Česko – Rakousko 11:2 (kon.) | Německo – Švýcarsko 4:0 (kon.)
konec
Česko
11:2 (2:1, 3:0, 6:1)
Rakousko
Pátek 12.02.2016, 15:45 • Zimní stadion Dvůr Králové nad Labem • Turnaj čtyř (ženy U15)
Partner:
     
    Úvodní zápas na turnaji čtyř zemí ve Dvoře Králové tedy české reprezentaci do 15 let vyšel na výbornou. Její výkon vyvrcholil ve třetí třetině, kdy Rakušankám nasázel šest gólů. Čtyři hokejistky navíc slavily svou premiérovou reprezentační trefu! Náš tým jednoznačně táhla první formace.

    Zítra od 18:45 nás čeká Německo, které za chvíli hraje se Švýcarskem. Zůstaňte s námi na Onlajnech. (18:06:03)
     
    Nejlepšími hráčkami jsou vyhlášeny za Česko Pavlína Vlková, jejíž třetí gól ve druhé třetině naši reprezentaci hodně uklidnil, a za Rakousko brankářka Selma Lugginová, která navzdory vysokému přídělu předvedla srdnatý výkon.
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak na zimním stadionu ve Dvoře Králové se nakonec čepuje jedenáctka! Z pravé strany vystřelila Agáta Sarnovská a Lugginová neudržela puk ve výstroji. Ve správnou chvíli na správném místě čekala KLÁRA SEROISZKOVÁ, která rovněž slaví svou premiérovou trefu v dresu s lvíčkem na hrudi – 11:2! Asistence: Kateřina Petřeková.
     
    59:18
    Hektické momenty ještě nekončí. Julie Pejšová znovu vychytala Steinerovou, na druhé straně nezavršila své sólo Kaltounková.
     
    57:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Desítka je na světě a český tým si bude moci vychutnat sladké vítězství! Elitní útok předvedl nádhernou kombinaci. Čajanová posunula puk Kaltounkové, která vyzvala ke gólu TEREZU MAZANCOVOU. Ta zblízka nekompromisně pověsila puk do bližšího rohu a skóruje podruhé v zápase – 10:2! Asistence: Kristýna Kaltounková, Sára Čajanová.
     
    57:33
    Jmenovkyně české brankářky Daniela Pejšová se stihla vrátit, před Trummerovou dala tělo a puk jí vypíchla.
     
    57:05
    Hra se rychle stěhuje ze strany na stranu, Rakušanky nás dlouho nepustily do většího tlaku. Poté, co Pejšová podržela nahození, se česká reprezentace dopustila ofsajdu.
     
    56:15
    Poslední okamžiky připravily několik horkých chvilek Julii Pejšové. Vše vyvrcholilo nájezdem Steinerové, která ale naší gólmanku nerozhodila a Pejšová skvěle zabetonovala bližší tyčku!
     
    54:58
    Ještě to nemuselo být všechno, protože do samostatného úniku se dostala Tereza Horáková, která hraje svůj první reprezentační zápas! Na gólmanku Lugginovou si bohužel nepřišla.
     
    54:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, je tady třetí česká hráčka, která slaví svůj první gól v národním týmu! ANNA FABŠICOVÁ razantně vypálila z pravé strany a téměř nikdo si nebyl jistý, zda se její střela odrazila od břevna, nebo od vnitřní konstrukce. Brankový rozhodčí to ale viděl naprosto jasně a vedeme 9:2! Bez asistence.
     
    53:39
    Pokud jde o Rakušanky, jejich nejčastějším prohřeškem v poslední části je ofsajd.
     
    53:26
    Nahození od modré čáry musela před dotírající soupeřkou přikrýt Julie Pejšová, která se ve třetí třetině těší velké podpoře místních fanoušků.
     
    52:34
    Naopak je tu zakázané uvolnění z českých hokejek. Zdravíme i zbytek naší reprezentace do norského Lillehammeru, kde ho za chvíli čeká zahajovací ceremoniál zimních Olympijských her mládeže.
     
    52:05
    Zatím marně čekáme na další gólové příležitosti české reprezentace, která je pánem dnešního utkání. Anebo dámou, když jde o ženský hokej.
     
    50:40
    Hlasatel na zimním stadionu ve Dvoře Králové ohlásil 60 diváků, což se tedy netrefil. Kdyby řekl dvojnásobek, zhruba by to odpovídalo.
     
    50:14
    K ničemu zajímavému to ale nevedlo, naopak poté do přečíslení ujela Daniela Pejšová. Možná ještě mohla nahrávat, každopádně branku přestřelila.
     
    49:42
    Česká hra trochu ztratila tempo, zaváhání v rozehrávce navíc Rakušanky vystihly a jsou v našem pásmu.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 3. Kaltounková, 6. Čajanová (Mazancová), 31. Vlková (Hájková), 36. D. Pejšová, 39. Kaltounková, 41. Čajanová (Mazancová, D. Pejšová), 46. Kaltounková (Mazancová), 48. Mazancová (Kaltounková), 55. Fabšicová, 58. Mazancová (Kaltounková, Čajanová), 60. Seroiszková (Petřeková) – 8. Trummerová (Killiusová), 47. Steinerová (TS)


    Česko: J. Pejšová (Švejdová) – D. Pejšová, Radová, Vlková, Šmajdová, Krčková, Zachová, Sovjáková, G. Horáková – Čajanová, Kaltounková "C", Mazancová – Hájková, V. Černá, Fabšicová – Sarnovská, Škorpíková, Z. Černá – Seroiszková, Petřeková, T. Horáková. Trenérka: Jana Krylová.
    Rakousko: Lugginová (Adamitschová) – Poschová, Heubergerová, Geifesová, Schneebergerová, Simonisová, Kattingová, Schröflová – Zandonelová, Trummerová "C", Killiusová – Mörtlová, Wurzerová, Steinerová – Pfefferová, Ruschová, Reinerová – Nergerová, Hoffbauerová, Schallová. Trenér: Marcel Sakac.

    Rozhodčí: Růžičková – Z. Svobodová, L. Svobodová.
    bahis siteleri