Columbus – Florida 4:3 (1:0 po s.n.) | Dallas – NY Rangers 2:3 (kon.) | Montreal – Toronto 4:1 (kon.)
Colorado – Detroit 3:5 (kon.) | Calgary – Ottawa 4:6 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 2:0 (kon.)
Chicago – Washington 3:2 (kon.) | Carolina – St. Louis 2:5 (kon.) | Minnesota – Florida 3:1 (kon.)
konec
Minnesota Wild
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
Florida Panthers
Neděle 28.02.2016, 21:09 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany pro dnešek již definitivně vše. S konstatováním, že dnešní utkání sledovalo 19,093 diváků se s vámi loučím a přeji úspěšný vstup do nového týdne! (23:54:54)
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU:

    1. Erik Haula (MNS) 1+1
    2. Zach Parise (MNS) 0+1
    3. Roberto Luongo (FLA) 21 zákroků, 1 gól, úsp. 95,5%
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:

    Jaromír Jágr (FLA) 0+0, 1 střela, -1, čas na ledě 15:56
    Už jste četli tento článek?

    The Players' Tribune přináší zajímavé příběhy a jeden takový se týká Willieho O'Reeho, prvního černošského hokejisty v NHL.

    Zveřejnil(a) NHL.cz dne 28. únor 2016
     
    V Xcel Energy Centeru máme dobojováno. Zvedající se Minnesota potvrdila solidní formu pod Johnem Torchettim a před vlastními diváky porazila silnou Floridu 3:1, čímž tak udržela naděje na účast v play-off. Rozhodující gól vsítil necelých deset minut před koncem po úchvatném sólu Erik Haula.
     
    Konec zápasu.
    59:21 Jason POMINVILLE - 3:1
     
    59:21
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nyní už je to definitivní! Luongo opět vyjel ze své svatyně a domácí vzápětí vsítili uklidňovací trefu. JASON POMINVILLE po pravé straně zavezl kotouč do pásma a přízemní střelou poslal touš přímo do odkryté floridské klece! Asistence: Erik Haula.
     
    58:58
    Minnesotští minutu před koncem třetí třetiny kombinují ve středním pásmu a nikam se neženou, zdá se, že je hotovo.
     
    58:13
    Teď to ale svěřenci Gerrarda Gallanta hrubě nezvládli. Cats hráli dokonce v sedmi a logicky jsou potrestáni. Za hráčskou lavici trest odpyká Garrett Wilson (FLA).
     
    58:03
    Bjugstadův kanon z vrcholu levého kruhu se ještě pokusil tečovat Reilly Smith, Dubnyk však vše vyřešil.
     
    57:39
    Justin Fontaine se pokusil trefit odkrytou branku Panthers, kterou ale o centimetry minul!
     
    57:19
    Roberto Luongo je na střídačce, hosté to v samotném závěru zkouší v šesti!
     
    56:43
    Aktivně napadající Ryan Carter rozhodil kombinující hráče Cats a vystavil je do ofsajdu, následovat tak bude buly ve středním pásmu.
    Sidney Crosby a jeho radost ze zlatého gólu! Je tomu již šest let.

     
    56:13
    Ale pozor. Jared Spurgeon (MNS) vyhodil puk na tribunu a jde za to na dvě minuty pykat, Floridští tak mají ideální šanci vyrovnat!
     
    55:52
    Nino Niederreiter měl na hokejce rozhodnutí, ale Luongo na poslední chvíli sklepl betony k sobě a udržel puk před brankovou čarou!
     
    55:24
    Už se hrálo dlouho bez přerušení, svižnou pasáž hry ukončili svěřenci Gerrarda Gallanta nepovedenou rozehrávkou, která se doklouzala až na zakázané uvolnění.
     
    54:36
    Garrett Wilson nic nevymýšlel a vyhodil puk za minnesotskou svatyni, kde černou pryž zastavil Devan Dubnyk a založil další protiútok Torchettiho party.
     
    53:41
    Čtvrtá lajna Wild se teď vydala do rychlého protiútoku. Ryan Carter vypálil z levé strany a Luongo jeho pokus vyrazil pouze ke Stollovi, ten se ale k dorážce nedostal.
     
