Jihlava – Poruba 3:1 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 0:7 (kon.) | Kladno – Letňany 5:6 (1:2 po s.n.)
Havlíčkův Brod – Poruba 4:1 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 0:3 (kon.) | K. Vary – Havířov 2:1 (kon.)
HC Litvínov – Vsetín 7:2 (kon.) | Vítkovice – Sparta 1:9 (kon.) | HC Plzeň – Mladá Boleslav 9:0 (kon.)
Třinec – Slavia 2:5 (kon.) | Jihlava – Opava 7:3 (kon.) | Liberec – Chomutov 5:7 (kon.)
Č. Budějovice – Pardubice 7:6 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
7:3 (1:2, 2:1, 4:0)
HK Opava
Sobota 27.02.2016, 15:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 16. kolo
Partner:
     
    60:00
    V závěru hrála Dukla v signalizované výhodě, potrestán je současně s konečným klaksonem Radek Řečinský za hrubost.

    Na vyloučení: 6-9.
     
    59:01
    58,7 vteřin před koncem tu máme ještě vyloučení. Denis Blecha si jde odsedět dvě minuty za hrubost. Uvidíme, zda pobude na trestné lavici po zbytek zápasu.

    Na vyloučení: 6-8.
     
    58:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí využívají unavenosti Opavy, která hraje pouze ve dvanácti hráčích v poli. Po přihrávce na pravý kruh se domácí prosazují posedmé, šťastným střelcem je JIŘÍ SLABÝ. Asistence: Slavomír Kadleček, Aleš Krtek.
     
    58:00
    Jihlava to nyní překombinovala. Jiří Slabý přihrál z prostoru mezi kruhy na levou stranu Hrbatému, který ještě hledal před opuštěnou svatyní Slavomíra Kadlečka, ovšem přihrávku stačil vypíchnout gólman Lamla.
     
    57:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Od modré napřáhl jeden z domácích hráčů a prosazuje se také nejlepší střelec týmu VLADIMÍR OŠČÁDAL, který před brankářem tečoval Heinrichovu střelu od modré pod horní tyčku. Asistence: Aleš Heinrich, Matěj Vála.
     
    55:16
    Předchozí přesilovku Dukla využila, co nyní? Emil Adamczyk totiž dostává dvouminutový trest za hrubost.

    Na vyloučení: 6-7.
     
    51:46
    Dukla právě vstřelila branku!
    Troufám si říct, že se zápas otáčí na stranu Jihlavy. Tvrdou střelu od modré ještě stačil Lamla pokrýt. Krátce poté Kadleček přihrál kotouč na pravý kruh pro ADAMA HRBATÉHO, sjel si před branku, kde ztížil práci gólmanu hostí a jeho spoluhráč střílí bez teče pátý gól Dukly. Asistence: Slavomír Kadleček.
     
    49:47
    Vylučovat se bude také na hostující straně, protože Tomáš Mejzlík se doslova protlačil k zakončení mezi kruhy, když jej při akci zahákoval Tomáš Lelek.

    Na vyloučení: 6-6.
     
    49:14
    Sestupující Opava bude mít šanci srovnat stav. David Stark (JIH) musí ven na dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 6-5.
     
    48:40
    Vála opět výborně vybojoval kotouč pro spoluhráče, navíc jej ještě přihrál před branku na Kadlečka, který i přes obrovské úsilí puk do branky zblízka nedostal.
     
    45:44
    Krtek stihl vystřelit z pravého kruhu. Lamla zachránil situaci zákrokem levým betonem a ač Krtek posléze dojel kotouč a znovu zakončil, puk pouze projel brankovištěm a odtud nikým neatakován za branku.
     
    44:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jak je to jednoduché. Po pravé straně zavezl puk do pásma Vála, předložil jej před branku na DAVIDA STARKA, který se trefil mezi betony gólmana. Spolupráce dvou obránců tak znamená opětovné vedení Jihlavy. Asistence: Matěj Vála.
     
    41:45
    První pořádná střela na branku v této jihlavské přesilovce. Na pravém kruhu sebral odražený kotouč Lukáš Jindra, který napálil na branku a Lamla jej schoval semaforem v lapačce.
     
    40:54
    Za podražení usedá na trestnou lavici na dvě minuty Tomáš Lelek. Jihlava má příležitost strhnout vedení na svojí stranu.

    Na vyloučení: 5-5.
     
    38:39
    Opava právě vstřelila branku!
    S tímto výkonem Jihlava v play-off na Chomutovu hodně rychle pohoří. Blecha přihrál puk před branku na JAKUBA BITOMSKÉHO, který měl kolem sebe neskutečně mnoho prostoru. Mohl se tak zeptat Chaloupka, kam to chce. Před jeho brankou si puk přehodil na bekhend a rychle jej poslal do odkryté branky. Asistence: Denis Blecha, Radek Řečinský.
     
    37:46
    Hráčská lavice Dukly dostává trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Dvě minuty si půjde odpykat Aleš Krtek.

    Na vyloučení: 5-4
     
    36:19
    Kryštof Lamla nyní drží svůj tým. Jiří Slabý si sjel před branku a zakončoval z bezprostřední blízkosti, ale ani on si na gólmana Opavy nepřišel.
     
    35:32
    Vyloučení na obou stranách. Za hosty dostává dvouminutový trest Daniel Kupka, stejné vyloučení a na stejný čas má také domácí Lukáš Jindra.

    Na vyloučení: 4-4.
     
