Mountfield HK – Vítkovice 3:4 (1:0 po s.n.) | Kometa Brno – Motor ČB 1:4 (kon.) | Chomutov – Letňany 0:1 (kon.)
Zlín – Třinec 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Litvínov 4:2 (kon.)
HC Plzeň – K. Vary 5:2 (kon.) | Havířov – Vsetín 2:0 (kon.)
po s.n. (1:0)
Mountfield HK
3:4 (0:3, 1:0, 2:0 - 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 31.01.2016, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina B
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Vítkovice Steel.
    Dva body putují do Ostravy! Jediným úspěšným střelcem v samostatných nájezdech byl v páté sérii TADEÁŠ VÍCHA, který forhendem překonal dnes výborného Novotného.
     
    58:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Hradec dokázal vyrovnat stav zápasu! To by po první třetině čekal málokdo. Puk do brány doslova dotlačil ŠTĚPÁN POKORNÝ a rozjásal domácí hráče i fanoušky. Asistence: Denis Martinec.
     
    51:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradecký tlak sílil a vyústil v gól VOJTĚCHA SÍLY. Ukázkový důraz před brankou teď předvedl Vojtěch Síla, ale těžil především ze skvělé práce Matěje Moronga, který kotouč zavezl a nastřelil horní tyč. Hradecký útočník se pak nejlépe zorientoval a dotlačil puk do brány. Asistence: Matěj Morong.
     
    31:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    To už neplatí! Zřejmě jsem přivolal hradecký první gól zápasu. Všem obráncům ujel VOJTĚCH SÍLA a i přes to, že byl tísněn dokázal prostřelit Pitáka. Asistence: Štěpán Pokorný.
     
    17:40
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A už je to o tři branky! ADAM BERÁNEK, který naskočil z trestné lavice se dostal do úniku dvou na jednoho, který zakončil nechytatelnou střelou nad rameno Ševců. Asistence: Petr Fridrich, Vojtěch Šulák.
     
    11:09
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A to se jim povedlo náramně! Dobře schovanou střelou do horní poloviny branky se prosazuje JAKUB KYLNÁR, který nedal Ševců nejmenší šanci. Asistence: David Takáč, Adam Urban.
     
    01:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ale jsou to hosté, kteří otevírají skóre zápasu! Hradecká obrana zaspala a nechala Adama Beránka přihrát zpoza branky na úplně volného PETRA FRIDRICHA, který střelou přes rameno Ševců vstřelil první branku zápasu. Asistence: Adam Beránek.

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 32. V. Síla (Pokorný), 52. Síla (Morong), 59. Pokorný (Martinec) – 2. Fridrich (Beránek), 12. Kylnár (Takáč, Urban), 18. Beránek (Fridrich, Šulák), rozh. náj. Vícha

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Morong (HKM)
    0:0   Vojtovič (VIT)
    2. série:
    0:0   Poppel (HKM)
    0:0   Takáč (VIT)
    3. série:
    0:0   Pokorný (HKM)
    0:0   Fridrich (VIT)
    4. série:
    0:0   Kylnár (VIT)
    0:0   Jakubec (HKM)
    5. série:
    1:0   Vícha (VIT)
    1:0   Šlaicher (HKM)


    Mountfield HK: Ševců (21. Novotný) – Řehák, Voňka, Martinec "C", Junek, Krištof, Duben, Klodner, Kynčl – Šedivý, Soukup, Hladík, Jakubec, M. Síla, V. Síla, Vaňát, Pokorný, Šlaicher, Morong, Růta, Poppel. Trenér: Karel Soudek.
    HC Vítkovice Ridera: Piták – Raška, Vacula, Bieniek, Zapletal, Šulák – Vojtovič, Fridrich "C", Žemba, Takáč, Kylnár, Vavřík, Vjačka, Vícha, Urban, Smička, Beránek. Trenér: Mojmír Trličík.

    Rozhodčí: Veselý – Novák, Potůček
    bahis siteleri