Omsk – Ufa 5:4 (kon.) | Magnitogorsk – Novosibirsk 1:3 (kon.)
konec
Avangard Omsk
5:4 (1:1, 4:3, 0:0) Stav série: 1:1
Salavat Julajev Ufa
Čtvrtek 10.03.2016, 14:00 • Omsk Arena • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších zápasů! Pěkný zbytek dne. (16:34:18)
     
    Ještě doplním, že dnešní utkání sledovalo 9980 diváků!
     
    Československá stopa v utkání

    Dominik Furch – 60 minut, 30 zákroků, 85,7%
    Michal Kempný – 0+0, 1 střela, čas na ledě 20:15
    Martin Erat – 0+2, 0 střel, čas na ledě 8:34
    Vladimír Sobotka do utkání nezasáhl.
     
    Střely na branku: 29 – 35
     
    Krásné utkání je u konce! Avangard Omsk po boji poráží Ufa 5:4 a srovnává stav série na 1:1! Brankový účet utkání otevřel v první třetině Anton Burdasov! O čtyři minuty později dokázal vyrovnat Teemu Hartikainen!

    Parádní hokej přinesla prostřední dvacetiminutovka! Padlo v ní hned sedm branek! Omsk se vrátil do vedení díky zásahu Alexandera Pěrežogina! O pět minut později však vyrovnal Ivan Višněvskij! Po dvou minutách předvedli domácí krásnou akci v útočném pásmu, na jejímž konci stál Ilja Zubov! Po chvilce hry proměnil Omsk přečíslení a Artur Lauta zvyšoval už na 4:2! Ufa se znovu dostala na dostřel díky brance Igora Grigorenka! Diváci, kteří opustili své místa předčasně kvůli občerstvení, udělali velkou chybu! Minutu před koncem totiž vrátil domácímu celku dvoubrankové vedení Alexander Pěrežogin, nicméně podívaná stále neskončila! Dvacet sedm sekund před koncem prostřední části vrátil Ufu do hry Teemu Hartikainen!

    Třetí třetina už žádnou branku nenabídla! Činili se zejména brankáři! Skvělé zákroky si v dnešním utkání připsal Dominik Furch, jež je jedním z hlavních hrdinů na straně Avangardu Omsk!
     
    Konec zápasu.
    Trenér ruské reprezentace, Oleg Znarok, pozorně sleduje semifinálové boje, neboť je zde několik hráčů, které by mohl vzít na domácí MS!

     
    59:51
    Po zakázaném uvolnění Avangardu se bude vhazovat před Furchem. Ufa má stále devět vteřin na vstřelení vyrovnávací branky!
     
    59:43
    Dominik Furch lapil střelu od modré čáry a rychle vyklepal kotouč z rukavice. Domácí posílají obloučkem puk ven z obranného pásma.
     
    59:08
    Svadberg míří na střídačku! Ufa zkouší štěstí v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:32
    Dominik Furch znovu podržel svůj tým! Český brankář vyrazil střelu z mezikruží. Omark v pádu nedokázal dát svému pokusu dostatečnou razanci!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:12
    Michejev vybojoval puk v rohu kluziště a naservíroval jej na modrou čáru. Gusev nahozením minul branku, nicméně domácí zůstávají nadále u puku.
     
    56:25
    Za nahozeným kotoučem pospíchal Engqvist. Ani jeho rychlost proti Kempnému nepomohla. Český obránce měl ke kotouči o poznání blíže.
     
    55:49
    Vyloučení Lisin je zpět na hrací ploše. Hostujícímu celku zbývají čtyři minuty na vstřelení vyrovnávací branky!
     
    55:09
    Burdasov projel s pukem na hokejce až do útočného pásma. Domácí zatím příliš nestřílejí. Jsou spokojení s držením puku na svých holích.
     
    54:48
    Denis Paršin si nabruslil mezi kruhy, kam dostal přihrávku. Paršin si ještě srovnal kotouč a poté vyslal svižnou střelu zápěstím. Svedberg má kotouč ve výstroji.
     
    54:09
    Omsk se zatím nemůže usadit v útočném pásmu. Višněvskij dokonce dokázal domácí hráče vytlačit do středního pásma a hráči Omsku se poté sami vystavili do ofsajdu.
     
