NY Islanders – Los Angeles 5:2 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 5:1 (kon.) | Columbus – Anaheim 4:3 (2:0 po s.n.)
Ottawa – Colorado 3:4 (kon.) | Minnesota – Washington 3:4 (kon.) | Winnipeg – Boston 2:6 (kon.)
Chicago – Dallas 2:4 (kon.) | Edmonton – Toronto 5:2 (kon.) | San Jose – Calgary 5:6 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
San Jose Sharks
5:6 (1:4, 2:0, 2:1 - 0:0)
Calgary Flames
Pátek 12.02.2016, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    65:00 Jiří HUDLER - 5:6sn
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Calgary Flames.
    Autorem vítězné branky je JIŘÍ HUDLER.
     
    63:24
    Parádní zákroky si připsal na své konto Jonas Hiller, který v tisíciprocentní šanci vychytal Donskoie a následně i Brauna, opravdu neuvěřitelné!
     
    61:16
    Velké chvíle pro Logana Coutura! Ten nejprve pálil pouze do tyče hostující branky, následně netrefil zcela odkrytou Hillerovu klec!
     
    58:44
    A ani teď nekončí puk v brance! Hiller vyrazil střelu Marleaua z mezikruží a poradil si i s těžkou dorážkou, následná další střela Marleaua je zblokována.
     
    57:30
    A znovu pálí Marleau a tentokrát z mezikruží trefuje břevno hostující branky, domácí byli blízko vedoucí brance!
     
    57:00
    Veliké problémy pro hosty! Ti budou čelit dvouminutovému dvojnásobnému oslabení a navíc do branky půjde nerozchytaný Hiller!
     
    57:00
    A budou to rovnou dva tresty a tím pádem přesilová hra pěti proti třem pro domácí! Bennett nejprve fauloval loktem jednoho z protihráčů, poté hra ještě pokračovala a Giordano fauloval unikajícího Donskoie. Ten navíc nešťastně srazil brankáře Rama, který utrpěl zranění .
     
    53:20
    Mark Giordano (CGY) zahákoval Tomáše Hertla za brankou a dostává menší trest. Domácí si zahrají další přesilovou hru.
     
    48:35
    Další zcela zbytečný trest na domácí straně. Joe Thornton (SJS) se dopustil sekání v útočném pásmu a hosté mají k dobru další přesilovou hru.
     
    Branka je však nakonec uznána a utkání tak bude pokračovat za stavu 5:5!
     
    Celá situace se ale ještě bude zkoumat na videu, jde pravdepodobně o situaci před brankou, kde se Bennett dostal do kontaktu s brankářem Stalockem!
    48:08 Kris RUSSELL - 5:5
     
    48:08
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté se dlouho nedokázali prosadit v pásmu soupeře, nakonec se však přeci jen radují z vyrovnávacího gólu! Ferland důraznou hrou vybojoval kotouč za brankou, puk převzal Bennett a pokusil se z otočky zakončit, Stalock sice kotouč vyrazil, avšak pouze na hůl KRISE RUSSELLA, který si již se zakončením věděl rady! Asistence: Sam Bennett, Michael Ferland.
     
    46:22
    Marc-Edouard Vlasic (SJS) vyloučen na dvě minuty za hákování, hosté mají možnost vyrovnat v početní převaze.
    45:55 Dylan DEMELO - 5:4
     
    45:55
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí dokonale otáčí průběh tohoto zápasu a dostávají se do vedení! Perfektní práci odvedl na pravém kruhu Ward, který dlouho naznačoval střelu, pak však skvělou přihrávkou našel na druhé straně volného DYLANA DEMALA, který zakončoval do odkryté hostující branky! Asistence. Joel Ward, Marc-Edouard Vlasic.
     
    44:13
    A může být s hosty ještě hůře. Za vysokou hůl je vyloučen Sam Bennett (CGY) a domácí si zahrají přesilovou hru. Jen připomínám, že Sharks dnes již dvakrát dokázali početní výhodu využít.
    42:46 Joonas DONSKOI - 4:4
     
    42:46
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Couture poslal puk z rohu kluziště před hostující branku, kde operoval JOONAS DONSKOI, který z hranice brankoviště doklepl puk za Ramova záda! Couture si připisuje již čtvrtou asistenci během dnešního večera! Asistence: Logan Couture, Brent Burns.
     
    39:03
    Hosté si na chvíli odpočinou od tlaku domácích hokejistů poté, co je vyloučen domácí Brent Burns (SJS), dvě minuty za vysokou hůl.
     
    36:02
    Kris Russell opět ukázal, proč je druhý v celé NHL ve statistice zblokovaných střel nyní totiž parádně zasáhl proti Burnsovi, jež pálil z výborné pozice mezi kruhy!
     
    34:23
    A další skvělý zákrok Stalocka přichází poté, co Monahan našel na levé straně rozjetého Frolíka, kterému poslal puk do jízdy, český borec však trefil pouze betony domácího gólmana!
     
    32:15
    Jen centimetry byli nyní domácí od vyrovnání, po předchozí šanci Boumy se totiž do úniku dostal Joe Thornton a tvrdou ranou z levého kruhu trefil pravou tyč hostující branky!
     
    32:07
    A naopak to byli hosté, kteří mohli při vlastním oslabení navýšit své vedení, Bouma však sám mezi kruhy neuspěl a trefil pouze Stalocka!
    31:17 Patrick MARLEAU - 3:4
     
    31:17
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Jen o pár chvil později nahrával z levé strany před branku Thornton a nyní se již PATRICK MARLEAU prosazuje, když mu stačilo jen holí usměrnit puk za záda bezmocného Rama! Asistence: Joe Thornton, Logan Couture.
     
