New Jersey – Tampa 0:4 (kon.) | Washington – Minnesota 3:2 (kon.) | Carolina – Boston 1:4 (kon.)
Anaheim – Edmonton 2:1 (po pr.) | San Jose – Buffalo 1:3 (kon.) | Philadelphia – Arizona 4:2 (kon.)
Columbus – Florida 4:3 (1:0 po s.n.) | Nashville – St. Louis 5:0 (kon.) | Pittsburgh – Winnipeg 4:1 (kon.)
Dallas – NY Rangers 2:3 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
1:4 (0:2, 0:0, 1:2)
Boston Bruins
Sobota 27.02.2016, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Bohatý hokejový program na onlajnech pokračuje i v sobotu! Nenechte si jej ujít! Za pozornost Vám děkuje a u sledování dalších přenosů se těší Tomáš Kubečka. Pěkný den! (03:56:23)
     
    Ještě doplním, že dnešní utkání sledovalo 17 917 diváků!
     
    Československá stopa v utkání:
    Michal Jordán (CAR) 0+0, 1 střela, čas na ledě 14:09
    David Krejčí (BOS) 0+0, 1 střela, čas na ledě 19:08
    David Pastrňák (BOS) 0+0, 1 střela, čas na ledě 13:38
    Zdeno Chára (BOS) 0+0, 0 střel, čas na ledě 26:36
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Tuukka Rask (BOS) 39 zákroků, 1 gól, 97,5%
    2. Matt Beleskey (BOS) 2+0
    3. Noah Hanifin (CAR) 1+0
     
    Je dobojováno! Boston Bruins poráží Carolinu Hurricanes na jejím ledě výsledkem 4:1! Medvědi vykročil za dvěma body již v první třetině. Gólový účet otevřel Patrice Bergeron, jež si gólově okořenil svůj osmistý start v NHL! Dvě minuty po něm přidal svou první branku Matt Beleskey! Druhá třetina byla také v režii Bruins, avšak branka v ní nepadla. Na začátku závěrečné periody se Carolina vrátila do zápasu díky brance Noaha Hanifina v početní převaze! Jenže o čtyři minuty přidal svou druhou branku v utkání Matt Beleskey a vrátil Bostonu dvoubrankový náskok. Carolina poté sice zatlačila Medvědy před jejich branku, ale skvělý Tuukka Rask podržel Boston fantastickými zákroky a v poslední minutě pečetil výhru Bostonu gólem do prázdné branky Brad Marchand!
     
    Konec zápasu.
    59:46 Brad MARCHAND - 1:4
     
    59:46
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Hosté vybojovali v obranném pásmu kotouč, který poslali do středního pásma. Tam se jej ujal BRAD MARCHAND, zbavil se obránce a střelou do prázdné branky rozhodl o výhře Bostonu! Asistence: Patrice Bergeron, Adam McQuaid.
     
    59:17
    Carolina je v útočném pásmu a Ward míří na střídačku! Carolina to opět zkouší v šesti hráčích v poli!
     
    59:10
    Bergeron měl před sebou odkrytou klec, ale obránce mu včas vypíchl kotouč. Domácí poté rozehráli jen na zakázané uvolnění. Ward se musí vrátit do branky.
     
    58:50
    Domácí trenér si vyžádal oddechový čas! Carolině zbývá na vstřelení dvou branek sedmdesát vteřin! Vhazovat se bude před brankou Bostonu.
     
    58:50
    Riley Nash měl na hokejce kotouč v dobré střelecké pozici, ale ani jeho pokus nedonutil Raska k nějakému výjimečnému zákroku. Boston dohrává utkání bez větších problémů.
     
    58:14
    Bergeron zkoušel štěstí vyhozením přes celé kluziště. Kotouč však nenašel cestu do prázdné branky, ale zamířil pouze do rohu kluziště.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny a Carolina zkouší štěstí bez brankáře!
     
    57:29
    Od modré čáry napřáhl k tvrdému příklepu Pesce! Jeho rána mířila mezi betony bostonského brankáře, ale si mezírku pohlídal a včas ji utěsnil!
     
