New Jersey – Tampa 0:4 (kon.) | Washington – Minnesota 3:2 (kon.) | Carolina – Boston 1:4 (kon.)
Anaheim – Edmonton 2:1 (po pr.) | San Jose – Buffalo 1:3 (kon.) | Philadelphia – Arizona 4:2 (kon.)
Columbus – Florida 4:3 (1:0 po s.n.) | Nashville – St. Louis 5:0 (kon.) | Pittsburgh – Winnipeg 4:1 (kon.)
Dallas – NY Rangers 2:3 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
4:2 (3:1, 0:0, 1:1)
Arizona Coyotes
Sobota 27.02.2016, 19:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli ode mě vše, přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se těším na shledanou. (22:05:22)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Michal Neuvirth (PHI) 29 zák., 2 góly, 93,5%
    2. Mark Streit (PHI) 0+3
    3. Claude Giroux (PHI) 1+0
     
    Československá stopa v utkání

    Radko Gudas (PHI) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 19:38
    Michal Neuvirth (PHI) – 93,5% úspěšnost, čas na ledě 60:00

    Zbyněk Michálek (ARI) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 15:38
    Martin Hanzal (ARI) – 0+0, 3 střely, čas na ledě 17:52
     
    Je dobojováno. Domácí vítězí 4:2 a připisují si na své konto další dva body do tabulky. Hosté naopak odjíždějí z Philadelphie bez jediného bodu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Ještě střela Hanzala, ten ale puk poslal pouze do náruče Neuvirtha, tedy svého krajana. Domácí tak mají puk ve své moci a troufám si napsat, že už žádné komplikace nepovolí.
     
    59:24
    Domácí drží své vedení a vypadá to, že už se nic nestane.
     
    58:49
    Hosté se neprobili do útočného pásma a puk mají na hokejkách znovu domácí, kteří ho bleskově posílají daleko od své branky.
    Těšíte se na další zápas pod širým nebem?

     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
    57:15 Pierre-Edouard BELLEMARE - 4:2
     
    57:15
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí si vracejí své dvoubrankové vedení zpět. Schenn si vyměnil kotouč se Simmondsem, který hned vystřelil na branku, kde se posléze vytvořila změť těl hostujících hráčů. Puk po střele Simmondse zůstal ležet těsně u pravé tyčky branky Arizony a tam ho svou holí dopíchl do branky PIERRE-EDOUARD BELLEMARE a dává tak veledůležitou čtvrtou branku domácích. Asistence: Wayne Simmonds, Brayden Schenn.
    Jiří Hudler je novým spoluhráčem Jaromíra Jágra!

     
    56:22
    Po vhazování v pásmu Philadelphie se k puku dostali domácí a okamžitě puk posílají do středního pásma. Následně se ke střele dostal VandeVelde, ale jen těsně minul branku Arizony.
     
    55:14
    Schenn s Girouxem mířili ve dvou na jednoho na branku Kojotů. Prvně jmenovaný poslal lépe postavenému Girouxovi přesný pas, jenže Giroux puk minul. Další velká šance Philadelphie zůstala nevyužita.
     
    54:31
    Ve větší šanci se ocitl Sam Gagner, ale proti jeho střele postavil svůj příložník Domingue a také on zachránil hosty od pohromy v podobě čtvrté branky Flyers.
     
    53:19
    Michálek vložil svoji hůl do střely Schenna a zastavil tak šanci domácího celku. Naděje pro hosty tedy zatím stále žije.
     
    52:38
    Na druhé straně se vzdušnou střelou prezentoval Doan, ale ani on nezamířil přesně. Neuvirth ukryl puk a raději znovu přerušil hru.
     
    52:05
    Na modrou čáru dostal přihrávku Schultz a okamžitě vystřelil. Ale znovu to bylo pouze do připraveného hostujícího brankáře, který se zaskvěl dalším přesným zákrokem.
     
    50:46
    Gagner prošel obranou hostů jako nůž máslem a ač byl tísněn, dokázal vystřelit. Puk ale zamířil pouze do náruče připraveného Domingueho.
     
    50:05
    Na řadě je komerční pauza.
     
    50:01
    Třetí třetina se nám překlopila do její druhé poloviny a hosté stále ztrácejí jednu branku. Podaří se jim srovnat nepříznivý stav, nebo naopak domácí odskočí znovu do dvoubrankového náskoku?
     
