Dynamo Moskva – Soči 1:0 (po pr.) | N.Novgorod – Jokerit 3:2 (po pr.) | Petrohrad – Jaroslavl 1:0 (kon.)
HC Slovan – CSKA Moskva 1:3 (kon.)
po prodl.
Dynamo Moskva
1:0 (0:0, 0:0, 0:0 - 1:0) Stav série: 4:0
HK Soči
Sobota 27.02.2016, 15:00 • VTB Ice Palace • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Příjemné sobotní odpoledne všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Dnes jsou na programu čtvrté zápasy čtvrtfinále Západní konference. My se společně zaměříme na souboj mezi Dinamem Moskva a HK Soči! Celek z hlavního města si dnes může zajistit postup do semifinále konference! Utkání startuje v 15 hodin!
     
    HK Soči

    Soči má za sebou vydařenou základní část a do play-off se dokonce probojovalo ze 4. místa! V základní části nasázelo Soči soupeřům nejvíc branek z celé Západní konference! Bylo jich 175! Avšak v play-off je to zatím úplně jiné! V loňské sezóně se Soči poroučelo hned v 1. kole po vyřazení od CSKA Moskva a dnes je také blízko dovolené. Za tři zápasy svému soupeři dokonce nasázelo pouhé tři branky!
     
    Dinamo Moskva

    Dinamo skončilo v základní části jen o tři body za svým soupeřem. Celku z hlavního města patřila po sezóně pátá příčka! V play-off se však Dinamo zatím ukazuje jako soudržnější a zkušenější tým. Dvakrát dokázalo zvítězit na pobřeží Černého moře, poté přidalo výhru na domácím ledě a dnes si může zajistit postup do semifinále Západní konference! Dinamo se stále může stát nejúspěšnějším celkem KHL! Spolu s Kazaní dvakrát získali Gagarinův pohár!
     
    Střetnutí v letošním play-off

    Soči – Dinamo 1:4
    Soči – Dinamo 2:3
    Dinamo – Soči 3:0
    35-ročný Alexei Tereshchenko patrí k základným pilierom Moskvy. Potvrdí do dnes gólom?

     
    Úvodní sestavy:

    Dinamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Hietanen, Solovjov, Barancev, Robinson, Osipov, Mironov (A), Višněvskij – Alexejev, Šipov, Karpov – Kokarev, Filipenko (C), Tarasov – Tereščenko, Pestuško, Brjukvin – Galimov, Cvetkov (A), Fjodorov – Igumnov

    HK Soči: Barulin (Šikin) – Semjonov (A), Malevič, Pajgin, Jalasvaara, Glažkov, Mamašev – Petersson, Maxvell, Anisin – Kosticin, Ignatuškin (C), Krikunov – De. Kazjonov, Dm. Kazjonov, Sčegolkov – Sčastlivij, Warn, Skačkov – Morozov

    Rozhodčí: Odins, Ansons – Aljošin, Ivanov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba týmy už nastupují na ledovou plochu zaplněné haly! Soči bude hrát v bílých dresech, zatímco Dinamo oblékne tradiční modrou sadu.
     
    Ještě před samotným začátkem utkání zazní ruská hymna!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Úvodní vhazování se lépe vydařilo hostujícímu celku. Soči okamžitě založilo první útok. Petersson v rohu kluziště neuspěl.
     
    00:32
    První zákrok musel vytasit také Barulin! Na hostující brankáře uháněl Alexejev a tvrdou střelou provětral hostujícího brankáře.
     
    01:14
    Barulin dával dobrý pozor a zkrotil nahození od červené čáry. Hostující brankář začal utkání hodně sebejistým výkonem.
     
    01:48
    Pestuško se prodral kolem hrazení do útočného pásma a prudkým kotoučem hledal spoluhráče před brankou. Před Barulinem nebyl nikdo v modrém.
     
    02:24
    Barancev skvěle zapracoval ve středním pásmu a obral protihráče o kotouč v souboji u mantinelu. Soči má zatím problém s přechodem do útočného pásma.
     
    02:32
    Málem jsem to zakřikl! Hosté se z ničeho nic prodrali do slibné šance a Jerjomenko musel jít hodně rychle na zem. Nakonec udržel kotouč před brankovou čárou.
     
    03:07
    Kosticin nadvakrát vyhodil kotouč z obranného pásma a podobně jako jeho spoluhráči odjíždí na střídačku. Soči si může oddechnout.
     
    03:47
    Krikunov nabral rychlost ve středním pásmu a vlétl před branku Dinama. Přes důrazného obránce Dinama se však k zakončení nedostal.
     
