Mountfield HK – Vítkovice 3:4 (1:0 po s.n.) | Kometa Brno – Motor ČB 1:4 (kon.) | Chomutov – Letňany 0:1 (kon.)
Zlín – Třinec 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Litvínov 4:2 (kon.)
HC Plzeň – K. Vary 5:2 (kon.) | Havířov – Vsetín 2:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle 31.01.2016, 12:00 • Zimní stadion Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučím, přeji příjemný zbytek neděle a u dalších onlajnů se s vámi těším na počtenou. (14:01:00)
     
    V závěrečné části hry jsme opět viděli po jedné brance na obou stranách. Hned na začátku se o snížení postaral Jaromír Pytlík. Hosté měli převahu a byli aktivnějším týmem, pak se ale prosadil podruhé v utkání Richard Cachnín a potvrdil tak vítězství Havlíčkova Brodu.
     
    Konec zápasu.
     
    60:00
    David Matěcha (ZNS) neudržel nervy na uzdě a po odpískání zbytečně dohrál situaci, za což dostává 2 minutový trest za napadení.
     
    59:24
    Tomáš Křehlík vlétl do útočného pásma po levé straně, měl před sebou spoustu prostoru a přes osu hřiště mu najížděl spoluhráč. Hostující útočník se dlouho rozmýšlel, co provede, nakonec se dostal do ostrého úhlu, odkud o tak dokázal velice nebezpečně vystřelit, Martin Holata si však bližší tyč pohlídal a pravým betonem puk vyrazil.
     
    58:32
    Jaromír Pytlík se proháčkoval až do prostoru mezi kruhy, tam mu ale mezi dvěma bránícími hráči kotouč utekl a do zakončení se nedostal.
     
    57:39
    Tomáš Křehlík z rohu útočného pásma dobře přihrál na modrou čáru Davidu Matěchovi, jeho rána byla ovšem zablokovaná a skončila mimo.
     
    55:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí teď většinu času tahali za kratší konec, nyní si ale vytvořili opět dvoubrankový náskok! Ondřej Plíhal zavezl kotouč do útočného pásma po levé straně, zadovkou ho přenechal Tomáši Kohoutovi a po jeho střele z kruhu zvonila tyč! Akce ale pokračovala a Tomáš Kohout poslal pas na RICHARDA CACHNÍNA, jenž zkoušel zakončit u levé tyče. To byl ještě neúspěšný, jenže odražený kotouč vzal zpátky do své moci, bleskově obkroužil bránu a zasunul puk do sítě kolem pravé tyče Vackovy klece! Asistence: Tomáš Kohout.
     
    53:54
    Martin Holata předvedl další výborný zákrok! Hostující útočník dostal nahrávku přes osu hřiště na pravou stranu a z voleje vypálil. domácí gólman se ovšem rychle přemístil a jeho ránu zlikvidoval!
     
    53:34
    Matěj Škareda naskakuje z trestné lavice zpět na led a domácí jsou kompletní.
     
    53:12
    Hosté teď vytváří na havlíčkobrodskou klec obrovský tlak a vytvořili si dobré střelecké pozice, zářící hvězdou těchto chvil je ale brankář Martin Holata.
     
    52:44
    Miroslav Kukla vyslal nebezpečnou střelu od modré čáry, kterou Martin Holata nadvakrát vyrazil. Puk ještě poskakoval kolem brankoviště, domácí brankář jej ale dostal pod svoji lapačku.
     
    52:00
    Rychlou střelu z pravé strany Martin Holata zastavil. Následné vhazování vyznělo ve prospěch domácích a ti se tak mohli osvobodit.
     
    51:34
    Radim Pejchal nepřihrál přesně za vlastní bránou a hostující útočník se cpal před bránu, Matěj Škareda (HBR) ho zastavil podražením a dostává za to 2 minuty nervů na trestné lavici.
    Dokázali byste provést podobnou kličku?

     
    50:42
    Plameny zavelely k útoku a vedly jej po levé straně hřiště, jejich střelecký pokus z kruhu zastavil Martin Holata ve své náruči.
     
    49:09
    Lukáš Pokorný získal kotouč a vyvezl jej ven z pásma, unavená pětice havlíčkobrodských hráčů tak může vystřídat.
     