    48:49
    Sam Gagner se dostal do blízkosti Domingueho, kde z úhlu vystřelil. Trefil však pouze boční síť hostující klece. U puku jsou znovu domácí a míří do útoku.
     
    47:43
    Kojoti už vyvíjejí další tlak před brankou Philadelphie a na Neuvirtha šly další dvě střely. S oběma si ale brankář Flyers poradil a stále tak jeho tým vede.
    Oliver EKMAN-LARSSON - 3:2
     
    46:33
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté sice už nehráli v přesilové hře, ale dokázali nakonec skórovat. Boedker našel přesnou přihrávkou na levém kruhu volného OLIVERA EKMANA-LARSSONA, který svou střelou dokázal poslat puk do domácí branky a Arizona je zpátky ve hře. Nyní se dá očekávat její tlak, vyrovnání mají hosté na dostřel. Asistence: Mikkel Boedker, Michael Stone.
     
    46:09
    Domácí jsou už v plném počtu.
    Horká novinka! Jiří Hudler se stal spoluhráčem Jaromíra Jágra.

     
    45:51
    Další osvobození domácích.
     
    44:51
    Domi pálil z prostoru mezi kruhy, jeho rána však končí na pozorném Neuvirthovi. Puk poté letí až k jeho protějšku a domácí tak mohou vystřídat.
     
    44:09
    Domácí obránce Gostisbehere dostává dvě minuty za hákování. Hosté mají výhodu další přesilové hry.
     
    43:52
    Hosté se stále snaží o vstřelení kontaktního gólu, který by je vrátil zpět do hry. Jenomže opět z jejich šance nic není. Obrana Philadelphie byla i v tento moment neprostupná.
     
    43:16
    Domingue se musel znovu otáčet ve svém brankovišti, když si na něho vyšlápl Matt Read. S jeho projektilem si však hostující brankář poradil a raději také přerušil hru.
     
    42:09
    Na druhé straně pálil z mezikruží Vermette, jenže skákavý kotouč ukryl ve své lapačce Neuvirth. Ten pak posílá kotouč na hůl Schenna, jenž s ním uhání do útočného pásma.
     
    40:59
    V krátkém sledu po sobě se do další šance dostal Gagner, ale s jeho projektilem si poradil Domingue.
     
    40:19
    Pěkná akce po ose Schenn – Giroux – Simmonds. Posledně jmenovaný ale nedokázal zachytit kotouč od Girouxe a ke střele se tak vůbec nedostal.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Další milník v tomto utkání. Mark Streit je hodně aktivní, má na svém kontě tři asistence a celkově si tak dnes připsal 400. bod v NHL.

     
    I druhá třetina je minulostí. V ní jsme neviděli ani jednu branku, i když k ní oba celky neměly daleko. Zejména hosté zabrali a tlačili se čím dál více před Neuvirtha, ten však jejich akce dokázal zmařit a stále tak drží dvoubrankový náskok svého celku. Třetí dějství začne přibližně ve 21:05.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:40
    Velkou šanci v závěru druhého dějství měli hosté. Richardson se dostal k bekhendové střele z levého kruhu, ale odkrytou část Neuvirthovy branky netrefil. Hůl tam totiž vložil jeden z obránců domácích a velké nebezpečí tak zažehnal.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:32
    Do úniku tři na dva se dostala Arizona, ale s touto situací se moc dobře nepopasovala. Puk totiž dokázal sebrat MacDonald a překazil tak další šanci Kojotům.
     
    37:29
    Bellemare si nabruslil do blízkosti Domingeho, vyslal na něho přízemní střelu, se kterou si hostující brankář poradil, když ji vyrazil svoji vyrážečkou přímo na hokejku obránce Stonea a ten puk posílá do středního pásma.
     
    37:16
    I hosté dokázali svou početní nevýhodu ustát a nyní jsou už v plném počtu. Ve stejném čase také proběhne další komerční přestávka.
     
    36:22
    Ale také hosté jsou ve svém oslabení pozorní a vyhazují kotouče daleko od vlastní branky. Philadelphia tak musí znovu spěchat za kotoučem do vlastního pásma.
     
    35:21
    VandeVelde je na ledě, domácí tak v plném počtu a začala jejich přesilová hra. Dokáží ji opět využít?
     
    35:16
    Síly na ledě se srovnají. Stone inkasuje trest za vysokou hůl a už sedí na lavici hanby.
     
    35:06
    Před Neuvirthem byla znovu mela, ale nikdo z hostů nedokázal propasírovat kotouč za jeho záda. Domácí se znovu osvobozují.
     
