Novosibirsk – Vladivostok 4:0 (kon.) | Ufa – Kazaň 3:4 (kon.) | Magnitogorsk – Jekatěrinburg 4:2 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
4:0 (0:0, 3:0, 1:0) Stav série: 4:1
Admiral Vladivostok
Úterý 01.03.2016, 14:30 • Ice Sports Palace Sibir • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce! HK Sibir Novosibirsk podal v domácím prostředí skvělý výkon, a po vítězství 4:0 nad Admiralem Vladivostok se může radovat z postupu do semifinále!

    První třetina pátého čtvrtfinálového duelu branku nenabídla. Do utkání však vstoupil aktivněji hostující Vladivostok, který měl hned několik velkých šancí, avšak výborného Saláka hostující hráči překonat nedokázali. V závěru měl Sibir přesilovou hru, tu však také nevyužil.

    Druhá třetina nabídla bleskový vstup Sibiru, který se již po minutě dostal do vedení zásluhou Damira Žafjarova. O další tři minuty se prosadil Sergej Šumakov, a na jeho trefu navázal i Arťjom Vorošilo. Admiral měl však v polovině druhé třetiny dvouminutovou přesilovou hru pět na tři, avšak i díky výborným zákrokům Saláka se prosadit nedokázal!

    Ve třetí třetině Sibir kontroloval hru, a v závěru zápasu ještě přidal svou čtvrtou branku, o kterou se postaral Konstantin Okulov! (17:05:44)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Alexander Salák (SIB) – Čisté konto, 52 zásahů
    Andrej Meszároš (SIB) – 0+0, 3 střely, TOI – 20:24
    Tomáš Vincour (SIB) – 0+1, 3 střely, TOI – 13:25

    Novosibirsk se v semifinále utkání s vítězem série Salavat Ufa – Bars Kazaň!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou!
     
    Konec zápasu.
     
    59:22
    V samotném závěru se ještě první formace dostala do útočného pásma, avšak Šalunov kotouč neudržel. Na druhé straně zahrozil Blum, avšak jeho ránu Salák vyrazil!
     
    58:49
    Dnešní utkání se již poute dohrává, a zaplněná Ice Sports Palace Sibir děkuje hlasitým potleskem svým hráčům za skvělý výkon, a postup do semifinále!
     
    58:08
    Jergor Jakovlev se dostal dvě minuty před koncem ke střele z levé strany, nicméně Salák v dnešním zápase podává skvělý výkon!
     
    57:37
    Novosibirsk vyrazil do protiútoku, který táhl po levé straně Bobrov. Jeho následná přihrávka hledala před brankou Okulova, avšak ten nedokázal puk zpracovat.
     
    57:15
    V závěru přesilové hry hostujícího celku se navíc dostal ke kotouči ve středním pásmu Okulov, který ho drží, a šetří čas!
     
    56:47
    Na hranici pravého kruhu dostal tentokrát prostor David Booth, nicméně jeho střelu dokázal Salák vyrazit k Mišarinovi, a ten vyhazuje!
     
    56:25
    Až Geoffrey Kinrade to zkoušel z hranice pravého kruhu, avšak jeho střela mířila těsně mimo branku.
     
    56:02
    Hostující celek nebezpečně kombinuje v útočném pásmu, avšak zatím se k žádné střele nedostal.
     
    55:22
    Admiral si však ještě zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Alexej Kopejkin, který podrazil Kosmačjova.
    55:02 Konstantin OKULOV - 4:0
     
    55:02
    Sibir právě vstřelil branku!
    A teď už je jasné, že Sibir postupuje do semifinálových bojů, neboť pět minut před koncem utkání navyšuje své vedení! Na levé straně dokázal vybojovat kotouč KONSTANTIN OKULOV, který si následně povodil obránce, a následným bekhendovým zakončením mířil přesně! Bez asistence.
     
    54:41
    Druhá útočná formace se dokázala usadit v útočném pásmu, a z mezikruží nebezpečně vystřelil Alšvevskij. Jeho rána však mířila mimo!
     
    54:13
    V závěru zápasu se začíná na ledě přiostřovat! Za brankou Saláka poslal David Booth hodně ostře na mantinel Naumova, nicméně o faul se v tomto případě nejednalo.
    Play-off nabízí hodně vyhrocených soubojů! O tom se přesvědčil také slovenský bek Andrej Meszároš z Novosibirsku.

