NY Islanders – Los Angeles 5:2 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 5:1 (kon.) | Columbus – Anaheim 4:3 (2:0 po s.n.)
Ottawa – Colorado 3:4 (kon.) | Minnesota – Washington 3:4 (kon.) | Winnipeg – Boston 2:6 (kon.)
Chicago – Dallas 2:4 (kon.) | Edmonton – Toronto 5:2 (kon.) | San Jose – Calgary 5:6 (1:2 po s.n.)
konec
Winnipeg Jets
2:6 (2:3, 0:0, 0:3)
Boston Bruins
Pátek 12.02.2016, 02:10 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:12 Jimmy HAYES - 2:6
     
    55:12
    Bruins právě vstřelili branku!
    A je rozhodnuto! Little sice vyhrál vhazování, ale k puku se dostal Loui Eriksson, který přihrál na JIMMYHO HAYESE, jenž potvrzuje výhru Bostonu gólem do prázdné branky. Asistence: Loui Eriksson.
    47:42 Patrice BERGERON - 2:5
     
    47:42
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston zdárně vyvezl puk z obranného pásma a útočnou akci Connollyho, jehož střelu Hutchinson vyrazil, zakončil z dorážky PATRICE BERGERON. Asistence: Brett Connolly, Brad Marchand.
    40:34 David PASTRŇÁK - 2:4
     
    40:34
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston odskakuje do vedení o dvě branky! A autorem gólu je DAVID PASTRŇÁK, který si vyjel do středního pásma, dostal přihrávku, kterou si zpracoval bruslí a následně přejel až k Hutchinsonově brance, kde domácího brankáře nadvakrát překonal! Asistence: David Krejčí.
    18:45 Brad MARCHAND - 2:3
     
    18:45
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak to je skutečně přestřelka! Ve středním pásmu se puk dostal k BRADU MARCHANDOVI, který vyjel do úniku a v souboji jen s brankářem pokořil Hellebuycka pěknou kličkou do bekhendu! Asistence: Brett Connolly, Zdeno Chára.
    17:30 Nikolaj EHLERS - 2:2
     
    17:30
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to byla velká paráda od Winnipegu, který v přesilovce vyrovnává na 2:2! Wheeler z levého rohu vyslal přesnou přihrávku přes celé pásmo na NIKOLAJE EHLERSE, který opět srovnává stav! Asistence: Blake Wheeler, Bryan Little.
    16:34 Loui ERIKSSON - 1:2
     
    16:34
    Bruins právě vstřelili branku!
    Chyba v rozehrávce znamená návrat Bostonu do vedení! Hayes vychytal přihrávku soupeře a odrazil puk do rohu k LOUI ERIKSSONOVI, který si s kotoučem nabruslil k brance domácích a překonal bezmocného Hellebuycka! Asistence: Jimmy Hayes.
    03:29 Bryan LITTLE - 1:1
     
    03:29
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Winnipeg využívá tlaku, který vytvořil na Tuukku Raska první útok domácích. Blake Wheeler si stáhl vyraženou střelu Byfugliena, přihrál na levý kruh BRYANU LITTLEOVI, který zakončuje za záda přesouvajícího se brankáře hostí. Asistence: Blake Wheeler, Dustin Byfuglien.
    01:38 Patrice BERGERON - 0:1
     
    01:38
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté se ujímají velmi rychle vedení! PATRICE BERGERON se nejlépe zorientoval před brankou Winnipegu a dorazil za Hellebuyckova záda odražený puk po polostřele Marchanda! Asistence: Brad Marchand, Brett Connolly.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 4. Little (Wheeler, Byfuglien), 18. Ehlers (Wheeler, Little) – 2. Bergeron (Marchand, Connolly), 17. Eriksson (Hayes), 19. Marchand (Connolly, Chára), 41. Pastrňák (Krejčí), 48. Bergeron (Connolly, Marchand), 56. Hayes (Eriksson)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (21.Hutchinson) – Byfuglien, Enstrom, Myers, Chiarot, Trouba, Stuart – Wheeler, Little, Ehlers – Stafford, Scheifele, Perreault – Armia, Lowry, Ladd – Burmistrov, Copp, Thorburn.
    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – Trotman, Chára, Morrow, Seidenberg, Miller, Krug – Connolly, Bergeron, Marchand – Pastrňák, Krejčí, Beleskey – Hayes, Spooner, Eriksson – Randell, Talbot, Rinaldo.

    Rozhodčí: Tim Peel, Henrik Nicholson – Darren Gibbs, Steve Barton
    bahis siteleri