    04:28
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Malevič nyní zapomněl kotouč ve středním pásmu, ale včas se vrátil a nepustil soupeře do šance.
     
    05:07
    Obrovská šance Dinama! Tereščenko dostal přihrávku mezi kruhy, kde byl úplně osamocený, avšak prudkou střelou zápěstím minul horní roh Barulinovy branky!
     
    05:32
    Dinamu se nyní nepovedla rozehrávka a Pajgin už nestačil zachytit kotouč. Po zakázaném uvolnění se bude vhazovat před Jerjomenkem.
     
    06:03
    Fjodorov se prodíral kupředu kolem mantinelu, ale jeden ze spoluhráčů mu vjel do útočného pásma příliš brzy. Ofsajd, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    06:16
    Kosticin si klepl holí o přihrávku, kterou okamžitě dostal. Hostující útočník poté bez přípravy protáhl Jerjomenka.
     
    07:22
    Brjukvin jen protečoval kotouč za branku Soči. Domácí hokejisté poté kotouč sice vybojovali, ale sami se vytlačili až za vlastní klec.
     
    08:07
    Worn se ocitl za zády obránců Dinama, jenže v těžké pozici už nestačil vymyslet žádnou kličku a vůbec netrefil branku. Tohle bylo štěstí pro Dinamo.
     
    08:48
    Karpov nabral rychlost a pelášil s kotoučem vstříc Barulinovi, ale před modrou čárou narazil na zeď jménem Malevič. Domácí útočník schytal ostrý hit.
     
    09:18
    Po delší době se hra přerušuje. Jerjomenko raději přikryl střelu od modré čáry. I přes špatný výhled předvedl domácí brankář jistý zákrok.
     
    09:51
    Dinamu se dlouhou dobu nedařilo vyhodit kotouč ven z obranné třetiny. Až Hietanen nabral kotouč na čepel a poslal jej k brance Soči.
     
    10:19
    Jalasvaara byl příliš rychlý a vystavil své spoluhráče do ofsajdu. Vhazovat se bude ve středním pásmu. Zatím se hraje hodně bojovně.
     
    10:41
    Alexejev přenechal kotouč spoluhráči, jež jej okamžitě napálil na branku Soči. Barulin vytáhl dobrý zákrok betonem.
     
    11:27
    Cvetkov byl nejrychleji u prudkého kotouče, ale ani on nenašel přihrávkou kolem mantinelu nikoho ze svých spoluhráčů.
     
    11:37
    Po zakázaném uvolnění Dinama se hra přestěhuje před Jerjomenka. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    12:03
    Fjodorov si sjel do výhodné palebné pozice, počkal si na pohyb brankáře, ale prudkou střelu na vzdálenější tyč nepřekonal Barulina!
     
    12:34
    Na druhé straně musel dávat pozor Jerjomenko. Před domácího brankáře si vybruslil útočník zpoza branky, avšak dvojice obránců jej ihned zpacifikovala.
     
    13:01
    Hra je nyní hodně neurovnaná. Hosté vyhodili kotouč přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Barulinem.
     
    13:22
    Ani De. Kazjonov se neprodere do šance, jelikož jeho postup kolem hrazení zastavuje ofsajd. Domácí zatím skvěle brání modrou čáru.
     
    14:07
    Prudká střela od modré čáry prosvištěla kolem domácí branky. Kotouč jen zaduněl o zadní mantinel. Domácí se poté ubránili.
     
    14:12
    Vyloučení v týmu Dinamo Moskva (Mironov – 2 min. + 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu Dinamo Moskva (De. Kazjonov – 2 min., vysoká hůl).
     
    15:03
    Dinamo ve čtyřech svíralo soupeře v jeho pásmu, ale ze souboje u mantinelu vyšli vítězně hráči Soči, kteří okamžitě rozjíždějí útok.
     
    15:38
    Karpov si sjížděl před branku, kam také mířil kotouč, ale jeden z obránců se včas vrátil a špičkou hole vypíchl puk do bezpečí.
     
    16:33
    Dobrá šance Soči! Petersson si sjel mezi kruhy a střelou zápěstím ohrozil domácí branku! Kotouč prolétl několik centimetrů vedle pravé tyče.
     
    17:12
    Tři hráči Dinama postupovali proti jedinému obránci Soči, jenže celou akci tragicky zazdili! Domácí chtěli zakončovat do prázdné branky a kvůli nepřesné přihrávce dali obráncům šanci na návrat!
     
    17:53
    Barulin měl před sebou další práci. Kokarev na něj vyslal jedovatou střelu a hostující brankář ještě raději podržel kotouč před dotírajícími hráči.
     
    18:09
    Bude se vylučovat! První přesilovku dnešního utkání si zahraje Soči! Dvě minuty za hákování si odpyká Alexander Osipov.
     