     
    53:52
    U střídačky schytal hodně ostrý úder David Ullström, který se drží za zápěstí, a s nepříjemnou grimasou odjíždí na střídačku. Salák jen zlostně klepl holí o led poblíž rozhodčích!
     
    53:22
    Vzápětí vyrazil do útoku hostující Dmitrij Lugin, který od modré vystřelil, avšak pozorný Saša Salák si jeho střelu dokázal pohlídat!
     
    53:01
    Oleg Gubin operoval s kotoučem na pravé straně, a následnou přihrávkou hledal před brankou Vorošila. Ruský útočník však podklouzl, v pádu nedokázal kotoču usměrnit mezi tři tyče!
     
    52:39
    Admiralu se podařilo dostat kotouč do středního pásma, nicméně Sibir nezahálel, a bleskově se vrátil zpět!
     
    52:06
    Mezsároš našel mezi kruhy zcela volného Vladislava Naumova, který si najel do střelecké pozice, avšak jeho následná tvrdá střela mířila těsně vedle branky!
     
    51:39
    A poprvé ve třetí třetině se bude vylučovat! Na trestnou lavici míří Jonathon Blum, který na vlastní modré podrazil pronikajícího Stěpana Sannikova. Sibir tak čeká přesilová hra!
     
    51:23
    O další střelecký pokus hostujícího celku se postaral David Booth, jehož rána z levé strany však Saláka nepřekonala.
     
    50:59
    Andrej Meszároš hledal dlouhou přihrávkou volného Tomáše Vincoura, který mohl jít do úniku. Český forvard však nedokázal dlouhou přihrávku zpracovat!
     
    50:26
    Na modré čáře se dostal kotouč k Zemčenjokovi, který napřáhl ke střele, avšak jeho střelu dokázal zablokovat Kuzněcov.
     
    49:45
    Do útočného pásma zavezl kotouč Jegor Dugin, který následně nahodil puk na Saláka. Ten nahození vyrazil před sebe, a Okulov vyhodil kotouč na zakázané uvolnění.
     
    49:06
    Následně se dostal ke kotouči David Ullström, který nabruslil do útočného pásma, a následnou střelou prověřil pozornost Bobkova v brance Admiralu!
     
    48:42
    Jonathon Blum hledal dlouhou přihrávkou na útočné modré Davida Bootha. Americký forvard však kotouč dokázal pouze tečovat, a ten je za brankou Saláka.
     
    47:55
    Vladivostoku nevyšla rozehrávka, a kotouč skončil u domácích obránců, kteří zavážejí kotouč za vlastní branku.
     
    47:17
    První útočná formace Sibiru se dostala do kombinace v útočném pásmu, a Vincour hledal před brankou Ullströma. Švédský útočník však nedokázal kotouč zpracovat.
     
    46:27
    Vladivostok zamířil do postupného útoku, který následně zakončil od modré Bartulis. Jeho rána však skončila v náruči Saláka!
     
    46:06
    Dlouhé nahození Verešagina skončilo za brankou Bobkova, který nepřesně rozehrál na Bluma, a domácí celek se opět dostává ke kotouči.
     
    45:45
    Sibir však následně dokázal vyhrát ve vlastním pásmu vhazování, a vyvezl kotouč do středního pásma.
     
    45:23
    Tlak hostujícího celku mohl zastavit Andrej Meszároš, nicméně jeho vyhození skončilo na zakázaném uvolnění.
     
    44:54
    Vladivostok pokračuje v aktivní hře v útočném pásmu, nicméně zatím se nemůže dostat do nějaké větší příležitosti.
     
    44:17
    Útočnou akci domácího celku táhl po pravé straně Sannikov. Jeho následná nahrávka měla najít před brankou Šalunova, avšak pohotový Blum odklidil puk do rohu kluziště.
     
    43:36
    Admiral opět kombinoval v útočném pásmu, nicméně aktivní hráči Sibiru se dostali ke kotouči, a míří do protiútoku.
     
    42:51
    Vorošilo se dostal ve vlastním pásmu k puku, a následnou přihrávkou našel Ullströma. Sibir mohl jít do protiútoku, jenže švédský útočník neměl dostatečnou rychlost.
     
    42:17
    Hostující Admiral vstoupil do poslední třetiny dnešního zápasu velmi aktivně, a dokázal se usadit v útočném pásmu. Následná střela Bartulise však mířila mimo.
     