    48:45
    Hosté teď zatlačili Bruslaře v jejich pásmu a ostřelovali klec Martina Holaty ze všech stran. Většinu pokusů ovšem zablokovala s vypětím všech sil obrana, zbytek pokusů zase vyrazil havlíčkobrodský brankář svými betony.
     
    47:25
    Ondřej Tobiáš narýsoval přihrávku přes osu hřiště na úplně volného Jaromíra Pytlíka, který snížil své těžiště a pohotově vypálil. Puk orazítkoval horní tyč!
     
    46:40
    Tomáš Kulhánek mířil dopředu, před modrou čarou ale udělal drobný úhybný manévr, mezi tím ovšem jeho spoluhráči přejeli modrou čáru a vystavili havlíčkobrodského útočníka do ofsajdu.
     
    45:56
    Hostující hráči toho měli už plné zuby a potřebovali vystřídat. Nahodili tak puk do pásma Bruslařů, kde ho sebral za svoji bránou Martin Holata a rozehrál na své spoluhráče.
     
    44:53
    Na opačné straně hřiště se do dobré střelecké pozice dostal Ondřej Tobiáš a zahrozil zápěstím, Martin Holata ovšem předvedl povedený zákrok lapačkou.
     
    44:15
    Radim Pejchal se dostal ke kotouči ve středním pásmu, natlačil se za obránce a v levém kruhu se napřáhl, jeho dělovka ale minula vzdálenější tyč a zaduněla o zadní mantinel.
     
    43:01
    Na druhou stranu spěchal Robin Caha, ve velké rychlosti se dostal až do levého kruhu, odkud také vystřelil, puk byl ale zablokovaný a skončil v ochranné síti.
     
    42:20
    Plamenům se nepodařila rozehrávka a bylo z toho zakázané uvolnění. Domácí získali puk z následné buly a okamžitě vypálil z levého kruhu, Denis Vacek si však prostor u své tyče pohlídal.
     
    41:51
    Hosté se znovu dostali do útoku, puk jim ale sebral Radim Pejchal a uháněl s ním dopředu podél levého hrazení. V útočném pásmu pak hledal najíždějícího Michala Kyncla, v těžké pozici ho ale nedokázal najít přesně.
     
    41:01
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hostům se přesilovou hru nakonec podařilo využít! Miroslav Kukla vypálil na bránu, domácí brankář puk neudržel ve své výstroji a dorážet tak mohl JAROMÍR PYTLÍK, který znovu snižuje na rozdíl jediné branky! Asistence: Miroslav Kukla.
     
    40:22
    Hosté vyhráli vhazování a tak se mohli hned postavit do přesilovkového vzorce. Puk dostal na modré čáře Miroslav Kukla a trefil tyč!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhém dějství jsme viděli dvě branky. Nejprve se hostům podařilo snížit zásluhou Žana Primožiče, dvoubrankový náskok ovšem Havlíčkovu Brodu v přesilové hře vystřelil zpět Richard Cachnín. Třetí perioda začne přibližně v 13:27.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:54
    Žďár nad Sázavou se hnal do nebezpečné šance, kterou zastavil Radim Pejchal (HBR) jen za cenu faulu. Dostává 2 minuty za sekání.
     
    39:11
    Richard Cachnín se uvolnil na pravém kruhu a rovnal si puk ke střele zápěstím, hostující obránce ji ale zablokoval a puk skončil za bránou.
     
    38:58
    Tomáš Kohout mířil dopředu po levé straně, Denis Vacek jeho střelu z kruhu vyrazil pravým betonem do rohu.
     
    38:15
    Martin Holata se blýskl dvěma výbornými zákroky, když svojí mrštnou lapačkou zmařil dvě dobré střely Plamenů z pravé strany.
     
    38:00
    Miroslav Kukla dostal přihrávku na modrou čáru a okamžitě vypálil, jeho pokus byl ale sražený a skončil vysoko v ochranné síti.
     
    37:27
    Kotouč se ze souboje dvou hráčů za bránou odrazil před brankoviště k Marku Teclovi, který byl v dobré pozici, hostující obránce ho ale zablokoval a nedovolil mu nebezpečně zakončit.
     