    53:49
    Bude se vylučovat! Tentokrát si přesilovou hru zahraje domácí mužstvo! Enver Lisin si odpyká dvě minuty za podražení! Domácím hraje vyloučení do karet.
     
    53:12
    Trenér Avangardu si bere oddechový čas a dopřává svým unaveným svěřencům chvilku na odpočinek!
     
    53:12
    Ani teď si domácí hokejisté neoddechnou. Omsku se povedlo vyhodit kotouč pouze na zakázané uvolnění. Domácí nemohou střídat. Hra zůstane před Furchem.
     
    52:43
    Ufa sevřela Omsk i po skončení přesilové hry. Střelu z levého kruhu schytal jeden z domácích obránců. Hosté dokonce střídají.
     
    52:04
    Paršin je zpátky na ledě a Avangard pokračuje v plném počtu. Furch se pod obrovský tlak nedostal, hosté nedokázali vypálit.
     
    51:21
    Grigorenko operoval s pukem na levém křídle. Hostujícímu hokejistovi puk sice utekl z čepele, nicméně Ufa zůstává v útočném pásmu.
     
    50:29
    Omsk se skvěle ubránil a jeden ze členů obranné čtveřice dokonce zavezl puk do útočného pásma. Domácí stihli vystřídat.
     
    50:04
    Bude se vylučovat! Ufa dostává možnost hry v početní převaze! Denis Paršin dostává dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    49:47
    Engqvist si na levém křídle připravil puk na střelu a taháčkem vystrašil Furcha. Český brankář ve službách Avangardu opět předvedl jistý zákrok a puk udržel.
     
    49:25
    Zubov bojoval o puk za brankou. Kapitán Omsku válčil s přesilou obránců v bílém a o puk přišel. Do konce utkání zbývá zhruba deset minut.
     
    48:52
    Diváci se skutečně baví! Dominik Furch parádním zákrokem betonem zachránil svůj celek! Český brankář stačil vykopnout střelu z mezikruží!
     
    48:19
    Na druhé straně se musel činit Svedberg! Hostující brankář zneškodnil střelu od mantinelu a poté zlikvidoval i bekhendovou dorážku Burdasova!
     
    47:49
    Lazarov zkusil štěstí nahozením ve velké rychlosti. Jeho pokus z levého křídla Furch dobře viděl a navíc ani nemusel zasahovat. Puk minul branku Omsku.
     
    47:08
    Svedberg vyrazil betonem tvrdou střelu od modré čáry, jež měl na svědomá Lekomcev. Hostující brankář stále drží naděje Ufy na vyrovnání utkání.
     
    46:51
    Lisin se prokličkoval za modrou čáru, sjel si s pukem k mantinelu, kde se mu postavil jeden z obránců, kolem kterého už si Lisin cestu vpřed nenašel a přišel o puk.
     
    46:06
    Popov dojel dlouhou přihrávku až v rohu kluziště a přihrávkou před branku neoslovil nikoho ze svých spoluhráčů. Ufa je opět u kotouče.
     
    45:40
    Ufa je stále u kotouče. Hosté však kombinují jen na vlastní polovině. Salavat Julajev se nemůže prodrat do útočného pásma. Nyní Ufa zastavilo postavení mimo hru.
     
    45:19
    Až nyní se hra přerušuje. Dominik Furch si poradil se střelou Hartikainena po přiklepnutí Omarka. Český brankář schoval kotouč do lapačky.
     
    44:46
    Ani jeden z týmů se nemůže prosadit do střelecké pozice. Lemťugov sice zkusil štěstí z velké dálky, avšak jeho rána zápěstím byla hodně nepřesná.
     
    44:15
    Furch za brankou zastavil nahozený kotouč a přiklepl jej na hůl Michalu Kempnému. Český bek poté rozehrál spoluhráči do jízdy.
     
    43:40
    Ufa v posledních sekundách přebírá otěže nad zápasem a žene se za vyrovnáním. Domácím se však povedlo získat kotouč a mohou vystřídat.
     