    57:09
    Skinner postupoval sám proti Millerovi, jenže v kritický moment ztratil stabilitu a poroučel se k ledu. Boston znovu našetří cenné vteřinky.
     
    56:43
    Eriksson se prodral do zakončení. Švédský útočník vyslal skrytou střelu. Puk vyplaval těsně před Wardem, ale domácí brankář stále drží šance na zvrat utkání.
    Těšíte se na další zápas pod širým nebem?

     
    56:09
    Chára rozehrál na Davida Krejčího, který zatáhl puk do útočného pásma a nahodil jej za branku. Boston nyní drží soupeře daleko od své branky.
     
    55:11
    Versteeg okamžitě po vhazování přispěchal s prudkou střelou zápěstím. Zakončení domácího útočníka si našlo cestu do lapačky brankáře Bostonu Bruins!
     
    55:05
    Další důležitý zákrok Tuukky Raska! Brankář Bostonu si pohlídal skulinku u své levé tyčky a poté sebral i odražený kotouč. Rask dnes drží Boston nad vodou!
     
    54:55
    Beleskey nyní skvěle vypomohl defenzivě. Carolina se nemůže usadit v útočném pásmu.
     
    54:09
    David Krejčí vyvezl kotouč za branku Caroliny a našetřil pro svůj tým cenné vteřinky. Český útočník poté napodobil své spoluhráče a odjel střídat.
     
    53:28
    Hostující brankář se musí ohánět ze strany na stranu. Na branku Bostonu nyní létala jedna střela za druhou, ale Rask je dnes prostě neprůstřelný.
     
    52:53
    Tlak Caroliny neustále roste! Domácí sevřeli Medvědy před Raskem, dlouho kombinovali, kotouč lítal z hole na hůl, ale Rask i tentokrát podržel Boston jistým zákrokem.
     
    52:20
    Terry pálil od modré čáry. Kotouči se do cesty obětavě vrhl McQuaid, jež nyní hodně pomohl svému brankáři. Boston brání opravdu s velkým nasazením.
     
    51:43
    David Krejčí vybojoval kotouč na modré čáře a obloučkem jej posílá až do třetiny Hurricanes! Hosté mohou poslat na led čerstvé síly.
     
    51:08
    Krug nahazoval puk přes celé kluziště na Spoonera. Druhý jmenovaný se ke kotouči nedostal a Cam Ward okamžitě rozehrává na své spoluhráče.
     
    50:09
    A právě Rinaldo mohl navýšit vedení Bostonu! Hned po návratu z trestné lavice mu spoluhráč předložil kotouč do úniku, Rinaldo si položil Warda, ale kotouč mu v poslední chvíli utekl do rohu kluziště!
     
    49:57
    Rinaldo je zpět na ledě! Boston přečkal těžké chvíli a ustál další oslabení!
     
    49:21
    Nyní už musel Rask vytáhnout lepší zákrok, ale i v těžké pozici se finský gólman roztáhl v brankovišti a zamezil kotouči v cestu za brankovou čáru!
     
    49:03
    Slavin nahazoval puk od modré čáry, Rask měl dobře zakrytý výhled, ale naneštěstí pro Carolinu minulo Slavinovo nahození hostující svatyni.
     
    48:37
    Kotouč je znovu až u domácího brankáře a domácí trenér posílá na led druhou přesilovkovou formaci.
     
    48:05
    Hosté byli úspěšnější na vhazování a kotouč okamžitě letí přes všechny čáry až k brankáři Wardovi. Carolina nezačalo vůbec dobře.
     
    47:57
    Carolina si zahraje další přesilovou hru! Dvě minuty za nedovolené bránění si odsedí Rinaldo! Hurricanes se mohou vrátit zpět do zápasu.
     
    47:28
    V PNC Areně je dnes opravdu početné množství příznivců Bruins, kteří nyní dávají hlasitě najevo svou podporu milovaným Medvědům.
    46:24 Matt BELESKEY - 1:3
     
    46:24
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston si bere zpět dvoubrankový náskok! MATT BELESKEY se ocitl v parádní pozici v mezikruží, kam se k němu odrazil kotouč a Beleskey poté neměl problém zavěsit do horní části branky! Pro Hurricanes je druhý gól střelce Bostonu velkou ránou! Asistence: Ryan Spooner.
     