    52:50
    Nino Niederreiter se jako velká voda prohnal okolo těžkopádného Gudbransona a podařilo se mu znovu zhatit hostům rozehrávku, Panterům se už čas začíná krátit.
     
    51:58
    Zach Parise se vydal napadat hostující rozehrávku a donutil Barkova k chybě, Cats tak budou muset zakládat další akci až od vlastního brankáře.
     
    51:02
    Hra je přerušena a před námi je další komerční přestávka, po níž se bude vhazovat ve středním pásmu.
    50:29 Erik HAULA - 2:1
     
    50:29
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to byla velká paráda v podání ERIKA HAULY, Divočina se znovu ujímá vedení! Finský rychlík vypíchl kotouč Kulikovovi ve vlastním obranném pásmu, dostal se před Gudbransona, přesprintoval přes celé hřiště a přesnou střelou do horní části branky nedal Luongovi šanci! Bez asistence.
     
    49:46
    Závěrečná dvacetiminutovka už se začíná chýlit ke svému konci a skóre je stále nerozhodné, změní se na tom něco v dohledné době?
     
    48:50
    Steven Kampfer vybojoval lehkým nahozením od modré čáry buly v útočném pásmu, Dubnyk totiž pro jistotu přerušil hru.
     
    48:26
    Prosserovo nahození od modré dokázal tečovat Jason Pominville, od jehož hole se však puk odrazil mimo tři tyče a ani následná dorážka Hauly nebyla vůbec přesná.
     
    47:55
    Marco Scandella se vracel pro kotouč příliš pomalu a laxně, sudí tak signalizované zakázané uvolnění zrušili a Scandella musí pokračovat ve hře.
     
    47:13
    Elitní lajna Cats se na chvilku usadila v útočném pásmu, Jágr a spol. se ale nakonec do zakončení neprokousali a domácí se poté osvobodili.
     
    46:27
    Roberto Luongo se v posledních minutách rozhodně nenudí, tentokrát ale zasahovat nemusel, jelikož Mikael Granlund neměl seřízená mířidla. Před námi je další komerční přestávka.
     
    45:36
    Obrovské šance na obou stranách! Rau nedokázal přetavit Campbellovu střílenou nabídku v gól a do samostatného úniku poté vyjel Thomas Vanek, Luongo ale parádně zmenšil střelecký úhel a udržel nerozhodný stav!
     
    44:45
    Jared Spurgeon vnikl do útočného pásma a přenechal touš Parisemu, tomu ale černá pryž sjela z hokejky a doklouzala až do rohu.
     
    43:51
    Scandellovu střelu šikovně tečoval Pominville a kotouč se poté odrazil na hůl Erika Hauly, jehož bekhendová dorážka ale neslavila úspěch!
     
    43:23
    Fontaine se Stollem se vydali do rychlého protiútoku a druhý jmenovaný byl natlačen až na Dubnyka, jehož svatyně tak byla vychýlena ze své pozice a sudí přerušili hru.
     
    42:40
    Mikael Granlund naprosto katastrofální rozehrávkou nabídl gól na stříbrném podnose Rauovi, ten ale z bezprostřední blízkosti přestřelil minnesotskou svatyni!
     
    41:57
    Roberto Luongo poté radši udržel Pariseho dalekonosnou ránu ve své výstroji do přerušení hry, vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    41:22
    Jaromír Jágr udržel za svými zády dotírajícího Sutera, z jeho snažení ale ostatní hráči Cats nedokázali nic vytěžit, a Dubnyk tak nemusel zasahovat.
     
    40:31
    U vyhozeného puku hosty byl jako první Jared Spurgeon, Panterům tak bylo odpískáno zakázané uvolnění a hra se vrátí zpět před Dubnyka.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Skutečně tomu tak je, do šaten se tak jde za stavu 1:1! Panteři po změně stran zvýšili aktivitu a zásluhou Aarona Ekblada vyrovnali na 1:1. Poté se hra opět vyrovnala, obrovskou šanci si ale vypracoval Zach Parise. Luongo nicméně jeho střelu z bezprostřední blízkosti bravurně lapil! Přinese třetí třetina rozhodnutí? To začneme odkrývat ve 23:07.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:44
    Charlie Coyle na útočné modré ztratil puk a hosté se osvobodili, zdá se, že ve druhé třetině se už nic převratného nestane.
     
