Trenčín – Košice 0:3 (kon.) | Zvolen – Martin 6:3 (kon.) | Poprad – Piešťany 6:3 (kon.)
Skalica – Nitra 2:4 (kon.) | Žilina – Banská Bystrica 3:1 (kon.)
konec
HK Poprad
6:3 (0:1, 4:1, 2:1)
ŠHK 37 Piešťany
sk Neděle 31.01.2016, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Prajem vám príjemný hokejový podvečer z popradského zimného štadióna a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 44. kola Tipsport ligy medzi HK Poprad a ŠHK 37 Piešťany. Stretnutie sa začne o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Popradský klub sa okrem klesajúcej formy trápi aj s finančnými problémami. Disciplinárna komisia pozastavila Popradu činnosť v realizácii prestupov a hosťovaní hráčov, rovnako aj v angažovaní trénerov. Tento zákaz platí do uhradenia všetkých záväzkov voči bývalým hráčom a zamestnancom. Podtatrancom momentálne v tabuľke patrí 6. priečka so ziskom 70 bodov a gólovým skóre 129:122. Poprad stráca na piaty Trenčín jeden bod a pred siedmou Žilinou má náskok v počte deviatich bodov. Domáci zaznamenali pokles formy, keďže naposledy prehrali s Košicami po nájazdoch 3:2, s Banskou Bystricou trpko 8:2 a po nájazdoch s Nitrou 1:2. Najproduktívnejším „kamzíkom“ je momentálne kapitán tímu Arne Kroták s 37 bodmi za 12 gólov a 25 asistencií.

    Piešťany šli výrazne tabuľkou nadol, čo neteší fanúšikov tohto klubu. „Havrani“ sú momentálne na nepostupovej 9. pozícii s 56 bodmi a skóre 114:135. Na ôsmy Martin strácajú dva body a rovnako sú vpred o 19 bodov pred Skalicou. Piešťany v lige naposledy podľahli Martinu 2:4, Košiciam 6:2 a Zvolenu 5:2. Najproduktívnejším hráčom z kádra ŠHK 37 je Jakub Ručkay, ktorý má na konte 41 bodov vďaka 13 gólom a 28 asistenciám.

    V tejto sezóne sa medzi Popradom a Piešťanami odohrali vcelku vyrovnané zápasy. Poprad zvíťazil 29. novembra 4:1 a 3. januára 1:2. Piešťanci boli úspešní 2. októbra, keď hokejistov spod Tatier zdolali 3:4 po predĺžení a potom vyhrali aj 30. októbra doma 4:2.

    Góly, všetky dôležité informácie a celý live priebeh zápasu môžete sledovať na webe Onlajny.eu. Pekný športový zážitok!
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Dinda, D. Šterbák, Fabian (A), Malina, Kasík, Briják, Gáborčík – Bartečko (A), Heizer, Koyš – Kroták (C), Bajaruns, Paločko – Rapáč, Paukovček, Štrauch – Števuliak, Toma, Achs

    ŠHK 37 Piešťany: Košarišťan (Rybár) – S. Hudec (A), Gipters, Filip (C), Kotaška, Svetlík, Trefný, Pokorný, Hluch – Petráš, Tvrdoň, Tibenský – J. Ručkay, Holovič (A), Školiak – Belluš, Brancis, S. Saliji – Hrehorčák, Pardavý, Kučera

    Rozhodca: Štefik – Holienka, Korba.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba tímy postupne prichádzajú na ľadovú plochu. Domáci hokejisti sa dnes predstavia v modrých dresoch. Hráči Piešťan v žltých.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:25
    Na úvod sa do útočného pásma dostali hostia, ktorí sa snažili hneď zatlačiť domácich hráčov. Tí sa však nedali zastrašiť.
     
    01:07
    Lauris Bajaruns sa po Krotákovej prihrávke dostal do zakončenia spomedzi kruhov. Piešťanský obranca však strelu zblokoval smerom na ochrannú sieť.
     
    01:51
    Spočiatku sa nehrá príliš zaujímavý hokej. Oba tímy sa dopúšťajú nepersností v prihrávkach.
     
