Mountfield HK – Slavia 6:5 (po pr.) | HC Litvínov – Opava 10:4 (kon.) | Zlín – Liberec 4:5 (po pr.)
Kladno – Jihlava 6:5 (kon.) | Letňany – Havířov 0:1 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 1:4 (kon.)
Pardubice – Vsetín 7:1 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Třinec – HC Plzeň 4:1 (kon.)
K. Vary – Poruba 5:0 (kon.)
konec
HC Litvínov
10:4 (2:1, 4:2, 4:1)
HK Opava
Pátek 05.02.2016, 15:00Extraliga staršího dorostu • 11. kolo
Partner:
     
    59:23
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Na ZS Ivana Hlinky se čepuje desítka! DOMINIK HAVLÍK si všiml úplně volného kotouč před Fichnou a poslal ho do prázdné brány. Asistence: Josef Myšáků.
     
    58:10
    Adamczyk podrazil Myšáka a odjíždí na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    56:52
    Litvínov právě vstřelil branku!
    ROMAN CIKÁNEK vypálil z dobré pozice a Fichna neodkázal kotouč před brankovou čárou zastavit. Asistence: Petr Pavlíček.
     
    55:43
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Kučera přihrál na JOSEFA MYŠÁKA, který střílí osmou branku svého týmu. Asistence: Martin Kučera, David Drašar.
     
    55:30
    Kupka odjíždí na trestnou lavici za držení protihráče.
     
    53:42
    Litvínov právě vstřelil branku!
    David Drašar našel před bránou JOSEFA MYŠÁKA, který pod betonem Fichny dostal kotouč do sítě! Asistence: David Drašar, Martin Kučera.
     
    52:56
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava má za dnešek všechny mé sympatie a snižuje na rozdíl dvou branek! RADEK ŘEČINSKÝ si dostal do úniku dva na jednoho a ranou mezi betony Kovaříka procpal kotouč do sítě. Asistence: Emil Adamczyk.
     
    49:31
    To bude zajímavé. Konečný míří na trestnou za držení protihráče. Na ledě jsou teď tři Opavští, na trestné dva a na střídače zbylých šest. Smekám před hosty za dnešní výkon pomyslný klobouček.
     
    49:01
    Pěchula míří na trestnou lavici za podražení.
     
    44:12
    Marek Havlík odjíždí na trestnou lavici za podražení.
     
    38:07
    Svatopluk Langer jel sám na Kovařík a byl zastaven až Markem Havlíkem. Domácí obránce odjíždí na trestnou lavici za sekání.
     
    36:36
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Petr Pavlíček přihrál zpoza brány na hůl volného KARLA SCHMIDMAYERA, který poslal kotouč z první za přesouvajícího se brankáře Opavy. Asistence: Petr Pavlíček.
     
    35:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Další pěkná kombinace a je to o dvě branky. Osvědčená domácí kombinace Filip Helt – LUKÁŠ VOPAT zase končí brankou, když druhý jmenovaný propálil z dobré pozice Lamla a je to 5:3. Asistence: Filip Helt.
     
    30:31
    Opava právě vstřelila branku!
    Kovařík je dnes zatím v bráně jak namalovaný a Opava se hlasitě raduje, jelikož překvapivě dramatizuje utkání! TOMÁŠ LELEK si vybruslil do středu hřiště a z vrcholku kruhu vypálil na bránu. Tam stál pouze brankář, který nedokázal kotouči v cestě do brány zabránit. Asistence: Ondřej Konečný.
     
    28:07
    Opava právě vstřelila branku!
    To je úžasné, Opava je na nohou, jelikož se jí podařilo vstřelit druhou branku v utkání! Hladoník oslovil před Kovaříkem před chvíli faulovaného RADKA ŘEČINSKÉHO, který s trochou štěstí propasíroval kotouč z bezprostřední blízkosti za brankovou čáru. Asistence: Alex Hladoník, Šimon Pělucha.
     