    34:32
    Další osvobození domácích a hosté spěchají znovu do svého teritoria za kotoučem.
     
    33:56
    Flyers zatím své oslabení hrají velmi dobře, zatím Arizonu do větší šance nepustili a nyní vyhazují puk až před její branku. Hosté tak musí zakládat svou akci z hloubi svého pásma.
     
    33:21
    VandeVelde putuje na trestnou lavici za podražení a hosté mají k dispozici přesilovou hru. Je tu tedy další šance dostat se Philadelphii na dostřel jediné branky.
     
    33:02
    Hosté se dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak znovu stěhuje před brankáře Domingueho.
     
    32:06
    Menší tlak znovu v pásmu Philadelphie. Tam z mezikruží pálil Doan, ale Neuvirth si na jeho střelu vyšlápl a ukryl ji do své lapačky. Následně proběhne vhazování po jeho pravici.
     
    30:57
    Na druhé straně se do další střely dostal Raffl, ale také brankář hostí byl na svém místě. V průběhu druhé třetiny jsme tedy zatím branku neviděli.
     
    30:39
    Dvě střely mířily na Neuvirtha, s oběma si český brankář dokázal poradit. Hosté ale zvyšují tempo hry a kontaktní branka pro ně není rozhodně daleko. Vhazovat se bude po pravici Michala Neuvirtha.
     
    29:41
    Vyloučení na obou stranách. Za bitku inkasoval pět minut Connauton na hostující straně, na domácí za ten samý prohřešek také Laughton.
     
    28:56
    Simmonds hledal svou přihrávkou volného Schenna, ten ale před brankou Arizony promáchl a také Domingue mohl být v klidu. Vhazovat se bude po jeho pravici, puk totiž ukryl následně ve své lapačce.
     
    28:39
    Velká šance hostujícího celku. Shane Doan si najel ke kruhům, odkud vyslal na domácí branku prudkou střelu. Puk po ní orazítkoval tyčku Neuvirthovy svatyně a ten si tedy mohl pořádně oddychnout.
     
    27:34
    Hosté nahodili puk do svého útočného pásma, obrana Letců však dokázala černou gumu zachytit a zaváží jí na opačnou stranu.
     
    26:34
    Další šance a v ní domácí Philadelphie. Sam Gagner prahnul po svém druhém dnešním gólu, ale v cestě mu znovu stál hostující brankář.
     
    25:21
    Obránce domácích Gostisbehere pálil z prostoru pravého kruhu, ale znovu to byl Domingue, kdo střelu bezpečně chytá. Puk ale okamžitě rozehrál mezi své spoluhráče a nechá zápas plynout.
     
    24:43
    Radko Gudas vyslal od modré čáry lehkou přízemní střelu, se kterou Domingue neměl vůbec žádný problém. Raději ale přeci jenom přerušil hru, protože před ním číhalo nebezpečí v podobě Girouxe.
     
    23:37
    Obrana Letců zachytila puk po další střele Arizony a z hloubi vlastního obranného pásma zakládá Philadelphia další útočnou akci.
     
    22:53
    Hosté jsou znovu před brankou Philadelphie a pokouší se dostat domácím na dostřel jediné branky. Jenže obrana domácích v čele s Neuvirthem jim to zatím vůbec nedovolují.
     
    22:31
    Michal Neuvirth znovu v plné pohotovosti. Z velkého úhlu na něho mířil puk, přesto ho raději ukryl do své lapačky. Na dorážku před ním byl totiž připraven Duclair.
     
    22:04
    Mikkel Boedker nyní předvedl pěknou individuální akci, když se dostal na pravý kruh, odkud střelou švihem provětral lapačku Michala Neuvirtha. Ústecký rodák tak má na svém kontě o zákrok více.
     
    21:21
    Neuvirth nyní nemusel vůbec zasahovat. Hosté sice měli delší pobyt v pásmu Philadelphie, ale k žádné střele se nakonec nedostali. K puku se nyní dostali právě domácí a míří do rychlého brejku.
     
    20:34
    Domácí hokejisté jsou v plném počtu.
     
    20:22
    Hosté dohrávají svou přesilovou hru a okamžitě po vhazování ve středovém kruhu zamířili do útoku. Tam vystřelil Grossmann, ale svému bývalému týmu gól vstřelit nedokázal.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
    Claude Giroux se vrátil do sestavy Philadelphie a hned to mohl oslavit gólem z přesilové hry na 2:1. A oslava může pokračovat i dále, byl to totiž zároveň jeho 500. bod v NHL.