    35:01
    Střelu Vladimíra Oščádala z jasné blízkosti z levé strany schoval Lamla parádním zákrokem do lapačky.
     
    33:51
    Stejně dobrým zákrokem se prezentoval také Kryštof Lamla po tom, co byl Oščádal dříve u odraženého puku, přebruslil obránce, ale se zakončením u bližší tyče gólmana neuspěl.
     
    33:31
    Radek Řečinský získal na pravém kruhu odražený puk a prokličkoval se až k Chaloupkovi, kterého nepřekonal, domácí gólman vytáhl dobrý zákrok proti jeho střele zblízka.
     
    29:34
    Síly na ledě se srovnají. Emil Adamczyk za brankou zbytečně podrazil soupeře a bez řečí odjíždí na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 3-3.
     
    28:26
    Jiří Slabý zahákoval soupeře a je třetím vyloučeným hráčem Dukly v průběhu dnešního utkání.

    Na vyloučení: 3-2.
     
    25:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Trojice Michal Antonín, Vladislav Bernard a Marcel Mikoviny se chvilku radila a nakonec gól uznávají. Z levého kruhu vystřelil ADAM HRBATÝ a propálil gólmana Lamlu. Jihlava se tak dostává do vedení a nyní ještě hlavní sudí musí vše vysvětlit hostujícímu kapitánovi Svatopluku Langerovi. Gól je však uznán. Asistence: David Stark.
     
    25:53
    Dukla vstřelila branku, která však nebyla uznána, sudí Michal Antonín hned rozpažil. Těžko říct, co jihlavští udělali špatně, nic nedovoleného jsem nevypozoroval.
     
    25:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní se již domácí radují. Do stejného místa jako Čermák nyní mířil Aleš Heinrich a lapačka Lamly promáchla naprázdno. Tohle byl možná trošku laciný gól, který Opava inkasovala.
     
    24:58
    Hra Jihlavy se oproti první třetině pořádně zlepšila. Domácím nyní nechybí rychlost, jsou všude dříve. Hodně rychle se po pravé straně dostal do pásma David Čermák, sjel si až před branku a vystřelil. Jeho ránu zastavila levá spojnice břevna a tyče.
     
    19:58
    A právě Marcel Fedor odjíždí 1,7 vteřiny před koncem na trestnou lavici za sekání.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    19:45
    Po obrovské chybě Dukly v útočném pásmu se na Chaloupka řítil zcela sám Marcel Fedor, který neuspěl bekhendovým blafákem. Levý beton domácího gólmana mu znemožnil skórovat.
     
    12:30
    Opava právě vstřelila branku!
    Langer napoprvé ještě neusměrnil svojí teč do branky, mířil vedle levé tyčky. Vzápětí Pěloucha zastavil za brankou puk pro MARCELA FEDORA, jenž si vybruslil k levé tyči a bleskově zastrčil puk za záda Chaloupka. Asistence: Šimon Pělucha.
     
    10:15
    Další přesilová hra hostí. David Čermák (JIH) je vyloučen za podražení, kterého se dopustil ve svém obranném pásmu.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    09:39
    Dukla právě vstřelila branku!
    Patnáct vteřin po návratu vyloučeného Oščádala se Dukla prosazuje a velký podíl na tom má právě Vladimír Oščádal, který při střele ALEŠE HEINRICHA z pravého kruhu šel na teč a kotouč po ledě zajel ke vzdálenější tyči Lamly. Asistence: Tomáš Mejzlík, Matěj Vála.
     
    07:24
    V dalším závaru před brankou sekl Vladimír Oščádal gólmana, proto také on putuje na trestnou lavici. Dvě minuty, sekání.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    05:46
    Kadleček před brankou tečoval Strnadovu střelu k pravé tyči branky, kde puk projel kolem hole Čermáka a z dorážky se neprosadil ani Vrátný.
     
    04:40
    Jihlava si zahraje přesilovou hru, Tomáš Lelek dostává dvě minuty za sekání.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    03:59
    Mohlo to být o dva góly. Radek Řečinský nejpve trefil z pravého kruhu levou tyčku. Poté se k němu před brankou dostal odražený puk a celou situaci musel zachraňovat Chaloupek.
     
    01:28
    Opava právě vstřelila branku!
    Hosté se po minutě a půl dostávají do vedení. Döhner přihrál puk před branku na ŠIMONA PĚLUCHU, jenž se s pomocí horní tyčky trefil přesně pod víko a dostává svůj celek do vedení. Asistence: Jakub Döhner, Denis Blecha.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 10. Heinrich (Mejzlík, Vála), 26. Heinrich (Jindra, Čermák), 26. Hrbatý (Stark), 45. Stark (Vála), 52. Hrbatý (Kadleček), 58. Oščádal (Heirich, Vála), 59. J. Slabý (Kadleček, Krtek) – 2. Pělucha (Döhner, Blecha), 13. Fedor (Pělucha), 39. Bitomský (Blecha, Řečinský)


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Šťastný) – Krtek, Vála, Vrátný, Huňáček, Stark – Oščádal, Heinrich, Mejzlík – Strnad, Jindra, Čermák – Kadleček, J. Slabý, Hrbatý. Trenér: Štěpán Moravec
    HK Opava: Lamla (Fichna) – Adamczyk, Lelek, Döhner, Kupka – Řečinský, Pělucha, Fedor – Konečný, Blecha, Langer – Hladoník, Bitomský. Trenér: Karel Suchánek

    Rozhodčí: Antonín – Bernard, Mikoviny
    bahis siteleri