Magnitogorsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Čeljabinsk – Minsk 6:3 (kon.) | Ufa – Čerepovec 3:0 (kon.)
Toljatti – Novokuzněck 2:3 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – N.Novgorod 1:4 (kon.)
Jaroslavl – Omsk 3:2 (kon.) | Petrohrad – Jekatěrinburg 2:3 (2:3 po s.n.) | Viťaz – Dynamo Moskva 1:2 (kon.)
Soči – Barys 6:2 (kon.) | Spartak Moskva – Chanty-Mansijsk 0:3 (kon.) | Riga – Jokerit 0:7 (kon.)
po s.n. (2:3)
SKA Petrohrad
2:3 (0:1, 1:0, 1:1 - 0:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Středa 03.02.2016, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    AVTOMOBILIST JEKATĚRINBURG
    Avtomobilist se momentálně nachází na sedmé příčce Východní konference, nicméně o vstupenku do play-off bude muset ještě bojovat! Jekatěrinburg má na devátý Barys náskok pouhých tři bodů, a na osmý Nižněkamsk má náskok dvou bodů. Do branky Avtomobilistu by se po zranění měl vrátit Jakub Kovář, avšak jeho start v dnešním utkání není jistý.

    V posledních dvou zápasech se Avtomobilist představil na ledě soupeřů, a bojoval o veledůležité body v boji o play-off. Nejprve dokázal vyhrát na ledě Jugry 2:1 po samostatných nájezdech. V posledním zápase na ledě Nižněkamsku se také šlo do samostatných nájezdů, ve kterých rozhodl Petr Koukal, a přisoudil svému týmu velmi důležitý bonusový bod! I do dnešního zápasu bude Jekatěrinburg vstupovat v pozici mírného outsidera, avšak bude se pokoušel bodovat!
     
    SKA PETROHRAD
    Petrohrad nezažívá po sladkém titulu v KHL ideální sezónu, nicméně i tak se bohatý klub do vyřazovací části opět podívá. Momentálně se nachází na pátém místě tabulky se ziskem 96 bodů, a účast v play-off má již jistou!

    Poslední dva zápasy sehrál Petrohrad v domácím prostředí, a v obou případech se radoval z vítězství. Nejprve přivítal Severstal Čerepovec, který již ztratil dávno šanci na play-off, a dle toho také zápas vypadal. Petrohrad si s předposledním týmem Východní konference pohrál, a dokázal zvítězit 6:1! V posledním zápase si Petrohrad připsal cenné vítězství v zápase s Jokeritem v poměru 2:1.
     
    Příjemné středeční odpoledne všem hokejovým fanouškům a fanynkám! Kontinentální hokejová liga se blíží ke svému finiši základní části. My se společně zaměříme na souboj SKA Petrohradu s Avtomobilistem Jekatěrinburg. Úvodní vhazování je naplánováno v 17:30, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

    Oleg Znarok oznámil svou nominaci pro zápas s Českem. Co na nominací říkáte?

    Trenér ruské reprezentace Oleg Znarok oznámil svou nominaci pro zápasy v Třinci a Ostravě. Do Čech přiveze Znarok...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 3. únor 2016
     
    Úvodní sestavy:

    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Jakovlev, Vojnov, Čudinov (A), Kalinin, Bělov, Zubarev, Rykov – Dadonov, Kadějkin, Kovalčuk (C) – Moses, Koskiranta, Lindström – Gusev, Bučněvič, Širokov – Ketov (A), Kablukov, Barabanov – Děrgačjov

    Avtomobilist Jekatěrinburg: Ustinskij (Derbjaševskij) – Kivistö, Megalinskij (A), Timašov, Vasilevskij, Ščemerov, Trjamkin, Voropajev – Elo, Torčenjuk, Garejev – Michnov, Koukal (C), Golyšev (A) – Alexejev, Popov, Simakov – Knjazev, Jemelin, Pankov – Veličkin

    Rozhodčí: Anisimov, Boman – Majtak, Pronskich.
     