    02:48
    Suchý rozohral na os ihriska Bartečkovi, ktorý sa snažil na pravé krídlo vysunúť Koyša. Obrancovia Piešťan si však na domáceho hráča dali pozor.
     
    03:17
    Bajaruns sa jednoduchou kľučkou uvoľnil od mantinelu smerom do medzikružia a vystrelil spoza obrancu. Košarišťan zachytil strelu na hrudi.
     
    03:43
    Roman Tvrdoň vyskúšal domáceho gólmana Kostúra strelou z pravého kruhu. Puk letel po ľade a Kostúr ho dokázal vyraziť svojím betónom.
     
    04:07
    Piešťany dali gól!
    Hostia prichádzajú s otváracím gólom! Tvrdoň vykorčuľoval s pukom z rohu klziska a prihral pred bránku Tibenskému. Ten si všimol ešte pri opačnej žrdi úplne osamoteného SAMUELA PETRÁŠA, ktorý sa v zakončení do prázdnej brány nemýlil!
    Asistencie: Jozef Tibenský, Roman Tvrdoň.
    PETRÁŠ - 0:1
     
    04:25
    Piešťany budú hrať navyše presilovú hru. Lukáš Paukovček dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    05:10
    Kasík dokázal vystreliť od modrej čiary. Jeho prízemný projektil skončil na Košarišťanovej hokejke a potom si ho už jeho spoluhráči ustrážili.
     
    05:44
    Kamzíci zatiaľ bezpečne odolávajú piešťanským pokusom o zisk útočného pásma a nadvládu v ňom.
     
    06:37
    Poprad sa dokázal ubrániť v prvom oslabení. Piešťany nepohrozili nebezpečnými útokmi.
     
    07:12
    Martins Gipters si nakorčuľoval po pravom krídle a vystrelil spoza obrancu. Kostúr stihol pripraviť svoj pravý betón.
     
    08:00
    Šance pre Poprad! Bartečko sa odpútal od mantinelu a dostal sa ku strele z kruhu. Košarišťan ju vyrazil pred seba do opačnej strany, odkiaľ po malej chvíli pálil Heizer, no mieril opäť iba do brankára Piešťan!
     
    08:56
    Kotaška si nakorčuľoval bližšie ku bráne. Dostal prihrávku na bekhend a ihneď nahadzoval puk na bránu. Puku sa zmocnili domáci hráči.
     
    09:39
    Kroták šiel za pukom za bránu a snažil sa ho vybojovať, pretože sa mu pred bránkoviskom ukazoval Paločko. Nakoniec mu však puk neprihral, pretože ho nezískal.
     
    10:14
    Gipters nepríjemne vypálil od modrej čiary. Kostúr chvíľu nevedel, kde sa vlastne puk odrazil. Nakoniec však skončil na zadnom mantineli.
     
    11:27
    Kasík v útočnom pásme prehodil puk Malinovi, no ten ho nakoniec nezískal pod kontrolu a brankár Košarišťan teda nemal prácu.
     
    11:45
    Hosťujúceho gólmana preveril strelou z medzikružia spoza obrancov Richard Rapáč. Košarišťanovi sa podarilo puk podržať na svojej vyrážačke.
     
    12:49
    Hra v tejto chvíli výrazne stíchla. Poprad na dvakrát čakal svojho súpera v strednom pásme a nechal ho pokojne rozohrávať. Napriek stavu 0:1 sú domáci zatiaľ veľmi pokojní.
     
    13:58
    Trefný rozohral v obrannom pásme iba na Bartečkovu hokejku, ktorý krížom našiel Koyša. Puk však dostal iba na korčuľu a z toho si šancu nevykúzlil.
     
    14:46
    Presilovú hru si zahrajú domáci hokejisti. Martins Gipters dostáva dve minúty za držanie.
     
    15:13
    Arne Kroták sa dostal k strele od modrej čiary. Jeho delovka príklepom skončila však bezpečne v Košarišťanovej moci.
     
    16:07
    Paukovčekovi sa otvoril priestor na ľavom kruhu, po ktorom s istotou prenikol. Jeho následná strela z kruhu však nebola vôbec presná.
     