     
    První třetina je za námi. K vidění byl pohledný hokej, jenž přinesl čtyři branky. Nejprve šli do vedení domácí, ale hosté dokázali srovnat. Pak ale přišly dvě slepené branky Philadelphie, která utekla na dvoubrankový rozdíl. Hostům se tak po první třetině rozhodně nejde do kabin nejlépe. Domácí jsou naopak v herní pohodě. Uvidíme, co nám přinese další průběh hry. Druhá třetina začne přibližně ve 20:15.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:45
    Ještě střela Michálka od modré čáry, která skončila na Neuvirthovi. Už se ale zřejmě nic nestane a první třetina se pouze dohrává.
     
    19:20
    Domácí se osvobozují a kotouč míří až před hostující branku. Tam si ho přebírá obrana Arizony a hosté se tak pokusí o přesilovkovou akci.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:34
    Početní výhodu si zahrají hosté. Za hákování byl vyloučen domácí Manning a oslabuje tak svůj tým.
    18:21 Sam GAGNER - 3:1
     
    18:21
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A bleskově jdou Letci do dvoubrankového vedení. Na pravém kruhu se ocitl SAM GAGNER, jenž dokázal prostřelit Domingueho, jenž na jeho projektil nedokázal včas zareagovat. Hosté tak mají co dohánět. Asistence: Sean Couturier, Mark Streit.
    17:41 Claude GIROUX - 2:1
     
    17:41
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Přesilovka domácích je využita. Skvěle může oslavit svůj návrat do sestavy CLAUDE GIROUX, kterému předložil přesnou přihrávku Mark Streit. Giroux poté střelou švihem prostřelil hostujícího brankáře, jenž inkasuje dnes už podruhé. Asistence: Mark Streit, Brayden Schenn.
     
    17:24
    Slibně se rozvíjející akci domácího celku nyní zastavilo postavení mimo hru, ve kterém se ocitl Wayne Simmonds. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu, blíže hostující brance.
     
    17:01
    Je tu další přesilovka pro domácí Philadelphii. Antoine Vermette zahákoval svého protihráče a už sedí na trestné lavici. Philadelphia tak má šanci jít znovu do vedení v početní výhodě.
     
    16:53
    Také Streit je už na ledě a oba celky jsou kompletní.
     
    16:40
    Ekman-Larsson skáče na led a hosté jsou už v plném počtu. Jejich početní výhoda ale bude trvat pouhých třináct vteřin.
     
    16:12
    Na druhé straně to zkoušel Tichonov, ale ani jeho střela nebyla přesná. Neuvirth raději podržel kotouč a přerušuje hru.
     
    15:25
    Zatím je aktivnější domácí Philadelphia, která operuje před brankou Arizony. Její brankář však znovu pozorný a podržel svým dalším zákrokem svůj tým.
     
    14:53
    Síly na ledě se ale záhy srovnají. Mark Streit dostal dvě minuty za sekání a uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    14:40
    Oliver Ekman-Larsson vyfasoval dvouminutový trest za nedovolené bránění a hosté tak jdou znovu do oslabení.
     
    14:35
    Je tu další komerční pauza.
    13:31 Brad RICHARDSON - 1:1
     
    13:31
    Arizona právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Max Domi našel z levé strany mantinelu v útočném pásmu úplně volného BRADA RICHARDSONA, jenž se z vrcholu pravého kruhu neomylně trefuje za záda Michala Neuvirtha. Hosté se tak radují z vyrovnání a bude se tedy začínat znovu od začátku. Asistence: Max Domi, Shane Doan.
     
    12:58
    Philadelphie je ale opět velmi aktivní a po vstřeleném gólu se zase tlačí před branku Arizony. Tam však svou střelu poslal Gagner jen těsně vedle levé tyče Domingueho svatyně.
     
    12:02
    Následně jsou už hosté v plném počtu. Grossmann v době střely Couturiera naskočil na hrací plochu.
     
    12:02
    Couturier pálil z levé strany na brankáře Arizony, ten byl připraven. Hosté se znovu osvobozují a vypadá to, že své oslabení zvládnou.
     
    11:28
    Hosté však zatím své oslabení zvládají a nyní se osvobozují vyhozením puku přes celé kluziště až před Neuvirtha.
     