    Ice Palace v Petrohradu právě zní ruská hymna, a po ní již nebude nic bránit úvodnímu vhazování!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:43
    Hned na začátku dnešního utkání se dostal Avomobilist do kombinace v útočném pásmu, nicméně k zakončení to zatím nevedlo.
     
    01:37
    Petrohradský celek se hnal do zajímavého útoku, nicméně postup domácích zastavil odpískaný ofsajd.
     
    02:18
    Jevgenij Dadonov nabral rychlost ve středním pásmu, a dokázal se protlačit až před Ustinského. Na poslední chvíli však skvěle zasáhl obránce Timašov!
     
    02:56
    Na levou stranu dostal přihrávku od Kovalčuka obránce Jegor Jakovlev, který se opřel do kotouče, nicméně jeho ránu dokázal zblokovat Michnov.
     
    03:32
    Na druhé straně šel do zajímavého protiútoku hostující Golyšev, který mířil do horní poloviny branky, nicméně jeho ránu dokázal Koskinen vyrazit!
     
    04:36
    Jekatěrinburg zatím hraje velmi dobře, a se svým soupeře hraje vyrovnanou partii.
     
    05:03
    Teď se však domácí celek usadil v útočném pásmu, a měl dvě velké šance! Nejprve střílel z mezikruží Dadonov, jehož ránu však dokázal vyrazit Ustinskij. Hostující brankář si podařil i s další střelou Kovalčuka!
     
    05:31
    Úvodní přesilovou hru dnešního utkání si zahraje domácí celek! Na trestnou lavici míří obránce Nikita Trjamkin za podražení!
     
    06:21
    Petrohrad zatím kombinuje v útočném pásmu, avšak k žádné nebezpečné střele se ještě nedostal.
     
    06:52
    Petr Koukal skvěle zapracoval při vlastním oslabení, a dokázal dostat kotouč do středního pásma.
     
    07:19
    Petrohrad se velmi rychle vrátil do útočného pásma, a opět rozjídží svou kombinaci. Do konce Trjamkinova trestu však zbývají poslední vteřinky!
     
    07:59
    Domácí celek dokázal i po skončení přesilové hry zůstat v útočném pásmu. Kovalčuk našel před brankou Kadějkina, jehož střelu však Ustinskij vyrazil!
     
    08:42
    Hostující Alexej Simakov se pokoušel uvolnit v pravém rohu, nicméně na jeho kličku si počkatl Vojnov, který se kotouče zmocnil.
     
    09:36
    Steve Moses obkroužil hostující branku, a dostával se do zajímavé šance. Následné zakončení amerického útočníka však Ustinskij vyrazil.
     
    10:03
    Petr Koukal zatáhl kotouč do útočného pásma, a následně roztáhl hru na levou stranu pro Timašova. Jeho následnou střelu však dokázal Koskinen zlikvidovat.
     
    10:34
    Jekatěrinburg byl velmi blízko úvodní brance! Alexejev vybojoval za brankou domácích kotouč, a následně našel Simakova, jehož pohotová rána Koskinenovi vypadal z výstroje, nicméně finský brankář dokázal velmi rychle zareagovat.
     
    10:48
    Vzápětí se bude vylučovat i na druhé straně! Maxim Čudinov podrazil Alexandera Pankova, a míří na trestnou lavici!
     
    11:42
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A Jekatěrinburg přesilovou hru využívá, a dostává se na ledě Petrohradu do vedení! Na levé straně se dostal ke kotouči Golyšev, který parádně uvolnil ALEXEJE MICHNOVA. Ruský bek nabruslil před Koskinena, nicméně se mu zakončení příliš nepovedlo. Andrej Zubarev si však kotouč srazil bruslí do vlastní branky! Asistence: Anatolij Golyšev, Dmitrij Megalinskij.
    11:42 Alexej MICHNOV - 0:1
     
    12:32
    Petrohrad se hned po obdržené brance vrhl do útoku, a od modré se dostal ke střele Jakovlev. Jeho pokus však skončil v lapačce Ustinského!
     