    18:12
    Počet hráčů na ledě se srovná hned po vhazování! Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Ignatuškin!
     
    18:31
    Hietanen dobruslil odražený kotouč, připravil si jej na hokejku a nahozením od modré čáry donutil Barulina k zákroku vyrážečkou.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:30
    Soči drží kotouč na svých hokejkách a první třetina se už pouze dohrává. Ani jeden z týmů nechce udělat fatální chybu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je u konce! Úvodní dvacetiminutovka přinesla zajímavý a hodně bojovný hokej. O něco více šancí si vypracovali domácí hokejisté, ale Barulin na straně Soči i Jerjomenko v brance Dinama dnes chytají opravdu jistě. Druhou třetinu zahájí oba týmy ve čtyřech hráčích na ledě!
     
    Střely na branku: 9 – 13
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:12
    Úvodní přetlačovanou na buly opanovali domácí hokejisté. Oba týmy už hrají v plném počtu.
     
    20:40
    Dinamo se nastěhovalo do útočného pásma, ale opět šlo pouze o nahazování kotouče z jedné strany na druhou. Alexejev o puk poté přišel.
     
    21:09
    Dennis Kazjonov se prodíral vpřed podél hrazení. Hostujícího útočníka zastavuje ofsajd. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    21:36
    Maxvell se prodral skrz celé hřiště na modrou čáru, odkud vyslal nepříjemnou střelu zápěstím. Naštěstí pro Jerjomenka prolétl kotouč kolem branky.
     
    22:03
    Kosticin přenechal kotouč spoluhráči za sebou. Skačkov okamžitě vyslal prudkou ránu, ale ani on nezamířil mezi tři tyče domácí branky.
     
    22:33
    Soči je v úvodu druhé třetiny aktivnější. Nahozené kotouče však létají všude, jen ne na branku Jerjomenka.
     
    23:02
    Malevič pálil od modré čáry, Jerjomenko měl tentokrát dobře zakrytý výhled. Kotouč vyplaval těsně před domácím gólmanem, ale Jerjomenko stačil vykopnout beton.
     
    23:36
    Na druhou stranu mohli jít domácí do přečíslení. Pestuško měl kotouč na levém kruhu a ještě hledal spoluhráče v lepší pozici. Soči se znovu ubránilo.
     
    24:09
    Velká šance Dinama! Barulin drží svůj celek nad vodou! Tereščenko dostal přihrávku do jízdy, poté se kotouč odrazil k Fjodorovovi, který si položil hostujícího brankáře, ale vytlačil se do ostrého úhlu!
     
    24:22
    Hra se vrátí před branku moskevského týmu. Domácí si neporozuměli při rozehrávce a prudký puk končí na zakázaném uvolnění.
     
    24:41
    Další šance domácího týmu! Pestoško pálil bez přípravy z mezikruží! Jeho prudká střela minula o kousek pravou tyč!
     
    25:17
    Hosté se po chybách v obraně snaží uklidnit hru. Hokejisté Soči si vyměňují puk ve vlastní třetině a čekají na nabídku.
     
    26:08
    Domácím se nepodařilo odpravit puk do bezpečí, avšak nepovedená střela od modré čáry nepřidělala Jerjomenkovi práci.
     
    26:51
    Domácí brankář nyní pomohl svým obráncům v rozehrávce, jenže ti si moc jistě nepočínal a Jerjomenko musel hasit nebezpečí.
     
    27:14
    Druhá perioda zatím nabízí aktivitu Soči. Více šancí si sice vypracovalo Dinamo, ale ani domácí hokejisté nejsou ve svém pásmu příliš jistí.
     
    27:29
    Fjodorov neustál souboj v rohu kluziště. Hosté pokračují ve třech hráčích kupředu. Domácí se musí rychle vracet.
     
    28:04
    Pajgin musel pospíchat za kotoučem, jelikož čároví nesignalizovali zakázané uvolnění. Hostující obránce poté nepředvedl jistou rozehrávku.
     
    28:52
    Na ledě je k vidění velké množství osobních soubojů. Oba týmy se snaží hrát ze zajištěné defenzívy. Šancí je poskrovnu.
     
    29:24
    Barulin raději přikryl lapačkou nahozený kotouč před dotírajícím Alexejevem. Vhazovat se bude po levici brankáře HK Soči.
     
    30:22
    Skačkov vzal odpovědnost na sebe, prodral se za branku Dinama, kde však ztratil kotouč. V posledních minutách vidíme hokej bez nápadu.
     
