New Jersey – Tampa 0:4 (kon.) | Washington – Minnesota 3:2 (kon.) | Carolina – Boston 1:4 (kon.)
Anaheim – Edmonton 2:1 (po pr.) | San Jose – Buffalo 1:3 (kon.) | Philadelphia – Arizona 4:2 (kon.)
Columbus – Florida 4:3 (1:0 po s.n.) | Nashville – St. Louis 5:0 (kon.) | Pittsburgh – Winnipeg 4:1 (kon.)
Dallas – NY Rangers 2:3 (kon.)
konec
New Jersey Devils
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
Tampa Bay Lightning
Sobota 27.02.2016, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:12 Matthew CARLE - 0:4
     
    51:12
    Tampa právě vstřelila branku!
    Blesky se dostávají do vedení o čtyři góly, tohle už domácí zřejmě nezvládnou otočit! MATTHEW CARLE těžil z dobré práce Ondřeje Paláta, když následnou střelou zápěstím zcela zaskočil Coryho Schneidera! Puk před ním zřejmě ještě tečoval obránce Devils Jon Merrill. Asistence: Ondřej Palát a Andrej Šustr.
    38:54 Steven STAMKOS - 0:3
     
    38:54
    Tampa právě vstřelila branku!
    Nyní už to ale Tampu Bay mrzet nemusí, jelikož přidává svou třetí branku! Ryan Callahan velice dobře pracoval za bránou Schneidera a poslal kotouč na modrou čáru, kde byl Anton Strålman. Jeho dobrou střelu zápěstím šikovně tečoval STEVEN STAMKOS, domácí brankář neměl nárok! Kapitán Bolts dává již na 3:0. Asistence: Anton Strålman a Ryan Callahan.
    33:02 Ondřej PALÁT - 0:2
     
    33:02
    Tampa právě vstřelila branku!
    Nejlepší možná reakce hostí na vzrůstající tlak New Jersey – gól na 2:0! Po nedobré práci Leeho Stempniaka v obranném pásmu se ke kotouči dostal Nikita Kučerov, který ho ve spolupráci s Johnsonem před bránu posunul k ONDŘEJI PALÁTOVI. Český útočník posléze ranou zápěstím překonal Coryho Schneidera! Asistence: Tyler Johnson.
    15:36 Alex KILLORN - 0:1
     
    15:36
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté si vytvořili velice dobrý útočný tlak a po zásluze se v Prudential Center ujímají vedení! Skvělou práci na modré čáře odvedl Ryan Callahan, po jehož nahození před bránu se ke kotouči i s trochou štěstí dostal Steven Stamkos. Elitní kanonýr ho posunul před odkrytou branku na ALEXE KILLORNA, který svou šancí nepohrdl! Asistence: Steven Stamkos a Ryan Callahan.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 16. Killorn (Stamkos, Callahan), 34. Palát (Johnson), 39. Stamkos (Strålman, Callahan), 52. Carle (Palát, Šustr)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene, Larsson, Moore, Schlemko, Merrill, Severson – Blandisi, Henrique, Stempniak – Boucher, Zajac, Palmieri – Ruutu, Kalinin, Kennedy – Farnham, Gionta, Tootoo.
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Gudlevskis) – Hedman, Strålman, Carle, Šustr, Nestěrov, Coburn – Killorn, Stamkos, Callahan – Palát, Johnson, Kučerov – Paquette, Filppula, Brown – Namestnikov, Boyle, Marchessault.

    Rozhodčí: Meier, L'Ecuyer – MacPherson, Gibbons

    Diváci: 15 968
    bahis siteleri