    36:37
    Lukáš Pokorný se dral do útoku po levé straně, měl ale před sebou přesilu bránících hráčů a tak nahodil puk na bránu. Denis Vacek jej chytil do lapačky a raději se neuchyloval k riskantní rozehrávce. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    35:32
    Hosté otočili hru a hnali se dopředu. Vedli útok po pravé ruce a Martin Holata měl co dělat, aby zalehnutím udržel puk před brankovou čarou.
     
    35:11
    Domácí se ovšem k odraženému puku dostali jako první a pokračovala jejich útočná akce. Denis Vacek zasahoval lapačkou po střele z mírného úhlu na pravé straně.
     
    34:49
    Marek Tecl se napřáhl na vrcholku pravého kruhu, jeho rána byla sice tvrdá, ale nepřesná.
     
    33:47
    Marek Tecl se pustil mezi trojici soupeřů, mezi dvěma se dokázal prosmýknout, třetí mu ale vypíchl puk a zmařil havlíčkobrodskou šanci.
     
    32:44
    Radim Pejchal se dokázal natlačit za hostující obranu a jel sám na brankáře, byl však tísněn bránícím hráčem a své bekhendové zakončení nasměroval jen do levého betonu Denise Vacka!
     
    31:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru. Mladí Bruslaři vyhráli vhazování v útočném pásmu a začali kombinovat. Puk se dostal do rohu kluziště k RICHARDU CACHNÍNOVI, který se s ním sebevědomě natlačil před bránu a bekhendovým zakončením poslal kotouč mezi vyrážečku a tělo hostujícího gólmana! Asistence: Marek Tecl, Viktor Horák.
     
    30:26
    Nejprve se hosté dokázali osvobodit, Bruslaři se ale rychle vrátili zpět do útočné třetiny a jejich střelu z levé strany lapil Denis Vacek do své výstroje.
     
    29:43
    Ondřej Plíhal znovu zavezl kotouč do útočného pásma po pravé straně a z kruhu vypálil, sražená střela ale skončila v ochranné síti. David Matěcha (ZNS) se ovšem provinil napadením a odpyká se 2 minutový trest.
     
    29:14
    Domácí se dostali do útočného pásma a Ondřej Plíhal mířil z pravého kruhu na bránu, jeho bekhendový pokus se ale mezi tři tyče nevešel.
     
    27:57
    Žďár nad Sázavou nyní zamkl svého soupeře v jeho pásmu a vytvořil si několik nebezpečných šancí. Martin Holata však podržel mladé Bruslaře, když lapil střelu z mezikruží včetně všech následných dorážek.
     
    26:59
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté se v posledních chvílích více tlačili do útoku a byli za to odměněni. Jaromír Pytlík adresoval přihrávku ŽANU PRIMOŽIČOVI, který se z levé strany trefil přesně a dostal svůj tým na dostřel k vyrovnání. Asistence: Jaromír Pytlík.
     
    26:46
    Denisa Pytlíková zakládala útok a hledala Jaromíra Pytlíka, ten měl ale puk více před sebou, než by potřeboval.
     
    25:46
    Robin Caha se dostal dopředu po pravé straně a snažil se vystřelit přes obránce z vrcholku pravého kruhu, trefil ale jen brusle havlíčkobrodského obránce. Následně se ještě pokoušel dorážet, puk nakonec skončil pod lapačkou Martina Holaty.
     
    25:03
    Jaromír Pytlík nabral rychlost ve středním pásmu a hnal se dopředu, nepřešel ale přes dvojici bránících hráčů, která ho připravila o kotouč.
     
    24:10
    Hosté v rohu kluziště sebrali kotouč a chtěli založit rychlý protiútok, jejich nepřesná rozehrávka ale skončila jen na zakázaném uvolnění.
     
    23:46
    Ondřej Plíhal získal útočné pásmo, když se do něj vrhl po pravé straně, následně se snažil bekhendem hledat své spoluhráče před bránou, puk ale doklouzal až do rohu.
     
    22:29
    Plameny se dostaly do útočné třetiny středem hřiště a vypálily z mezikruží, tvrdou ránu udržel ve své náruči Martin Holata.
     