    43:16
    Další útočnou akci Avangardu Omsk zastavuje postavení mimo hru. Jeden z domácích hokejistů byl příliš netrpělivý. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    42:37
    Hosté se nyní natlačili před branku Avangardu. Sojn vyjel s kotoučem před branku, ovšem z mezikruží už zakončit nedokázal.
     
    41:47
    Lemťugov zachytil ve středním pásmu rozehrávku Ufy, prodral se do útočné třetiny a střelou zápěstím prověřil Svedberga! Hostující brankář tentokrát neinkasoval.
     
    41:02
    A právě Pjanov dostal přihrávku před branku Ufy, kde byl úplně sám, jenže z vyložené pozice napálil pouze brankáře Svedberga!
     
    40:44
    Valentin Pjanov nahodil kotouč za branku Ufy, jenže tak učinil ještě před červenou čarou. Po zakázaném uvolnění se hra přestěhuje před Dominika Furcha.
     
    40:10
    Do třetí třetiny vstoupili lépe hokejisté Avangardu Omsk.Domácí se ihnedženou do útočného pásma.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 22 – 22
     
    Druhá třetina je u konce a diváci se v ní rozhodně nenudili! Padlo v ní celkem sedm branek! Omsk se dvakrát dostal do dvoubrankového vedení, jenže Ufa dokázala pokaždé snížit! Minutu před koncem druhé třetiny vrátil Omsku dvoubrankový náskok Pěrežogin, jenže dvacet tři sekund před sirénou znovu snížil Hartikainen! Před závěrečnou periodou zůstává vše otevřené!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    Dominik Kubalík se stal nejlepším střelcem extraligy! Myslíte, že bude v příštím roce působit v KHL?
    39:37 Teemu HARTIKAINEN - 5:4
     
    39:37
    Ufa právě vstřelila branku!
    Neskutečná třetina! Dominik Furch neudržel kotouč ve své výstroji a TEEMU HARTIKAINEN přidává svou druhou branku v utkání! Hartikainen prokázal parádní orientaci a tvrdou střelou poslal puk za záda českého brankáře! Asistence: Maxim Majorov.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
    38:50 Alexander PĚREŽOGIN - 5:3
     
    38:50
    Avangard právě vstřelil branku!
    Avangard si bere zpět dvoubrankový náskok! Domácí se dostali do přečíslení! Valentin Pjanov se nepřekvapil a přihrál na spoluhráče, kterým byl ALEXANDER PĚREŽOGIN, jež do prázdné branky přidal svůj druhý gól v utkání! Asistence: Valentin Pjanov, Martin Erat.
     
    38:14
    Na druhé straně mohl pelášit do úniku Grigorenko, ale Dominik Furch skvěle přečetl situaci a včas vyrazil z branky. Domácí brankář sklidil potlesk diváků.
     
    38:05
    Zubov nahodil v rychlosti puk před branku a Svedberg dlouho nevěděl, kam se mu kotouč schoval. Obrana Ufy nakonec těžkou situaci ustála.
     
    37:32
    Obrovská šance Omsku! Svedberg vychytal Lautu a zamezil mu ve vstřelení další branky! Lauta už byl příliš blízko hostujícího brankáře a nedokázal zvednout puk pod víko!
     
    37:06
    Michal Kempný nahodil puk do shluku těl u modré čáry. Kotouč se zastavil hned na prvním bránícím hráči Ufy.
     
    36:30
    Domácí sice poslali puk přes všechny čáry. Podle rozhodčích bylo vyhození tečováno, hosté musejí spěchat. Zakázané uvolnění se nepíská.
    35:26 Igor GRIGORENKO - 4:3
     
    35:26
    Ufa právě vstřelila branku!
    S brankami se nám roztrhl pytel! Ufa se dostává zpátky na jednobrankový dostřel! Lepistö nahodil kotouč od mantilenu a pře brankou jej ještě stačil tečovat IGOR GRIGORENKO! Furch neměl nárok! Asistence: Sami Lepistö.
    34:35 Artur LAUTA - 4:2
     
    34:35
    Avangard právě vstřelil branku!
    Krásný gól Avangardu Omsk! Anton Burdasov pláchl hostující obraně, měl na zádech visícího obránce, ale i přesto ještě naservíroval kotouč před branku a ARTUR LAUTA překonal bezmocného Svedberga! Asistence: Anton Burdasov.
     