    17:05
    Piešťany sa po skončení oslabenia dostali do útočného pásma. Od ľavého kruhu nepríjemne pálil Hudec, jeho strela skončila na Kostúrovej vyrážačke.
     
    18:49
    Suchý vypálil tvrdo od modrej čiary. Popred bránkovisko prebehol Bartečko, ktorý sa snažil zakryť výhľad, no puk aj tak letel vedľa bránky.
     
    19:35
    Poprad bude hrať v oslabení. Jaroslav Kasík dostáva menší trest za nedovolené bránenie.
     
    19:43
    Bartečko sa vysunul do zakončenia po ľavom krídle a strieľal. Jeho projektil letel iba na plexisklo.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V úvodnej časti hry sme boli svedkami nie príliš zaujímavej hry. Videli sme jeden gól, o ktorý sa v 5. minúte postaral hosťujúci Petráš.
    Druhá tretina sa začne približne o 17:44.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:51
    Poprad začal druhú tretinu ešte s vylúčením Kasíka. Zatiaľ domáci zvládajú hru v oslabení s prehľadom.
     
    21:20
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti strieľajú vyrovnávajúci gól v oslabení! Paločko získal puk na modrej čiare, prekorčuľoval ku bráne a prihral krížom ARNEMU KROTÁKOVI, ktorý už s istotou dorazil do brány!
    Asistencia: Matúš Paločko.
    KROTÁK - 1:1
     
    21:59
    Piešťanom sa skončila presilovka a v týchto chvíľach začne početná výhra pre domácich. Za držanie odchádza na trestnú lavicu Radovan Trefný.
     
    21:59
    Za držanie dostáva dve minúty aj Samir Saliji.
     
    22:22
    Poprad dal gól!
    Poprad sa po rýchlom góle v presilovke dostáva do vedenia! Z pravého kruhu Heizer prihral na modrú čiaru Fabianovi. Ten sa neulakomil na strelu a po dĺžke prihral na MATÚŠA PALOČKA. Ten strelou z prvej trafil presne do bránky!
    Asistencie: Štefan Fabian, Radomír Heizer.
    PALOČKO - 2:1
     
    22:49
    Piešťany opäť budú hrať v oslabení o dvoch hráčov. Za vyhodenie puku dostal dve minúty Marcel Holovič.
     
    23:31
    Poprad sa rozostavil v pásme. Od modrej vypálil Kasík. Jeho strela sa následne odrazila ku Štrauchovej hokejke, ktorý takisto pálil príklepom. Košarišťan podržal svoj tím na dvakrát!
     
    24:04
    Kroták nahodil puk nepríjemne od modrej, Košarišťan ho vyrazil pred seba a odtiaľ mohol profitovať z dorážky Paločko. Šancu však nevyužil!
     
    25:12
    Suchý pálil od modrej čiary. Jeho prízemnú delovku tečoval Patrik Koyš, no našťastie pre domácich iba vedľa bránky.
     
    25:49
    Štrauch musel odolať tvrdému hitu od Trefného. Napokon však predtým ešte stihol vystreliť, ale iba do Košarišťana.
     
    25:58
    Piešťany si hru v druhej tretine kazia vylúčeniami. Tentokrát za nedovolenú hru vysokou hokejkou odchádza na trestnú lavicu Radovan Trefný.
     
    26:23
    Poprad dal gól!
    Podtatranci sú úspešní aj v tejto presilovej hre! Puk sa na modrú čiaru dostal ku Fabianovi, ktorý ho poslal priamočiaro na bránu. Strelu spred bránkoviska šikovne tečoval kolega z obrany JAROSLAV KASÍK!
    Asistencie: Štefan Fabian, Matúš Paločko.
    KASÍK - 3:1
     
    27:25
    Tvrdoň z rohu klziska nebezpečne prihral pred bránku Stanislavovi Hudecovi. Ten si síce dobre nakorčuľoval, no nakoniec prihrávku nespracoval a nevystrelil.
     