    10:02
    Hostující Grossmann, jenž je bývalým hráčem Philadelphie, nyní inkasoval dvě minuty za držení protihráče. Domácí tak mají výhodu přesilové hry.
    09:30 Scott LAUGHTON - 1:0
     
    09:30
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak to byla parádní akce na straně domácího celku. Od vlastní modré čáry nahodil puk žabičkou na útočnou modrou úplně volnému SCOTTU LAUGHTONOVI Nick Cousins a prvně jmenovaný poté svůj samostatný únik dokázal přetavit bekhendovou střelou mezi betony hostujícího brankáře vedoucí brankou. Opravdu akce, která měla oči. Asistence: Nick Cousins, Mark Streit.
     
    08:23
    Na druhé straně vystřelil od modré čáry Oliver Ekman-Larsson, ale Neuvirth vyrazil puk pouze před sebe. Následná dorážka Chipchury už skončila v jeho náruči. Znovu se přerušuje hra a vhazování proběhne po levé ruce Neuvirtha.
     
    07:22
    Skrumáž před brankou Arizony. Tam natřikrát nedokázal puk dopravit za záda Domingueho Michael Raffl a po něm ani Manning. Hosté si nyní mohli pořádně oddychnout.
     
    06:11
    Po vhazování před Dominguem se k puku dostali hosté a okamžitě uháněli do pásma Flyers. Tam však o kotouč záhy přišli a znovu bylo po jejich slibné šanci. Obrana Philadelphie zatím pracuje na jedničku.
     
    06:00
    Nyní následuje komerční přestávka.
     
    05:52
    Wayne Simmonds vybojoval puk za brankou Arizony a předal ho Braydenovi Schennovi. Ten si ještě najel k pravé tyčce hostující svatyně, ale Domingue o celé situaci měl přehled a podržel puk.
     
    04:52
    Kojoti rozvinuli akci před brankou Philadelphie a opět stříleli na Neuvirtha. Ten ovšem přispěl dalším zákrokem a stále tak drží čisté konto. Hru nechal plynout a kotouč okamžitě rozehrál mezi své spoluhráče.
     
    04:14
    Najíždějící Tobias Rieder se snažil zachytit kotouč před Neuvirthem, brankář Philadelphie však raději ukryl kotouč ve své lapačce a přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    03:49
    Znovu to byl Giroux, jenž střílel na Dominguea, ale ten byl znovu připraven. Domácí útočník hýří velkou aktivitou po návratu do sestavy Flyers.
     
    03:02
    Podél pravého mantinelu zavezl kotouč do útočného pásma Zbyněk Michálek, kde se ho snažil předat útočníkům Arizony. Jenže tam jejich snahu zachytil Streit a rázem tak bylo po akci hostí.
     
    02:29
    Nyní musel Neuvirth zasahovat. Do jeho těsné blízkosti se dostal Viktor Tichonov a brankář Flyers musel vytasit přesný zákrok. Následně se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
    Jak to dnes bude hokejistům bruslit?
     
    01:50
    Do útočného pásma se rychle dostali hosté, kteří operovali před Neuvirthem, český brankář ve službách Philadelphie však svým příložníkem zlikvidoval střelu Gaudeta.
     
    01:24
    Útok vystřídal další útok, znovu to byli domácí, kteří se dostali do blízkosti branky Arizony, ale Rafflova dorážka před jeho brankovištěm nebyla přesná.
     
    00:56
    Na druhé straně to od modré čáry zkoušel Stone, ale ani on na Neuvirtha nevyzrál.
     
    00:17
    U puku po vhazování byli domácí hokejisté a hned se vrhli do útoku. Před Dominguem zahrozil Claude Giroux, ale brankář Arizony byl na svém místě.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Na ledě je vše připraveno. Nyní si vyslechneme americkou hymnu.
     
    Ještě jednou přeji hezký večer všem příznivcům zámořské NHL. Utkání, jak je v zámoří tradicí, začne s menším zpožděním.
     