    13:11
    Domácí celek mohl bleskově srovnat stav! Z pravé strany vypálil Alexander Barabanov, nicméně jeho ránu Ustinskij vyrazil, a kotouč se odrazil od tyče mimo branku!
     
    13:53
    Čerstvý reprezentant Nikita Gusev se hnal do zajímavého šance, a následně vystřelil. Jeho ránu však lapil Ustinskij do náruče!
     
    14:32
    Na druhé straně se dostal k zakončení obránce Tommi Kivistö, jehož střelu se pokoušel tečovat Alexejev. Finský brankář ve službách SKA však nakonec zasáhl.
     
    14:54
    Druhá útočná formace SKA byla velmi aktivní v útočném pásmu, a vše zakončila střelou Vojnova. Bývalý obránce LA Kings však mířil mimo!
     
    15:40
    Teď už se však bude vylučovat, a Petrohrad si zahraje přesilovou hru! Jevgenij Dadonov si dokázal píchnout kotouč před Megalinského, a ten fauloval!
     
    16:21
    Petrohrad zatím kombinuje v útočném pásmu, nicméně se nemůže dostat do ideální střelecké pozice!
     
    16:53
    Ke střele od modré se dostal až Alexander Kadějkin, jehož ostrý pokus od modré však Ustinskij dokázal lapit!
     
    17:22
    Petr Koukal si při oslabení svého týmu počínal opět skvěle, a dokázal kotouč vyhodit do středního pásma.
     
    17:44
    Těsně po návratu Megalinského na led se na pravé straně opřel do kotouče Jegor Jakovlev. Jeho ostrá střela však mířila mimo tři tyče!
     
    18:22
    Vzápětí šel hostující celek do zajímavého protiútoku, který nakonec zakončil Eero Elo. Střelu finského útočníka však Koskinen dokázal pokrýt.
     
    19:13
    Petrohrad měl problémy při vlastním oslabení, avšak nakonec situaci zvládl, a může zamířit vpřed.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina nabídla velmi pohledný hokej. Petrohrad potvrzuje roli favorita, a je v utkání aktivnější. Do vedení se však dostal ve dvanácté minutě Avtomobilist, který bojuje o nesmírně důležité body v boji o play-off. Autorem úvodní branky byl Alexej Michnov! Petrohrad měl v závěru velký tlak, ale vyrovnat se mu nepodařilo.

    Druhá třetina začne přibližně v 18:22.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:32
    Úvodní kombinace Petrohradu v útočném pásmu nevyšla, a u kotouče je Kivistö, který puk vyváží ven z vlastní třetiny.
     
    21:14
    Jarno Koskiranta skvěle napadal za brankou svého soupeře, kotouč vybojoval, a následně našel Mosese. Americký útočník se opřel do kotouče, nicméně jeho pokus Ustinskij vyrazil!
     
    21:43
    Petrohrad se dokázal usadit v útočném pásmu, a k další střele se dostal Moses. Tentokrát jeho střela mířila do středu branky, kde byl přiravený brankář Avtomobilistu.
     
    22:36
    Petrohrad vstoupil do druhé třetiny velmi aktivně, a svého soupeře zatím jasně přehrává. Avtomobilist se zatím nedostal ani do útočné třetiny.
     
    23:09
    Obránce Jegor Jakovlev nahazoval kotouč na branku, nicméně Ustinskij vyrazil kotouč do míst, kde stál Kadějkin. Ruský útočník pohotově zakončil, nicméně brankář hostů vyrazil i jeho střelu.
     
    23:33
    První formace domácího celku pokračovala v kombinaci v útočném pásmu, a k další střele se dostal opět Kadějkin. Tentokrát Ustinskij jeho ránu zastavil, a přerušuje hru.
     
    23:56
    Avtomobilist se dokázal konečně dostat do útočného pásma, a hned zakončoval Kivistö. Ránu finského beka však Koskinen ukryl do své lapačky.
     
    24:38
    V levém rohu to udělal skvěle Nikita Gusev, který křížnou přihrávkou našel volného Bučněviče, jehož pohotovou střelu však dokázal zablokovat Torčenjuk!
     
