Novosibirsk – Vladivostok 4:0 (kon.) | Ufa – Kazaň 3:4 (kon.) | Magnitogorsk – Jekatěrinburg 4:2 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
4:0 (0:0, 3:0, 1:0) Stav série: 4:1
Admiral Vladivostok
Úterý 01.03.2016, 14:30 • Ice Sports Palace Sibir • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:22
    Admiral si však ještě zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Alexej Kopejkin, který podrazil Kosmačjova.
    55:02 Konstantin OKULOV - 4:0
     
    55:02
    Sibir právě vstřelil branku!
    A teď už je jasné, že Sibir postupuje do semifinálových bojů, neboť pět minut před koncem utkání navyšuje své vedení! Na levé straně dokázal vybojovat kotouč KONSTANTIN OKULOV, který si následně povodil obránce, a následným bekhendovým zakončením mířil přesně! Bez asistence.
     
    53:52
    U střídačky schytal hodně ostrý úder David Ullström, který se drží za zápěstí, a s nepříjemnou grimasou odjíždí na střídačku. Salák jen zlostně klepl holí o led poblíž rozhodčích!
     
    53:01
    Oleg Gubin operoval s kotoučem na pravé straně, a následnou přihrávkou hledal před brankou Vorošila. Ruský útočník však podklouzl, v pádu nedokázal kotoču usměrnit mezi tři tyče!
     
    52:06
    Mezsároš našel mezi kruhy zcela volného Vladislava Naumova, který si najel do střelecké pozice, avšak jeho následná tvrdá střela mířila těsně vedle branky!
     
    51:39
    A poprvé ve třetí třetině se bude vylučovat! Na trestnou lavici míří Jonathon Blum, který na vlastní modré podrazil pronikajícího Stěpana Sannikova. Sibir tak čeká přesilová hra!
     
    50:59
    Andrej Meszároš hledal dlouhou přihrávkou volného Tomáše Vincoura, který mohl jít do úniku. Český forvard však nedokázal dlouhou přihrávku zpracovat!
     
    39:59
    V samotném závěru třetiny se ještě dostal do úniku Vladislav Naumov, avšak domácí obránce nedokázal Bobkova překonat!
     
    38:32
    A opět fantastický Salák! Český brankář čaruje v brance Sibiru, a tenotkrát dokázal vyrazit i střelu Alexandera Goroškova, který byl před brankou zcela osamocený!
     
    38:07
    Na druhé straně však zahrozil opět Admiral! Jegor Dugin zavezl kotouč za branku, a následnou přihrávkou našel volného Kinrada, jehož pohotovou ránu však Salák dokázal vyrazit!
     
    37:17
    Ice Sports Palace Sibir bouří, neboť Sibir zvládl dvouminutovou přesilvoou hru pěti proti třem, a domácí celek je ve čtyřech!
     
    36:33
    Salák předvádí při přesilové hře pěti proti třem zatím výborný výkon! Další ránu od modré vyslal tentokrát Jonathon Blum, avšak český brankář byl na místě!
     
    36:26
    Od modré to zkoušel obránce Bartulis, jehož ránu vyrazil Salák pouze před sebe, kde dorážel Alexander Kuzněcov. Český brankář však lapil i tuto střelu!
     
    35:36
    Sibir však dokázal hned na začátku dvojnásobného oslabení dostat kotouč do středního pásma!
     
    35:10
    Sergej Gimajev velmi aktivně napadal v útočném pásmu, a po souboji s Kuzněcovem upadl. Domácí hráč však následně přidržel kotouč v rukavici, a hlavní rozhodčí posílají Gimajeva na trestnou lavici!
     
    34:22
    Admiral nebezpečně kombinoval v útočném pásmu, a po střele Bartulise se dostal kotouč nad branku, kde jej zpracoval rukavicí Podšendjalov. Hostující forvard však nedokázal puk usměrnit do branky, a Salák zasáhl!
    33:26 Zákrok Ignatoviče, za který dostal trest do konce utkání
     
    33:26
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Booth – 2 min. + 10 min. osobní trest, hrubost).
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Ignatovič – 5 min. + osobní trest do konce utkání, zásah do hlavy nebo krku).
     
    32:26
    První větší šanci během přesilové hry měl domácí Stěpan Sannikov, ke kterému se odrazil kotouč na hranici levého kruhu. Jeho pohotová rána však mířila pouze do boční sítě!
     
    30:40
    Novosibirsk své oslabení nakonec zvládl, nicméně hostujííc celek byl nebezpečný! Vzápětí však míří na trestnou lavici Dmitrij Lugin za sekání, a přesilovou hru si zahraje také Sibir.
     
    30:26
    Kombinaci hostujícího celku nakonec ukončila střela Jonathana Bluma, kterou dokázal lapit Saša Salák, a hra je přerušena!
     
    28:39
    Teď už se však vylučuje, a Admiral čeká přesilová hra! Na trestnou lavici míří Sergej Gimajev, který nedovoleným způsobem bránil Davida Bootha.
     
    28:17
    Admiral si zahraje přesilovou hru, a Babkov je na střídačce. To však zřejmě nepostřehl Blum, který poslal zpětnou přihrávku na modrou, avšak tu nezachytil Booth, a kotouč směřoval do opuštěné klece. Bartulis však puk včas zachytil!
     