    39:13
    Jussi Jokinen teď se štěstím unikl vyloučení, sudí totiž přehlédli jeho jasné podražení Vaneka. Panteři šli málem do tří!
     
    38:24
    I s dalším Granlundovým pokusem si Roberto Luongo poradil, Brian Campbell (FLA) ale poté naprosto zbytečně poslal k zemi Portera a vyfasoval dvě minuty za krosček.
     
    38:12
    Sudí teď Porterovi nejspíš odpustili ofsajd a ke střele z vrcholu kruhů se díky tomu dostal Mikael Granlund, strážce floridské svatyně ale bez problémů zasáhl.
     
    36:52
    Překvapený Luongo až na poslední chvíli zastavil Coyleův pokus z mezikruží, hra je opět přerušena a vhazovat se bude v útočném pásmu Wild.
     
    36:35
    Matt Dumba ve středním pásmu parádně složil Trochecka, což ale paradoxně poslalo do rychlého brejku Aarona Ekblada, který se natlačil až před Dubnyka, recept na něj ale nenašel!
     
    35:54
    Strážce minnesotské svatyně si na nedostatek práce stěžovat nemůže, nyní jej ranou od modré prověřil zatím jediný střelec Cats Aaron Ekblad.
     
    35:46
    Dubnyk pro jistotu přikryl nahození od hrazení před dotírajícím Jussim Jokinenem a přerušil hru, následovat bude buly po jeho pravé ruce.
     
    35:39
    Domácí ale v rozletu přibrzdilo postavení mimo hru, po němž navíc následuje komerční přestávka. Do Xcel Energy Centera se společně vrátíme za pár okamžiků!
     
    35:01
    Hra se s blížícím se koncem druhé třetiny přelévá ze strany na stranu, elitní lajna Divočiny teď zakládá další rychlou protiakci.
     
    34:04
    Cats se vydali do rychlého protiútoku, na jehož konci stál zatím nepříliš výrazný Barkov, jehož střelu švihem ale Devan Dubnyk bez problémů vyrazil.
     
    33:08
    Přesilová hra Minnesoty je u konce, Wilson, Scandella i Kampfer už jsou zpět na ledě.
     
    32:54
    Thomas Vanek parádním stříleným pasem oslovil Granlunda, ten ale z bezprostřední blízkosti od Luonga nedokázal kotouč trefit!
     
    32:04
    Nyní už to neplatí, hosté vyhodili kotouč přes všechny čáry a svěřenci Johna Torchettiho budou muset zakládat další akci hezky od píky.
     
    31:49
    Spurgeon nabil na pravý kruh Mikku Koivovi, kapitán Divočiny ale promáchl. Tlak Wild přesto pokračuje.
    Jiří Hudler je novým spoluhráčem Jaromíra Jágra!

     
    31:07
    Skutečně tomu tak je, Marco Scandella (MNS) i Steven Kampfer (FLA) usednou za katr na dvě minuty za hrubost. Dvouminutový trest však vyfasoval i Garrett Wilson (FLA), domácí si tak zahrají přesilovku!
     
    31:06
    Scandellovu střelu švihem ukryl Luongo ve své výstroji a poté se po domácím zadákovi ohnal Steven Kampfer, zdá se, že oba kohouti budou vyloučeni.
     
    30:34
    Dmitrij Kulikov je zpět na ledě, za což mohou Panteři děkovat především skvěle chytajícímu Luongovi!
     
    30:12
    Panteři přečkali horké chvilky a poté se osvobodili, Kulikovův trest už je téměř u konce.
     
    29:25
    Před Luongem teď vznikl neuvěřitelný závar! Ránu Spurgeona bez přípravy ležící floridský gólman dokázal vytěsnit a o chvilku později famózně zlikvidoval i dorážku Pariseho z brankové čáry!
     
    28:34
    Dmitrij Kulikov (FLA) zatáhl za záchrannou brzdu a hokejkou se ohnal po ujíždějícím Niederreiterovi, za což si vykoledoval dvě minuty za sekání.
     
    28:22
    Buly v obranném pásmu sice ovládli hosté, kteří ale okamžitě poté zbrkle vyhodili černou pryž na zakázané uvolnění. Vhazování v útočném pásmu WIld se bude opakovat.
     