    Úvodní sestavy:

    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Mason) – Streit, Schultz, Gostisbehere, MacDonald, Gudas, Manning – Simmonds, Giroux, Schenn – Gagner , Couturier, Raffl – Read, Cousins, Laughton – White, Bellemare, VandeVelde

    Arizona Coyotes: Domingue (Treutle) – Murphy, Ekman-Larsson, Michálek, Grossmann, Stone, Connauton – Boedker, Vermette, Domi – Duclair, Hanzal, Rieder – Doan, Richardson, Martinook – Tichonov, Gaudet, Chipchura

    Rozhodčí: Trevor Hanson, Marc Joannette – Tim Nowak, Jonny Murray.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Voráček (PHI) – do dnešního utkání pro zranění nenastoupí
    Michal Neuvirth (PHI)
    Radko Gudas (PHI)

    Martin Hanzal (ARI)
    Zbyněk Michálek (ARI)
     
    Vzájemná utkání

    Pro oba týmy to v letošní sezóně bude vůbec první vzájemný duel. Naposledy se spolu tyto celky utkaly v lednu 2015, kdy tehdy byla úspěšnější Philadelphia, jenž zvítězila 4:3 po samostatných nájezdech.

    Philadelphia Flyers – Arizona Coyotes 4:3sn
     
    Arizona Coyotes

    Arizona je na tom v podstatě stejně, jako její dnešní soupeř. Také ona je na jedenácté pozici, a sice v Západní konferenci. Nasbírala šedesát bodů a na osmé Colorado musí dohánět osm bodů. V Arizoně hrají dva čeští zástupci. Martin Hanzal má na svém kontě dvaatřicet bodů za deset gólů a dvaadvacet asistencí. Zbyněk Michálek, obránce, pak vsítil dva góly a čtyřikrát přihrál svému spoluhráči na branku. I hosté tedy stále bojují o vyřazovací boje a na ledě Philadelphie se pokusí urvat nějaké body. V pátek odehráli Coyotes duel na Floridě, odkud se body jen tak nevozí. Panterům letos sezóna i díky Jaromíru Jágrovi vychází na jedničku a také s Arizonou si poradila výsledkem 3:2. Jak si dnes hosté povedou?

    Poslední tři utkání Arizony

    Florida Panthers – Arizona Coyotes 3:2
    Tampa Bay Lightning – Arizona Coyotes 2:1
    Washington Capitals – Arizona Coyotes 3:2
    Fantastický zákrok Michala Neuvirtha uchvátil NHL.

    Zákrok Michala Neuvirtha uchvátil NHL! (y)

    Zveřejnil(a) NHL.cz dne 26. únor 2016
     
    Philadelphia Flyers

    Domácí Philadelphia neprožívala příliš dobrý začátek soutěže, ale postupně se začala zvedat a i český útočník Jakub Voráček se začal konečně také střelecky prosazovat. Na svém kontě má osmačtyřicet bodů za deset branek a osmatřicet asistencí. Letci stále bojují o osmičku ve své Východní divizi. Jsou prozatím na jedenáctém místě s pětašedesáti body a na osmý Pittsburgh ztrácí body tři. V pátek domácí Flyers zvládli utkání s Minnesotou Wild a vyhráli těsně 3:2. I v dnešním domácím utkání budou chtít hokejisté Philadelphie naplno bodovat, aby se opět elitní osmičce přiblížili. Uvidíme, jak si s Arizonou poradí.

    Poslední tři utkání Philadelphie

    Toronto Maple Leafs – Philadelphia Flyers 4:5pp
    Carolina Hurricanes – Philadelphia Flyers 3:1
    Philadelphia Flyers – Minnesota Wild 3:2
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje, obzvláště pak nejlepší ligy na světě, a sice NHL. Dnes je na programu další várka zápasů této soutěže a my budeme v příznivý čas sledovat utkání mezi týmy Philadelphia Flyers a Arizona Coyotes.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 10. Laughton (Cousins, Streit), 18. Giroux (Streit, Schenn), 19. Gagner (Couturier, Streit), 58. Bellemare (Simmonds, Schenn) – 14. Richardson (Domi, Doan), 47. Ekman-Larsson (Boedker, Stone)


    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Mason) – Streit, Schultz, Gostisbehere, MacDonald, Gudas, Manning – Simmonds, Giroux, Schenn – Gagner , Couturier, Raffl – Read, Cousins, Laughton – White, Bellemare, VandeVelde
    Arizona Coyotes: Domingue (Treutle) – Murphy, Ekman-Larsson, Michálek, Grossmann, Stone, Connauton – Boedker, Vermette, Domi – Duclair, Hanzal, Rieder – Doan, Richardson, Martinook – Tichonov, Gaudet, Chipchura

    Rozhodčí: Trevor Hanson, Marc Joannette – Tim Nowak, Jonny Murray

    Diváci: 19773
    bahis siteleri