Palermo – Bologna 0:0 (kon.) | Carpi FC – Atalanta BC 1:1 (kon.) | Sampdoria – Frosinone 2:0 (kon.)
Chievo – Janov 1:0 (kon.) | Udinese – Hellas Verona 2:0 (kon.) | Juventus – Inter 2:0 (kon.)
konec
Juventus FC
2:0 (0:0)
Inter Milán
Neděle 28.02.2016, 20:45 • Juventus Stadium, Turín • Italská Serie A • 27. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. Velká šance Interu nakonec gólem neskončila
     
    90+1
    Velká šance Interu! Adem Ljajić se dostal na hranici vápna k míči, a následnou přihrávkou našel Édera, jehož pohotová rána nebyla špatná, avšak Buffon dokázal zasáhnout!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem šest minut nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    Milánský celek vybojoval zajímavou strandardní situaci, které se ujal Éder. Italský útočník vyslal ostrou, přízemní střelu, kterou však dokázal Buffon vyrazit. Zkušený italský brankář si následně poradil i s dorážkou Mirandy!
     
    85
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Mauro Icardi, přichází Éder.
    84. Álvaro MORATA - 2:0
     
    84
    Juventus právě vstřelil branku!
    A Stará dáma se výrazně přibližuje dnešnímu vítězství! Ke značce pokutového kopu se postavil ÁLVARO MORATA, který penaltu bezpečně proměnil, a udělal i velkou radost Pavlu Nedvědovi, který dnešní utkání sleduje na tribuně!
    84. Nedovolený zákrok Mirandy na Álvara Moratu
     
    84
    Álvaro Morata nejdříve svedl souboj s Mirandou ve vápně, po kterém skončili oba na zemi. Hostující stoper se však následně naštval, a ostře zajel do Moraty, a nemůže následovat nic jiného než penalta!
     
    83
    Penalta pro Juventus!
     
    82
    Tak, nakonec to bude Álvaro Morata! Massimiliano Allegri stahuje ze hry Paula Dybalu, který v dnešním utkání podal dobrý výkon. Na jeho místo přichází tedy bývalý útočník Realu Madrid!
     
    78
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Sami Khedira, přichází Stefano Sturaro.
     
    74
    Stará dáma postupovala do rychlého protiútoku, který táhl Paul Pogba. Už to vypadalo, že se francouzský záložník dostal do tísně, avšak následně předvedl krásnou patičku, na kterou navázal ještě Dybala, a míč byl rázem u volného Mandžukiće, ten se však nacházel v ofsajdu!
     
    73
    Roberto Manicini provádí necelých dvacet minut před koncem dnešního zápasu své druhé střídání! Ze hřiště odchází Alex Telles, kterého nahrazuje ofenzivně laděný Ivan Perišič.
     
    59
    Další žlutou kartu uděluje Gianluac Rocchi domácímu Sami Khedirovi, který nedovoleným způsobem zastavil průnik Rodriga Palacia!
     
    57
    Hlavní rozhodčí Gianluca Rocchi uděluje žlutou kartu Juanu Jesusovi, který na pravé straně nedovoleným způsobem podrazil Paula Dybalu. Hráči Inter protestovali, avšak Rocchi žlutou kartu i tak udělil!
     
    56
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Gary Medel, přichází Adem Ljajić.
     
    55
    Gary Medel ve středu hřiště špatně došlápl, a nevypadá to s ním vůbec dobře. Chilský záložník zůstává ležet na trávníku, a uvidíme, zdali bude schopen pokračovat ve hře!
    47. Leonardo BONUCCI - 1:0
     
    47
    Juventus právě vstřelil branku!
    A hned na začátku druhého poločasu se favorizovaný domácí celek dostává do vedení! Juventus zahrával z pravé strany standardní situaci, které se ujal Dybala, tomu se však centr příliš nepovedl. Hostující D´Ambrosio však odhlavičkoval míč přímo do míst, kam si naběhl LEONARDO BONUCCI, a italský stoper poslal míč z blízkosti do branky!
     
    45
    V samotném závěru prvního poločasu dostává žlutou kartu domácí Hernanes za nedovolený zákrok v souboji s Icardim!
     
    39
    Prvním hráčem, který je oceněn žlutou kartou, je domácí Lichtsteiner, který nedovoleným způsobem zastavil na pravé straně průnik Palacia. Inter má navíc k dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    36
    Juventus provádí své první střídání již v prvním poločase! Giorgio Chiellini si přivodil nějaké zranění, které mu nedovoluje pokračovat ve hře. Na jeho místo přichází mladý Daniele Ruagni!
     
    24
    Exekuce standardní situace se ujal Alex Sandro, který svůj centr zakroutil na zadní tyč, kam si nabíhal D´Ambrosio. Italského beka tísnil v souboji Sandro, a ten také dokázal dostat míč nad branku!
     
    9
    Domácí celek zatím svého soupeře jasně přehrává, a je jen otázkou času, než přijde úvodní branka dnešního utkání. Po pravé straně postupoval Lichtsteiner, jehož následný centr propadl až před branku, kde se nacházel Mandžukić, jehož střela však mířila nad branku!
    8. Další velká šance Juventusu
     
    8
    A Juventus si vybojoval další velkou šanci! Na hranici pokutového území se dostal k míči Mario Mandžukić, který postupoval na Buffona. Chorvatský forvad chtěl ještě vylepšit pozici pro Dybalu. Jeho pokus byl však zablokován!
    5. Hernanesova střela trefila břevno
     
    5
    Stará dáma šla velmi rychle vpřed, a dokázala se usadit na útočné polovině. Následně napřáhl ze střední vzdálenosti domácí Hernanes, jehož nádhernou ránu zastavilo břevno Handanovičovy branky!

    Jan Havlovic

    Branky: 47. Bonucci, 84. Morata (pen.)

    Karty:   39. Lichtsteiner (JUV), 45. Hernanes (JUV), 59. S. Khedira (JUV) – 57. Jesus (INM)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 8:0. Fauly: 12:17.
    Juventus FC: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini (36. Rugani) – Lichtsteiner, S. Khedira (78. Sturaro), Hernanes, P. Pogba, Sandro – Mandžukić, Dybala (82. Morata).
    Náhradníci: Neto, Rubinho – Zaza, Morata, Cuadrado, Lemina, Padoin, Asamoah, Rugani, Sturaro, Evra, Pereyra.

    Inter Milán: Handanovič – Murillo, Miranda, Jesus – D'Ambrosio, Melo, Medel (56. Ljajić), Kondogbia, Telles (73. Perišič) – Icardi (85. Éder), Palacio.
    Náhradníci: Carrizo, Berni – Jovetić, Biabiany, Santon, Ljajić, Éder, Gnoukouri, Perišič, Nagatomo, Manaj.

    Rozhodčí: Gianluca Rocchi – Manganelli, Padovan (vš. Itálie)
    bahis siteleri