Havlíčkův Brod – Jihlava 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 5:4 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 2:1 (kon.)
HC Plzeň – Liberec 2:3 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 5:2 (kon.) | Třinec – Přerov 1:4 (kon.)
Havířov – Warriors Brno 6:2 (kon.) | K. Vary – Slavia 3:5 (kon.) | Motor ČB – Žďár n/S 6:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:3 (0:0, 1:2, 0:1)
HC Dukla Jihlava
Neděle 06.03.2016, 11:45 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    46:05
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava vede již o dvě branky! Velmi smutný moment pro domácí mužstvo. To se totiž dostalo do středního pásma a pokračovalo ještě dál, jenže Jakub Filip je obral o puk a po pravém křídle vyslal do úniku ADAMA NAJMANA. Ten pak poslal touš skrze brankoviště na hokejku volného spoluhráče, ale těsně před ním si srazil nešťastně kotouč mezi betony Dominika Arbelovského jeden z beků. Asistence: Jakub Filip.
     
    38:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Minutu před koncem druhé třetiny se celek z krajského města Vysočiny prosazuje a získává vedení na své hokejky! Miroslav Juda poslal kotouč na brankoviště Jaroslavu Musilovi, který z první jen vyprášil betony domácího gólmana. V následném zmatku využil situace JAN ÚLOVEC, který chladnokrevně zvedl puk nad padajícího gólmana! Asistence: Jaroslav Musil a Miroslav Juda.
     
    27:40
    Dukla právě vstřelila branku!
    Že si ale hostující mužstvo dalo s vyrovnávací branku na čas! Dvě a půl minuty stačily Dukle na srovnání stavu zápasu. Akce to byla vynikající! Po pravém mantinelu se rozjel – dnes s náhradním číslem 11 hrající – Jakub Filip. Ten dostal kotouč do rohu pásma na Adama Najmana, jenž okamžitě klepl kotouč z první na osu, kde se ranou do protipohybu Dominika Arbelovského trefil s přesností jednoho milimetru TOMÁŠ VALA! Asistence: Adam Najman a Jakub Filip.
     
    25:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři si během kraťoulinké početní převahy vytvořili tlak, který nakonec i korunovali brankou! Čert vem, že v ten moment už byl jihlavský hráč opět na ledové ploše. Vše začal průnik Viktora Horáka od modré před kasu. Jeho zakončení Chaloupek neudrže a hrudi a začal kolotoč, jaký dokáže snad jen arciďábel vymyslet. Ve finále vše zakončil ranou z první z prostoru mezi kruhy RICHARD CACHNÍN, který tak rozjásal fanoušky v Kotlině! Asistence: Marek Tecl a Tomáš Kohout.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 26. Cachnín (Tecl, Kohout) – 28. Vala (Najman, Filip), 39. Úlovec (Musil, Juda), 47. Najman (Filip)


    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Juřicová) – Krejčí, Dvořák, Adam "A", Zvěřina "C", Horák, Škareda, Smolko, Křišta – Kohout, Kulhánek, Pokorný, Cachnín, Plíhal, Tecl, Rybáček, Krajíček, Dudek, Kyncl.
    Trenér: Aleš Totter.

    HC Dukla Jihlava: Chaloupek – Piskač, Barák, Rusňák, Juda, Trávník "C", Mareček, Marek – Brož, Vala "A", Zadražil, Úlovec "A", Musil, Kardoš, Najman, Filip.
    Trenér: Petr Svoboda.

    Rozhodčí: Josef Barek – Michal Huryta, Michal Tasch
    bahis siteleri