    31:12
    Tohle byla obrovská šance! Domácí parádně zakombinovali před Barulinem, před nímž vyplaval osamocený Cvetkov, jenže domácí útočník napálil kotouč nad břevno!
     
    31:42
    Rozhodčí pouštějí ostřejší zákroky. Souboje na hranici pravidel dnes hlavní rozhodčí tolerují ve velkém počtu.
     
    32:34
    Další kombinace Dinama končí nepřesnou přihrávkou. Domácí hokejisté raději odjíždějí na střídačku.
     
    32:54
    Na druhé straně se najednou ocitl v dobré šanci Sčegolkov. Jeho rána z levého kruhu mířila mezi nohy domácího brankáře. Jerjomenko mezeru včas utěsnil.
     
    33:17
    Diváci už jsou s opatrnou hrou nespokojeni a svou nevoli dávají najevo hlasitým pískotem. Střela od modré čáry končí v ochranné síti. Vhazovat se bude před Jerjomenkem.
     
    33:37
    Hietanen se opřel do volného kotouče. Ani střela finského obránce nenašla cestu do sítě. Jeden z obránců ji přizvedl nad branku.
     
    34:07
    Ignatuškin pálil z mezikruží, Jerjomenko měl zakrytý výhled. Před domácím brankářem se kotouč od jedné z bruslí odrazil mimo branku.
     
    34:57
    Petersson ztratil kotouč na modré čáře. Jeden z domácích hráčů okamžitě našlápl do rychlého brejku, ale obránce mu puk stačil vypíchnout.
     
    35:41
    Kotouč létá z jedné strany na druhou. Ani jeden z týmů se nemůže delší dobu udržet v obranném pásmu svého soupeře.
     
    36:16
    Pohnout se skóre mohl Filipenko. Domácí kapitán mířil na branku z ostrého úhlu a bohužel pro Dinamo netrefil mezeru mezi betonem a vyrážečkou.
     
    36:42
    Domácí srdnatě bojovali o puk v rohu útočné třetiny. Hostující obránci byli v přesile a kotouč uzmuli pro sebe.
     
    37:17
    Robinson si nabruslil na modrou čáru, kde zpracovával kotouč fotbalovým způsobem. Proti trojici hráčů Soči neměl šanci.
     
    37:25
    Dinamo si zahraje přesilovku! Dvě minuty za podražení dostává Ignatuškin!
     
    37:44
    Od modré čáry pálil Igumnov. Do jeho rány se položil jeden z obránců a srazil kotouč mimo branku.
     
    38:15
    Kotouč je pryč z obranného pásma Soči. Hosté mohou vystřídat. Na led naskakuje druhá přesilovková formace moskevského celku.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:06
    Až nyní se domácí dostali k zakončení v přesilové hře! Fjodorov vypálil z pravého kruhu. Barulin měl čistý výhled a střelu příklepem bez problémů schoval v lapačce.
     
    39:25
    Ignatuškin je zpátky na ledě. Domácím se nepovedlo v přesilovce ohrozit branku Barulina! Bezbrankový stav trvá i nadále.
     
    39:38
    Dinamo je v závěru prostřední části lepším týmem. Soči znovu pouze vyhodilo kotouč na zakázané uvolnění. Domácí mají šanci něco vymyslet.
     
    39:41
    Kokarev zkusil vystřelit přímo z vhazování. Barulin dával pozor a kotouč, který mířil mezi betony stačil udržet před brankovou čárou.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Bezbrankový stav trvá i po čtyřiceti minutách! Domácí hokejisté si sice připravili několik vyložených šancí, ale buď netrefili branku nebo ztroskotali na skvělém Barulinovi! Soči má v utkání střeleckou převahu, jenže hosté mají na svědomí spíše propagační střely. Před poslední třetinou je utkání stále otevřené!
     
    Střely na branku: 14 – 21
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Do třetí třetiny vstoupili lépe domácí hokejisté. Igumnov se poté prodíral kolem hrazení kupředu, nicméně jeho postup zastavil kotouč na střídačce.
     
    40:47
    Bojovné utkání pokračuje i v úvodu třetí třetiny. Za brankou Dinama se nepříjemně srazili dva hráči.
     
    40:55
    Soči dostává možnost hry v početní převaze! Dvě minuty za držení protihráče si odpyká Osipov.
     
    41:16
    Ignatuškin nahazoval kotouč na branku Dinama. Touš se však rozhodl zamířit mimo tři tyče a Dinamo vyhazuje přes celé kluziště.
     
    41:48
    Petersson si krásnou stahovačkou obhodil soupeře, ale poté se mu kotouč ztratil mezi nohama a hostující hráč už nedokázal zakončit.
     