    25:06
    Jevgenij Dadonov dostal povedenou přihrávku na pravou stranu, nicméně byl hned napadán Timašovem. Šikovný ruský útočník však ještě předtím dokázal dostat kotouč na Kadějkina.
     
    25:41
    Děrgačjov dojel nahození Jakovleva v útočném pásmu, a hned posílal kotouč před branku, kam sjížděl Barabanov. O ruského útočníka se však dokázal postarat Alexejev.
     
    26:55
    Vojnov málem udělal obrovskou chybu při rozehrávce! Zkušenému obránci se nepovedla přihrávka, a kotouče se málem zmocnil Garejev, tomu však, naštěstí pro domácí, kotouč přeskočil hokejku.
     
    27:19
    Petr Koukal zavezl kotouč do útočného pásma, a následnou zadovkou našel Trjamkina. Ruský bek se opřel do kotouče, nicméně jeho bombu dokázal Koskinen zlikvidovat.
     
    27:59
    Petrohrad velmi rychle překonal střední pásmo, a směřoval do útoku. Od modré to následně zkusil Jakovlev, jehož pokus byl však snadným soustem pro Ustinského.
     
    28:32
    Avtomobilist je však zatím ve druhé třetině velmi aktivní, a k další střele hostujícího celku se dostal Ščemerov. Jeho pokus však Koskinen v pohodě lapil.
     
    29:17
    Petrohrad se však nadále žene za vyrovnáním, nicméně v brance Avtomobilistu předvádí velmi dobrý výkon Igor Ustinskij.
     
    30:04
    Moses postupoval společně s Koskirantou a Lindströmem do situaci tři na jednoho. Americký útočník zvolil přihrávku na druhého jmenovaného, nicméně švédský útočník nedokázal kotouč zpracovat.
     
    30:48
    Bučněvič našel na modré čáře přesnou přihrávkou Maxima Čudinova, který se opřel do kotouče, nicméně jeho střela přesná nebyla.
     
    31:42
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Teď už se však domácí celek dočkal, a zcela zaslouženě srovnává na 1:1! Do útočného pásma zatáhl kotouč Sergej Širokov, který následnou přihrávkou našel najetého PAVLA BUČNĚVIČE, jehož přesná střela zapadla pod břevno! Asistence: Sergej Širokov.
    31:42 Pavel BUČNĚVIČ - 1:1
     
    33:01
    Petrohrad dokázal velmi rychle otočit stav utkání, a vstřelil druhou branku. Celou situaci však ještě musí ověřit rozhodčí, neboť Vojnov pravděpodobně kotouč kopl do branky!
     
    33:01
    Vojnov skutečně pohyb nohou udělal, a rozhodčí tak branku neuznali!
    33:01 Branka Vojnova nemohla být uznána
     
    33:32
    Petrohrad však pokračuje v aktivním výkonu, a mometnálně kombinuje v útočném pásmu.
     
    34:15
    Domácímu celku se nepodařila rozehrávka z vlastního pásma, a nepřesná přihrávka Jakovleva skončila na zakázaném uvolnění.
     
    35:01
    Bučněvič byl napadán ve vlastním pásmu, nicméně dokázal udržet kotouč, a Petrohrad míří vpřed!
     
    35:13
    Pavel Bučněvič si následně najel na přihrávku od Nikity Guseva, nicméně před hostujícím brankářem byl zahákován Jemelinem, který odchází na trestnou lavici.
     
    36:02
    Domácí celek zatím drží svého soupeře v útočném pásmu, a nebezpečně kombinuje. Zatím se však hráči SKA do zakončení nedostali.
     
    36:36
    Kombinace domácího celku však skončil po zaváhání Kovalčuka, který ztratil kotouč v levém rohu, a Avtomobilist následně vyhazuje!
     
    37:15
    Hostující celek své oslabení zvládl velmi dobře, a vyloučený Sergej Jemelin je zpět na ledové ploše!
     
    37:52
    Steve Moses zatáhl kotouč do útočného pásma, a pokoušel najít Koskirantu. Finský forvard byl však obsazený!
     