    27:53
    Opavští si zahrají přesilovou hru pět na tři. Roman Cikánek v souboji před Kovaříkem sekl Řečinského a odjíždí na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    26:54
    Josef Myšák před očima sudích "napadl" Hladoníka a odpyká si dvě minuty na trestné lavici za napadení.
     
    25:14
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští jsou na ledě pány a odskakují už na tříbrankový rozdíl! Pavel Kordule se ujal kotouče ve středním pásmu a dostal se až před Lamla. Jeho rána byla brankářem vyražena pouze do strany, kde se jej ujal PETR PAVLÍČEK a ranou z první rozvlnil síť. Asistence: Pavel Kordule.
     
    22:45
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Krásná individuální akce a je to 3:1 pro Litvínov! Vopat nahrál kotouč ve středním pásmu na JANA BEČVÁŘE, který proskočil mezi obránci a stál sám před Lamlem. Udělal rychlou kličku do strany, čímž si roztáhl gólmana a pohotově zasunul kotouč mezi betony do brány. Asistence: Lukáš Vopat, Štěpán Urbánek.
     
    17:50
    Opava právě vstřelila branku!
    Hostům se s jedenácti hráči v poli podařilo skórovat a je to už jenom o gól! ALEŠ HLADONÍK udělal rychlou kličku na střed a vypálil. Jeho rána mířila doprostřed brány, a nakonec se mezi betony Kovaříka dostala do sítě. Asistence: Jakub Bitomský, Daniel Kupka.
     
    16:25
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští předvedli pěknou kombinaci a jdou do dvoubrankového vedení! Filip Helt zavezl kotouč do rohu hřiště za Lamlem, rozhlédl se a poslal puk na kruhy na hůl LUKÁŠE VOPATA. Ten svižnou ranou k tyči nedal hostujícímu brankáři šanci. Asistence: Filip Helt.
     
    14:24
    Litvínov právě vstřelil branku!
    No, tak Litvínovští přesilovou hru využívají a jdou do předpokládaného vedení. Bečvář poslal kotouč na bránu, ten byl vyražen a jako první si ho dojel FILIP HELT. Domácí útočník věděl, co s pukem a poslal ho za záda dezorientovaného Lamla. Asistence: Jan Bečvář.
     
    13:01
    Schmidmayer vypíchl kotouč Bitomskému a mohl jít do brejku. Jenže byl hákován hostujícím útočníkem, který odjíždí na trestnou lavici.
     
    11:53
    Štěpán Urbánek zasáhl Svatopluka Langera a odjíždí na dvě minuty na trestnou lavici za nedovolené bránění. Opava má šanci jí do překvapivého vedení, i když to moc růžově s jejich šancemi nevidím.
     
    02:42
    Opava si zahraje přesilovou hru! Jan Bečvář podrazil na středu hřiště Řečinského a odpyká si dvě minuty na trestné lavici.
     
    Z dnešního utkání vám budeme přenášet pouze důležité situace, které se odehrají.

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 15. Helt (Bečvář), 17. Vopat (Helt), 23. Bečvář (Vopat, Urbánek), 26. Pavlíček (Kordule), 36. Vopat (Helt), 37. Schmidmayer (Pavlíček), 54. Myšák (Drašar, Kučera), 56. Myšák (Drašar, Kučera), 57. Cikánek (Pavlíček), 60. Havlík (Myšák) – 18. Hladoník (Bitomský, Kupka), 29. Řečinský (Hladoník, Pělucha), 31. Lelek (Konečný), 53. Řečinský (Adamczyk)


    HC Litvínov: Kovařík (Havlík) – Bártek, M. Havlík, D. Havlík, Kučera, Urbánek, Hipius, Cikánek – Schmidamyer, Ineman, Vopat, Drašar, Myšák, Helt, Kordule, Pavlíček, Bečvář, Dufek.
    HK Opava: Lamla (40. Fichna) – Kupka, Lelek, Pělucha, Blecha, Langer, Hladoník, Döhner, Řečinský, Konečný, Adamczyk, Bitomský.

    Rozhodčí: Turčan – Šulo, Goltsch.
    bahis siteleri