    46:04
    Spooner nabral rychlost a prodral se až do útočné třetiny, kde poslal před branku prudký kotouč. Na jeho pobídku si však nesjel nikdo z hokejistů v bílém.
     
    45:37
    Další atak Hurricanes podél hrazení zastavuje postavení mimo hru. Hráči Bostonu v posledních minutách neví, kde jim hlava stojí.
     
    45:22
    Victor Rask kombinoval s Ericem Staalem. Druhý jmenovaný přenechával spoluhráči kotouč za sebou, avšak Rask se přes dobrý zákrok obránce neprocpal ke střele.
     
    44:53
    Rask si po tvrdé střele jednoho z obránců stěžoval na špatné držení masky. Rozhodčí raději přerušil hru. Vhazovat se bude před brankou Bruins.
     
    44:33
    Carolina má v posledních minutách navrch. Hurricanes mají ještě spoustu času ke vstřelení vyrovnávací branky, která by dala utkání nový rozměr.
     
    43:57
    Beleskey zkusil štěstí ze středního pásma. Jeho nahození obloučkem Ward dobře viděl a zkušeně stáhl kotouč ze vzduchu do lapačky.
     
    43:35
    Carolina pokračuje v aktivní hře. Eric Staal se kolem hrazení protáhl do útočného pásma, nicméně slabou střelou Raska nepřekvapil.
    43:00 Noah HANIFIN - 1:2
     
    43:00
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina se dostává zpět do zápasu! Domácí celek přeci jen využívá přesilovou hru! Hurricanes sevřeli Boston před Raskem a NOAH HANIFIN zaznamenal opravdu kuriózní trefu! Domácí obránce nahodil kotouč od modré čáry, puk se od mantinelu vrátil před branku a od jednoho z hráčů Bruins se odrazil za Raskova záda! Asistence: Riley Nash, Victor Rask.
     
    42:16
    Hanifin vyslal nepříjemnou střelu od modré čáry. Rask kotouč vykopl betonem do míst, kde nebyl nikdo z obránců, ale ani nikdo z domácích borců.
     
    41:52
    Bergeron se dostal nejrychleji k odraženému kotouči a podél mantinelu jej posílá za branku Hurricanes.
     
    41:22
    Tlak Caroliny ještě umocní přesilová hra! David Pastrňák přidržel v souboji Raska a jde si odpykat dvě minuty za držení!
     
    41:06
    Carolina se snaží s utkáním něco udělat! Z dobré pozice nyní pálil Malone. Hráč čtvrté pětky Caroliny donutil Raska k dobrému zákroku.
     
    40:41
    Boston našlápl k rychlému protiútoku, ale akci Medvědů zastavuje ofsajd. Příliš netrpělivý byl Eriksson, který přejel přes modrou čáru moc brzo.
     
    40:17
    Lindholm byl na správném místě, když k němu vyplaval odražený kotouč. Domácí hokejista se do něj opřel na levém kruhu a střelou bez přípravy jej poslal nad branku.
     
    40:10
    Do závěrečné periody vstoupili lépe hosté. Bergeron vyhrál vhazování, nicméně rozehrávka Bostonu poněkud zaskřípala. Zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Raskem.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 22 – 17
     
    Druhá třetina je u konce! Prostřední perioda nepřinesla tolik akce jako úvodní dvacetiminutovka. Mnohem aktivnější byli hokejisté Bostonu, kteří si také vytvořili více šancí, jenže Cam Ward v brance Caroliny dnes opravdu čaruje. Domácí se do hry dostali až v závěru prostřední části, ale všechny jejich střely zastavil pozorný Rask. Po čtyřiceti minutách je tedy skóre utkání stále 0:2 ve prospěch Bostonu!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:32
    Bostonu se podařilo dostat kotouč daleko od Raskovy branky. Domácí zatím ne a ne najít recept na skvěle pracující obranu Medvědů.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:39
    Eric Staal našel na modré čáře Lindholma. Obránce Caroliny okamžitě pálil, ale při své snaze zlomil hokejku a poslal kotouč jen do stojícího obránce.
     
