Chabarovsk – HC Slovan 2:3 (1:2 po s.n.) | Vladivostok – Záhřeb 5:4 (po pr.)
po prodl.
Admiral Vladivostok
5:4 (1:1, 2:1, 1:2 - 1:0)
Medveščak Záhřeb
Čtvrtek 04.02.2016, 10:30 • Fetisov hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:59 KINRAD - 5:4
     
    62:59
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Nakonec se přeci jen radují domácí, kteří rozhodli v prodloužení zásluhou, GEOFFREYHO KINRADA, který využil odraženého kotouče od zadního mantinelu a z dorážky překonal Krosejla. Asistence: David Booth, Arťjom Zemčjonok.
     
    60:37
    Oddechový čas pro domácí.
     
    60:00
    Vyloučení v týmu Medveščak Záhřeb (Tuuka – 2 min., sekání).
     
    53:28
    Vyloučení v týmu Medveščak Záhřeb (Brule – 2 min., hrubost).
     
    52:47
    Ve velmi nadějné pozici se po rozebrání hostující obrany zjevil Goroškov, jenž pálil z mezikruží. Pozorný Krosejl ale zasáhl včas.
    51:06 GILIATI - 4:4
     
    51:06
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Hosté bojují a již po čtvrté v dnešním duelu srovnávají stav utkaní. Tentokrát chybovala defenzíva domácích, která si nepohlídala STEFANA GILIATIHO, který si najel před svatyni soupeře a ranou po zemi překonal Bobkova. Asistence: Ilja Arkalov, Blake Parlett.
     
    46:50
    Vyloučení v týmu Medveščak Záhřeb (Zanoskij – 2 min., sekání).
    45:10 FISENKO - 4:3
     
    45:10
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Těch hrubek dnes Krosejl kupí opravdu hodně. Po špatném výhozu zachytil kotouč Lugin. Ten jej poté zpoza brány poslal před brankoviště, na hokejku MICHAJLA FISENKA, jenž se dokázal prosadit z těžké pozice nad rameno gólmana. Asistence: Dmitrij Lugin.
     
    43:53
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Voronin – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    42:53
    Vyloučení v týmu Medveščak Záhřeb (Parlett – 2 min., sekání).
    41:29 KATIC - 3:3
     
    41:29
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Saarinen skvěle vypíchl v rohu mantinelu kotouč, který poté přeposlal před bránu, kde si ho převzal MARK KATIĆ, jenž tvrdou ranou procedil kus černé pryže mezi tyčí a tělem bránícího Bobkova. Máme opět vyrovnáno! Asistence: Jesse Saarinen, Gilber Brule.
     
    37:02
    Booth mohl navýšit vedení domácích, když jel sám na bránu. Krosejl ale vyjel z brankoviště, zmenšil střelecký úhel a zachytil puk o beton.
    06:45 MANTYLA - 3:2
     
    33:15
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Rázem se už hostující tým v přesilové hře prosazuje. Po kombinační souhře se kotouč dostal k hokejce, TUUKI MANTYLY, který napřáhl až ke stropu a tvrdě vypálil. Puk se odrazil od spodní tyče v brance zpět do hry. Následně musel gól ještě potvrdit videorozhodčí. Asistence: Jeese Saarinen.
     
    32:34
    Další přesilová hra pro Záhřeb! Makarov obdržel menší trest za hákování.
    VORONIN - 3:1
     
    30:04
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Při vlastním oslabení ujel do brejku KIRILL VORONIN, jenž dostal perfektní přihrávku. Před gólmanem volil bekhendovou ránu, kterou usměrnil na vyrážečku bezmocného Krosejla. Asistence: Geoffrey Kindrade, Nikita Lisov.
     
    29:25
    Hosté se snaží na nepříznivý vývoj okamžitě zareagovat a budou mít přesilovou hru. Za držení dostává menší Mnacjan.
    28:40 MAKAROV - 2:1
     
    28:40
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Další nejistý zákrok hostujícího brankaře končí v síti. KONSTANTIN MAKAROV zachytil přihrávku u mantinelu a následně se prosadil, když tažnou ranou usměrnil kotouč mezi betony nepozorného gólmana. Asistence: Arťjom Podšendajlov, Alexandr Kuzněcov.
     
    12:56
    Vyloučení v týmu Medveščak Záhřeb (Jamtin – 2 min., hákování).
     
    12:30
    A daří se jim to! Před Bobkovem vznikly velké zmatky. Nikdo nevěděl kde je puk. Naštěstí pro domácí ho poté zachytil Lisov a vyhodil jej do středního pásma.
    10:48 PERKOVIC - 1:1
     
    10:48
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Arkalov vyslal z otočky křižnou přihrávku od mantinul až před brankoviště, kde se k puku dostal NATHAN PERKOVIC, který z první Bobkova nepřekonal, avšak z následné dorážky se již nemýlil. Asistence: Ilja Arkalov.
     
    08:05
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Jakovlev – 5 min., hrubost).
     
    08:05
    Vyloučení v týmu Medveščak Záhřeb (Larkin – 5 min., hrubost).
     
    08:05
    A máme tu bitku! Rukavice spadly dolů a ostře se do sebe pustili Larkin s jedním domácím hráčem, kterému okamžitě sundal dres a poté ho usadil k zemi.
     
    05:54
    Vyloučení v týmu Medveščak Záhřeb (Perkovič – 2 min., sekání).
     
    02:48
    Oddechový čas pro hosty.
    01:58 PODŠENDAJLOV - 1:0
     
    01:58
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    A úvodní tlak dokázali domácí velmi přetavit! Defenzíva Záhřebu zachybovala a nechala ve svém pásmu ARŤJOM PODŠENDAJLOV, který napřáhl z velké vzdálenosti. Krosejl na střelu dobře viděl, ale nedokázal jí zachytit. Tenhle gól si hosutjící brankař rozhodně za rámeček nedá. Asistence: Konstantin Makarov.
     
    00:26
    Booth dostal přihrávku před bránu a okamžitě vypálil. Krosejl se ale stihl přemístit k tyči a jeho ránu zneškodnit v poslední možné chvíli.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 2. Podšendajlov (Makarov), 29. Makarov (Podšendajlov, Kuzněcov), 31. Voronin (Kindrade, Lisov), 46. Fisenko (Lugin), 63. Kinrad (bOOTH, Zemčjonok) – 11. Perkovic (Arkalov), 34. Mantyla (Saarinen), 42. Katic (Saarinen, Brule), 52. Giliati (Arkalov, Parlett)


    Admiral Vladivostok: Bobkov (Nalimov) – Kinrade, Lisov, Kosmačjov, Bartulis, Zemčjonok, Mnacjan – Booth, Ugarov, Dugin – Fišenko, Lugin, Alexandrov – Makarov, Podšendajlov, Kuzněcov – Mamin, Voronin, Goroškov – Jakovlev
    Medveščak Záhřeb: Krosejl – Parlett, Morrisonn, Mantyla, Gysbers, Katic, Larkin, Jurčina, Deutsch – Bolduc, Bjorkstrand, Smoleňák – Brule, Saarinen – Giliati, Glumac, Jamtin – Zanoskij, Perkovič, Arkalov.

    Rozhodčí: Kulakov, Sidorenko – Goljak, Nesterov
    bahis siteleri