    40:55
    Andrej Meszároš nahodil kotouč za branku, nicméně jeho nahození zachytil za brankou pouze Bartulis.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina nabídla bleskový vstup Sibiru, který se již po minutě dostal do vedení zásluhou Damira Žafjarova. O další tři minuty se prosadil Sergej Šumakov, a na jeho trefu navázal i Arťjom Vorošilo. Admiral měl však v polovině druhé třetiny dvouminutovou přesilovou hru pět na tři, avšak i díky výborným zákrokům Saláka se prosadit nedokázal!

    Třetí třetina začne přibližně v 16:28!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    Série mezi Magnitogorskem a Avtomobilistem nabízí vyhrocené souboje! Dnes je za stavu 2:2 na programu druhý zápas. Jaký tým se přiblíží účasti v semifinále?

    Момент с матча "Автомобилист" – "Металлург" Магнитогорск

    Fotka zveřejněná uživatelem KHL (@khl),


     
    39:59
    V samotném závěru třetiny se ještě dostal do úniku Vladislav Naumov, avšak domácí obránce nedokázal Bobkova překonat!
     
    39:22
    Novosibirsk rozehrával z vlastní třetiny, nicméně po napadání Bootha upadl obránce Verešagin. Rozhodčí však hru nechávají plynout!
     
    38:50
    Po dobrých dvouminutách je hra přerušena, a český brankář si může oddechnout, neboť jeho tým zvládl těžké oslabení, a udělal další velký krok k postupu!
     
    38:32
    A opět fantastický Salák! Český brankář čaruje v brance Sibiru, a tenotkrát dokázal vyrazit i střelu Alexandera Goroškova, který byl před brankou zcela osamocený!
     
    38:07
    Na druhé straně však zahrozil opět Admiral! Jegor Dugin zavezl kotouč za branku, a následnou přihrávkou našel volného Kinrada, jehož pohotovou ránu však Salák dokázal vyrazit!
     
    37:45
    Sergej Šumakov se navíc při vlastním oslabení dostal do úniku, a střelou z pravé strany dokázal ohrozit branku. Bobkov však zasáhl!
     
    37:17
    Ice Sports Palace Sibir bouří, neboť Sibir zvládl dvouminutovou přesilvoou hru pěti proti třem, a domácí celek je ve čtyřech!
     
    36:56
    Bartulis dostal kotouč na pravou stranu, odkud jej hned posílal před branku Kuzněcov. Salák však dokázal dostat puk do rohu!
     
    36:33
    Salák předvádí při přesilové hře pěti proti třem zatím výborný výkon! Další ránu od modré vyslal tentokrát Jonathon Blum, avšak český brankář byl na místě!
     
    36:26
    Od modré to zkoušel obránce Bartulis, jehož ránu vyrazil Salák pouze před sebe, kde dorážel Alexander Kuzněcov. Český brankář však lapil i tuto střelu!
     
    36:09
    Novoibirsk se zatím brání úspěšně, a svého soupeře ještě nepustil do nějaké větší šance!
     
    35:36
    Sibir však dokázal hned na začátku dvojnásobného oslabení dostat kotouč do středního pásma!
     
    35:10
    Sergej Gimajev velmi aktivně napadal v útočném pásmu, a po souboji s Kuzněcovem upadl. Domácí hráč však následně přidržel kotouč v rukavici, a hlavní rozhodčí posílají Gimajeva na trestnou lavici!
     
    34:58
    Hostující celek pokračoval v nebezpečné kombinaci v útočném pásmu. Následnou střelu Bartulise však dokázal vyrazit Salák!
     
    34:22
    Admiral nebezpečně kombinoval v útočném pásmu, a po střele Bartulise se dostal kotouč nad branku, kde jej zpracoval rukavicí Podšendjalov. Hostující forvard však nedokázal puk usměrnit do branky, a Salák zasáhl!
     
    33:42
    Ignatovič nakonec dostal trest do konce utkání, a Admiral tak čeká dlouhá přesilová hra. Hned na jejím začátku vystřelil Bartulis, nicméně jeho ránu Saláka dokázal lapit!
    33:26 Zákrok Ignatoviče, za který dostal trest do konce utkání
     
    33:26
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Booth – 2 min. + 10 min. osobní trest, hrubost).
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Ignatovič – 5 min. + osobní trest do konce utkání, zásah do hlavy nebo krku).
     
