New Jersey – Tampa 0:4 (kon.) | Washington – Minnesota 3:2 (kon.) | Carolina – Boston 1:4 (kon.)
Anaheim – Edmonton 2:1 (po pr.) | San Jose – Buffalo 1:3 (kon.) | Philadelphia – Arizona 4:2 (kon.)
Columbus – Florida 4:3 (1:0 po s.n.) | Nashville – St. Louis 5:0 (kon.) | Pittsburgh – Winnipeg 4:1 (kon.)
Dallas – NY Rangers 2:3 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
1:4 (0:2, 0:0, 1:2)
Boston Bruins
Sobota 27.02.2016, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:46 Brad MARCHAND - 1:4
     
    59:46
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Hosté vybojovali v obranném pásmu kotouč, který poslali do středního pásma. Tam se jej ujal BRAD MARCHAND, zbavil se obránce a střelou do prázdné branky rozhodl o výhře Bostonu! Asistence: Patrice Bergeron, Adam McQuaid.
     
    59:17
    Carolina je v útočném pásmu a Ward míří na střídačku! Carolina to opět zkouší v šesti hráčích v poli!
     
    58:50
    Domácí trenér si vyžádal oddechový čas! Carolině zbývá na vstřelení dvou branek sedmdesát vteřin! Vhazovat se bude před brankou Bostonu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny a Carolina zkouší štěstí bez brankáře!
     
    55:05
    Další důležitý zákrok Tuukky Raska! Brankář Bostonu si pohlídal skulinku u své levé tyčky a poté sebral i odražený kotouč. Rask dnes drží Boston nad vodou!
     
    50:09
    A právě Rinaldo mohl navýšit vedení Bostonu! Hned po návratu z trestné lavice mu spoluhráč předložil kotouč do úniku, Rinaldo si položil Warda, ale kotouč mu v poslední chvíli utekl do rohu kluziště!
     
    49:21
    Nyní už musel Rask vytáhnout lepší zákrok, ale i v těžké pozici se finský gólman roztáhl v brankovišti a zamezil kotouči v cestu za brankovou čáru!
     
    47:57
    Carolina si zahraje další přesilovou hru! Dvě minuty za nedovolené bránění si odsedí Rinaldo! Hurricanes se mohou vrátit zpět do zápasu.
    46:24 Matt BELESKEY - 1:3
     
    46:24
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston si bere zpět dvoubrankový náskok! MATT BELESKEY se ocitl v parádní pozici v mezikruží, kam se k němu odrazil kotouč a Beleskey poté neměl problém zavěsit do horní části branky! Pro Hurricanes je druhý gól střelce Bostonu velkou ránou! Asistence: Ryan Spooner.
    43:00 Noah HANIFIN - 1:2
     
    43:00
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina se dostává zpět do zápasu! Domácí celek přeci jen využívá přesilovou hru! Hurricanes sevřeli Boston před Raskem a NOAH HANIFIN zaznamenal opravdu kuriózní trefu! Domácí obránce nahodil kotouč od modré čáry, puk se od mantinelu vrátil před branku a od jednoho z hráčů Bruins se odrazil za Raskova záda! Asistence: Riley Nash, Victor Rask.
     
    41:22
    Tlak Caroliny ještě umocní přesilová hra! David Pastrňák přidržel v souboji Raska a jde si odpykat dvě minuty za držení!
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    36:37
    Další důležitý zákrok Cama Warda! Sám před domácím brankářem se zjevil Kemppainen! Finský útočník se snažil zakončit bekhendem mezi betony Warda, ale tam už místo nebylo!
     
    32:08
    Pastrňák parádní zadovkou vysunul do šance Krejčího. David Krejčí už byl sám před Wardem, ale zbytečně se pokoušel o kličku do forhendu a o puk přišel!
     
    30:52
    Zdeno Chára vyslal prudkou střelu zápěstím. Ward vůbec nic neviděl, avšak kotouč se od jednoho ze clonících hráčů odrazil do rohu kluziště!
     
    24:38
    Marchand jel sám na Warda, dokonce si poradil s těžkou kličkou do bekhendu, jenže poté příliš přizvedl kotouč a bekhendovou ránou minul branku!
     
    19:38
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Spooner – 2 min., nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Nash – 2 min., podražení).
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:58
    První přesilovku si zahraje také Boston Bruins! Dvě minuty za podražení si odsedí Ron Hainsey! Pro Carolinu je to velká komplikace.
     
    13:39
    Domácí dostávají příležitost ke snížení! Carolina bude hrát první přesilovou hru dnešního utkání. Dennis Seidenberg si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění!
    12:38 Matt BELESKEY - 0:2
     
    12:38
    Bruins právě vstřelili branku!
    Bostonu se daří vše, na co sáhne! Bruins navyšují své vedení! A tohle byla opravdová paráda! MATT BELESKEY si vzal kotouč ve vlastním obranném pásmu, prodral se s ním až před Warda a svižnou střelou na přední tyč navýšil vedení svého celku! Asistence: Torey Krug.
    10:26 Patrice BERGERON - 0:1
     
    10:26
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston se ujímá vedení a nutno říci, že Ward nebude mít čisté svědomí! Domácí brankář se vydal za branku pomoci kolegům v rozehrávce, ale kotouč se odrazil k PATRICI BERGERONOVI, jež svůj osmistý zápas v NHL oslavil úvodním gólem! Asistence: Brett Connolly.
     
    07:59
    To už neplatí! Beleskey se dostal k odraženému kotouči a okamžitě jej napálil na Wardovu klec! Domácí brankář se blýskl parádním reflexivním zákrokem!
     
    06:47
    V dobré šanci se ocitl Jeff Skinner! Domácí hvězda stála sama před Raskem, ale Skinner byl sám překvapený, že k němu kotouč vyplaval a z těsné blízkosti jej poslal mimo tři tyče!

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 43. Hanifin (Nash, Rask) – 11. Bergeron (Connolly), 13. Beleskey (Krug), 47. Beleskey (Spooner), 60. Marchand (Bergeron, McQuaid)


    Carolina Hurricanes: Ward (Läck ) – Hainsey (A), Slavin, Jordán, Hanifin, Pesce, Liles – Lindholm, Rask, E. Staal (C) – Terry, J. Staal (A), Nordström – Versteeg, Nash, Skinner – Di Giuseppe, Malone, Gerbe
    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – McQuaid, Chára (C), Seidenberg, Krug, Miller, Morrow – Connolly, Bergeron (A), Marchand – Pastrňák, Krejčí (A), Eriksson – Hayes, Spooner, Beleskey – Ferraro, Kemppainen, Rinaldo

    Rozhodčí: Dwyer, Hebert – Gawryletz, McElman

    Diváci: 17 917
    bahis siteleri