    37:54
    Versteeg pálil z ostrého úhlu. Rask měl sice zakrytý výhled, jenže střílející Rask poslal kotouč daleko od brankové konstrukce.
     
    37:12
    Hayes vracel kotouč do jízdy Spoonerovi. Před ním se stihl vrátit Michal Jordán a vypíchl kotouč protihráči mimo dosah.
     
    36:41
    Ward si ihned po vhazování připsal další zákrok. Domácí brankář vyrazil Marchandovu střelu z mezikruží. Domácí míří kupředu.
     
    36:37
    Další důležitý zákrok Cama Warda! Sám před domácím brankářem se zjevil Kemppainen! Finský útočník se snažil zakončit bekhendem mezi betony Warda, ale tam už místo nebylo!
     
    35:41
    Marchand vyslal z mezikruží neposedný kotouč bekhendem. Jeho nahození proletělo kolem nohou clonícího Bergerona a kotouč poté zamířil mimo tři tyče.
     
    35:02
    Marchand si parádně vylákal brankáře Warda ven z jeho klece, poté ještě obkroužil branku a chtěl zasunout kotouč k tyči, jenže proti byl jeden z obránců.
     
    34:19
    Nyní se domácí po delší době podívají před Raska. Miller poslal kotouč přes všechny čáry na zakázané uvolnění a hra se přesune před branku Bruins.
     
    34:07
    Až nyní domácí uklidňují situaci. Hosté nahodili kotouč za branku a odjíždějí na střídačku. Carolina si zase na malou chvíli může oddechnout.
     
    33:32
    Boston nyní zmáčkl domácí před jejich brankou. Hosté kombinují v útočném pásmu po rozích hřiště, ale ke střele se zatím Medvědi neodhodlali.
     
    32:32
    Rask musel dávat pozor na nahození od modré čáry. Brankář Bostonu vyrazil kotouč před sebe, kde naštěstí pro něj byl obránce hostujícího celku.
     
    32:08
    Pastrňák parádní zadovkou vysunul do šance Krejčího. David Krejčí už byl sám před Wardem, ale zbytečně se pokoušel o kličku do forhendu a o puk přišel!
     
    31:35
    Terry obloučkem vyslal do úniku Raska, jež se natlačil před Cháru, ale poté už bekhendem nedokázal zasunout kotouč za Raska.
     
    30:52
    Zdeno Chára vyslal prudkou střelu zápěstím. Ward vůbec nic neviděl, avšak kotouč se od jednoho ze clonících hráčů odrazil do rohu kluziště!
     
    30:16
    Marchand nabil spoluhráči na modrou čáru. Jeho rána jen zaduněla o zadní mantinel, nicméně Boston zůstává v útočném pásmu.
     
    29:52
    Gerbe si parádně stáhl kotouč na špičku hole a svižnou střelou vystrašil Raska. Finský brankář ve službách Bostonu si připsal akrobatický zákrok!
     
    29:08
    Jeff Skinner se dostal dobrým postupem kolem mantinelu za modrou čáru a vypálil. Jeho dělovka minula pravou tyč, puk se poté odrazil před branku, ale tam nebyl nikdo v červeném.
     
    28:43
    Carolina přitápí pod kotlem! Ihned po vhazování pálil Versteeg. Jeho ránu z mezikruží srazila obrana do ochranné sítě. Vhazovat se bude po Raskově pravici.
     
    28:34
    Po hodně dlouhé době se musel předvést Rask! Proti Versteegově teči prudkého kotouče však hostující brankář předvedl jistý zákrok betonem.
     
    28:13
    Pastrňák spolupracoval v útočném pásmu se svým jmenovcem Krejčí. Druhý z Davidů poté poslal nepřesnou přihrávku na modrou čáru.
     
    27:50
    Po rychlém útoku Bostonu se naopak s dobrým zákrokem musel vytáhnout Cam Ward! Domácí brankář si pokryl mezírku u levé tyče a zastavil nahození od mantinelu.
     
    27:29
    A po zakázaném uvolnění hostujícího celku se Carolina dokonce nastěhuje před Raska. Vhazovat se bude po levici finského brankáře.
     
