NY Islanders – Los Angeles 5:2 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 5:1 (kon.) | Columbus – Anaheim 4:3 (2:0 po s.n.)
Ottawa – Colorado 3:4 (kon.) | Minnesota – Washington 3:4 (kon.) | Winnipeg – Boston 2:6 (kon.)
Chicago – Dallas 2:4 (kon.) | Edmonton – Toronto 5:2 (kon.) | San Jose – Calgary 5:6 (1:2 po s.n.)
konec
New York Islanders
5:2 (3:0, 1:1, 1:1)
Los Angeles Kings
Pátek 12.02.2016, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:35 Travis HAMONIC - 5:2
     
    56:35
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí nepřipustili žádné drama a přidávají definitivní pojistku v podobě pátého gólu! TRAVIS HAMONIC se dostal k odraženému puku a z vlastního obranného pásma trefuje, ve vlastním oslabení, odkrytou bránu Kings. Asistence: Casey Cizikas.
    49:51 Milan LUCIC - 4:2
     
    49:51
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen se hosté dočkali snížení! Střelu Jeffa Cartera Greiss jen srazil do jízdy MILANA LUCICE, který si puk přikopl a následně puk hokejkou dopravil do sítě Newyorčanů. Situace ještě byla kontrolována videorozhodčím, který jen potvrdil platnost branky Králů. Asistence: Jeff Carter, Tyler Toffoli.
    33:30 John TAVARES - 4:1
     
    33:30
    Islanders právě vstřelili branku!
    New York si bleskově bere tříbrankové vedení nazpátek! JOHN TAVARES obdržel kotouč ve středním pásmu, přejel s ním po pravé straně do útočné třetiny a z prostoru pravého kruhu vymetl horní roh Enrothovy brány. Asistence: Ryan Strome, Brian Strait.
    31:10 Kyle CLIFFORD - 3:1
     
    31:10
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté se přeci jen dočkali snížení! Jordan Nolan vybojoval puk za bránou Greisse a poté jej předložil KYLU CLIFFORDOVI, jehož první rána sice zůstala ležet u tyče newyorské brány po zákroku domácího brankáře, ale následnou dorážkou se již útočníkovi Los Angeles podařilo snížit na rozdíl dvou gólů. Asistence: Jordan Nolan.
    13:36 Anders LEE - 3:0
     
    13:36
    Islanders právě vstřelili branku!
    Využitá přesilovka znamená třetí zářez New Yorku! Dělovku Nicka Leddyho lehce tečoval před bránou stojící ANDERS LEE, který navyšuje vedení svého týmu již na rozdíl tří branek. Asistence: Nick Leddy, Kyle Okposo.
    11:19 Casey CIZIKAS - 2:0
     
    11:19
    Islanders právě vstřelili branku!
    Newyorčané přidávají druhý gól a odskakují svému soupeři na dvoubrankový rozdíl! Clutterbuck manévroval s pukem na levé straně, poté jej předal na modrou čáru Mattu Martinovi, jehož střelu vyrazil Enroth betonem pouze k volnému CASEY CIZIKASOVI, který měl už pozici velmi snadnou a odkrytou bránu s přehledem trefil. Asistence: Matt Martin, Cal Clutterbuck.
    06:05 Johny BOYCHUK - 1:0
     
    06:05
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí se na začátku sedmé minuty ujímají vedení! John Tavares zavezl puk do útočného pásma, kde našel na pravém kruhu JOHNYHO BOYCHUKA, který střelou z voleje k pravé tyči překonává Enrotha. Asistence: John Tavares, Michajl Grabovski.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 7. Boychuk (Tavares, Grabovski), 12. Cizikas (Martin, Clutterbuck), 14. Lee (Leddy, Okposo), 34. Tavares (Strome, Strait), 57. Hamonic (Cizikas) – 32. Clifford (Nolan), 50. Lucic (Carter, Toffoli)


    New York Islanders: Greiss (Halák) – de Haan, Hamonic, Boychuk, Leddy, Hickey, Strait – Strome, Tavares (C), Grabovski – Okposo (A), Nielsen (A), Kuljomin – Bailey, Nelson, Lee – Clutterbuck, Cizikas, Martin
    Los Angeles Kings: Enroth (Budaj) – Doughty, McNabb, Muzzin, Martinez, Schenn, Gravel – Brown (C), Kopitar (A), Lucic – Toffoli, Carter (A), King – Lewis, Lecavalier, Gáborík – Nolan, Andreoff, Clifford

    Rozhodčí: St. Laurent, O´Halloran – Driscoll, Racicot

    Diváci: 13 643
    bahis siteleri