    27:32
    Oskar Barulis se dostal na modré čáře k odraženému kotouči, a tvrdou střelou se pokoušel trefit branku. Jeho ránu však zablokoval Sannikov.
    25:21 Arťjom VOROŠILO - 3:0
     
    25:21
    Sibir právě vstřelil branku!
    Admiral absolutně nezvládl vstup do druhé třetiny, a po pěti minutách rázem prohává rozdílem tří branek! Novosibirsk se dokázal usadit v útočném pásmu, a od modré vypálil Meszároš. Jeho ránu ještě Bobkov vyrazil, avšak na pohotovou dorážku ARŤJOMA VOROŠILA byl již krátký! Asistence: Andrej Meszároš, Tomáš Vincour.
    24:38 Sergej ŠUMAKOV - 2:0
     
    24:38
    Sibir právě vstřelil branku!
    A domácí celek se prosazuje o tři minuty později znovu, a dostává se již do dvoubrankového vedení! Na levé straně se zmocnil kotouče Sannikov, který vyrazil do protiútoku, a následnou krásnou přihrávkou předložil kotouč pro SERGEJE ŠUMAKOVA, který předvedl skvěle provedený bekhendový blafák! Asistence: Stěpan Sannikov.
     
    21:31
    A hned po úvodní brance dnešního utkání si Sibir zahraje i přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Dmitrij Sajustov, který poslal hodně ostrým způsobem na hrazení Šumakova, a dostává i desetiminutový trest!
    21:07 Damir ŽAFJAROV - 1:0
     
    21:07
    Sibir právě vstřelil branku!
    A Novosibirsk se hned na začátku druhé třetiny dostává do vedení, a dělá první krok k postupu do semifinále! Do útočného pásma zavezl kotouč Oleg Gubin, který následně našel před brankou DAMIRA ŽAFJAROVA, jenž dokázal dostat kotouč za záda Bobkova! Asistence: Oleg Gubin.
     
    19:46
    V samotném závěru třetiny se dostal ke střele domácí Sannikov, který si najel před branku, avšak ruský forvard nemířil přesně!
     
    18:41
    Tak, Jaroslav Alševskij nakonec dostává dvouminutový trest, a Sibir čeká přesilová hra!
     
    18:41
    Teď se domácí celek hodně zlobí, neboť Alševskij u mantinelu tvrdě dohrál Vereščagina, a uvidíme, zdali dostane trest!
     
    18:02
    Alexander Kuzněcov dostává od hlavních rozhodčích desetiminutový trest za nesportovní chování!
     
    16:08
    Dmitrij Sajustov pokračoval v dobrém střídání, a dostal kotouč na pravou stranu, odkud vyslal přízemní střelu Zemčenjok. Jeho pokus však Salák vyrazil pravým betonem!
     
    14:36
    V útočném pásmu skvěle napadal také Sannikov, který obral o kotouč Kuzněcova, a následně našel najetého Sergeje Šumakova. Domácí forvard se do kotouč opřel z voleje. Jeho rána však mířila do středu branky, kde byl připravený Bobkov!
     
    11:15
    Vladivostok však pokračuje v aktivním výkonu, a do další velké šance se dostal Jegor Dugin, který zakončoval před Salákem. Český brankář však střelu skvěle vyrazil!
     
    08:54
    Před brankou Saláka se dostal do konfliktu domácí Vereščagin s Duginem, a hlavní rozhodčí následně oba posílá na trestnou lavici!
     
    06:25
    Na druhé straně šel ven z branky Bobkov, který však nerozehrál ideálně, a kotouč se dostal k Verešaginovi, ten však od vlastní modré branku netrefil!
     
    04:52
    Obrana Sibiru chybovala, a na levé straně se dostal ke kotouči Jegor Dugin. Ruský útočník chytře obkroužil branku, a následně poslal kotouč před branku. Vracející se Salák však kotouč dostal mimo branku!
     
    03:42
    Admiral navíc po neproměněné šanci hrál na malý moment v šesti, čehož si všiml hlavní rozhodčí, a uděluje lavičce Vladivostoku dvouminutový trest. Na trestnou míří Dmitrij Lugin!
     
    03:27
    Vladivostok zahájil přesilovou hru velmi nebezpečně, a hned první střela Davida Bootha skončila na tyči! Velké štěstí pro domácí celek ...
     
    02:58
    A poprvé v dnešním zápasu se bude vylučovat! Na trestnou lavici míří domácí Geogry Mišarin, který za brankou nedovoleným způsobem poslal k zemi Goroškova, a Admiral má k dispozici první přesilovou hru dnešního zápasu.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 22. Žafjarov (Gubin), 25. Šumakov (Sannikov), 26. Vorošilo (Meszároš, Vincour), 56. Okulov


    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Bespalov) – Meszároš, Verešagin, Mišarin, Beljakov, Gimajev (A), Ignatovič, Naumov – Ridderwall, Ullström, Vincour – Sannikov, Šalunov, Šumakov – Bobrov, Vorošilo, Okulov – Žafjarov, Gubin, Kopejkin – Fefelov
    Admiral Vladivostok: Bobkov (Nalimov) – Bartulis (C), Blum, Kinrade, Zemčjonok, Kosmačev, Lisov – Vozovik – Goškov, Dugin, Booth – Alševskij (A), Kuzněcov, Podšendjalov – Ugarov, Sajustov, Lugin – Voronin, Ivanov, Jakovlev

    Rozhodčí: Bělov, Beljajev – Otmachov, Misjur

    Diváci: 7400
    Novosibirsk 4 1 Vladivostok
    #1 Pondělí 22.02.2016 • 12:30
    Novosibirsk - Vladivostok 4:2
    #2 Středa 24.02.2016 • 14:30
    Novosibirsk - Vladivostok 4:0
    #3 Pátek 26.02.2016 • 10:30
    Vladivostok - Novosibirsk 1:3
    #4 Neděle 28.02.2016 • 08:00
    Vladivostok - Novosibirsk 2:0
    #5 Úterý 01.03.2016 • 14:30
    Novosibirsk - Vladivostok 4:0
    bahis siteleri