Havlíčkův Brod – Jihlava 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 5:4 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 2:1 (kon.)
HC Plzeň – Liberec 2:3 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 5:2 (kon.) | Třinec – Přerov 1:4 (kon.)
Havířov – Warriors Brno 6:2 (kon.) | K. Vary – Slavia 3:5 (kon.) | Motor ČB – Žďár n/S 6:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:3 (0:0, 1:2, 0:1)
HC Dukla Jihlava
Neděle 06.03.2016, 11:45 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:35
    Valentýn Smolko zabránil jasnému gólu! Jindřich Kardoš od modré pálil na prázdnou branku, domácí bek dokázal pokus tečovat mimo prázdnou síť.
     
    59:15
    Icing Dukly, Arbelovský jede na střídačku a domácí tým zkouší power-play!
     
    58:35
    Wow! Gólman Dominik Arbelovský teď rozvášnil diváky! Ač byl bez hole, dokázal famózním způsobem zastavit únik dva na nikoho! Tomáš Vala stál před jeho klecí úplně osamocen, dostal nabito, ale parádní lapačka domácího gólmana jeho píli zhatila!
     
    57:38
    Martin Zadražil ujel po levém křídle, na křižnou nahrávku si mu na brankoviště sjížděl Jaroslav Musil, jenž však svižný puk nedokázal zachytit!
     
    53:33
    Dynamiku možná vrátí do duelu vyloučení Jakuba Filipa (JIH), jen byl odeslán na lavici hanby za podražení.
     
    51:15
    Tak bacha, teď jsem to zakřikl! Domácí měli ohromnou šanci, ale na brankovišti se parádním tygřím skokem proti zakončení do poloprázdné klece blýskl Ondřej Chaloupek!
     
    46:05
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava vede již o dvě branky! Velmi smutný moment pro domácí mužstvo. To se totiž dostalo do středního pásma a pokračovalo ještě dál, jenže Jakub Filip je obral o puk a po pravém křídle vyslal do úniku ADAMA NAJMANA. Ten pak poslal touš skrze brankoviště na hokejku volného spoluhráče, ale těsně před ním si srazil nešťastně kotouč mezi betony Dominika Arbelovského jeden z beků. Asistence: Jakub Filip.
     
    39:58
    Marek Tecl dostal v úniku dva na jednoho nabito na osu kluziště, kde zakončoval do polookryté branky Marek Tecl, do rány mu však padl obětavý Daniel Piskač, jenž odrazil puk do ochranné sítě!
     
    38:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Minutu před koncem druhé třetiny se celek z krajského města Vysočiny prosazuje a získává vedení na své hokejky! Miroslav Juda poslal kotouč na brankoviště Jaroslavu Musilovi, který z první jen vyprášil betony domácího gólmana. V následném zmatku využil situace JAN ÚLOVEC, který chladnokrevně zvedl puk nad padajícího gólmana! Asistence: Jaroslav Musil a Miroslav Juda.
     
    35:40
    Ondřej Chaloupek měl teď sakra kliku! Jakub Krajíček nahazoval od modré čáry kotouč na branku, jenže ho ztečoval jeden z jihlavských beků. Ten pak trnul a trnul, protože puk letěl do brány. Nakonec ho zastavil tyč!
     
    31:45
    Dlouho se oba týmy handrkovaly o kotouč v obranném pásmu domácích. Nakonec ho získali Bruslaři, ale ne na dlouho! Jindřich Kardoš je obral a sám zblízka nedotáhl akci do zdárného konce, trefil se jen vedle!
     
    28:38
    Hosté mají dokonce šanci na zvrat v zápase! Richard Cachnín (HBR) jest totiž vyloučen za krosček. Uvidíme, zda se Jihlavě povede vsítit v početní převaze.
     