    42:31
    Domácí se znovu osvobodili. Igumnov dokonce pospíchal na branku Soči, ale obránce mu zkřížil cestu a nepustil jej před Barulina.
     
    42:55
    Trest Osipova je u konce. Soči si v přesilové hře nevytvořilo žádnou možnost a bezbrankový stav trvá i po třiačtyřiceti minutách.
     
    43:22
    Po delší době o sobě dali vědět také domácí. Hietanen pálil od modré čáry, jenže střela mu vůbec nesedla a puk zamířil daleko mimo tři tyče.
     
    43:49
    Jeden z hostujících hokejistů chtěl překvapit Jerjomenka vyjetím zpoza branky. Domácí brankář si mezeru u pravé tyče pohlídal a utěsnil jí betonem.
     
    44:12
    Uvidíme další přesilovou hru! Tentokrát si jí vyzkoušejí domácí. Dvě minuty za hákování dostává Malevič.
     
    44:19
    Hosté uspěli na vhazování a okamžitě posílají kotouč až za Jerjomenkovu branku. Dinamo musí začít znovu.
     
    45:00
    Kotouč je znovu až u brankáře moskevského celku. Domácí se zatím v přesilové hře nemohou usadit před Barulinovou brankou.
     
    45:35
    Do třetice všeho dobrého vyhazují hráči Soči kotouč daleko od své branky a odjíždějí na střídačku. Malevičův trest brzy skončí.
     
    46:12
    Hosté v plném počtu.
     
    46:58
    Bojovné utkání nadále pokračuje. Hosté hrají hlavně v defenzivě. Jakákoliv chyba by pro Soči mohla znamenat konec sezóny.
     
    47:14
    Ihned po vhazování se do útočného pásma vřítil Worn. Jeho rána příklepem pouze zaduněla o zadní mantinel.
     
    47:33
    Jerjomenko musel dávat pozor na Sčegolkovovu ránu z pravého kruhu. Domácí brankář pokračuje ve skvělém výkonu a připsal si důležitý zákrok lapačkou.
     
    48:21
    Hosté mají v posledních minutách herně navrch a vůbec nepouštějí soupeře před Barulina. Soči si nepřeje konec sezóny už dnes.
     
    48:43
    Skačkov vybojoval puk v rohu kluziště a okamžitě jej poslal na modrou čáru. Naneštěstí pro Soči tam nebyl nikdo v bílém dresu.
     
    49:22
    Stejnou situaci napodobil na druhé straně Tereščenko. Ani domácí útočník však neoslovil nikoho ze svých spoluhráčů.
     
    50:02
    Rána od modré čáry pořádně vystrašila hostujícího brankáře! Barulin vyrazil Solovjovův pokus špičkou hole.
     
    50:45
    Domácí postupovali ve čtyřech proti třem obráncům Soči. Výpad Dinama se zasekl na modré čáře, kde kotouč zapomněl Filipenko.
     
    51:25
    Soči málem přišlo k brance jako slepý k houslím! Jerjomenko se vydal za branku pro nahozený puk, ale ten se od mantinelu odrazil před opuštěnou klec. Naštěstí pro Dinamo stál na správném místě Hietanen!
     
    52:16
    Po dlouhé době se přerušuje hra! Jerjomenko raději přikryl kotouč před dotírajícím Peterssonem. Koncovka utkání bude hodně napínavá.
     
    52:40
    Obrovská šance Soči! Sčegolkov jel sám na Jerjomenka od levého mantinelu! Hostující útočník mířil na zadní tyč, ale Jerjomenko podržel svůj tým fantastickým zákrokem!
     
    52:40
    Vyloučení v týmu HK Soči (De. Kazjonov – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Dinamo Moskva (Višněvskij – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
     
    53:04
    Dobrou střelou od modré čáry se představil Robinson. Barulin měl s prudkou ránou problémy a jen vyrazil kotouč.
     
    53:29
    Máme tady další vyloučení! Domácí dostávají dobrou příležitost na rozhodnutí zápasu. Pajgin si totiž odsedí dvě minuty za nedovolené bránění!
     
    54:00
    Domácí uzamkli hostující trojici před Barulinem a hledají ideální střeleckou pozici. Hosté zatím brání bez újmy.
     
    54:33
    Hra se přestěhuje ven z obranné třetiny Soči. Jeden z domácích hráčů totiž stál příliš blízko Barulina. Píská se postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    54:40
    Kazjonov a Višněvskij jsou zpátky na ledě! Pokračuje klasická přesilovka Dinama 5 na 4!
     
    55:04
    Jeden z obránců vystihl pomalou přihrávku a stačil vypíchnout kotouč za modrou čáru. Hosté bojují s velkým nasazením.
     
