Magnitogorsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Čeljabinsk – Minsk 6:3 (kon.) | Ufa – Čerepovec 3:0 (kon.)
Toljatti – Novokuzněck 2:3 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – N.Novgorod 1:4 (kon.)
Jaroslavl – Omsk 3:2 (kon.) | Petrohrad – Jekatěrinburg 2:3 (2:3 po s.n.) | Viťaz – Dynamo Moskva 1:2 (kon.)
Soči – Barys 6:2 (kon.) | Spartak Moskva – Chanty-Mansijsk 0:3 (kon.) | Riga – Jokerit 0:7 (kon.)
po s.n. (2:3)
SKA Petrohrad
2:3 (0:1, 1:0, 1:1 - 0:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Středa 03.02.2016, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Petr KOUKAL - 2:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Avtomobilist Jekatěrinburg. V samostatných nájezdech rozhodl o vítězství svého celku PETR KOUKAL!
     
    3. série
    2:3
    Petr Koukal předvedl parádní bekhendový blafák, a rozhoduje o bonusovém bodu pro svůj tým!
     
    1. série
    1:1
    Alexeje Michnov jel na Ilju Ježova, který nahradil Koskinena. Střela hostujícího hráče však skončila na břevně!
     
    63:44
    V závěru prodloužení si hostující celek zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Pavel Bučněvič, který zasáhl holí Garejeva do obličeje! Avtomobilist si následně bere oddechový čas.
     
    63:06
    Nikita Gusev předvedl krásnou kličku na modré čáře, kterou se zbavil napadajícího hráče. Následnou ránu ruského útočníka však dokázal Ustinskij vyrazit!
     
    58:58
    Velká šance pro Petrohrad, který může v samostném závěru rozhodnout o svém vítězství! Petr Koukal se pokoušel dostihnout Mosese, nicméně hákoval, a míří na trestnou lavici.
     
    54:39
    Velká šance Avtomobilistu! Na pravé straně se dostal ke kotouči Ščemerov, jehož střelu Koskinen vyrazil pouze vedle sebe, a k dorážce se dostával Alexejev. Jeho střela však mířila těsně vedle!
     
    50:55
    Petr Koukal se dostal ke kotouči po vhazování v útočném pásmu, a pohotově vystřelil. Jeho pokus však dokázal Koskinen vyrazit.
     
    49:21
    Avtomobilist měl při vlastním oslabení velkou šanci! Po levé straně ujížděl vpřed Alexejev, který následnou přihrávkou našel Torčenjuka. Tomu však kotouč přeskočil hůl!
     
    48:09
    Hned pár sekund po vyrovnávací brance si Petrohrad zahraje přesilovou hru! Alexander Ščemerov ostře sekl do pronikajícího Ketova, a míří na trestnou lavici!
    47:53 Alexej MICHNOV - 2:2
     
    47:53
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A hostující celek se nakonec přesilovou hru využívá, a srovnává na 2:2! Obrana Petrohradu zaspala na modré čáře, kde dostal ideální přihrávku ALEXEJE MICHNOV, který se rázem ocitl sám před Koskinenem, a přesnou střelou překonal Koskinena! Asistence: Alexej Vasilevskij, Nikolaj Timašov.
     
    47:05
    Hostující Jekatěrinburg bude mít velkou možnost na srovnání stavu! Na trestnou lavici totiž míří Vjačeslav Vojnov, který nedovoleně bránil Torčenjuka.
     
    46:03
    A Petrohrad měl také obrovskou šanci na navýšení náskoku! Před Ustinského dostal přihrávku Bučněvič, který měl však na zakončení málo času, a hostující brankář jeho zakončení vyrazil!
     
    41:59
    Další komplikace pro hostující celek! Kirill Knjazev zasáhl hokejkou Mosese do obličeje, a odchází na trestnou lavici!
     
    41:08
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak, to je hodně špatná zpráva pro Avtomobilist! Petrohrad se dostává hned na začátku třetí třetiny do vedení, a přibližuje se dnešnímu vítězství! Mezi kruhy se dostal ke kotouči Steve Moses, který se zbavil napadajícího Ščemerova, a následně našel JOAKIMA LINDSTRÖMA, jehož střela skončila v brance! Asistence: Steve Moses.
     
    35:13
    Pavel Bučněvič si následně najel na přihrávku od Nikity Guseva, nicméně před hostujícím brankářem byl zahákován Jemelinem, který odchází na trestnou lavici.
    33:01 Branka Vojnova nemohla být uznána
     
    33:01
    Vojnov skutečně pohyb nohou udělal, a rozhodčí tak branku neuznali!
     