    33:26
    Naumov byl v útočném pásmu tvrdě atakován, a následně se s ním chtěl poprat David Booth. Na amerického útočníka se však vrhl Ignatovič, který však nestihl sundat rukavice, a raději se prát nechtěl!
     
    32:55
    Hostující Vladivostok své oslabení zvládl lépe než soupeř, a vyloučený Dmitrij Lugin je již zpět na ledové ploše.
     
    32:26
    První větší šanci během přesilové hry měl domácí Stěpan Sannikov, ke kterému se odrazil kotouč na hranici levého kruhu. Jeho pohotová rána však mířila pouze do boční sítě!
     
    31:56
    Admiral se následně osvobodil, nicméně domácí celek se pokoušel dostat velmi rychle zpět do pásma. Postup hráčů Sibiru však zastavil odpískaný ofsajd.
     
    31:26
    Domácí celek se dostal do kombinace v útočném pásmu, kterou zakončil střelou Andrej Meszároš. Jeho střelecký pokus však dokázal vyrazit Bobkov!
     
    30:40
    Novosibirsk své oslabení nakonec zvládl, nicméně hostujííc celek byl nebezpečný! Vzápětí však míří na trestnou lavici Dmitrij Lugin za sekání, a přesilovou hru si zahraje také Sibir.
     
    30:26
    Kombinaci hostujícího celku nakonec ukončila střela Jonathana Bluma, kterou dokázal lapit Saša Salák, a hra je přerušena!
     
    30:02
    Admiral pokračuje v nebezpečné kombinaci, a další přihrávku poslal Bartulis, který tentokrát na pravé straně našel Kuzněcova, avšak ten mířil mimo.
     
    29:36
    Jonathon Blum posílal nebezpečnou nahrávku na pravou stranu, kam si najel Kuzněcov. Ruský útočník však nedokázal na kotouč dosáhnout!
     
    29:15
    Vladivostok nebezpečně kombinoval v útočném pásmu, nicméně ke střele nedostal, a následně domácí celek vyhazuje!
     
    28:39
    Teď už se však vylučuje, a Admiral čeká přesilová hra! Na trestnou lavici míří Sergej Gimajev, který nedovoleným způsobem bránil Davida Bootha.
     
    28:17
    Admiral si zahraje přesilovou hru, a Babkov je na střídačce. To však zřejmě nepostřehl Blum, který poslal zpětnou přihrávku na modrou, avšak tu nezachytil Booth, a kotouč směřoval do opuštěné klece. Bartulis však puk včas zachytil!
     
    27:32
    Oskar Barulis se dostal na modré čáře k odraženému kotouči, a tvrdou střelou se pokoušel trefit branku. Jeho ránu však zablokoval Sannikov.
     
    26:59
    Hostující Vladivostok se pokouší zastavit rozjetý domácí celek, nicméně Sibir je mocně podporován svými fanoušky, a pokračuje v aktivním výkonu.
     
    26:21
    Sibir postupoval opět do útoku, a z levé strany to zkoušel Tomáš Vincour. Následnou střelu českého útočníka však dokázal vyrazit Bobkov!
    Kazaň dnes musí na ledě Ufy zvítězit, pokud chce pokračovat v play-off!

     
    25:51
    Admiral rozehrával od vlastní modré, avšak dlouhá přihrávka Bartulise skončila po teči jednoho z domácích hráčů v hledišti.
    25:21 Arťjom VOROŠILO - 3:0
     
    25:21
    Sibir právě vstřelil branku!
    Admiral absolutně nezvládl vstup do druhé třetiny, a po pěti minutách rázem prohává rozdílem tří branek! Novosibirsk se dokázal usadit v útočném pásmu, a od modré vypálil Meszároš. Jeho ránu ještě Bobkov vyrazil, avšak na pohotovou dorážku ARŤJOMA VOROŠILA byl již krátký! Asistence: Andrej Meszároš, Tomáš Vincour.
    24:38 Sergej ŠUMAKOV - 2:0
     
    24:38
    Sibir právě vstřelil branku!
    A domácí celek se prosazuje o tři minuty později znovu, a dostává se již do dvoubrankového vedení! Na levé straně se zmocnil kotouče Sannikov, který vyrazil do protiútoku, a následnou krásnou přihrávkou předložil kotouč pro SERGEJE ŠUMAKOVA, který předvedl skvěle provedený bekhendový blafák! Asistence: Stěpan Sannikov.
     