    55:29
    Vyloučený Pajgin je zpět na ledě! Soči přestálo další oslabení. Pokračuje se v pěti hráčích na obou stranách.
     
    56:24
    Krikunov dostihl vyhozený kotouč za brankou Dinama a odrazem od brusle jednoho z obránců donutil Jerjomenka k reflexivnímu zákroku.
     
    57:07
    Maxvell získal kotouč za svou brankou. Opatrné utkání nadále pokračuje. Do konce základní hrací doby zbývají tři minuty a my stále čekáme na gól.
     
    57:45
    Dinamo se nastěhuje před branku Soči. Hosté pouze vyhodili kotouč na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Barulinem.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:17
    Jerjomenko musel dávat pozor na prudké nahození ze středního pásma. Domácí brankář Pajginův projektil zneškodnil.
     
    58:24
    Hra zůstane před domácí brankou. Po zakázaném uvolnění se bude vhazovat po Jerjomenkově pravici.
     
    59:01
    Rozhodnout mohl Filipenko. Kapitán Dinama si najel mezi kruhy, počkal si až mu obránce uvolní prostor, ale střelou do horního rohu minul branku.
     
    59:40
    Třetí třetina se už pouze dohrává. Podle všeho uvidíme prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Je to tak! Základní hrací doba branku nepřinesla! O vítězi čtvrtého duelu rozhodne prodloužení! Hosté ve třetí třetině několikrát potrápili Jerjomenka, ale rozhodnout ve svůj prospěch mohlo i Dinamo. Hrdiny dnešního utkání jsou jednoznačně oba brankáři. Ještě připomenu, že o vítězí musí rozhodnout gól ze hry. Prodlužovat se tedy budu do doby, než padne rozhodující branka!
     
    Střely na branku: 19 – 28
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:10
    Do prodloužení vstoupili lépe domácí, kteří se okamžitě nastěhovali před Barulina a snaží se vymyslet rozhodující akci.
     
    60:45
    U kotouče už ale zase hokejisté Soči, kteří jej drží za svou brankou. Dlouhá přihrávka nenašla nikoho v bílém.
     
    61:15
    Mamašev si vyjel před Jerjomenka, dokonce domácího brankáře položil na led, ale poté nedokázal zasunout kotouč mezi tyč a beton.
     
    61:33
    Domácí brankář dlouho nevěděl, kde má kotouč. Puk se povaloval před brankou Dinama, ale nikdo v bílém jej nedostal za Jermolenkova záda.
     
    62:16
    Hosté jsou v úvodu prodloužení aktivnějším týmem. Worn si sjel do dobré palebné pozice a z úhlu pálil mezi betony Jermonenka. Brankář Dinama drží čisté konto.
     
    63:18
    Kotouč poletoval před brankou Dinama. Sjíždějící Petersson jej chtěl uklidit do sítě ze vzduchu, ale měl příliš krátkou hůl.
     
    64:07
    Fjodorov se uvolnil do střelecké pozice. Jeho ránu Barulin vyrazil před sebe, kde sjížděl Brjukvin, ale kotouč se odrazil opačným směrem.
     
    64:48
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. I v počátku prodloužení trvá opatrná hra z předchozích třetin.
     
    65:27
    Karpov napadal rozehrávku Barulina. Brankář Soči odrazem o mantinel poslal kotouč do bezpečného území.
     
    65:48
    Domácí vyrážejí do rychlých protiútoků. Jeden z nich táhl po pravém křídle Pestuško, nicméně akci Dinama zastavuje postavení mimo hru.
     
    66:22
    Barulin podržel Soči ve hře! Hostující brankář se natáhl proti Hietanově dělovce od modré čáry a zamezil kotouči v cestě do sítě!
     
    66:42
    Domácí příznivci se hněvají na hlavního arbitra, který si nevšiml nedovoleného zákroku na Solovjova. Vhazovat se bude před brankou Soči.
     
    67:06
    Dinamo mohlo jít do přečíslení tři na dva, ale Kokarev pokazil přihrávku a kvůli nepřesnosti odevzdal kotouč hokejistům Soči.
     
    67:36
    Barulin se v prodloužení rozhodně nenudí. Hostující brankář si připsal další důležitý zákrok betonem proti střele od mantinelu.
     
    68:28
    A Barulin raději drží nahozený kotouč před dotírajícím Cvetkovem. Dinamo má v posledních minutách velkou převahu, ale gól ne a ne přijít.
     
    68:44
    Na druhé straně si Jjerjomenko připsal zákrok proti Anisinově ráně z ostrého úhlu. Se střelou zápěstím neměl domácí brankář žádný problém.
     