    34:05
    Hra se najednou obrátila. Hostům se nyní nedaří ani krátké přihrávky. Lepistö musel pospíchat za kotoučem do vlastního pásma.
    32:51 Ilja ZUBOV - 3:2
     
    32:51
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk jde potřetí v zápase do vedení! Tribuny bouří! Po krásné akci v útočném pásmu, kterou zahájil Popov, se kotouč dostal před branku, kde si jej vzal ILJA ZUBOV, který z blízkosti překonal Svedberga! Asistence: Alexander Popov, Denis Paršin.
     
    32:40
    Igor Grigorenko si hrál dlouhou dobu s kotoučem na hokejce až o něj přišel. Hosté se musejí rychle vracet.
     
    32:10
    Chochrjakov poslal přihrávku podél mantinelu za brankou na druhou stranu útočného pásma. Nikdo v černém se však ke kotouči nedostal.
     
    31:42
    Po zásahu jednoho z domácích obránců před Furchem opustil kotouč ledovou plochu. Hra setrvá před českým brankářem. Ufa má v posledních minutách herně navrch.
    30:29 Ivan VIŠNĚVSKIJ - 2:2
     
    30:29
    Ufa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Ufa sice nezužitkovala dlouhou přesilovou hru, ale poté už hosté kotouč za Furcha dopravili! Omark vyjel s pukem z rohu hřiště a poslal přesnou přihrávku před branku, kde byl IVAN VIŠNĚVSKIJ, jež z první překonal Furcha! Asistence: Linus Omark, Igor Grigorenko.
     
    30:20
    Domácí v plném počtu.
     
    29:45
    Lepistö střílenou přihrávkou našel spoluhráče před Furchem! Český brankář už ležel, ale hostující útočník nedokázal kotouč zasunout mezi Furcha a tyč!
     
    29:07
    Furch vyrazil nahození z pravé strany a jeden z domácí trojice okamžitě vyhodil puk do středního pásma. Omsk ovšem nestačil vystřídat.
     
    28:32
    Lepistö je zpátky na ledě! Začíná dlouhá přesilovka Ufy pěti proti třem! Hosté mají obrovskou šanci na vstřelení vyrovnávacího gólu.
     
    28:20
    A další vyloučení! Ufa bude hrát dlouhou přesilovku pěti proti třem! Juril Alexandrov dostává dvě minuty za podražení.
     
    27:54
    Bude se znovu vylučovat! Tentokrát na domácí straně. Dvě minuty za držení dostává Michal Kempný!
     
    27:44
    Až nyní musel Svedberg zasahovat. Domácí to zkusili rychlou střelou, avšak Zubov ránou zápěstím trefil prostor, kde byl vybruslený Svedberg.
     
    27:30
    Erat neudržel puk v rohu kluziště a touš znovu míří na druhou stranu hrací plochy. Omsku se nedaří založit přesilovkový vzorec.
     
    27:00
    Svedberg zlikvidoval střelu z mezikruží a hosté okamžitě posílají kotouč vyhozením podél hrazení až k Dominiku Furchovi. Omsk musí začít znovu.
     
    26:32
    A bude se vylučovat! Omsk si zahraje přesilovou hru. Dvě minuty za nedovolené bránění vyfasoval Lepistö.
     
    26:17
    Ufu obdržená branka nakopla a nyní se snaží opět srovnat hru. Dominik Furch musel vytasit další zákrok proti nahození od mantinelu. Poté se u branky strhla mela.
     
    25:42
    Na druhé straně musel znovu pomoci Dominik Furch. Český brankář včas vypíchl kotouč nabruslenému Omarkovi.
    25:04 Alexander PĚREŽOGIN - 2:1
     
    25:04
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk si bere zpět ztracené vedení! Se střelou Martina Erata si ještě Svedberg poradil, ale ALEXANDER PĚREŽOGIN dojel kotouč jako první a poslal jen za záda hostujícího brankáře! Asistence: Jonas Ahnelöv, Martin Erat.
     