    33:01
    Petrohrad dokázal velmi rychle otočit stav utkání, a vstřelil druhou branku. Celou situaci však ještě musí ověřit rozhodčí, neboť Vojnov pravděpodobně kotouč kopl do branky!
    31:42 Pavel BUČNĚVIČ - 1:1
     
    31:42
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Teď už se však domácí celek dočkal, a zcela zaslouženě srovnává na 1:1! Do útočného pásma zatáhl kotouč Sergej Širokov, který následnou přihrávkou našel najetého PAVLA BUČNĚVIČE, jehož přesná střela zapadla pod břevno! Asistence: Sergej Širokov.
     
    24:38
    V levém rohu to udělal skvěle Nikita Gusev, který křížnou přihrávkou našel volného Bučněviče, jehož pohotovou střelu však dokázal zablokovat Torčenjuk!
     
    21:14
    Jarno Koskiranta skvěle napadal za brankou svého soupeře, kotouč vybojoval, a následně našel Mosese. Americký útočník se opřel do kotouče, nicméně jeho pokus Ustinskij vyrazil!
     
    15:40
    Teď už se však bude vylučovat, a Petrohrad si zahraje přesilovou hru! Jevgenij Dadonov si dokázal píchnout kotouč před Megalinského, a ten fauloval!
     
    13:11
    Domácí celek mohl bleskově srovnat stav! Z pravé strany vypálil Alexander Barabanov, nicméně jeho ránu Ustinskij vyrazil, a kotouč se odrazil od tyče mimo branku!
    11:42 Alexej MICHNOV - 0:1
     
    11:42
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A Jekatěrinburg přesilovou hru využívá, a dostává se na ledě Petrohradu do vedení! Na levé straně se dostal ke kotouči Golyšev, který parádně uvolnil ALEXEJE MICHNOVA. Ruský bek nabruslil před Koskinena, nicméně se mu zakončení příliš nepovedlo. Andrej Zubarev si však kotouč srazil bruslí do vlastní branky! Asistence: Anatolij Golyšev, Dmitrij Megalinskij.
     
    10:48
    Vzápětí se bude vylučovat i na druhé straně! Maxim Čudinov podrazil Alexandera Pankova, a míří na trestnou lavici!
     
    07:59
    Domácí celek dokázal i po skončení přesilové hry zůstat v útočném pásmu. Kovalčuk našel před brankou Kadějkina, jehož střelu však Ustinskij vyrazil!
     
    05:31
    Úvodní přesilovou hru dnešního utkání si zahraje domácí celek! Na trestnou lavici míří obránce Nikita Trjamkin za podražení!
     
    05:03
    Teď se však domácí celek usadil v útočném pásmu, a měl dvě velké šance! Nejprve střílel z mezikruží Dadonov, jehož ránu však dokázal vyrazit Ustinskij. Hostující brankář si podařil i s další střelou Kovalčuka!
     
    03:32
    Na druhé straně šel do zajímavého protiútoku hostující Golyšev, který mířil do horní poloviny branky, nicméně jeho ránu dokázal Koskinen vyrazit!
     
    02:18
    Jevgenij Dadonov nabral rychlost ve středním pásmu, a dokázal se protlačit až před Ustinského. Na poslední chvíli však skvěle zasáhl obránce Timašov!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 32. Bučněvič (Širokov), 42. Lindström (Moses) – 12. Michnov (Golyšev, Megalinskij), 48. Michnov (Vasilevskij, Timašov), rozh. náj. Koukal

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Moses (PET)
    1:1   Michnov (JEK)
    2. série:
    1:1   Gusev (PET)
    1:2   Alexejev (JEK)
    3. série:
    2:2   Kovalčuk (PET)
    2:3   Koukal (JEK)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Jakovlev, Vojnov, Čudinov (A), Kalinin, Bělov, Zubarev, Rykov – Dadonov, Kadějkin, Kovalčuk (C) – Moses, Koskiranta, Lindström – Gusev, Bučněvič, Širokov – Ketov (A), Kablukov, Barabanov – Děrgačjov
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Ustinskij (Derbjaševskij) – Kivistö, Megalinskij (A), Timašov, Vasilevskij, Ščemerov, Trjamkin, Voropajev – Elo, Torčenjuk, Garejev – Michnov, Koukal (C), Golyšev (A) – Alexejev, Popov, Simakov – Knjazev, Jemelin, Pankov – Veličkin

    Rozhodčí: Anisimov, Boman – Majtak, Pronskich

    Diváci: 11 650
    bahis siteleri