    24:15
    Admiral se v plném počtu vydal na útočnou polovinu, kde si poblíž modré čáry dokázal udělat prostor obránce Geoffrey Kinrade. Jeho následná střela však byla zablokovaná!
     
    23:31
    V samotném závěru Sibir kombinoval v útočném pásmu. Vereščagin hledal křížnou přihrávkou volného Vincoura, avšak Blum dokázal dostat kotouč mimo hrací plochu.
     
    23:01
    Následný střelecký pokus vyslal z pravé strany Oleg Gubin. Hostujícímu brankáři se pokoušel stínit Žafjarov, avšak Bobkov dokázal i tak zasáhnout!
     
    22:36
    Novosibirsk se však dokázal velmi rychle dostat zpět, a Meszároš dostal kotouč na Vorošila, jehož ostrou ránu vyrazil Bobkov, a hosté se následně osvobodili.
     
    22:13
    Hostující celek však zahájil své oslabení velmi dobře, a Bartulis vyhazuje až k brance Saláka!
     
    21:31
    A hned po úvodní brance dnešního utkání si Sibir zahraje i přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Dmitrij Sajustov, který poslal hodně ostrým způsobem na hrazení Šumakova, a dostává i desetiminutový trest!
    21:07 Damir ŽAFJAROV - 1:0
     
    21:07
    Sibir právě vstřelil branku!
    A Novosibirsk se hned na začátku druhé třetiny dostává do vedení, a dělá první krok k postupu do semifinále! Do útočného pásma zavezl kotouč Oleg Gubin, který následně našel před brankou DAMIRA ŽAFJAROVA, jenž dokázal dostat kotouč za záda Bobkova! Asistence: Oleg Gubin.
     
    20:41
    David Booth skvěle napadal v útočném pásmu, a dokázal obrat o kotouč Verešagina. Následně americký forvard dostal kotouč na Lugina, který však mířil mimo.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina pátého čtvrtfinálového duelu branku nenabídla. Do utkání však vstoupil aktivněji hostující Vladivostok, který měl hned několik velkých šancí, avšak výborného Saláka hostující hráči překonat nedokázali. V závěru měl Sibir přesilovou hru, tu však také nevyužil.

    Druhá třetina začne přibližně v 15:29.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:46
    V samotném závěru třetiny se dostal ke střele domácí Sannikov, který si najel před branku, avšak ruský forvard nemířil přesně!
    V dnešních pátých zápasech si může zajistit postup Novosibirsk i Salavat Ufa!

     
    19:22
    Novosibirsk dokázal v útočném pásmu vyhrát vhazování, a dostal se do kombinace. Od modré to zkoušel Verešagin, avšak jeho pokus mířil mimo branku.
     
    18:41
    Tak, Jaroslav Alševskij nakonec dostává dvouminutový trest, a Sibir čeká přesilová hra!
     
    18:41
    Teď se domácí celek hodně zlobí, neboť Alševskij u mantinelu tvrdě dohrál Vereščagina, a uvidíme, zdali dostane trest!
     
    18:36
    Novosibirsku se však zatím při přesilové hře příliš nedaří, a hostující celek drží kotouč ve středním pásmu!
     
    18:02
    Alexander Kuzněcov dostává od hlavních rozhodčích desetiminutový trest za nesportovní chování!
     
    17:16
    Kirill Voronin obkroužil útočné pásmo, a následně to zkusil z levé strany. Jeho střelecký pokus však dokázal Salák zneškodnit!
     
    16:52
    Admiral se dostal při rozehrávce pod tlak, takže Oskars Bartulis vyhodil kotouč přesně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    16:08
    Dmitrij Sajustov pokračoval v dobrém střídání, a dostal kotouč na pravou stranu, odkud vyslal přízemní střelu Zemčenjok. Jeho pokus však Salák vyrazil pravým betonem!
     
    15:41
    Na druhé straně kluziště se pokoušel ohrozit domácí branku Dmitrij Sajustov, který se dostal i k dorážce. V obou případech byl však úspěšnější český brankář.
     
    15:15
    O další střelecký pokus domácího celku se postaral obránce Gimajev, jehož střelu však dokázala obrana Admiralu zblokovat mimo branku.
     