    24:33
    Další útok Ufy zastavuje ofsajd! Pěrvyšin se včas vrátil a stačil ujíždějícímu protihráči klepnout do kotouče. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    24:10
    Po zakázaném uvolnění Omsku se hra nastěhuje zpět před Furcha. Úvod druhé třetiny probíhá v obrovském nasazení.
     
    23:52
    Furch musel dávat pozor na odražený kotouč. Omark si sjel do dobré palebné pozice, jenže bez přípravy vůbec netrefil branku.
     
    23:21
    Zubov obdržel přihrávku do útočného pásma. Zády k brance toho moc vymyslet nemohl, a proto jen nahodil puk po mantinelu za Svedbergovu klec.
     
    22:26
    Prochorkin chtěl překvapit Furcha vyjetím z rohu hřiště a střele na bližší tyč. Český brankář si mezírku u tyče pohlídal a nenechal Prochorikana zasunout kotouč za brankovou čáru.
     
    22:05
    Michal Kempný obdržel přihrávku za tělo, a proto musel udělat ještě jedno kolečko v obranném pásmu. Český bek poté stejně rozehrál pouze na zakázané uvolnění.
     
    21:32
    Na druhé straně se musel ohánět Svedberg. Brankář Ufy zalehl puk na brankovišti a nepustil k němu dotírajícího Pěrežogina. Oba brankáři se nyní vyznamenali.
     
    21:18
    Gončarov nahazoval od modré čáry. Jeho rána mířila do horního rohu Furchovy branky, ale český brankář skvěle zasáhl a lapačkou nadzvedl kotouč.
     
    20:37
    Lepistö zavezl puk za modrou čáru. Podporovali jej dva spoluhráči, nicméně Lepistö jen nahodil kotouč do středu hřiště a odjel na střídačku.
     
    20:10
    Zubov si na úvodním vhazování druhé třetiny neporadil a Ufa mohla jít do útoku. Hosté však za brankou přišli o kotouč a musejí se vracet.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 9 – 8
     
    V závěru první třetiny už se nic nestalo! Po dvaceti minutách je skóre nerozhodné 1:1! Avangard šel do vedení zásluhou povedené střely Burdasova! O čtyři minuty později však v početní převaze vyrovnal Hartikainen! První třetina přinesla také hodně vyloučení. Jde vidět, že série je hodně vyhecovaná. Do šaten se odchází za stavu 1:1!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:27
    Po zakázaném uvolnění Avangardu se bude vhazovat před Dominikem Furchem. Český gólman ještě v závěru třetiny musí dávat dobrý pozor.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:55
    Lekomcev se prodral za branku Ufy, kde ztratil stabilitu i kotouč. Diváci se ještě dožadovali dvouminutového trestu, rozhodčí tentokrát vylučovat nebude.
     
    18:12
    Martin Erat hledal zadovkou zpoza branky sjíždějícího spoluhráče. Před Svedbergem odpravil puk do bezpečí vracející se Loginov.
    Maskot Petrohradu dnes jistě doufá v druhou výhru SKA!

    To je lásky 󾌧 #CCMHockey #MadeOfHockey

    Zveřejnil(a) CCM Hockey Czech dne 8. březen 2016
     
    17:49
    Maxim Gončarov bez přípravy napálil puk od modré čáry. Dominik Furch měl dobrý výhled a předvedl krásný zákrok lapačkou. Tohle si divákům muselo líbit.
     
    17:21
    Po nahození Denise Paršina ze středního pásma se kotouč odrazem o tvrzené sklo vymrštil mezi diváky. Vhazovat se bude ve středovém kruhu.
     
    17:04
    Až teď hlavní rozhodčí přerušuje hru. Dominik Furch raději podržel nahozený kotouč v lapačce. K českému brankáři se sjížděli dva hráči Ufy.
     
    16:42
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení! Ani jedno z mužstev se teď nemůže usadit v útočném pásmu. Hra se hodně přesouvá.
     
    16:07
    Svedberg vyrazil z branky pomoci spoluhráčům s rozehrávkou. Hostující brankář měl před sebou dvojici domácích hokejistů, ale s holí si počínal zkušeně.
     
    15:20
    Dvojice domácích hokejistů bojovala za brankou Ufy o kotouč. Pěrežogin nakonec puk sice získal, jenže hned vzápětí o něj zase přišel.
     