    27:18
    Bergeron pospíchal za obloučkem do útočného pásma. Vysoký kotouč sebral na modré čáře obránce Slavin. Carolině se přeci jen daří vyrovnat hru.
     
    26:40
    Malone postupoval od mantinelu na Raska, ale nepochopitelně se ještě otáčel a slabou střelou z otočky už hostujícího brankáře příliš nevyděsil.
     
    26:11
    Spooner nyní zbytečně prodlužoval kotouč za sebe, kde měl pouze obránce a Carolina se po delší době dostává k puku.
     
    25:43
    Skinner napadal rozehrávku Bostonu za Raskem, jenže ani domácí útočník nepřipravil hosty o kotouč. Boston se řítí vpřed.
     
    25:17
    Až nyní je hra přerušena! Hrálo se dobré čtyři minuty bez přestávky. Jeden z domácích hráčů poslal kotouč o hrazení na zakázané uvolnění.
     
    24:38
    Marchand jel sám na Warda, dokonce si poradil s těžkou kličkou do bekhendu, jenže poté příliš přizvedl kotouč a bekhendovou ránou minul branku!
     
    24:15
    Jordan Staal vydřel kotouč za brankou Bostonu. Ve chvíli, kdy se s ním chtěl otočit jej Krug čistě odzbrojil.
     
    23:32
    Jordán se pustil do souboje v rohu hřiště, ale soupeře od kotouče nedokázal odstavit. Boston zůstává nadále u kotouče.
     
    22:47
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Vstup do druhé třetiny se lépe vydařil Bostonu, který si vytvořil tlak.
     
    22:10
    Bergeron mohl vsítit svou druhou branku v utkání! Autor úvodního gólu se před brankou natahoval po prudkém kotouči od mantinelu, ale nakonec jej nezasáhl.
     
    21:24
    Hayes tečoval letící kotouč u levé tyče domácí branky. Cam Ward byl hodně zmatený, ale domácí brankář nakonec vůbec nemusel zasahovat.
     
    20:58
    Domácí v plném počtu.
     
    20:20
    K zakončení se dostal David Krejčí. Produktivní český hokejista pálil z nadějné pozice, avšak Cam Ward se skvěle položil a dokázal Krejčího pokus zneškodnit.
     
    20:05
    Na vhazování byl úspěšnější Patrice Bergeron. Medvědi okamžitě zakládají přesilovkové rozestavení před brankou Caroliny.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 12 – 11
     
    První třetina je minulostí! Úvodní dvacetiminutovka se o mnoho lépe vydařila Bostonu, který vede 2:0! Svůj osmistý start v nejlepší hokejové lize světa oslavil brankou Patrice Bergeron! O dvě minuty později přišla opravdová nádhera! Matt Beleskey se s kotoučem na hokejce prosmýkl přes celé hřiště a přesnou střelou navýšil vedení Bruins! Boston navíc začne druhou třetinu v početní převaze, jelikož zbytek trestu si musí odsedět Ron Hainsey!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:38
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Spooner – 2 min., nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Nash – 2 min., podražení).
     
    19:20
    Carolina se po dobré práci v obranném pásmu osvobozuje vyhozením kotouče přes celé kluziště. Boston má ještě čas na založení jednoho útoku.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:58
    První přesilovku si zahraje také Boston Bruins! Dvě minuty za podražení si odsedí Ron Hainsey! Pro Carolinu je to velká komplikace.
     
    18:29
    Versteeg pálil z ostrého úhlu. Rask jeho pokus vyrazil jen na hůl Jeffa Skinnera, který puk okamžitě vracel na branku. Rask už nemusel zasahovat, jelikož jeden z obránců srazil kotouč do ochranné sítě.
     
    18:07
    Hra se přestěhuje před Raska. Krug nestihl dojet dlouhý kotouč, který končí na zakázaném uvolnění. Carolina může stále snížit ještě před koncem první třetiny.
     
    17:40
    Tempo hry v posledních desítkách sekund poněkud opadlo. Kotouč putuje z jedné strany kluziště na druhou. Ani jeden z týmů si jej nemůže udržet.
     