    22:03
    Marek Tecl se dostal ke střele z vrcholku levého kruhu, našel ale jen připravenou lapačku Denise Vacka.
     
    21:03
    Robin Caha zavezl puk do útočného pásma po levé straně a dojel s ním až za bránu, kde chvíli odolával nátlaku havlíčkobrodských obránců, nakonec ale o kotouč přišel.
     
    20:07
    Domácí vyhráli vhazování a okamžitě se vrhli do útočení.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Havlíčkův Brod zvládl lépe úvodní dvacetiminutovku a ujal se dvoubrankového vedení, o které ser zasloužili přesnými trefami Lukáš Pokorný a Marek Tecl. Žďár nad Sázavou začal pak mít navrch, ale Bruslaře výborně podržel brankář Holata. Před druhou třetinou ,jež začne zhruba ve 12:44, platí v Kotlině stav 2:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:48
    Havlíčkův Brod je stále pod tlakem a neví, jak z něj ven.
     
    19:29
    A znovu Ondřej Tobiáš, tentokrát měl ještě lepší palebnou pozici, když střílel z otočky mezi kruhy. O kousek minul levou Holatovu tyč!
     
    19:08
    Brankář Holata ukazuje, že má skvělou formu. Z levého kruhu tvrdě vypálil do horní části branky Ondřej Tobiáš, ale trefil jen jeho rameno.
     
    18:36
    Až teď získali Bruslaři puk na chvíli pod kontrolu a vyvezli ho dopředu, čímž nechali vydechnout své přetížené zadní řady v čele s gólmanem Holatou.
     
    18:13
    Plameny dál drží útočné pásmo, Havlíčkův Brod má teď co dělat, aby je na dostřel brankáře Holaty udržel na uzdě.
     
    17:56
    Jaromír Pytlík se prohnal jako vítr po pravé straně útočného pásma a z prostoru kruhu tvrdě vypálil zápěstím. Kotouč ale poslal vedle protější tyče.
     
    17:26
    Plameny vyhrály přetlačovanou v blízkosti středového kruhu a už znovu hledají skulinku v obraně svého soupeře z Havlíčkova Brodu.
     
    17:06
    Michal Trejbal nabral rychlost na levé strany a vypálil z těžké palebné pozice v úhlu. O notný kus ale minul protější tyčku, brankář Holata situaci kontroloval lapačkou.
     
    16:52
    Až teď Žďár nad Sázavou získal kotouč a může v klidu rozehrát.
     
    16:21
    Hosté jsou pod velkým tlakem. Domácí kombinují na dostřel gólmana Vacka a Plameny vůbec neví, jak je o kus černé gumy připravit.
     
    15:59
    Obrázek hry se nám teď docela otočil, nyní pozorujeme ofenzivní snažení Broďáků, kteří drží hru v soupeřově území.
     
    15:35
    Do blízkosti gólmana Vacka, který má v posledních minutách hodně málo práce, se ale neprotlačili. Je z toho jen postavení mimo hru.
     
    15:13
    Karta se otočila, teď se ženou vpřed mladí Bruslaři.
     
    14:56
    A znovu Daniel Šutera, snad třikrát dorážel z bezprostřední blízkosti díky svému důrazu, ale gólman Holata ho fantasticky vychytal v pozici ležmo!
     
    14:28
    Žďár nad Sázavou udržel puk v útočném pásmu a dál buší na zadní vrátka svého soupeře.
     
    14:05
    Tohle byla velká šance! Matěj Jindra adresoval parádní pas před brankoviště na volného Daniela Šutery, který pálil z voleje do odkryté brány, ale obránci jeho ránu tečovali nad břevno!
     
    13:06
    Žan Primožič se uvolnil na pravém křídle, jeho rána však byla zblokovaná jeho strážcem, který srazil puk jen do ochranné sítě.
     
    12:43
    Hosté ukořistili puk a snaží se s ním překonat obranný val Havlíčkova Brodu, který hodně dobře střeží svou modrou čáru.
     