    38:36
    Jevgenij Ketov vybojoval kotouč v útočném pásmu, a Petrohrad se usazuje v útočném pásmu!
     
    39:06
    Právě Ketov však následně chyboval při přihrávce na Kablukova, a kotouč je u hostujících hráčů, kteří míří do středního pásma.
    KHL vyhlásila nejlepší hráče za měsíc leden. Souhlasíte s touto volbou? :-)

    KHL včera oznámila nejlepší hráče měsíce ledna! Nejlepším brankářem byl vyhlášený mladý Ilja Sorokin, který se dočkal...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 3. únor 2016
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Ve druhé třetině předvedl domácí Petrohrad velmi dobrý výkon! Avtomobilist se po celou dobu třetiny pouze bránil, a zaslouženě inkasoval. Ve 32. minutě se dokázal prosadit Pavel Bučněvič! Domácí rázem mohli vést, nicméně Vojnov dosáhl svého gólu kopnutím!

    Třetí třetina začne za nerozhodného stavu přibližně v 19:14!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:43
    Do třetí třetiny vstoupil lépe hostující celek, který se dostal do kombinace v útočném pásmu, zanedlouho však o kotouč přišel.
     
    41:08
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak, to je hodně špatná zpráva pro Avtomobilist! Petrohrad se dostává hned na začátku třetí třetiny do vedení, a přibližuje se dnešnímu vítězství! Mezi kruhy se dostal ke kotouči Steve Moses, který se zbavil napadajícího Ščemerova, a následně našel JOAKIMA LINDSTRÖMA, jehož střela skončila v brance! Asistence: Steve Moses.
     
    41:59
    Další komplikace pro hostující celek! Kirill Knjazev zasáhl hokejkou Mosese do obličeje, a odchází na trestnou lavici!
     
    42:55
    Petrohrad je opět při své přesilové hře usazený v útočném pásmu, a nebezpečně kombinuje.
     
    43:19
    Na pravé straně napřáhl ke střele Ilja Kovalčuk, jehož pokus však mířil těsně nad branku Ustinského. Kotouč se následně od mantinelu odrazil do středního pásma.
     
    43:58
    Hostující celek zvlád své oslabení velmi dobře, a vyloučený Knjazev je již na ledové ploše.
     
    45:03
    Domácí celek se dostal do útočného pásma, a pokoušel zakončit svou akci. Přihrávka Bučněviče na modrou čáru však nebyla příliš přesná, a Vojnov zachytil puk již ve středním pásmu.
     
    45:36
    Hostující celek se zatím nemůže dostat ve třetí třetiny do hry, a i přes současný stav je velmi aktivnější domácí celek.
     
    46:03
    A Petrohrad měl také obrovskou šanci na navýšení náskoku! Před Ustinského dostal přihrávku Bučněvič, který měl však na zakončení málo času, a hostující brankář jeho zakončení vyrazil!
     
    46:35
    Ilja Kovalčuk zavezl po levé straně kotouč do útočného pásma, a následně našel na modré Čudinova. Ruský bek se opřel do puku, nicméně jeho pokus skončil mimo!
     
    47:05
    Hostující Jekatěrinburg bude mít velkou možnost na srovnání stavu! Na trestnou lavici totiž míří Vjačeslav Vojnov, který nedovoleně bránil Torčenjuka.
     
    47:43
    Ve vlastním oslabení se však dostal ke kotouči Jevgenij Ketov, který vyrazil do protiútoku. Ruský útočník se protáhl až před Ustinského, nicméně jeho následný pokus mířil mimo.
     
    47:53
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A hostující celek se nakonec přesilovou hru využívá, a srovnává na 2:2! Obrana Petrohradu zaspala na modré čáře, kde dostal ideální přihrávku ALEXEJE MICHNOV, který se rázem ocitl sám před Koskinenem, a přesnou střelou překonal Koskinena! Asistence: Alexej Vasilevskij, Nikolaj Timašov.
    47:53 Alexej MICHNOV - 2:2
     
    48:09
    Hned pár sekund po vyrovnávací brance si Petrohrad zahraje přesilovou hru! Alexander Ščemerov ostře sekl do pronikajícího Ketova, a míří na trestnou lavici!
     
