Česko – Rakousko 11:2 (kon.) | Německo – Švýcarsko 4:0 (kon.)
konec
Německo
4:0 (1:0, 0:0, 3:0)
Švýcarsko
Pátek 12.02.2016, 18:45 • Zimní stadion Dvůr Králové nad Labem • Turnaj čtyř (ženy U15)
Partner:
     
    54:19
    Německo právě vstřelilo branku!
    Přesně s koncem početní výhody je tady čtvrtý gól německého týmu, který dneska už na sto procent vyhraje! Byla to podobná kombinace jako v předchozí přesilovce. Lilli Welckeová vybídla LEU-MARLEEN BARTELLOVOU, která se do kotouče nádherně opřela z první a trefila se za vyrážečku Paivaové – 4:0! Asistence: Lilli Welckeová, Luisa Welckeová.
     
    45:47
    Německo právě vstřelilo branku!
    V rozmezí jediné minuty přichází víc gólů než za dosavadní průběh zápasu, ale všechny do švýcarské sítě! Jak Paivaová celý zápas chytala výtečně, tak nyní si vybrala trochu slabší chvilku, když jí za záda prošel pokus LEY-MARLEEN BARTELLOVÉ z úrovně brankové čáry – 3:0. Asistence: Luisa Welckeová.
     
    45:03
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němky svým soupeřkám jasně ukazují, jak se má s přesilovkou naložit. Využívají ji hned po 19 sekundách! Franziska Klingerová vybídla napříč pásmem RONJU HARKOVOU, která pálila z první. Švýcarská obránkyně odpalovala kotouč zpoza zad gólmanky, ale podle verdiktu sudích už byl za brankovou čarou – 2:0! Asistence: Franziska Klingerová.
     
    16:07
    Německo právě vstřelilo branku!
    Jsou to Němky, kdo ve večerním zápase otevírá skóre! Po rychlém vpádu do pásma střílela z pravé strany ALINA LEVRINGHAUSOVÁ a gólmanka Paivaová poprvé loví puk ze své sítě – 1:0. Asistence: Franziska Klingerová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 17. Levringhausová (Klingerová), 46. Harková (Klingerová), 46. Bartellová (Luisa Welckeová), 55. Bartellová (Lilli Welckeová, Luisa Welckeová)


    Německo: Pfeiferová (Förgová) – Klingerová "C", Idschoková, Fuchsová, Raschkeová, Glossmannová, Merkleová, Heinzová, Gawronová – Christofová, Kubiczeková, Harková – Bartellová, Luisa Welckeová, Lilli Welckeová – Schieferová, Nietzscheová, Jekelová – Miguezová, Fiedlerová, Levrinhghausová. Trenér: Rober Geml.
    Švýcarsko: Paivaová (D'Addeettová) – Christenová, Ingoldová, Giordanová, Neunschwanderová, Stuckiová, Berdillová, Meierová – Zimmermannová, Lutzová "C", Seifertová – Pagnamentová, Freyová, Leemannová – Moserová, Gianolová, Truogová – Aschwandenová, Accolová, Kellerová. Trenérka Tatjana Dienerová.

    Rozhodčí: Malá – Novotná, Štreitová.
    bahis siteleri