    16:37
    Rask si připsal další jistý zákrok. Skvělou práci nyní odvedl Zdeno Chára, který odvedl střelce z ideálního střeleckého úhlu a usnadnil svému brankáři práci.
     
    16:15
    Jordán rozehrával další útok Caroliny kolem hrazení. Kotouč se však okamžitě vrátil zpět za Wardovu branku. Český bek si celou situaci může zopakovat.
     
    15:38
    Seidenberg naskočil zpět na led. Boston hraje v plném počtu. Domácím se první přesilová hra vůbec nepovedla.
     
    15:37
    Až nyní se domácí dostali do zakončení! Střelu z mezikruží však David Krejčí přizvedl do ochranné sítě. Seidenberg se ihned po vhazování zapojí zpět do hry.
     
    15:15
    Do třetice hosté vyhazují puk přes modrou čáru. Rask se nyní hodně zlobí na své spoluhráče. Hurikánům se v první třetině vůbec nedaří.
     
    14:42
    Znovu je kotouč mimo obrannou třetinu Bostonu. Minuta ze Seidenbergova trestu je pryč a Carolina stále čeká na větší možnost.
     
    14:14
    Domácí přišli v rohu útočného pásma o kotouč a hosté okamžitě vyhazují přes všechny čáry. Boston se zatím brání bez větších problémů.
     
    13:51
    Carolina uspěla na vhazování a po krátké kombinaci dostal na modrou čáru nabito Liles! Obránce Hurricanes donutil Raska k zákroku vyrážečkou.
     
    13:39
    Domácí dostávají příležitost ke snížení! Carolina bude hrát první přesilovou hru dnešního utkání. Dennis Seidenberg si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění!
    12:38 Matt BELESKEY - 0:2
     
    12:38
    Bruins právě vstřelili branku!
    Bostonu se daří vše, na co sáhne! Bruins navyšují své vedení! A tohle byla opravdová paráda! MATT BELESKEY si vzal kotouč ve vlastním obranném pásmu, prodral se s ním až před Warda a svižnou střelou na přední tyč navýšil vedení svého celku! Asistence: Torey Krug.
     
    12:04
    Liles poněkolikáté v utkání podpořil výpadem útok svého celku. Liles tentokrát prudkou přihrávkou před branku oslovil Raska, který byl skvěle bráněn a nedokázal nasměrovat kotouč na branku.
     
    11:36
    Po šermované před brankou Bostonu opustil kotouč prostor ledové plochy. Podle rozhodčích jej jako poslední zasáhl obránce Bruins a vhazovat se bude před Raskem.
     
    11:12
    Rask se vydal za nahozeným kotoučem, který také dojel jako první. Domácího útočníka však u hrazení zmáčkli hned dva obránci Bostonu.
    10:26 Patrice BERGERON - 0:1
     
    10:26
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston se ujímá vedení a nutno říci, že Ward nebude mít čisté svědomí! Domácí brankář se vydal za branku pomoci kolegům v rozehrávce, ale kotouč se odrazil k PATRICI BERGERONOVI, jež svůj osmistý zápas v NHL oslavil úvodním gólem! Asistence: Brett Connolly.
     
    10:12
    Na druhou stranu se podél levého mantinelu hnal Liles, kterého však zastavuje ofsajd. Oba týmy zatím hraji tvrdě, ale disciplinovaně.
     
    10:09
    Málem jsem to zakřikl! Na druhou stranu upaloval Krug, kterého ještě podpořili dva spoluhráči. Krug vzal tíhu okamžiku na sebe a provětral Wardovu výstroj.
     
    09:48
    Slavin pálil od modré čáry. Jeho ránu Rask dobře viděl a bez problémů ji zneškodnil. Carolina je v posledních minutkách aktivnějším týmem.
     
    09:16
    Lindholm po Raskově přihrávce napálil kotouč před branku, kam si sjížděl Jordan Staal, ale mladší z bratrů Staalových se po prudkém kotouči nestačil natáhnout.
     
    08:42
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Na hřišti je k vidění velké množství osobních soubojů. Hraje se opravdu hodně tvrdě.
     
