New Jersey – Tampa 0:4 (kon.) | Washington – Minnesota 3:2 (kon.) | Carolina – Boston 1:4 (kon.)
Anaheim – Edmonton 2:1 (po pr.) | San Jose – Buffalo 1:3 (kon.) | Philadelphia – Arizona 4:2 (kon.)
Columbus – Florida 4:3 (1:0 po s.n.) | Nashville – St. Louis 5:0 (kon.) | Pittsburgh – Winnipeg 4:1 (kon.)
Dallas – NY Rangers 2:3 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
4:2 (3:1, 0:0, 1:1)
Arizona Coyotes
Sobota 27.02.2016, 19:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:15 Pierre-Edouard BELLEMARE - 4:2
     
    57:15
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí si vracejí své dvoubrankové vedení zpět. Schenn si vyměnil kotouč se Simmondsem, který hned vystřelil na branku, kde se posléze vytvořila změť těl hostujících hráčů. Puk po střele Simmondse zůstal ležet těsně u pravé tyčky branky Arizony a tam ho svou holí dopíchl do branky PIERRE-EDOUARD BELLEMARE a dává tak veledůležitou čtvrtou branku domácích. Asistence: Wayne Simmonds, Brayden Schenn.
    Oliver EKMAN-LARSSON - 3:2
     
    46:33
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté sice už nehráli v přesilové hře, ale dokázali nakonec skórovat. Boedker našel přesnou přihrávkou na levém kruhu volného OLIVERA EKMANA-LARSSONA, který svou střelou dokázal poslat puk do domácí branky a Arizona je zpátky ve hře. Nyní se dá očekávat její tlak, vyrovnání mají hosté na dostřel. Asistence: Mikkel Boedker, Michael Stone.
    18:21 Sam GAGNER - 3:1
     
    18:21
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A bleskově jdou Letci do dvoubrankového vedení. Na pravém kruhu se ocitl SAM GAGNER, jenž dokázal prostřelit Domingueho, jenž na jeho projektil nedokázal včas zareagovat. Hosté tak mají co dohánět. Asistence: Sean Couturier, Mark Streit.
    17:41 Claude GIROUX - 2:1
     
    17:41
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Přesilovka domácích je využita. Skvěle může oslavit svůj návrat do sestavy CLAUDE GIROUX, kterému předložil přesnou přihrávku Mark Streit. Giroux poté střelou švihem prostřelil hostujícího brankáře, jenž inkasuje dnes už podruhé. Asistence: Mark Streit, Brayden Schenn.
    13:31 Brad RICHARDSON - 1:1
     
    13:31
    Arizona právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Max Domi našel z levé strany mantinelu v útočném pásmu úplně volného BRADA RICHARDSONA, jenž se z vrcholu pravého kruhu neomylně trefuje za záda Michala Neuvirtha. Hosté se tak radují z vyrovnání a bude se tedy začínat znovu od začátku. Asistence: Max Domi, Shane Doan.
    09:30 Scott LAUGHTON - 1:0
     
    09:30
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak to byla parádní akce na straně domácího celku. Od vlastní modré čáry nahodil puk žabičkou na útočnou modrou úplně volnému SCOTTU LAUGHTONOVI Nick Cousins a prvně jmenovaný poté svůj samostatný únik dokázal přetavit bekhendovou střelou mezi betony hostujícího brankáře vedoucí brankou. Opravdu akce, která měla oči. Asistence: Nick Cousins, Mark Streit.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 10. Laughton (Cousins, Streit), 18. Giroux (Streit, Schenn), 19. Gagner (Couturier, Streit), 58. Bellemare (Simmonds, Schenn) – 14. Richardson (Domi, Doan), 47. Ekman-Larsson (Boedker, Stone)


    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Mason) – Streit, Schultz, Gostisbehere, MacDonald, Gudas, Manning – Simmonds, Giroux, Schenn – Gagner , Couturier, Raffl – Read, Cousins, Laughton – White, Bellemare, VandeVelde
    Arizona Coyotes: Domingue (Treutle) – Murphy, Ekman-Larsson, Michálek, Grossmann, Stone, Connauton – Boedker, Vermette, Domi – Duclair, Hanzal, Rieder – Doan, Richardson, Martinook – Tichonov, Gaudet, Chipchura

    Rozhodčí: Trevor Hanson, Marc Joannette – Tim Nowak, Jonny Murray

    Diváci: 19773
    bahis siteleri