Kometa Brno – Sparta 4:6 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:6 (1:3, 2:1, 1:2)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 04.02.2016, 16:40 • Sportcentrum Lužánky, Brno • Extraliga staršího dorostu • 11. kolo
Partner:
     
    58:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Patrně je rozhodnuto, Sparta se dostala do úniku a TOMÁŠ SCHWAMBERGER prostřelil domácího hráče mezi nohy a puk doputoval až do sítě. Bez asistence.
     
    56:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté strhávají znovu vedení na svoji stranu těsně před třetí sirénou. Při signalizované výhodě se střela JAROSLAVA CHLOUBY vzduchem dostala za beton Holíka a posléze i za brankovou čáru. Asistence: Vojtěch Komárek.
     
    50:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Furchovo nahození od modré šikovně tečoval MATĚJ NOVÁK a kotouč zaplachtil až do pražské sítě! Asistence: Michal Furch a Tomáš Mlynář.
     
    31:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přeci jen domácí skórují z početní převahy. Puk před odkrytou klec dostal naservírovaný JAN HASOŇ a bez problému jej posouvá za brankovou čáru. Asistence: Radim Ferda a Jakub Čejka.
     
    22:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta využívá i další přesilovku po několika sekundách. Hosté si rozebrali brněnskou trojku a VOJTĚCH KOMÁREK poslal kotouč do sítě. Asistence: Jaroslav Chlouba a Ondřej Šišolák.
     
    20:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa rychle zkraje periody snižuje manko. Domácí se dostali do šance, Ferda s pukem upoutal pozornost Sparťanů a poté přihrál JAKUBU ČEJKOVI, který po zpracování dopravil puk do sítě. Asistence: Radim Ferda a Jan Hasoň.
     
    17:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté trestají špatnou domácí rozehrávku. Volný puk mezi kruhy poslal Komárek na hůl SEBASTIANA JANDY, který měl už jednoduchý úkol nasměrovat kotouč do odkryté branky. Asistence: Vojtěch Komárek.
     
    07:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nepříjemný zvrat pro domácí. Sparťané využívají rychle nabídnutou přesilovku, za bezbranně ležícího Holíka dopravil podruhé puk VOJTĚCH KOMÁREK. Asistence: Sebastian Janda.
     
    06:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Záhy je však srovnáno. Sparta vyhrála vhazování, první pokus mezi kruhy zblokoval domácí Furch, jenže na bekhendovou dorážku TOMÁŠE ŠMERHY byl už krátký, stejně jako Holík. Asistence: Jaroslav Chlouba a Vojtěch Komárek.
     
    05:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno nakonec přeci jen skóruje. Úvodní nápor vyústil v první trefu, kterou z dorážky zařídil kapitán RADIM FERDA. Asistence: Jan Hasoň.

    Michal Kuba

    Branky a nahrávky: 6. Ferda (Hasoň), 21. Čejka (Ferda, Hasoň), 32. Hasoň (Ferda, Čejka), 51. Novák (Furch, Mlynář) – 7. Šmerha (Chlouba, Komárek), 8. Komárek (Janda), 18. Janda (Komárek), 23. Komárek (Chlouba, Šišolák), 57. Chlouba (Komárek), 59. Schwamberger


    HC Kometa Brno: Holík (od 28:12 do 28:18 Šindelka) – Petrla, Trnka, Jurnečka, Furch, Kučera, Jeřábek, Zukal – Novák, Hasoň, Čejka, Matula, Mlynář, Knap, Krejčí, Frydrych, Ferda (C), Süss
    HC Sparta Praha: Škorpík – Simotics, Janda, Vízner, Eliáš, Horský, Vandas, Sedliský – Šrámek, Šmerha, Švarc, Šišolák, Kafka, Nacházel, Arnošt, Chlouba, Komárek (C), Schwamberger, Maršoun, Kropáček

    Rozhodčí: Kašík – Vožda, Zedník
    bahis siteleri