    12:30
    Hodně nepovedená přesilovka Plamenů je u konce. Hosté si nevytvořili takřka vůbec nic, pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    12:20
    Plameny by potřebovaly získat útočné pásmo, ale to se jim vůbec nedaří. Bruslaři brání na jedničku podtrženou.
     
    12:09
    Havlíčkův Brod hraje naprosto skvěle, pravidelně vyhazuje puky nebo je vyváží do bezpečí. Hraje se daleko od gólmana Holaty.
     
    11:46
    Jaromír Pytlík stál na konci dlouhé kombinace a bylo z toho zakončení. Brankář Holata si na jeho ráně ze strany ale doslova pochutnal svou náručí.
     
    11:23
    Plameny se přesunuly přes útočnou modrou čáru a zahrozily. Brankář Holata byl ale opět připravený přesně tam, kde měl být.
     
    11:05
    Hosté se sice probili zpět do útočného postavení, ale bylo z toho jen postavení útočícího hráče v brankovišti. Buly ve středním pásmu.
     
    10:45
    bruslaři po chvilce snažení uzmuli soupeři puk a vyhodili.
     
    10:30
    Nakonec z toho byl první faul dnešního zápasu, kterého se dopustil Adam Dvořák (HBR). Je potrestán dvěma minutami za nedovolené bránění.
     
    10:08
    Plameny si teď vynutily územní převahu a tlačí soupeře u jeho brány.
     
    09:40
    Ondřej Tobiáš už byl sice vytlačený do těžkého úhlu, ale i přesto z pravé strany zkusil štěstí. Jeho projektil vyrazil gólman Holata betony.
     
    09:12
    Kupředu se vrhli i Bruslaři, kteří nakonec po chvilce snažení získali puk, ale žďárská obrana odvedla dobrou práci a nepustila je do koncovky.
     
    08:50
    Žan Primožič si najel do útočného pásma a z pravé strany vystřelil. Jeho prudkou ránu z kruhu gólman Holata dobře viděl a ukryl ji v náruči.
     
    08:23
    Havlíčkův Brod opět získal územní převahu a v útočném pásmu několikrát vypálil. Nezamířil ale přesně a brankář Vacek nemusel zasahovat.
     
    08:07
    Havlíčkův Brod má zatím jednoznačně více ze hry. Žďár nad Sázavou horko těžko drží krok, jeho soupeř velmi dobře bruslí.
     
    07:45
    Matěj Krejčí stál na konci rychlé kombinace a vypálil z okraje kruhů. Jeho dělovka ale nezasáhla svůj cíl a zaduněla jen na zadní mantinel.
     
    07:26
    A stejná situace se opakuje. Žďár nad Sázavou znovu vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    07:11
    Plameny sice vybojovaly puk, ale vyhodily jen na zakázané uvolnění. Znovu se bude vhazovat u gólmana Vacka.
     
    06:49
    Ještě doplním, že hosté si po druhé obdržené brance vyžádali oddechový čas.
     
    06:25
    Tohle bylo nebezpečné! Plameny se usadily v útočném pásmu a moc jim nechybělo k tomu, aby snížily! Jaromír Pytlík našel zpoza brány Tomáše Křehlíka, ale ten pálil zblízka bekhendem nepřesně!
     
    05:48
    A Havlíčkův Brod nemá stále dost, Žďár nad Sázavou se musí i nadále bránit.
     
    05:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, Plameny dostaly další hodně ledovou sprchu, Bruslaři vedou rychle už o dvě branky! Hezkou individuální akci vystřihl MAREK TECL, který vybojoval puk, rychle obkroužil bránu a zasunul puk k přední tyčce dřív, než se stihl gólman Vacek přemístit! Asistence: Richard Cachnín.
     
    05:14
    Obrázek hry se nemění, hosté jsou zatlačeni u svého gólmana Denise Vacka, který si nemůže ani na chvilku odpočinout a musí mít oči na stopkách.
     
    05:00
    Domácí dál okupují útočné území, ale brankáře Vacka nedokázali ohrozit.
     
    04:37
    Hosté ztratili puk a sami jsou pod tlakem.
     
    04:11
    Tomáš Křehlík si sjel na okraj kruhů a tvrdě vypálil, ale jeho ránu stihl zblokovat havlíčkobrodský obránce vysoko na bránu do ochranné sítě.
     