    14:50
    Kempný nahodil kotouč za branku Ufy. Nikdo v černém se však neprodral před obránce hostujícího celku a Ufa může pokračovat.
    13:44 Teemu HARTIKAINEN - 1:1
     
    13:44
    Ufa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Hosté přeci jen využívají přesilovou hru a dotahují se na Avangard! Furch první ránu vyrazil pouze na hokejku TEEMU HARTIKAINENA, jež se po kotouči včas natáhl a dopravil jej do opuštěné klece! Asistence: Ivan Višněvskij, Enver Lisin.
     
    13:23
    Tentokrát doputoval kotouč až Svedbergovi. Ufa je v početní převaze bezmocná. Avangard se brání bez větších potíží.
     
    12:50
    Omark zahnal spoluhráče na modré čáře do těžké situace. Lepistö už neudržel kotouč v útočném pásmu, Omsk se znovu ubránil.
     
    12:12
    Hosté hráli proti trojici domácích hokejistů a dostali se ke slibné střele. Lepistö vyslal dělovku zápěstím, avšak jeho projektil jen zaduněl o zadní mantinel.
     
    11:50
    Máme tady další vyloučení! V úvodu utkání jdou emoce hodně najevo. Valentin Pjanov dostává trest za krosček!
     
    11:14
    Prochorkin bojoval v rohu kluziště o kotouč s dvojicí obránců. Hostující hokejista zkusil ještě jednu kličku, kvůli které o puk přišel. Omsk znovu vyhazuje.
     
    10:40
    Také domácí sehráli skvělou obranu, dostali se ke kotouči a okamžitě jej odrazem o mantinel poslali přes všechny čáry k Svedbergovi.
     
    10:15
    Přesilovou hru si vyzkouší také hostující celek! Dvě minuty za sekání odpyká Alexander Černikov.
    09:40 Anton BURDASOV - 1:0
     
    09:40
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jen ujímají vedení! Právě ANTON BURDASOV dojel nejrychleji odražený kotouč a slaboučkým nahozením jej poslal na branku. Brankář Svedberg měl zakrytý výhled a kotouč prošel za jeho záda! Asistence: Pjotr Chochrjakov.
     
    09:36
    Anton Burdasov obkroužil útočné pásmo a nabruslil si mezi kruhy. Domácí útočník poté vyslal svižnou střelu zápěstím, kterou Svedberg udržel na své výstroji.
     
    08:56
    Michal Kempný vyslal nahození od modré čáry. Padající kotouč srazil jeden z obránců do rohu kluziště. Ufa se brání bez větších problémů.
     
    08:20
    Martin Erat nahazoval kotouč na branku od pravého mantinelu. Ještě před Svedbergem zachytil nahozený puk jeden z obránců a okamžitě jej vyhodil do bezpečí.
     
    07:52
    Hosté ihned po vhazování vyhodili kotouč přes všechny čáry až k Furchovi. Avangardu se přesilová hra nedaří a musí začít znovu.
     
    07:36
    Hrálo se dlouhou dobu bez přerušení. Až nyní rozhodčí přerušil hru. Omsk si zahraje přesilovou hru! Chlystov totiž vyfasoval trest za hákování.
     
    06:48
    Obrovská šance Avangardu! Svedberg fantastickým zákrokem betonem zlikvidoval střelu z těsné blízkosti! Hostující brankář je hrdinou Ufy!
     
    06:07
    Kempný i Loginov jsou zpátky na ledě. Oba týmy pokračují v pěti hráčích na ledě.
     
    05:25
    Ufa se dokonce vydala do útočení. Omark z rohu kluziště našel přihrávkou Engqvista, který zakončoval bez přípravy, ale vůbec netrefil branku.
     
    04:53
    Omsku se zatím nedaří udržet útočné pásmo. Hosté nadvakrát poslali puk přes celé kluziště až k Furchovi. Domácí musejí začít nanovo.
     
    04:07
    Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách! Kempný a Loginov dostávají po dvou minutách za hrubost.
     
    03:43
    Tentokrát už to ofsajd je. Po další nepovedené akci Avangardu na pravém křídle se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    03:07
    Kempný kličkoval s pukem na modré čáře. Domácí obránce nakonec zvolil obrat zpět, jelikož jeden ze spoluhráčů mu vjel do útočného pásma.
     