    27:40
    Dukla právě vstřelila branku!
    Že si ale hostující mužstvo dalo s vyrovnávací branku na čas! Dvě a půl minuty stačily Dukle na srovnání stavu zápasu. Akce to byla vynikající! Po pravém mantinelu se rozjel – dnes s náhradním číslem 11 hrající – Jakub Filip. Ten dostal kotouč do rohu pásma na Adama Najmana, jenž okamžitě klepl kotouč z první na osu, kde se ranou do protipohybu Dominika Arbelovského trefil s přesností jednoho milimetru TOMÁŠ VALA! Asistence: Adam Najman a Jakub Filip.
     
    25:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři si během kraťoulinké početní převahy vytvořili tlak, který nakonec i korunovali brankou! Čert vem, že v ten moment už byl jihlavský hráč opět na ledové ploše. Vše začal průnik Viktora Horáka od modré před kasu. Jeho zakončení Chaloupek neudrže a hrudi a začal kolotoč, jaký dokáže snad jen arciďábel vymyslet. Ve finále vše zakončil ranou z první z prostoru mezi kruhy RICHARD CACHNÍN, který tak rozjásal fanoušky v Kotlině! Asistence: Marek Tecl a Tomáš Kohout.
     
    23:08
    Dukla se sice dobře motala s kotoučem v útočném pásmu kolem havlíčkobrodské klece, ale její přesilovka skončila ve chvíli, kdy Adam Najman (JIH) podrazil domácího beka.
     
    22:35
    Vrátka trestné lavice jsou otevřena také na domácí straně a vstupuje do nich Matěj Krejčí (HBR), který je potrestán za vražení na hrazení.
     
    21:01
    Richard Cachnín, Marek Tecl a Tomáš Kohout, tak tito tři mužové doráželi na brankovišti kotouč do sítě, ale vynikajícím způsobem se přesouvající Ondřej Chaloupek se nyní proměnil v hrdinu všedního dne!
     
    20:00
    Ještě po skončení první třetiny je na dvě minuty za hákování vykázán na trestnou lavici Tomáš Vala (JIH).
     
    18:35
    Vítězslav Brož dostal na pravém rožku brankoviště kotouč na hokejku, z první zvedl černé kolečko nad padajícího Dominika Arbelovského, ale puk proletěl jen těsně vedle zadní tyče domácí klece!
     
    17:25
    Velký mrmel před domácí brankou! Z brankoviště doráželi Tomáš Vala a Adam Najman, leč ani jeden z nich nedokázal výborného Arbelovského pokořit!
     
    14:17
    Máme tu první vyloučení. Přesilovka z toho bude pro domácí mužstvo. Na trestnou lavici odjel Martin Zadražil (JIH), kterýžto se provinil vražením na hrazení.
     
    03:48
    Tomáš Vala se ocitl v ohromné příležitosti! Stál totiž sám na brankovišti, ale rychlým zakončením našel jen vyrážečku pohotového Dominika Arbelovského, jenž se včas přesunul. Souboj dvou bývalých spoluhráčů vyhrál tedy ten, jenž zůstal věrný Kotlině!

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 26. Cachnín (Tecl, Kohout) – 28. Vala (Najman, Filip), 39. Úlovec (Musil, Juda), 47. Najman (Filip)


    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Juřicová) – Krejčí, Dvořák, Adam "A", Zvěřina "C", Horák, Škareda, Smolko, Křišta – Kohout, Kulhánek, Pokorný, Cachnín, Plíhal, Tecl, Rybáček, Krajíček, Dudek, Kyncl.
    Trenér: Aleš Totter.

    HC Dukla Jihlava: Chaloupek – Piskač, Barák, Rusňák, Juda, Trávník "C", Mareček, Marek – Brož, Vala "A", Zadražil, Úlovec "A", Musil, Kardoš, Najman, Filip.
    Trenér: Petr Svoboda.

    Rozhodčí: Josef Barek – Michal Huryta, Michal Tasch
    bahis siteleri