NY Islanders – Los Angeles 5:2 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 5:1 (kon.) | Columbus – Anaheim 4:3 (2:0 po s.n.)
Ottawa – Colorado 3:4 (kon.) | Minnesota – Washington 3:4 (kon.) | Winnipeg – Boston 2:6 (kon.)
Chicago – Dallas 2:4 (kon.) | Edmonton – Toronto 5:2 (kon.) | San Jose – Calgary 5:6 (1:2 po s.n.)
konec
Minnesota Wild
3:4 (0:0, 1:3, 2:1)
Washington Capitals
Pátek 12.02.2016, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MIKAEL GRANLUND skóruje dvě sekundy před koncem zápasu, to už je ale příliš pozdě! Zach Parise se u levé tyče dostal k dorážce a jeho střela mířila daleko vedle pravé tyče, naštěstí pro něj u ní ale stál Mikael Granlund, který skákavý puk dorazil do prázdné brány. Asistence: Zach Parise, Thomas Vanek.
    59:09 Jason CHIMERA - 2:4
     
    59:09
    Washington právě vstřelil branku!
    JASON CHIMERA posílá puk do prázdné brány a pečetí vítězství Washingtonu!! Matt Dumba tvrdě vypálil na pravém křídle od modré čáry a Braden Holtby jejich střelu pravým betonem vyrazil. Puk směřující na bránu Minnesoty vzápětí dojel v útočném pásmu Jason Chimera a skóroval do prázdné brány. Asistence: Tom Wilson.
    47:35 Ryan SUTER - 2:3
     
    47:35
    Minnesota právě vstřelila branku!
    RYAN SUTER využívá přesilovou hru a fantastickou střelou snižuje na rozdíl jedné branky!! Ryan Suter napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, která zamířila přesně ke vzdálenější pravé tyči. Braden Holtby měl zacloněný výhled a absolutně nic neviděl. Asistence: Matt Dumba, Zach Parise.
    34:55 Alex OVEČKIN - 1:3
     
    34:55
    Washington právě vstřelil branku!
    ALEX OVEČKIN zaznamenává hattrick a posílá Washington zpět do dvoubrankového vedení!! Capitals vyhráli na pravém křídle vhazování a Alex Ovečkin se natáhl ke střele, po které se puk odrazil od pravé tyče do zad Devana Dubnyka a poté do jeho brány. Asistence: Nicklas Bäckström.
    31:27 Charlie COYLE - 1:2
     
    31:27
    Minnesota právě vstřelila branku!
    CHARLIE COYLE střílí gól a vrací Wild zpět do zápasu!! Zach Parise se dostal u pravé tyče ke střele, kterou brankář Braden Holtby pravým betonem vyrazil před sebe. Mikko Koivu sice ještě bekhendem puk do sítě neposlal, dorážející Charlie Coyle už ale ano. Asistence: Mikko Koivu, Zach Parise.
    25:21 Alex OVEČKIN - 0:2
     
    25:21
    Washington právě vstřelil branku!
    ALEX OVEČKIN se znovu prosazuje a svým druhým gólem v dnešním zápase se dostává do čela tabulky střelců!! Alex Ovečkin si u levé tyče najel na odražený puk od mantinelu za bránou a poté ho krásně uklidil pod víko. Asistence: John Carlson, Nicklas Bäckström.
    22:14 Alex OVEČKIN - 0:1
     
    22:14
    Washington právě vstřelil branku!
    ALEX OVEČKIN střílí gól a posílá Washington do vedení!! Alex Ovečkin si skvěle najel do levého kruhu pro vhazování na přihrávku T.J. Oshieho a bez přípravy střelou po ledě umístil mezi betony překnal přesouvajícího se Devana Dubnyka. Asistence: T.J. Oshie, Nicklas Bäckström.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 32. Coyle (Koivu, Parise), 48. Suter (Dumba, Parise), 60. Granlund (Parise, Vanek) – 23. Ovečkin (Oshie, Bäckström), 26. Ovečkin (Carlson, Bäckström), 35. Ovečkin (Bäckström), 60. Chimera (Wilson)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter (A), Dumba, Scandella, Folin, Reilly, Prosser – Parise (A), Koivu (C), Coyle – Niederreiter, Granlund, Pominville – Vanek, Haula, Fontaine – Carter, Stoll, Zucker. Hlavní trenér: Mike Yeo.
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Schmidt, Carlson (A), Alzner, Niskanen, Orlov, Chorney – Ovečkin (C), Bäckström (A), Oshie – Burakovsky, Kuzněcov, Williams – Chimera, Johansson, Wilson – Richards, Laich, Latta. Hlavní trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: Frederick L'Ecuyer, Mike Leggo – Tim Nowak, Jay Sharrers

    Diváci: 19213
    bahis siteleri