    28:05
    Pokus Chrise Portera zbkoloval Gudbranson, následovat tak bude další buly před Robertem Luongem.
    27:34 Aaron EKBLAD - 1:1
     
    27:34
    Florida právě vstřelila branku!
    Svěřenci Gerrarda Gallanta využívají přesilovou hru a máme vyrovnáno! Jágr s Barkovem vybojovali puk v rohu kluziště pro Jussiho Jokinena, který parádním pasem našel u vzdálenější tyče úplně volného AARONA EKBLADA, jenž pohotově doklepl touš do sítě! Asistence: Jussi Jokinen, Aleksander Barkov.
     
    26:47
    Mathewson těsně před Bjugstadovým návratem na led vypálil z uctivé vzdálenosti, očividně poněkud zaskočený Dubnyk ale udržel jeho nahození ve své výstroji až do přerušení.
     
    26:29
    Reilly Smith zkusil štěstí z poměrně ostrého úhlu, ale jeho pokus byl sražen do zámezí. Bjugstadův trest už se chýlí ke konci.
     
    25:47
    Síly na ledě se vyrovnají, Matt Dumba (MNS) se totiž provinil naprosto zbytečným nedovoleným bráněním.
     
    24:54
    Nick Bjugstad (FLA) půjde pykat na dvě minuty za vysokou hůl, Minnesotští si tak zahrají svou první přesilovku!
     
    23:58
    Právě Greg McKegg se nyní dostal ke střele, která ale zaduněla o zadní hrazení, a Dubnyk tak nemusel zasahovat, jelikož ani o teč se pokoušející Wilson puk netrefil.
     
    23:10
    Nate Prosser rozehrál kotouč do středního pásma přímo na McKeggovu hůl, čtvrtá lajna Cats ale poté nic kloudného nevymyslela a domácí se osvobodili.
     
    22:17
    Jussi Jokinen napřáhl z vrcholu levého kruhu, ale jeho projektil byl přizvednut do ochranné sítě. Vhazovat se tak bude před Devanem Dubnykem.
     
    21:46
    Gudbransonovo nahození od modré se odrazilo na hokejku Spurgeona a elitní lajna Divočiny po téměř dvou minutách na ledě poté konečně vystřídala!
     
    21:20
    Parise, Koivu a Coyle si už teď pořádně prodloužili své střídání, které ještě jen tak neskončí, jelikož nepovedená rozehrávka Wild doletěla na zakázané uvolnění.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka je minulostí. Svěřenci Johna Torchettiho vstoupili do zápasu skvěle a jejich úvodní tlak pramenil v úvodní gól Coylea v šesté minutě. Poté se hra vyrovnala, těsné vedení Wild je tak vzhledem k průběhu zatím zasloužené. Cats v osmé minutě přišli o brankáře Montoyu, který musel odstoupit po tvrdé srážce s atakujícím Scandellou. Co nabídne druhá třetina? Počkejme si na to do 22:05!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:51
    Tu zabrzdili čároví sudí pro ofsajd, následovat tak bude ještě jedno buly ve středním pásmu.
     
    19:32
    Barkov s Trocheckem vybojovali kotouč v rohu kluziště, pak o něj ale rychle přišli a Wild zakládají možná poslední akci první třetiny.
     
    18:39
    Přehlídka parádních zákroků pokračuje. Na druhé straně se do skvělé šance dostal Charlie Coyle, ale ani Luongo se nenechal zahabnit!
     
    18:13
    Stadionem to jen zahučelo, Jaromír Jágr totiž znovu předvedl svou typickou ránu švihem a Dubnyk na poslední chvíli vytasil zákrok betonem!
     
    17:31
    Právě Marco Scandella nyní vypálil z levé strany, jeho pokus byl ale přizvednut do ochranné sítě a hlasatel v Xcel Energy Centeru poté ohlásil další komerční přestávku.
     
    16:55
    V nepřehledné situaci před Devanem Dubnykem se nejrychleji zorientoval Scandella a vyvezl kotouč do bezpečí, při hře ve čtyřech na obou stranách zatím sledujeme vyrovnaný hokej.
     
    16:19
    Pariseho pokus na branku neprošel, nahození uzdraveného kanonýra Wild totiž dokázal zblokovat pořízek Erik Gudbranson.
     