    02:36
    Lemťugov nabral ve středním pásmu obrovskou rychlost a za modrou čárou vyslal nebezpečnou střelu. Puk se od mantinelu vrátil zpět před Svedberga, ale Lemťugov ani napodruhé brankovou čáru nepřekonal.
     
    02:00
    Petrov se po pravém křídle prodral do útočného pásma, kde hledal přihrávkou před branku spoluhráče, jenže kotouče se zmocnili hokejisté Ufy.
     
    01:26
    Burdasov přebral v útočném pásmu volný kotouč a okamžitě vyslal svižnou střelu zápěstím. Svedberg jeho ránu vyrazil nad sebe a puk poté zaplaval do rohu hřiště.
     
    01:01
    Omsku se nepovedla rozehrávka. Dlouhá přihrávka podél hrazení přešla přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Furchem.
     
    00:37
    Domácí střídají a Pěrežogin čeká za brankou na nabídku spoluhráčů. Úvodní minutka je zatím hodně ospalá, nikdo nechce udělat chybu.
     
    00:10
    Omark uspěl na úvodním vhazování a Ufa se okamžitě hnala vpřed. U odraženého kotouče byl v rohu hřiště nejrychleji domácí obránce.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před samotným začátkem utkání zazní ruská hymna!
     
    Oba celky už nastupují na ledovou plochu. Ufa bude hrát v bílých dresech, zatímco domácí Avangard Omsk nastoupí v černé sadě dresů!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Avangard Omsk: Furch (Kostin) – Pěrvyšin, Lekomcev, Kempný, Alexandrov, Gusev (A), Ahnelöv, Děrvuk – Paršin, Zubov (C), Popov – Erat, Pjanov, Pěrežogin (A) – Burdasov, Chochrjakov, Michejev – Černikov, Petrov, Lemťugov – Lauta

    Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Sochackij) – Lepistö, Loginov, Vorobjov, Chripunov, Metljuk, Arzamascev, Gončarov, Višněvskij – Grigorenko (C), Engqvist, Omark – Chlystov (A), Makarov, Lisin – Soin (A), Saprykin, Lazarev – Hartikainen, Prochorkin, Majorov

    Rozhodčí: Anisimov, Ansons – Metalnikov, Sirotkin.
     
    Československá stopa v utkání

    Martin Erat (OMS) – 5 zápasů, 4 body (1+3)
    Michal Kempný (OMS) – 5 zápasů, 1 bod (0+1)
    Vladimír Sobotka (OMS) – 2 zápasy, 2 body (0+2)
    Dominik Furch (OMS) – 5 zápasů, 1,52 gólů/zápas, 95,2%
     
    První utkání série

    První utkání přineslo hodně zajímavý průběh! Omsk dvakrát vedl, nicméně Ufa dokázala dvakrát vyrovnat a utkání šlo za stavu 2:2 do prodloužení! V 73. minutě o výhře Ufy Sergej Soin!

    Omsk – Ufa 2:3 v prodloužení
    2. Lemťugov (Gluchov), 41. Paršin (Kempný, Zubov) – 16. Majorov, 52. Omark (Višněvskij, Makarov), 73. Soin
     
    VZÁJEMNÁ UTKÁNÍ Z LETOŠNÍ SEZÓNY

    3.9.2015 Ufa – Omsk 2:3
    25.8.2015 Omsk – Ufa 4:2
     
    Avangard Omsk

    Omsk zatím proplouvá sezónou bez zbytečných potíží! V základní části si sibiřský celek připsal triumf ve Východní konferenci, když nasbíral 106 bodů! Skvělou vizitku si odnesla i defenziva Avangardu, který má průměr dvou inkasovaných branek na zápas. V osmifinálové sérii se Osmku postavila Neftěchimik Nižněkamsk! Omsk si se svým soupeřem poradil nejrychlejším možným způsobem, roznesl jej 4:0 na zápasy a s přehledem postoupil do další fáze!