    07:59
    To už neplatí! Beleskey se dostal k odraženému kotouči a okamžitě jej napálil na Wardovu klec! Domácí brankář se blýskl parádním reflexivním zákrokem!
     
    07:30
    Carolina v posledních desítkách sekund uklidnila hru v zadních řadách a domácí hokejisté nyní zaměstnávají obranu soupeře.
     
    06:47
    V dobré šanci se ocitl Jeff Skinner! Domácí hvězda stála sama před Raskem, ale Skinner byl sám překvapený, že k němu kotouč vyplaval a z těsné blízkosti jej poslal mimo tři tyče!
     
    06:12
    Bergeron okamžitě po vhazování předal kotouč Marchandovi, jež nabral směr útočná třetina. Druhý jmenovaný byl však příliš pomalý a jeden z jeho spoluhráčů mu vjel do ofsajdu.
     
    06:01
    Lindholm měl spoustu času na rozehrávku. Domácí hokejista však pouze vyhodil kotouč obloučkem přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Hra zůstane před Wardem.
     
    05:28
    Ward byl znovu v permanenci! Tentokrát si domácí brankář připsal dobrý zákrok proti nahození z rohu hřiště. Vhazovat se bude po Wardově pravici.
     
    05:02
    Beleskey nenápadně nahodil kotouč na domácí branku. Před Wardem clonili dva hráči Bruins a domácí brankář se musel rychle natahovat. Nakonec udržel puk před brankovou čarou.
     
    04:21
    Po delší době se Medvědi dostali před Warda, kde však Marchand neudržel kotouč a Carolina může založit další útok.
     
    03:42
    Rask musel znovu zasahovat! Tentokrát pálil bez přípravy Lindholm. Jeho ránu z otočky vyrazil hostující brankář do rohu kluziště.
     
    03:00
    Liles se vydal podpořit útok, dostal přihrávku do dobré pozice a zpoza modré čáry vyslal jedovatou střelu! Jeho dělovku Rask stačil vykopnout betonem.
     
    02:37
    I čtvrtá pětka Bostonu dokáže zatopit domácí obraně. Rinaldo si nabruslil mezi kruhy a prezentoval se svižnou střelou zápěstím. Ward zatím drží svůj celek.
     
    02:05
    Ward měl problém u své pravé tyče, kde nedokázal udržet beton a dotírající útočníci Bostonu vytáhli puk před branku! Obránce Caroliny byl však u puku jako první.
     
    01:51
    Až nyní je hra přerušena! Hosté chtěli urychlit hru vyhozením o mantinel, alek kotouč byl příliš rychlý. Zakázané uvolnění, vhazovat se bude před Raskem.
     
    01:08
    První zákrok si připsal Rask. Brankář Bostonu musel dávat dobrý pozor na střelu Lindholma. Strážce hostující klece na úvod nezaváhal.
     
    00:38
    Bergeron si krásně najel na modrou čáru, naznačil střelu a parádně si protáhl kotouč mezi nohami obránce. Poté bostonský útočník netrefil branku.
     
    00:05
    Eric Staal prohrál úvodní vhazování a Medvědi se okamžitě ženou do útoku. Za brankou operuje Marchand, kterého brání Hainsey.
    Jak to dnes bude hokejistům bruslit?
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Jak už je v zámoří zvykem, začne utkání s několikaminutovým zpožděním oproti plánovanému začátku!
     
    Úvodní sestavy:

    Carolina Hurricanes: Ward (Läck ) – Hainsey (A), Slavin, Jordán, Hanifin, Pesce, Liles – Lindholm, Rask, E. Staal (C) – Terry, J. Staal (A), Nordström – Versteeg, Nash, Skinner – Di Giuseppe, Malone, Gerbe

    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – McQuaid, Chára (C), Seidenberg, Krug, Miller, Morrow – Connolly, Bergeron (A), Marchand – Pastrňák, Krejčí (A), Eriksson – Hayes, Spooner, Beleskey – Ferraro, Kemppainen, Rinaldo

    Rozhodčí: Dwyer, Hebert – Gawryletz, McElman.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání

    Andrej Nestrašil (CAR) – 55 zápasů, 23 bodů (9+14) – předčasný konec sezóny kvůli zranění zad
    Michal Jordán (CAR) – 22 zápasů, 1 bod (1+0)

    David Krejčí (BOS) – 51 zápasů, 48 bodů (14+34)
    David Pastrňák (BOS) – 30 zápasů, 18 bodů (8+10)
    Zdeno Chára (BOS) – 59 zápasů, 32 bodů (8+24)
    Z táboru Caroliny dorazila smutná zpráva! Pro Andreje Nestrašila končí letošní sezóna předčasně kvůli zranění zad!

