesilovou hru využívá! Domácí teď trochu podcenili situaci a zachybovali v obraně a toho hosté ihned využili. Ihnačák našel na mezikruží volného ADAMA COURCHAINA, který si ještě sjel blíže k Petráskovi a bekhendovou kličkou rozvlnil síť za zády domácího strážce svatyně. Asistence: Brian Ihnačák, Petr Frühauf.
     
    16:49
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Jurčík – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
     
    12:07
    Jiří Gula měl na modré čáře dost prostoru a odhodlal se ke střele, Svoboda ji vyrazil jen před sebe, žádný z domácích hráčů ale nedokázal puk doklepnout za záda hradeckého gólmana.
     
    11:07
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Kudrna – 2 min., nedovolené bránění).
     
    08:29
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Hübl – 2 min., hákování).
    Marken.cz

    Sabina Šťástková

    Branky a nahrávky: 20. Pavlík (Hanzl), 21. Lukeš (Hubl, Gerhát), 22. Frolo (Piroš), 32. Hanzl, 53. Gerhát (Hübl, Lukeš) – 18. Courchaine (Ihnačák, Frühauf)


    HC VERVA Litvínov: Petrásek (Řehoř)– Kubát, Pavlík, Černý K., Pavelka, Frolo, Gula – Lukeš, Hübl, Gerhát – Trávníček (C)., Hanzl, Martynek – Piroš, Reichel, Hořava – Doležal, Válek, Jurčík
    Trenér: Radim Rulík

    Mountfield HK: Svoboda (Kacetl) – Plášil, Pláněk, Frühauf, Hronek, Vašíček, Dietz,Čáp – Dej, Kukumberg, Bednář (C) – Červený, Ihnačák, Honejsek – Courchaine, Vantuch, Köhler – Šimánek, Knotek, Kudrna
    Trenér: Tomáš Martinec

    Rozhodčí: Pešina, Mrkva – Jindra, Zíka
    bahis siteleri