    03:56
    A znovu, havlíčkobrodská družina vyvezla puk do útočného pásma, ale jen na chvíli. Plameny už opět diktují tempo hry a hledají si cestu ke střele.
     
    03:33
    Hosté z Bouchalek mají na své straně dál územní převahu. Častěji drží puk a okupují s ním pravidelně útočné pásmo. Obrana domácích odolává.
     
    03:12
    Mladí Bruslaři se ocitli pod tlakem, Plameny dobře bruslí a daří se jim i v kombinaci. Havlíčkobrodská obrana má rázem spoustu práce.
     
    02:55
    Žďár nad Sázavou je teď hodně nebezpečný, znovu neměl k vyrovnání daleko! Brankář Holata si ale pohlídal prostor u přední tyčky, puk tam nepustil.
     
    02:36
    Teď měli domácí mladíci obrovské štěstí! Sám před bránou se ocitl Michal Trejbal, ale brankář Holata ho skvěle vychytal svými betony, když vyjel daleko z brankoviště! Pavel Zvěřina pak odpálil puk do bezpečí!
     
    02:12
    Oba týmy se vydaly kupředu, ale žádné nebezpečí z toho nevzešlo. Obě obrany byly pozorné.
     
    01:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři mají do zápasu raketový nástup a jdou do rychlého vedení! Útočník LUKÁŠ POKORNÝ, který hraje ve skvělé formě, získal puk po špatné rozehrávce hostů a svůj samostatný únik zakončil parádní, když zápěstím zblízka napálil puk k pravé Vackově tyčce! Bez asistence.
     
    01:35
    Havlíčkův Brod se snaží založit útočnou akci, ale nedaří se mu přejít přes střední pásmo. Hosté tam velmi dobře uzavírají prostory.
     
    01:06
    Oba týmy se snaží hrát od začátku útočný hokej, ale ani jeden z brankářů, havlíčkobrodský Martin Holata a žďárský Denis Vacek, nemuseli zasahovat.
     
    00:45
    Plameny nakonec vyvezly po levém křídle puk do útočného pásma, ale tam se nikdo z nich k zakončení nedostal. Bruslaři vyhnali soupeře do rohu pásma.
     
    00:19
    Bruslaři založili útok, ale ztratili při něm puk. Hosté tak rozehrávají od své brány, ale Havlíčkův Brod je neustále napadá.
     
    00:05
    Hosté sice vyhráli úvodní vhazování ve středovém kruhu, ale kotouče se na levé straně chopil Pavel Zvěřina a pelášil do útočného pásma. Dostal se však do ofsajdu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Holata (Arbelovský) – Krejčí, Dvořák, Matula, Zvěřina, Horák, Škareda – Kohout, Kulhánek, Pokorný, Cachnín, Plíhal, Tecl, Krajíček, Kopic, Dudek, Pejchal, Kyncl

    SKLH Žďár nad Sázavou: Vacek (Nadvěd) – Melichar, Matěcha, Pytlíková, Pachl, Myška, Kukla – Trejbal, Křehlík, Jindra, Primožič, Šutera, Pytlík, Caha, Poul, Tobiáš

    Rozhodčí: Marek Honza – Michal Huryta, David Urubčík.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

    Ladislav Vácha

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 2. Pokorný, 6. Tecl (Cachnín), 32. Cachnín (Tecl, Horák), 56. Cachnín (Kohout) – 27. Primožič (Pytlík), 42. Pytlík (Kukla)


    BK Havlíčkův Brod: Holata (Arbelovský) – Krejčí, Dvořák, Matula, Zvěřina, Horák, Škareda – Kohout, Kulhánek, Pokorný, Cachnín, Plíhal, Tecl, Krajíček, Kopic, Dudek, Pejchal, Kyncl
    SKLH Žďár nad Sázavou: Vacek (Nadvěd) – Melichar, Matěcha, Pytlíková, Pachl, Myška, Kukla – Trejbal, Křehlík, Jindra, Primožič, Šutera, Pytlík, Caha, Poul, Tobiáš

    Rozhodčí: Marek Honza – Michal Huryta, David Urubčík
    bahis siteleri