    Andrej Nestrašil si kvůli zranění zad již v této sezóně nezahraje. :/ Za redakci mu přejeme brzké uzdravení.

    Zveřejnil(a) NHL.cz dne 26. únor 2016
     
    Vzájemná utkání

    Dnešní soupeři na sebe v letošní sezóně ještě nenarazili! Poslední souboj se odehrál v březnu loňského roku a radoval se Boston!

    Poslední vzájemné souboje

    Carolina – Boston 1:2 v prodloužení
    Carolina – Boston 2:1 po samostatných nájezdech
    Boston – Carolina 2:1
     
    Carolina Hurricanes

    Hurricanes po několika zkažených sezónách stále bojují o účast ve vyřazovacích bojích! Carolina je aktuálně na desáté pozici Východní konference a na osmý Pittsburgh ztrácí jen dva body! V posledních zápasech předvádějí Hurricanes nevyrovnané výkony. Silná je Carolina hlavně na domácím ledě. V posledním utkání zajížděli Hurricanes na půdu posledního celku Východní konference. V Torontu však Carolina překvapivě padla 3:1! V posledních utkáních se k dobrým výkonům rozehrál Andrej Nestrašil a první bod si připsal také Michal Jordán! Nejproduktivnějším hráčem Caroliny je s 38 body Jordan Staal!
    David Pastrňák se blýskl v utkání s Pittsburghem a překonal hned tři rekordy!

    Český štírek se postaral hned o tři rekordy najednou! (y) :-)

    Zveřejnil(a) NHL.cz dne 25. únor 2016
     
    Boston Bruins

    Každoroční aspirant na nejvyšší příčky aktuálně drží šestou pozici ve Východní konferenci. Medvědi ale stále nemají nic jistého, jelikož na deváté Devils mají sice pětibodový náskok, ale do konce sezóny stále zbývá pořádná porce zápasů. Boston stále pokračuje ve střídavé formě. Poté, co si Medvědi s chutí zastříleli proti Dallasu, schytali porážku od Columbusu. V posledním utkání si však zvedli reputaci v ostře sledovaném utkání s Pittsburghem, ve kterém zvítězili 5:1! David Pastrňák v tomto utkání utkání překonal hned tři rekordy. Zejména se stal nejmladším Medvědem, který proměnil trestné střílení! Nejproduktivnějším hráčem Bostonu je s 50 body Patrice Bergeron! Další Čech ve službách Bruins David Krejčí za ním zaostává o dva body.
     
    Dobré ráno všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Kanadskoamerická NHL nabízí v noci z pátku na sobotu várku pěti zápasů. Jedním z nich bude souboj mezi Carolinou Hurricanes a Bostonem Bruins! Úvodní buly padne v jednu hodinu ranní.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 43. Hanifin (Nash, Rask) – 11. Bergeron (Connolly), 13. Beleskey (Krug), 47. Beleskey (Spooner), 60. Marchand (Bergeron, McQuaid)


    Carolina Hurricanes: Ward (Läck ) – Hainsey (A), Slavin, Jordán, Hanifin, Pesce, Liles – Lindholm, Rask, E. Staal (C) – Terry, J. Staal (A), Nordström – Versteeg, Nash, Skinner – Di Giuseppe, Malone, Gerbe
    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – McQuaid, Chára (C), Seidenberg, Krug, Miller, Morrow – Connolly, Bergeron (A), Marchand – Pastrňák, Krejčí (A), Eriksson – Hayes, Spooner, Beleskey – Ferraro, Kemppainen, Rinaldo

    Rozhodčí: Dwyer, Hebert – Gawryletz, McElman

    Diváci: 17 917
    bahis siteleri