    14:36
    V útočném pásmu skvěle napadal také Sannikov, který obral o kotouč Kuzněcova, a následně našel najetého Sergeje Šumakova. Domácí forvard se do kotouč opřel z voleje. Jeho rána však mířila do středu branky, kde byl připravený Bobkov!
     
    13:56
    David Booth se pokoušel uvolnit v levém rohu, avšak byl velmi dobře napadán Vorošilem, který ho o kotouč obral. Následně ruský forvard vyslal do protiútoku Vincoura, jehož následná rána však mířila nad branku.
     
    13:36
    Domácí celek dnes zatím není tak nebezpečný, jako v předchozích zápasech. Sibiru se navíc opět nepovedla rozehrávka, a hra se stěhuje před Saláka.
     
    12:49
    Admiral postupoval do zajímavého přečíslení, které táhl po levé straně Nikita Lisov. Před ruským bekem byl však v útočném pásmu dříve David Booth, a tak je odpískán ofsajd.
     
    12:27
    Novosibirsk se však dokázal do útočného pásma vrátit, a kombinoval. Následně se však hostující branka dostala z původního postavení, a hra je přerušena.
     
    11:51
    Sibir se dokázal na malou chvíli usadit v útočném pásmu, jenže hned poté nepřesně přihrával Sannikov, a kotouč je ve středním pásmu.
     
    11:15
    Vladivostok však pokračuje v aktivním výkonu, a do další velké šance se dostal Jegor Dugin, který zakončoval před Salákem. Český brankář však střelu skvěle vyrazil!
     
    10:55
    Na druhé straně našel Žafjarov najetého Alševského, který si udělal na levé straně prostor, a pokoušel se překvapit Saláka. Český reprezentační brankář však dokázal zasáhnout!
     
    10:21
    Do zajímavého protiútoku se hnal David Ullström s Tomášem Vincourem. Spolupráce dvou domácích hráčů však nezafungovala dobře, a kotouč mají hosté.
     
    09:48
    Ve hře čtyři na čtyři je zatím aktivnější hostující celek, který se však ještě nedokázal dostat do nějaké zajímavější střelecké pozice.
     
    08:54
    Před brankou Saláka se dostal do konfliktu domácí Vereščagin s Duginem, a hlavní rozhodčí následně oba posílá na trestnou lavici!
     
    08:39
    Sibir pokračoval v aktivní hře v útočném pásmu, následnou střelu Meszároše od modré čářy však lapil Bobkov.
     
    08:12
    Na druhé straně kluziště se domácí celek usadit v útočném pásmu. Na modré operoval s kotoučem Naumov, jehož nebezpečné nahození však dokázal Bobkov vyrazit.
     
    07:46
    Vladivostok opět aktivně kombinoval v útočném pásmu, nicméně Lugin o kotouč přišel, a Sibir šel do protiútoku. Následná střela Vorošila však mířila mimo branku.
     
    06:25
    Na druhé straně šel ven z branky Bobkov, který však nerozehrál ideálně, a kotouč se dostal k Verešaginovi, ten však od vlastní modré branku netrefil!
     
    05:47
    Admiral však pokračuje v aktivní hře, a opět se dostal do kombinace v útočném pásmu. Z pravé strany to zkoušel Lugin, avšak jeho střelecký pokus nebyl přesný.
     
    04:52
    Obrana Sibiru chybovala, a na levé straně se dostal ke kotouči Jegor Dugin. Ruský útočník chytře obkroužil branku, a následně poslal kotouč před branku. Vracející se Salák však kotouč dostal mimo branku!
     
    04:32
    Novosibirsk se následně dostal do protiútoku, který táhl Ullström. Švédský útočník následně našel najetého Vincoura, který však mířil do připraveného Bobkova.
     
    04:09
    V pravém rohu kluziště se dostal ke kotouči David Booth, který po následné otočce zkoušel překonat Saláka. Rána hostujícího hráče však mířila mimo.
     
    03:42
    Admiral navíc po neproměněné šanci hrál na malý moment v šesti, čehož si všiml hlavní rozhodčí, a uděluje lavičce Vladivostoku dvouminutový trest. Na trestnou míří Dmitrij Lugin!
     
    03:27
    Vladivostok zahájil přesilovou hru velmi nebezpečně, a hned první střela Davida Bootha skončila na tyči! Velké štěstí pro domácí celek ...
     
    02:58
    A poprvé v dnešním zápasu se bude vylučovat! Na trestnou lavici míří domácí Geogry Mišarin, který za brankou nedovoleným způsobem poslal k zemi Goroškova, a Admiral má k dispozici první přesilovou hru dnešního zápasu.
     