    69:34
    Barulin znovu vyrazil prudkou střelu od modré čáry. Dnešní zápas je galapředstavením obou brankářů.
     
    70:08
    Po delší době o sobě dali vědět také hosté. Petersson vybojoval puk za brankou, nicméně prudkou přihrávkou nenašel nikoho v bílém.
     
    70:43
    Bude se vylučovat! Šanci na rozhodnutí zápasu dostává Soči! Dvě minuty za faul kolenem dostává Robinson.
     
    71:18
    Soči sevřelo soupeře v přesilové hře před jeho brankou. Jerjomenko vyrazil ránu od modré čáry a domácí poté kotouč vyhodili.
     
    71:48
    Další dobrý zákrok brankáře Dinama! Jerjomenko v oslabení opravdu pomáhá svým spoluhráčům v bránění nebezpečných ataků Soči.
     
    72:43
    Domácí v plném počtu.
     
    73:00
    Do konce prvního prodloužení zbývá sedm minut a my stále čekáme na úvodní branku! Neuvěřitelný zápas obou obran.
     
    73:20
    Po souboji ve středním pásmu končí kotouč mezi diváky. Puk okamžitě uzmul jeden malý fanoušek. Vhazovat se bude před Jerjomenkem.
     
    73:33
    Domácí diváci se hodně zlobí na čárového! Dinamo mohlo jít ve dvou hráčích proti jedinému obránci, ale rozhodčí odpískal ofsajd. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    74:12
    Osipov pálil od modré čáry. Mířil do horního rohu branky, ale jeho tvrdý projektil prolétl kolem brankové konstrukce a zaduněl o mantinel.
     
    75:09
    Filipenko si sjel s kotoučem za branku Barulina, kde si chtěl obhodit obránce, ale ten se mu fantasticky postavil do cesty a připravil jej o puk.
     
    75:48
    Emoce se projevují na obou stranách. Na ledě přibylo drobnějších faulů. Rozhodčí tyto prohřešky zatím pouští.
     
    76:20
    Barulin opět skvěle zasáhl proti Kokarevově tvrdé střele z pravé strany. Hostující brankář vyrazil puk do rohu kluziště.
     
    77:00
    Dinamo stále více a více tlačí na branku Barulina, avšak hostující brankář stále odolává.
     
    77:21
    Hosté se po delší době vydali vpřed. Jerjomenko měl zakrytý výhled a nakonec zneškodnil padající kotouč lapačkou.
     
    77:44
    Po zakázaném uvolnění domácího celku se bude vhazovat před Jerjomenkem. Dnešní zápas podle všeho ještě zdaleka nekončí.
     
    78:24
    Mironov dostal nabito do jízdy, avšak ani obránce Dinama Moskva neprotrhl střeleckou smůlu. Do střely se obětavě položil jeden z obránců.
     
    79:00
    Do konce prvního prodloužení zbývá jediná minuta!
     
    79:08
    Čtyři minuty za faul kolenem si odpyká Denis Barancev. Pro Soči se rýsuje zajímavá možnost na rozhodnutí zápasu.
     
    První část prodloužení je u konce! Ani po osmdesáti minutách hry jsme se nedočkali rozhodující branky. Šance si vytvořily oba celky, ale parádní galapředstavení obou brankářů stále pokračuje. Po přestávce bude následovat další část prodloužení.
     
    80:10
    Prodloužení pokračuje další částí. Hosté pokračují v přesilové hře.
     
    80:40
    Domácí zatím skvěle brání modrou čáru a nepouštějí Soči do útočného pásma. Kotouč je ve střední třetině.
     
    81:10
    Jerjomenko si připsal dobrý zákrok. Domácí brankář nyní zneškodnil prudkou střelu od modré čáry.
     
    81:50
    Hosté se nastěhovali do útočného pásma a drží Dinamo před jeho brankou. Ke střele se zatím nikdo neodhodlal.
     
    82:07
    Anisin byl blízko vstřelení rozhodující branky! Jerjomenko měl kotouč pod výstrojí, ale hostující hráč už se po něm nestačil natáhnout!
     
    83:05
    Domácí jsou v plném počtu a vyhazují kotouč na zakázané uvolnění. Tlak Soči může nadále pokračovat, vhazovat se bude před Jerjomenkem.
     
    83:40
    Domácí se po delší době dostali k brance Barulina. Za hostující klecí bojoval o kotouč Tarasov, ale nakonec jej hosté uhlídali.
     
    84:22
    Diváci se zlobí na rozhodčího, který nyní neodpískal podražení na jednoho z domácích hokejistů.
     
    85:15
    Pokračuje stejný obraz hry jako v předchozím průběhu utkání. Ani jeden z týmů se nežene do přehnaného útočení.
     