    Osmifinálová utkání

    22.2.2016 Omsk – Nižněkamsk 2:1
    24.2.2016 Omsk – Nižněkamsk 4:2
    26.2.2016 Nižněkamsk – Omsk 1:2
    28.2.2016 Nižněkamsk – Omsk 2:3 p

    Nejproduktivnější hráči play-off

    Ilja Zubov – 5 zápasů, 5 bodů (1+4)
    Martin Erat – 5 zápasů, 4 body (1+3)
    Jurij Alexandrav – 5 zápasů, 3 body (2+1)
    Denis Paršin – 4 zápasy, 3 body (2+1)
     
    Salavat Julajev Ufa

    Ufa postoupila do vyřazovacích bojů ze čtvrté pozice Východní konference! V základní části na své konto nasbírala pěkných 101 bodů! Ufa se může pyšnit fantastickým útokem! V základní části nastřílela 179 branek a v play-off přidala dalších 22 branek! V prvním kole bojů o Gagarinův pohár si vytvořila náskok 3:1 nad Kazaní, nicméně Kazaň dokázala srovnat na 3:3 a rozhodoval až poslední sedmý zápas. Ufa si před svými fanoušky poradila a vydřela postup do čtvrtfinále!

    Osmifinálová utkání

    22.2.2016 Ufa – Kazaň 4:1
    24.2.2016 Ufa – Kazaň 5:2
    26.2.2016 Kazaň – Ufa 3:0
    28.2.2016 Kazaň – Ufa 1:4
    1.3.2016 Ufa – Kazaň 3:4
    3.3.2016 Kazaň – Ufa 8:0
    5.3.2016 Ufa – Kazaň 3:2

    Nejproduktivnější hráči play-off

    Linus Omark – 8 zápasů, 9 bodů (4+5)
    Alexander Loginov – 8 zápasů, 5 bodů (1+4)
    Lisin Enver – 8 zápasů. 4 body (1+3)
    Andreas Enqvist – 8 zápasů, 4 body (1+3)
     
    Dobré odpoledne všem příznivcům nejrychlejší kolektivní hry na planetě! Vítejte u sledování textového přenosu ze čtvrtfinálové série mezi Avangardem Omsk a Ufou! Ufa v prvním utkání získala bod na svou stranu, Avangard dnes musí zabrat. Utkání startuje ve 14 hodin! Přeji Vám příjemnou zábavu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 10. Burdasov (Chochrjakov), 26. Pěrežogin (Ahnelöv, Erat), 33. Zubov (Popov, Paršin), 35. Lauta (Burdasov), 39. Pěrežogin (Pjanov, Erat) – 14. Hartikainen (Višněvskij, Lisin), 31. Višněvskij (Omark, Grigorenko), 36. Grigorenko (Lepistö), 40. Hartikainen (Majorov)


    Avangard Omsk: Furch (Kostin) – Pěrvyšin, Lekomcev, Kempný, Alexandrov, Gusev (A), Ahnelöv, Děrvuk – Paršin, Zubov (C), Popov – Erat, Pjanov, Pěrežogin (A) – Burdasov, Chochrjakov, Michejev – Černikov, Petrov, Lemťugov – Lauta
    Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Sochackij) – Lepistö, Loginov, Vorobjov, Chripunov, Metljuk, Arzamascev, Gončarov, Višněvskij – Grigorenko (C), Engqvist, Omark – Chlystov (A), Makarov, Lisin – Soin (A), Saprykin, Lazarev – Hartikainen, Prochorkin, Majorov

    Rozhodčí: Anisimov, Ansons – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 9980
    Omsk 3 4 Ufa
    #1 Úterý 08.03.2016 • 12:00
    Omsk - Ufa 2:3 po prodl.
    #2 Čtvrtek 10.03.2016 • 14:00
    Omsk - Ufa 5:4
    #3 Sobota 12.03.2016 • 12:30
    Ufa - Omsk 3:1
    #4 Pondělí 14.03.2016 • 15:00
    Ufa - Omsk 2:1
    #5 Středa 16.03.2016 • 14:00
    Omsk - Ufa 3:2
    #6 Pátek 18.03.2016 • 15:00
    Ufa - Omsk 1:3
    #7 Neděle 20.03.2016 • 12:00
    Omsk - Ufa 1:2
    bahis siteleri