    28:31
    Poprad dal gól!
    Domácim hokejistom v druhej tretine chutí hokej a pridávajú už štvrtý zásah! Kroták získal pre svoj tím útočné pásmo. K puku sa dostal Paločko a do medzikružia nabil LAURISOVI BAJARUNSOVI, ktorý delovkou trafil popod Košarišťanovu ruku!
    Asistencia: Matúš Paločko.
    BAJARUNS - 4:1
     
    29:11
    Po Hrehorčákovej strele nepríjmne do brankára dobiedzal Kučera, ktorý sa snažil pretlačiť puk cez bránkovú čiaru. To sa však nepodarilo.
     
    29:49
    Suchý si spracoval puk na modrej čiare a poslal ho priamo na bránu. Andrej Košarišťan si dal pozor a vyrazil.
     
    30:47
    Paločko si nakorčuľoval na pravé krídlo, spracoval si puk a vystrelil. Mieril však vedľa brány a brankár ŠHK teda nemal prácu.
     
    31:32
    Samir Saliji sa nepríjemne sám pretlačil do útočného pásma a z obkľúčenia hráčov dokázal aj vystreliť. Možno aj kvôli tomu bol nepresný.
     
    33:00
    Poprad sa snažil o rýchly prechod stredným pásmom. Koyšova prihrávka z krídla smerovala okamžite na centra Bartečkovi, ktorý ju už však nespracoval a tu to celé skončilo.
     
    33:55
    Holovič vykorčuľoval za pukom po ľavom krídle a z ostrého uhla sa snažil prekvapiť brankára Popradu. Puk skončil nakoniec na bočnej sieti.
     
    34:41
    Patrik Števuliak predviedol samostatný výpad a dostal sa k strele spoza obrancu z medzikružia. Košarišťan puk videl a pekne ho zachytil do svojej lapačky.
     
    35:44
    Po tom, čo Poprad získal vedenie, hráči akosi prestali hrať a to sa snažia využiť hokejisti Piešťan a tlačiť na Kostúra.
     
    37:14
    Piešťany dali gól!
    Havrani znižujú stav stretnutia a v druhej tretine teda neostanú bez streleného gólu! Po pravom krídle sa pretlačil ku bráne Belluš. Puk odovzdal do medzikružia SAMIROVI SALIJIMU, ktorý strelou do ľavého vinklu prekonal Kostúra!
    Asistencia: Martin Belluš.
    S. SALIJI - 4:2
     
    38:41
    Heizer vyhľadal pred bránkoviskom Koyša. Ten sa dostal iba do slabej dorážky, ktorú Košarišťan bez ťažkostí prikryl.
     
    39:27
    Hostia získali útočné pásmo a snažia sa v ňom presadiť.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Domáci hokejisti úplne ovládli druhú tretinu a súperovi v nej nastrieľali štyri presné zásahy. Hosťom z Piešťan sa v strednej časti hry podarilo skórovať iba raz, takže celkové skóre vyznieva v prospech Popradčanov v pomere 4:2.

    Tretia tretina sa začne približne o 18:41.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:10
    Domáci Popradčania vyhrali prvé buly tretej tretiny a okamžite sa pustili do útočenia, ale Heizerov útok puk iba nahodil na Košarišťana a ten si s ním poradil.
     
    40:24
    Hosťujúci hokejisti vyhrali buly pred svojím gólmanom a Holovič hru okamžite preniesol na opačnú polovicu klziska. Skúsil to tam aj strelecky a aj Kostúr puk radšej prikryl.
     
    41:20
    Piešťany sa stále snažia, ale majú to veľmi náročné. Prihrávku do pásma teraz dostal aj Saliji, no vzápätí bol výborne pokrytý a nemohol vystreliť.
     
    18:57
    Popradčania na niekoľký pokus vyhodili puk zo svojej obrany a Števuliak sa ho pokúsil potiahuť až pred Košarišťana. Ten ale napokon žiadnu prácu nemal, pretože mu pomohla obrana.
     
    42:43
    Teraz to už domácim hokejistom vyšlo. Puk si v útoku na modrú čiaru vypýtal Dinda a okamžite prudko pálil, ale pochváliť musíme pozorného piešťanského gólmana.
     
    42:56
    Nasledujúce vhadzovanie získali Piešťanci a hra sa opäť rýchlo presunula na opačnú polovicu. Tam sme sledovali zakončenie Petráša, ale ani to nebolo z kategórie nebezpečných.
     