    48:33
    Petrohradu však začátek přesilové hry nevyšel dle představ, a po nepřesné přihrávce Dadonova je kotouč ve středním pásmu.
     
    49:21
    Avtomobilist měl při vlastním oslabení velkou šanci! Po levé straně ujížděl vpřed Alexejev, který následnou přihrávkou našel Torčenjuka. Tomu však kotouč přeskočil hůl!
     
    49:56
    V závěru přesilové hry domácího celku se dostal Čudinov ke střele od modré, nicméně jeho pokus nakonec skončil v náruči Ustinského!
     
    50:55
    Petr Koukal se dostal ke kotouči po vhazování v útočném pásmu, a pohotově vystřelil. Jeho pokus však dokázal Koskinen vyrazit.
     
    51:41
    Eero Elo zatáhl kotouč do útočného pásma, a lehkým nahozením prověřil pozornost svého krajana v brance SKA.
     
    52:06
    Na druhé straně postupoval do zajímavé šance Steve Moses, který vystřelil z mezikruží, nicméně jeho střelu dokázala obrana Avtomobilistu srazit do ochranné sítě.
     
    52:53
    Aktivní Petrohrad se opět dokázal usadit v útočném pásmu. Od modré to zkoušel Maxim Čudinov, jehož dělovku však dokázal Ustinskij vyrazit!
     
    53:27
    Avtomobilistu vůbec nevyšla rozehrávka, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění. Hra se tak stěhuje před Ustinského!
     
    54:14
    Petrohrad má herní převahu, avšak zatím se domácí celek nemůže dostat do vedení. Zatím poslední střelu svého celku vyslal Jakovlev, avšak jeho pokus skončil v náruči Ustinského.
     
    54:39
    Velká šance Avtomobilistu! Na pravé straně se dostal ke kotouči Ščemerov, jehož střelu Koskinen vyrazil pouze vedle sebe, a k dorážce se dostával Alexejev. Jeho střela však mířila těsně vedle!
     
    55:43
    Joakim Lindström si v útočném pásmu dojel vlastní nahození, nicméně jeho následná přihrávka Koskirantu nenašla.
     
    56:12
    Hostující celek se zatáhl, a již pouze čeká na koneč třetí třetiny, neboť i bod je pro Avtomobilist velmi cenný!
     
    56:53
    Tommi Kivistö nahazoval ze středního pásma kotouč na Koskinena, ten však puk rozehrál na obránce, a Petrohrad může jít vpřed.
     
    57:26
    Anatolij Golyšev dostal v útočném pásmu dostatek prostoru, a vystřelil z hranice pravého kruhu. Jeho ránu však zablokoval Maxim Čudinov.
     
    58:18
    Kovalčuk obkroužil celé pásmo, a následnou přihrávkou našel Širokova. Ten byl na poslední chvíli podražen, avšak vylučovat se nbude!
     
    58:58
    Velká šance pro Petrohrad, který může v samostném závěru rozhodnout o svém vítězství! Petr Koukal se pokoušel dostihnout Mosese, nicméně hákoval, a míří na trestnou lavici.
     
    59:19
    Od modré tvrdě vypálil Vojnov, nicméně jeho střelu dokázal zablokovat Torčenjuk, a právě ruský útočník také vyhazuje!
    Matěj Machovský předvádí v brance Plzně skvělé výkony! Dočká se po sezóně přestupu do zahraničí?
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Hned na začátku třetiny se dostal Petrohrad do vedení zásluhou gólu Joakima Lindströma. Avtomobilist se nemohl dostat do hry, a vypadalo to, že už nedokáže srovnat. Alexej Michnov však využil zaváhání domácí obrany, a přesnou střelou srovnal na 2:2!

    Za malou chvílí začíná pětiminutové prodloužení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:22
    Petrohrad ještě pokračuje ve své přesilové hře, nicméně na začátku prodloužení se nedokázal usadit v útočném pásmu, a hosté vyhazují.
     