    29:59
    A další trest přichází pro lavičku Calgary, ta ještě inkasuje menší trest za nesportovní chování, který odpyká Sam Bennett. Tak to byla hodně zbytečná věc od hostující střídačky.
     
    29:59
    Hosté si komplikují svou situaci, Mikael Backlund ((CGY) se provinil sekáním a Calgary bude hrát pouze se třemi hráči v poli!
     
    29:07
    Hodně zbytečné vyloučení pro hosty, Michael Frolík (CGY) napadal za domácí brankou a dopustil se podražení.
     
    27:51
    Velké štěstí měl tentokrát Ramo, neboť střela Brenta Burnse se otřela o tyč jeho svatyně! Tlak domácích hokejistů roste, nyní však bude na malou chvíli přerušen reklamní přestávkou.
    20:48 Logan COUTURE - 2:4
     
    20:48
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Jenže nyní už se LOGAN COUTURE přeci jen prosazuje, když se domácí krásně prokombinovali ke druhé brance v zápase, kterou vstřelil z levého kruhu právě domácí útočník krásnou střelou do pravého horního rohu Ramovy svatyně!
     
    19:20
    Domácí však budou hrát znovu přesilovou hru, T. J. Brodie (CGY) vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    17:08
    Síly na ledě se na malou chvíli vyrovnají, Sam Bennett (CGY) dostává menší trest za nedovolené bránění.
     
    15:18
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Justin Braun – 2 min., vysoká hůl).
    13:26 Mikael BACKLUND - 1:4
     
    13:26
    Calgary právě vstřelilo branku!
    No tak to je přímo ledová sprcha pro Sharks, kteří znovu inkasují dvakrát v krátké době! MIKAEL BACKLUND dostal puk do jízdy ve středu útočného pásma, jenže se zakončením počkal a Stalocka si šikovně položil a i s pomocí levé tyče poslal puk za jeho záda! Asistence: Sam Bennett, T. J. Brodie.
    12:46 Sean MONAHAN - 1:3
     
    12:46
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté zvyšují svůj náskok již na dvě branky a dnes dokázali vytěžit z minima opravdové maximum! Gaudreau zavezl puk do pásma z levé strany, našel před sebou volného Hudlera, který ještě nádhernou přihrávkou našel před brankou volného SEANA MONAHANA,, kteýr již neměl problém poslat puk do poloodkryté domácí branky!
     
    09:37
    A další velká šance pro Sharks! Karlsson dostal z pravé strany rychlou přihrávku před branku, jenže přihrávka byla rychlá až příliš a domácí borec ji nestačil zpracovat a poslat puk do branky.
    08:45 Tommy WINGELS - 1:2
     
    08:45
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Gólové hody pokračují! Donskoi se po vyhraném buly dostal k volnému puku, z levé strany ho poslal mezi kruhy, kam si sjel TOMMY WINGELS, který ho parádně umístil do levého horního růžku Ramovy svatyně, přičemž zakončoval s holí mezi nohama obránce Šmída! Asistence: Joonas Donskoi, Logan Couture.
    05:18 Mark GIORDANO - 0:2
     
    05:18
    Calgary právě vstřelilo branku!
    No tak to je hororový úvod pro domácí tým! MARK GIORDANO dostal přihrávku do prostoru levého kruhu a prudkým švihem poslal puk za záda domácího gólmana! Před brankou odvedl výbornou práci Hudler, který Stalockovi značně ztížil výhled. Asistence. Dougie Hamilton, Johnny Gaudreau.
     
    04:48
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Logan Couture – 2 min., sevření puku rukou).
    04:12 Sam BENNETT - 0:1
     
    04:12
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Braun chyboval při rozehrávce z obranného pásma, jeho delší přihrávku zachytil ve střední zóně SAM BENNETT, který s pukem z pravé strany nabruslil do pásma, přejel na střed hřiště a prudkou střelou zápěstím poslal puk nad pravý Stalockův beton! Bez asistence.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 9. Wingels (Donskoi, Couture), 21. Couture (Burns, Marleau), 32. Marleau (Thornton, Couture), 43. Donskoi (Couture, Burns), 46. DeMelo (Ward, Vlasic) – 5. Bennett, 6. Giordano (Hamilton, Gaudreau), 13. Monahan (Gaudreau, Hudler), 14. Backlund (Bennett, Brodie), 49. Russell (Bennett, Ferland), rozh. náj. Hudler

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Logan Couture (SJS)
    1:1   Joe Colborne (CGY)
    2. série:
    1:1   Joonas Donskoi (SJS)
    1:1   Johnny Gaudreau (CGY)
    3. série:
    1:1   Joe Pavelski (SJS)
    1:1   Sean Monahan (CGY)
    4. série:
    1:1   Patrick Marleau (SJS)
    1:2   Jiří Hudler (CGY)


    San Jose Sharks: Stalock (Jones) – Braun, Vlasic, Burns, Martin, Tennyson, DeMelo – Pavelski "C", Thornton "A", Hertl – Ward, Marleau, Nieto – Wingels, Couture "A", Donskoi – Zubrus, Tierney, Karlsson.
    Calgary Flames: Ramo (57. Hiller) – Brodie "A", Giordano "C", Hamilton, Russell "A", Engelland, Šmíd – Hudler, Monahan, Gaudreau – Frolík, Backlund, Bennett – Jones, Granlund, Ferland – Jooris, Stajan, Bollig.

    Rozhodčí: Furlatt, Hebert – Heyer, Cameron
    bahis siteleri