    43:40
    Hostia neprestriedali, ale pokračujú v útočení. Petráš tentokrát skúšal prihrávať priamo pred bránku, kde ale našiel iba hokejistov v domácich modrých dresoch.
     
    44:28
    Sledujeme tretinu bez vážnejších šancí. O trochu vzruchu sa teraz pokúsil hosťujúci Hrehočák individuálnou akciou, ale tá mu vôbec nevyšla a zakončenie sme nevideli.
     
    44:58
    Hosťom sa do pásma nepodarilo preniknúť ani teraz a dopustili sa iba ofsajdu na útočnej modrej čiare. Hra sa presunie do strednej tretiny.
     
    45:33
    Popradčania hru rozprúdili a mohli skórovať aj piatykrát v zápase! Puk si pred bránkou vymenili Paločko s Krotákom, ale zakončenie Košarišťana neprekvapilo. Gólman Piešťan teraz podržal svoj tím.
     
    45:48
    Popradčania sa ihneď po buly ujali puu a pokračujú vo svojej ofenzívnej aktivite. Dvakrát chcel strieľať Števuliak, ale ani raz sa mu to cez pozornú obranu hostí nepodarilo.
     
    47:14
    Piešťanci sa opäť pokúsili o nebezpečnejšiu akciu, ale stále im to nevychádza. Kostúr sa musel mať na pozore pri nahodení, ktoré chceli hostia dorážať, ale vďaka domácemu gólmanovi sa k tomu vôbec nedostali.
     
    47:30
    Poprad si prevzal puk a okamžite sa presunul na opačnú polovicu trávnika. Tam si veľkú šancu vypracoval skúsený Kroták, ale odrazený puk mu na hokejku nesadol ideálne a svoju strelu poslal iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    47:51
    Piešťany sa budú musieť brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za nedovolené bránenie S. Saliji.
     
    48:04
    Domáci hráči ihneď v úvode obsadili útočnú tretinu a pokúšajú sa skórovať, ale hosťujúci brankár je proti! Košarišťan si teraz výborne počkal na zakončenie Rapáča a spoľahlivo ho zlikvidoval lapačkou.
     
    48:40
    Domáci hokejisti sa snažia, ale hosťujúca obrana je v strehu a gól pripustiť nechce.
     
    49:51
    Hosťujúci tím sa dokázal ubrániť a piaty gól neinkasoval. To dáva Piešťanom nádej, že v záverečnej desaťminútovke by sa im ešte mohlo podariť vyrovnať.
     
    51:18
    Poprad dal gól!
    Domáci tím neudrel v presilovke, ale krítko po nej. Postaral sa o to RADOMÍR HEIZER, ktorý do siete dorážal puk po predchádzajúcom zákroku Košarišťana. Asistencie: Ľuboš Bartečko, Patrik Koyš.
    Radomír HEIZER - 5:2
     
    51:49
    Tak toto je pre Piešťany poriadne nepríjemná situácia. Pred nami je už iba niečo viac ako osem minút a hostia z kúpeľného mesta prehrávajú pod Tatrami už rozdielom troch presných zásahov.
     
    52:10
    Piešťanci sa ale rozhodne nevzdávajú a bojujú aj naďalej. Tibenský to skúšal prihrávkou pred bránkou, no tam nikoho zo svojich spoluhráčov nenašiel.
     
    52:43
    Domáci hokejisti sa budú musieť brániť! Na trestnú lavicu odcádza na dve minúty za podrazenie Dávid Gaborčík.
     
    53:11
    Popradčanov musíme za ich obrannú činnosť veľmi pochváliť. Piešťany sa snažia, ale domácu defenzívu vôbec nevedia prekvapiť.
     
    53:50
    Popradčania dokonca puk zatiahli aj do útoku a skúsili to tam strelecky, no priestor troch žrdí minuli. Hosťom táto početná výhoda vôbec nevychádza.
     
    54:43
    Aj v zvyšnej časti oslabenia sa domáci tím pohodlne ubránil a súpera k ničomu nepustil. Piešťany stále prehrávajú rozdielom troch presných zásahov.
     