    15:53
    A po komerční přestávce nás tedy logicky čeká hra ve čtyřech proti čtyřem, Aaron Ekblad (FLA) i Nino Niederreiter (MNS) usednou na lavici hříšníků na dvě minuty za hrubost.
     
    15:52
    Scandellovo nahození od modré Roberto Luongo bez problémů skryl ve své výstroji, poté se ale před ním strhla pořádná strkanice, v níž se činili především Ekblad a Niederreiter!
     
    15:04
    No a Floridští obratem vyhodili černou pryž na další icing, v poslední době to svěřencům Gerrarda Gallanta vůbec nejde...
     
    14:45
    Panteři nic nevymýšleli a obloukem vyhodili puk do útočného pásma, kde má Jared Spurgeon spoustu času na rozehrávku.
     
    14:16
    Následný pokus Cats o založení kontru se neujal, rozehrávka Gallantovy party totiž doletěla až na zakázané uvolnění.
     
    13:38
    Petrovicova rána od modré byla ztečována mimo Dubnykův dosah, Matt Dumba poté dostal puk do středního pásma.
     
    12:45
    Porter zavezl kotouč do útočného pásma a přenechal ho Vanekovi. Rakouský snajpr zkusil štěstí střelou z otočky, Roberto Luongo však byl u pravé tyče své svatyně včas.
     
    11:48
    Zničehonic se do samostatného úniku dostal Ryan Carter, který ale tváří v tvář připravenému Luongovi neuspěl!
     
    10:49
    Už se hraje dlouho bez přerušení, hra se teď stěhuje ze strany na stranu bez většího efektu. Ani jednomu týmu se nedaří kloudně rozehrát.
     
    09:57
    Zach Parise se pokusil křižným pasem najít kapitána Koiva, ale ten nebyl dostatečně rychlý a ke kotouči se nedostal.
     
    09:25
    Hosté hrají v plném počtu, Scandella už je zpět na ledě!
     
    08:52
    Brian Campbell nepovedenou přihrávkou vytlačil Ekblada až do obranného pásma, to už se Scandellův trest začíná chýlit ke svému konci.
     
    08:15
    Cats to teď poněkud překombinovali a od Mikea Reillyho se puk posléze odrazil do ochranné sítě, hra je tak opět přerušena.
     
    07:59
    Aaron Ekblad prosvištěl do útočného pásma a přenechal kotouč Nicku Bjugstadovi, s jeho projektilem si ale Dubnyk poradil!
     
    07:41
    Ryan Carter ihned po buly vyhodil puk do bezpečí, Panteři budou muset zakládat další akci až od Luonga.
     
    07:25
    Skutečně tomu tak je, Al Montoya odkulhal do kabin a místo mezi třemi tyčemi hostující branky už zaujal zkušený Luongo!
     
    07:25
    Roberto Luongo už se začíná rozcvičovat, což pro zraněními sužované Pantery není vůbec dobrá zpráva... Montoya nejspíš dochytal.
     
    07:25
    Tak to není vůbec hezký pohled. Marco Scandella (MNS) teď uklouzl před Montoyou a strážce floridské svatyně zůstává ležet bezvládně na ledě. Scandella půjde pykat za nedovolené bránění brankáři a za dvouminutový trest může být ještě rád.
     
    06:29
    Tak toto byla další obrovská šance Wild! Zničehonic se prokousal dopředu Ryan Suter, který naservíroval puk před prázdnou branku Niederreiterovi, švýcarský šikula ale trestuhodně trefil tyč!
     
    06:12
    Krátce po buly zkusil štěstí Erik Gudbranson, jeho projektil byl ale přizvednut do ochranné sítě. Vhazování před Devanem Dubnykem se tak bude opakovat.
     
    06:01
    První akci v poslední době skvěle hrajícího Vincenta Trochecka zastavil ofsajd, poté už se ale hostující rychlík do zakončení prokousal. Dubnyk však bez problémů zasáhl a před námi je komerční přestávka.
    05:18 Charlie COYLE - 1:0
     
    05:18
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Divočina se ujímá vedení a nutno říct, že zaslouženě! Zach Parise se uvolnil na levé straně a poté nahodil kotouč do prostoru před Montoyou, kde svého strážce Ekblada předčil CHARLIE COYLE a propasíroval puk do sítě! Asistence: Zach Parise, Ryan Suter.
     
