Boston – Carolina 2:3 (po pr.) | Detroit – Winnipeg 3:2 (kon.) | Florida – Ottawa 6:2 (kon.)
Montreal – Buffalo 3:2 (kon.) | Minnesota – Edmonton 1:2 (kon.) | San Jose – New Jersey 0:3 (kon.)
po prodl.
Boston Bruins
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:1)
Carolina Hurricanes
Pátek 11.03.2016, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:30 Phillip Di GIUSEPPE - 2:3
     
    61:30
    Carolina právě vstřelila branku!
    PHILLIP DI GIUSEPPE se prosazuje z dorážky a v prodloužení rozhoduje o vítězství Hurrucanes!! Jeff Skinner se dostal do samostatného úniku a po následném bekhendovém blafáku se snažil zamířit ke vzdálenější levé tyči. Tuukka Rask sice jeho střelu po ledě pravým betonem vleže vyrazil, proti následné dorážce Phillipa Di Giuseppeho z otočky už byl ale bezmocný. Asistence: Jeff Skinner, Noah Hanifin.
    45:54 David PASTRŇÁK - 2:2
     
    45:54
    Bruins právě vstřelili branku!
    DAVID PASTRŇÁK střílí fantastický gól a desátým gólem v letošní sezóně NHL vyrovnává stav utkání na 2:2!! Před pár okamžiky ještě spolupráce českých hokejistů gól nepřinesla, nyní ale zafungovala dokonale. David Krejčí na levém křídle poslal puk do jízdy Davidovi Pastrňákovi, který si sjel před bránu a v blízkosti levé tyče naznačil pohledem přihrávku, jenže poté napřáhl k rychlé střele zápěstím a vymetl přesně bližší horní roh brány. Asistence: David Krejčí.
    28:34 Nathan GERBE - 1:2
     
    28:34
    Carolina právě vstřelila branku!
    NATHAN GERBE rychle reaguje na vyrovnání Bruins a Carolina se v TD Garden podruhé v zápase ujímá vedení, tentokrát 2:1!! Chris Terry dostal nádhernou přihrávku mezi dvěma protihráči do jízdy a z pravého křídla si sjel před bránu, kde puk z blízkosti poslal za záda Tuukka Raska po jeho krásné stahovačce a bekhendové přihrávce Nathan Gerbe. Asistence: Chris Terry,
    25:13 Loui ERIKSSON - 1:1
     
    25:13
    Bruins právě vstřelili branku!
    LOUI ERIKSSON střílí svůj 25. gól v letošní sezóně NHL a vyrovnává stav utkání na 1:1!! Torey Krug rozdal puk doprava na Patrice Bergerona, který nádhernou přihrávkou přes šířku útočného pásma našel ve vzdálenějším levém kruhu pro vhazování najíždějícího Louiho Erikssona, který měl sice puk pod sebou, z těžké pozice ho ale dokázal bez přípravy dopravit do odkryté brány. Asistence: Patrice Bergeron, Torey Krug.
    05:06 Hampus LINDHOLM - 0:1
     
    05:06
    Carolina právě vstřelila branku!
    ELIAS LINDHOLM využívá přesilovou hru a posílá Hurricanes do vedení!! Elias Lindholm napřáhl z pravého kruhu pro vhazování ke střele, která přes tři protihráče zamířila mezi betony Tuukka Raska. Brankář Bruins sice dokázal puk ztlumit, od jeho pravého betonu se ale puk odrazil za brankovou čáru. Asistence: Noah Hanifin, Riley Nash.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 26. Eriksson (Bergeron, Krug), 46. Pastrňák (Krejčí) – 6. Lindholm (Hanifin, Nash), 29. Gerbe (Terry, Nash), 62. Giuseppe (Skinner, Hanifin)


    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – Chára (C), Liles, Morrow, Seidenberg, Krug, McQuaid – Marchand, Bergeron (A), Stempniak – Eriksson, Krejčí (A), Pastrňák – Beleskey, Spooner, Hayes – Ferraro, Acciari, Connolly. Hlavní trenér: Claude Julien.
    Carolina Hurricanes: Ward (Läck) – Slavin, Hainsey (A), Hanifin, Pesce, Jordán, Murphy – Nordström, J. Staal (A), Lindholm – Skinner, Rask, Di Giuseppe – Gerbe, Nash, Terry – Woods, McClement, Malone. Hlavní trenér: Bill Peters.

    Rozhodčí: Kyle Rehman, Tom Kowal – John Grandt, Brad Lazarowich

    Diváci: 17565
    bahis siteleri