    60:59
    V samotném závěru přesilové hry našel Kovalčuk na modré čáře Maxima Čudinova, jehož tvrdou ránu však dokázal Ustinskij lapit!
     
    61:41
    Další ostrou ránu od modré čáry vyslal tentorktá Vojnov, nicméně zkušený bek nemířil přesně.
     
    62:02
    Vojnov si vzal na starost rozehrávku, nicméně jeho přihrávka na Kovalčuka ideální nebyla, a u kotouče jsou hosté.
     
    62:26
    Petrohrad se dostal v útočném pásmu opět do zakončení, střílel Vojnov, nicméně jeho střela mířila nad branku Ustinského.
     
    63:06
    Nikita Gusev předvedl krásnou kličku na modré čáře, kterou se zbavil napadajícího hráče. Následnou ránu ruského útočníka však dokázal Ustinskij vyrazit!
     
    63:44
    V závěru prodloužení si hostující celek zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Pavel Bučněvič, který zasáhl holí Garejeva do obličeje! Avtomobilist si následně bere oddechový čas.
     
    64:13
    Avtomobilist se dokázal usadit v útočném pásmu, avšak zatím se ke střele nedostal.
     
    64:31
    Koukal kombinoval na modré čáře s Eerem Elem, nicméně finský útočník si následně kotouč špatně zpracoval, a Petrohrad vyhazuje.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Ani pětiminutové prodloužení nerozhodlo, a tak přijdou na řadu nájezdy!
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    1:0
    Jako první jel Steve Moses, který si dokázal poradit, a poslal kotouč mezi nohy gólmana Avtomobilistu!
     
    1. série
    1:1
    Alexeje Michnov jel na Ilju Ježova, který nahradil Koskinena. Střela hostujícího hráče však skončila na břevně!
     
    2. série
    1:1
    Gusev zvolil střelu, nicméně to se neukázalo jako ideální řešení...
     
    2. série
    1:2
    Hostující Andrej Alexejev rovněž zvolil střelu, nicméně ruský útočník mířil přesně!
     
    3. série
    2:2
    Ilja Kovalčuk to udělal velmi pěkně, a následně poslal kotouč pod břevno!
     
    3. série
    2:3
    Petr Koukal předvedl parádní bekhendový blafák, a rozhoduje o bonusovém bodu pro svůj tým!
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Avtomobilist Jekatěrinburg. V samostatných nájezdech rozhodl o vítězství svého celku PETR KOUKAL!
    Petr KOUKAL - 2:3
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání je u konce! Avtomobilist Jekatěrinburg opět ukázal, jak se bojuje o play-off, a na ledě Petrohradu dokázal uhrát remízu 2:2, a v následných samostatných nájezdech rozhodl opět Petr Koukal!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Petr Koukal (JEK) – 1+0, 5 střel, TOI – 23:53

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (20:14:06)

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 32. Bučněvič (Širokov), 42. Lindström (Moses) – 12. Michnov (Golyšev, Megalinskij), 48. Michnov (Vasilevskij, Timašov), rozh. náj. Koukal

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Moses (PET)
    1:1   Michnov (JEK)
    2. série:
    1:1   Gusev (PET)
    1:2   Alexejev (JEK)
    3. série:
    2:2   Kovalčuk (PET)
    2:3   Koukal (JEK)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Jakovlev, Vojnov, Čudinov (A), Kalinin, Bělov, Zubarev, Rykov – Dadonov, Kadějkin, Kovalčuk (C) – Moses, Koskiranta, Lindström – Gusev, Bučněvič, Širokov – Ketov (A), Kablukov, Barabanov – Děrgačjov
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Ustinskij (Derbjaševskij) – Kivistö, Megalinskij (A), Timašov, Vasilevskij, Ščemerov, Trjamkin, Voropajev – Elo, Torčenjuk, Garejev – Michnov, Koukal (C), Golyšev (A) – Alexejev, Popov, Simakov – Knjazev, Jemelin, Pankov – Veličkin

    Rozhodčí: Anisimov, Boman – Majtak, Pronskich

    Diváci: 11 650
    bahis siteleri