    02:09
    Na led se dostala hostující čtvrtá útočná formace, která se pokoušela dostat do kombinace v útočném pásmu. Obrana Sibiru však zafungovala skvěle, a dostala se ke kotouči.
     
    01:38
    Admiral vstoupil do dnešního utkání lehce pasivně, a v úvodních dvou minutách je aktivnější Sibir. Teď se však Verešaginovi nepovedla rozehrávka, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
     
    00:49
    První střelu dnešního zápasu vyslla Tomáš Vincour, který prověřil pozornost hostujícího brankáře Bobkova, ten byl na svém místě včas!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
    Jakub Sedláček nastupuje v Dinamu Riga již třetí sezónu v řadě. Co říká na uplynulou si sezonu si můžete přečíst na hokej.cz!

    Přečtěte si zajímavý rozhovor s brankářem Jakubem Sedláčkem, který už třetí sezonu působí v ruské KHL v barvách Rigy!...

    Zveřejnil(a) Hokej dne 1. březen 2016
     
    Příjemné úterní odpoledne všem hokejovým fanouškům a fanynkám! Play-off KHL pomalu míří ke své semifinálové fázi, ve východní konferenci jsou dnes naplánovany páté zápasy. My se společně zaměříme na souboj HK Sibiru Novosibirsk s Admiralem Vladivostok. Úvodní vhazování je naplánováno v 15:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
    Maxim Šalunov patří mezi nejmladší hráče kádru Sibiru. Dokáže se dnes prosadit?

     
    Do této série vstupoval v lepší pozici Novosibirsk, který v základní části podával velmi dobré výkony, a díky svému postavení začínala série v Novosibirsku. Vladivostok byl příjemným překvapením soutěže, neboť se příliš neočekávalo, že by se Admiral mohl prokousat do vyřazovacích bojů!

    V úvodních dvou duelech na ledě Novosibirsku kraloval domácí celek, který v úvodním duelu zvítězil 4:2. V následném utkání byl výsledek ještě jednoznačnější, a Sibir zvítězil 4:0! Admiralu navíc nevyšlo ani první domácí utkání, ve kterém se Sibiru podařilo zvítězit 3:1, a ujal se vedení 3:1 v sérii. V posledním zápase se však dařilo Vladivostoku, který si po velmi trpělivém výkony dočkal vítězství 2:0, a dostal sérii zpět do Novosibirsku!
    Hráči Sibiru čekali na letišti ve Vladivostoku skoro šest hodin, což pochopitelně nepotěšilo Sašu Saláka

    Tak to je šok! V KHL se poslední dobou dějí opravdu hodně zajímavé věci. Alexandr Salák, jeden z nejlepších gólmanů KHL,...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 29. únor 2016

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 22. Žafjarov (Gubin), 25. Šumakov (Sannikov), 26. Vorošilo (Meszároš, Vincour), 56. Okulov


    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Bespalov) – Meszároš, Verešagin, Mišarin, Beljakov, Gimajev (A), Ignatovič, Naumov – Ridderwall, Ullström, Vincour – Sannikov, Šalunov, Šumakov – Bobrov, Vorošilo, Okulov – Žafjarov, Gubin, Kopejkin – Fefelov
    Admiral Vladivostok: Bobkov (Nalimov) – Bartulis (C), Blum, Kinrade, Zemčjonok, Kosmačev, Lisov – Vozovik – Goškov, Dugin, Booth – Alševskij (A), Kuzněcov, Podšendjalov – Ugarov, Sajustov, Lugin – Voronin, Ivanov, Jakovlev

    Rozhodčí: Bělov, Beljajev – Otmachov, Misjur

    Diváci: 7400
    Novosibirsk 4 1 Vladivostok
    #1 Pondělí 22.02.2016 • 12:30
    Novosibirsk - Vladivostok 4:2
    #2 Středa 24.02.2016 • 14:30
    Novosibirsk - Vladivostok 4:0
    #3 Pátek 26.02.2016 • 10:30
    Vladivostok - Novosibirsk 1:3
    #4 Neděle 28.02.2016 • 08:00
    Vladivostok - Novosibirsk 2:0
    #5 Úterý 01.03.2016 • 14:30
    Novosibirsk - Vladivostok 4:0
    bahis siteleri