    85:50
    Domácí jen nahodili kotouč do třetiny Soči a odjeli na střídačku. Hosté mohou založit další útok.
     
    86:41
    Kotouč nyní putuje za strany na stranu. Ani jeden z týmů není schopen vytvořit si souvislejší tlak.
     
    87:19
    Warn se kolem hrazení protáhl do útočného pásma a svižnou střelou zápěstím prověřil Jerjomenka v brance Dinama.
     
    87:42
    Na druhé straně musel dávat pozor Barulin. Také hostující brankář se nenechal zahanbit a vytáhl jistý zákrok lapačkou.
     
    88:25
    Mohlo být rozhodnuto! Před brankou Dinama stál osamocený Petersson, ale z těsné blízkosti napálil pouze Jerjomenka!
     
    88:40
    Na druhé straně musel Barulin strážit mezírku u pravé tyče. Hostující brankář vše zvládl a udržel bezbrankový stav.
     
    89:29
    Galimov směřoval vpřed kolem pravého mantinelu. Jeden z jeho spoluhráčů mu však přejel přes modrou čáru. Ofsajd. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    90:08
    Hra je hodně rozháraná. Ani jeden z týmů se stále ne a ne dostat do vyložené šance. Kotouč létá ze strany na stranu.
     
    91:15
    Jerjomenko míří ven z branky. Domácí si zahrají přesilovou hru. Na led už naskočil šestý hráč. Dinamo zkusí udeřit ve výhodě.
     
    91:44
    Dinamo Moskva dostává možnost na rozhodnutí dnešního střetnutí! Dvě minuty za hákování vyfasoval Petersson!
     
    92:15
    Dinamo už se usadilo před brankou Soči a kombinuje v útočném pásmu.
     
    92:44
    Dobrou šanci promarnil Šipov. K domácímu útočníkovi se odrazil kotouč, jež vyrazil Barulin, ale Šipov jej v pádu nedokázal usměrnit mezi tři tyče.
     
    93:09
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Je konec! Dinamo Moskva rozhoduje o svém postupu ze čtvrtfinále až ve druhé části prodloužení! Domácímu celku se podařilo zužitkovat přesilovou hru! Dinamo sevřelo Soči před Barulina a po šťastném odrazu se kotouč odrazil na brankoviště, kde jej ALEXEJ TEREŠČENKO dopravil do odkryté sítě! Asistence: Denis Kokarev, Andrej Mironov.
    93:09 Alexej TEREŠČENKO - 1:0
     
    Konec zápasu.
     
    Zdánlivě nekonečné utkání je u konce! Dinamo Moskva zvládlo vypjatý souboj se Soči a díky brance z 94. minuty postupuje do semifinále Západní konference! Po celou dobu zápasu kralovali na ledě oba brankáři! Oba týmy se střídaly v převaze na ledě. Zápas dospěl až do druhé části prodloužení, ve kterém rozhodl jediný nedovolený zákrok! Petersson si musel jít na dvě minuty odpočinout na trestnou lavici za hákování a Alexej Tereščenko v čase 93:09 vsítil jedinou branku zápasu! Pro Soči tedy dnešní porážkou končí sezóna! Dinamo Moskva svého soupeře vyprovodilo výsledkem 4:0 na zápasy!
     
    Z mé strany je to pro dnešní den vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Hezký večer! (18:50:54)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 94. Tereščenko (Kokarev, Mironov)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Hietanen, Solovjov, Barancev, Robinson, Osipov, Mironov (A), Višněvskij – Alexejev, Šipov, Karpov – Kokarev, Filipenko (C), Tarasov – Tereščenko, Pestuško, Brjukvin – Galimov, Cvetkov (A), Fjodorov – Igumnov
    HK Soči: Barulin (Šikin) – Semjonov (A), Malevič, Pajgin, Jalasvaara, Glažkov, Mamašev – Petersson, Maxvell, Anisin – Kosticin, Ignatuškin (C), Krikunov – De. Kazjonov, Dm. Kazjonov, Sčegolkov – Sčastlivyj, Warn, Skačkov – Morozov

    Rozhodčí: Odins, Ansons – Aljošin, Ivanov
    Dynamo Moskva 4 0 Soči
    #1 Neděle 21.02.2016 • 15:00
    Soči - Dynamo Moskva 1:4
    #2 Úterý 23.02.2016 • 15:00
    Soči - Dynamo Moskva 2:3
    #3 Čtvrtek 25.02.2016 • 17:30
    Dynamo Moskva - Soči 3:0
    #4 Sobota 27.02.2016 • 15:00
    Dynamo Moskva - Soči 1:0 po prodl.
    bahis siteleri