    55:05
    Puk sa dostal za Kostúra a hostia oslavujú gól, ale rozhodcovia sa ešte budú musieť poradiť!
     
    55:05
    Piešťany dali gól!
    Arbitri sa napokon zhodli, že MARCEL HOLOVIČ dopravil puk za bránkovú čiaru neúmyselným odrazom od jeho korčule. Piešťanci tak znižujú na rozdiel dvoch presných zásahov.
     
    55:50
    Hostia ukazujú svoju obrovskú bojovnosť a pokračujú v snahe o ďalšie skórovanie. Piešťanskí hokejisti majú stále nádej na dramatizáciu duelu.
     
    56:49
    Poprad sa teraz nikam nemusí ponáhľať, ale aj napriek tomu drží puk ďlaeko od svojej bránky. Paločko si tam pýtal prihrávku pred Košarišťana, ale bol dobre pokrytý a domáci tím napokon odišiel striedať.
     
    57:25
    Kostúr napokon puk predsa len dostal a radšej ho podržal. Piešťanci budú o puk bojovať v útočnej tretine.
     
    57:50
    Piešťany ostávajú v útoku, ale zdržiavajú sa iba pri zadnom mantineli. Hosťujúci hokejisti aj napriek stavu bojujú o každý centimeter ľadu, za čo si zaslúžia veľkú podporu.
     
    58:22
    Poprad sa dokázal ubrániť, puk do stredného pásma dostal Bartečko. Domáci tím sa teraz nemusí nikam ponáhľať.
     
    58:56
    Piešťanom teraz nevyšiel pokus o rozohrávku cez celé klzisko a dopustili sa iba zakázaného uvoľnenia. Vhadzovať sa bude pred Košarišťanom.
     
    58:56
    Domáci tréner Paukovček si vyžiadal oddychový čas.
     
    59:20
    Prebieha záverečná minúta tohto zápasu a hostia sa až teraz dostali do útočnej tretiny, takže gólmana ani nemohl odvolať. Belluš to v útoku skúsil nastrelením, ktoré bolo zblokované na ochrannú sieť.
     
    59:20
    Hosťujúci tréner Gudas si berie oddychový čas. Po ňom sa bude vhadzovať pred Kostúrom, hostia budú mať ešte 40 sekúnd na zdramatizovanie duelu.
     
    59:20
    Košarišťan ostal na striedačke, hostia to skúsia v šestici.
     
    59:38
    Poprad dal gól!

    Piešťany puk v útoku neudržali a domáci hokejisti to využili. RICHARD RAPÁČ dostal prihrávku od Bartečka a bekhendom bez akéhokoľvek zaváhania zakončil do prázdnej bránky Piešťan. Asistencia: Ľuboš Bartečko.
    Richard RAPÁČ - 6:3
     
    Koniec zápasu.
     
    V záverečnej dvadsaťminútovke hostia skórovali ešte raz, ale domáci hokejisti pridali dva presné zásahy a svoj náskok si ustrážili. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (19:16:57)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 22. Kroták (Paločko), 23. Paločko (Fabian, Heizer), 27. Kasík (Fabian, Paločko), 29. Bajaruns (Paločko), 52. Heizer (Bartečko, Koyš), 60. Rapáč (Bartečko) – 5. Petráš (Tibenský, Tvrdoň), 38. S. Saliji (Belluš), 56. Holovič


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Dinda, D. Šterbák, Fabian (A), Malina, Kasík, Briják, Gáborčík – Bartečko (A), Heizer, Koyš – Kroták (C), Bajaruns, Paločko – Rapáč, Paukovček, Štrauch – Števuliak, Toma, Achs
    ŠHK 37 Piešťany: Košarišťan (Rybár) – S. Hudec (A), Gipters, Filip (C), Kotaška, Svetlík, Trefný, Pokorný, Hluch – Petráš, Tvrdoň, Tibenský – J. Ručkay, Holovič (A), Školiak – Belluš, Brancis, S. Saliji – Hrehorčák, Pardavý, Kučera

    Rozhodčí: Štefik – Holienka, Korba
    bahis siteleri