    04:25
    Tentokrát už to měl Montoya o poznání obtížnější! Z ideální pozice v mezikruží totiž tvrdě vypálil Erik Haula a strážce hostující svatyně jen tak tak zasáhl!
     
    03:32
    Mladík v defenzívě Panterů Steven Kampfer přitlačil svého soka k mantinelu, o chvilku později se ale dostal ke střele Thomas Vanek a Al Montoya pro jistotu přerušil hru.
     
    02:40
    V úvodu se hraje bez šancí, oba týmy si především hledí svých defenzivních povinností.
    Jak to dnes bude hokejistům bruslit?
     
    01:45
    Erik Haula si na útočné modré vyměnil kotouč s Pominvillem a prokousal se až do rohu kluziště, tam ale o puk přišel.
     
    00:58
    Ke střele z vrcholu levého kruhu napřáhl Mikko Koivu, Montoya si však s pokusem minnesotského kapitána poradil.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter, Spurgeon, Scandella, Dumba, Reilly, Folin – Parise, Koivu, Coyle – Porter, Granlund, Vanek – Niederreiter, Haula, Pominville – Carter, Stoll, Fontaine.

    Florida Panthers: Montoya (Luongo) – Kulikov, Ekblad, Campbell, Gudbranson, Kampfer, Petrovic – Jokinen, Barkov, Jágr – Shaw, Bjugstad, Rau – Trocheck, Howden, Smith – Wilson, McKegg, Thornton.

    Rozhodčí: Meier, Nicholson – Cherrey, Gibbons.
     
    VZÁJEMNÉ ZÁPASY:

    Dosud jediné vzájemné měření ve své domovské aréně ovládli Panteři, kteří Minnesotu třetího ledna udolali 2:1 díky dvěma gólům legendárního Jaromíra Jágra. Zopakuje číslo 68 skvělý počin i dnes?

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V UTKÁNÍ:

    Jaromír Jágr (FLA) 58 zápasů, 45 bodů (20+25)
     
    FLORIDA PANTHERS

    Parta okolo Jaromíra Jágra sice včera po nájezdech ztratila nadějně rozehraný zápas v Columbusu, fanoušci Cats si přesto mohou mnout ruce – jejich generální manažer Dale Tallon totiž v rozmezí jedné hodiny přivedl Jiřího Hudlera, Teddyho Purcela a Jakuba Kindla. Ani jeden z nich však ještě dnes nestihne nastoupit. Včerejší duel na ledě Jackets odchytal Roberto Luongo, dnes tak pravděpodobně nastoupí jeho chválený náhradník Al Montoya.
     
    MINNESOTA WILD

    Ještě nedávno kolosálně se trápící Divočina se po nástupu nového kouče Johna Torchettiho obdivuhodně zvedla, oba zápasy na krátkém tripu po Philadelphii a Washingtonu prohrála. Dnes by se však do jejich sestavy měl vrátit Zach Parise, který se pokusí pomoct celku z města St. Paul, aby ukončil nelichotivou devítizápasovou šňůru porážek v domácí aréně (pokud nepočítáme venkovní duel proti Chicagu).
     
    Hezký nedělní večer všem hokejovým nadšencům! Srdečně vás vítám u sledování textového přenosu z atraktivního duelu kanadskoamerické NHL, v němž už od 21 hodin Minnesota Wild přivítá na svém ledě Floridu Panthers. Tak buďte s námi u toho!

    6️⃣8️⃣???? #CCMHockey #MadeOfHockey (Repost @flapanthers)

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 6. Coyle (Parise, Suter), 51. Haula, 60. Pominville (Haula) – 28. Ekblad (Jokinen, Barkov)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter, Spurgeon, Scandella, Dumba, Reilly, Prosser – Parise, Koivu, Coyle – Porter, Granlund, Vanek – Niederreiter, Haula, Pominville – Carter, Stoll, Fontaine.
    Florida Panthers: Montoya (8. Luongo) – Kulikov, Ekblad, Campbell, Gudbranson, Kampfer, Petrovic, Matheson – Jokinen, Barkov, Jágr – Shaw, Bjugstad, Rau – Trocheck, Howden, Smith – Wilson, McKegg.

    Rozhodčí: Meier, Nicholson – Cherrey, Gibbons

    Diváci: 19,093
    bahis siteleri