Boston – Carolina 2:3 (po pr.) | Detroit – Winnipeg 3:2 (kon.) | Florida – Ottawa 6:2 (kon.)
Montreal – Buffalo 3:2 (kon.) | Minnesota – Edmonton 1:2 (kon.) | San Jose – New Jersey 0:3 (kon.)
po prodl.
Boston Bruins
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:1)
Carolina Hurricanes
Pátek 11.03.2016, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:30 Phillip Di GIUSEPPE - 2:3
     
    61:30
    Carolina právě vstřelila branku!
    PHILLIP DI GIUSEPPE se prosazuje z dorážky a v prodloužení rozhoduje o vítězství Hurrucanes!! Jeff Skinner se dostal do samostatného úniku a po následném bekhendovém blafáku se snažil zamířit ke vzdálenější levé tyči. Tuukka Rask sice jeho střelu po ledě pravým betonem vleže vyrazil, proti následné dorážce Phillipa Di Giuseppeho z otočky už byl ale bezmocný. Asistence: Jeff Skinner, Noah Hanifin.
     
    60:33
    Úvodní útok Hurricanes nic nepřinesl, po nepřesné přihrávce Davida Pastrňáka se ale dostal před bránou mezi dvěma protihráči do zakončení Jordan Staal, v tísni ovšem puk za záda Tuukka Raska poslat nedokázal!
     
    59:34
    Joakim Nordström mohl rozhodnout rychlou střelou z levého křídla, která mířila ke vzdálenější pravé tyči, Tuukka Rask ji ale horní hranou lapačky přitisknutou k betonu vyrazil do ochranné sítě!
     
    49:28
    Torey Krug (BOS) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    46:47
    Brett Pesce napřáhl z vrcholu mezikruží ke krásné diagonální střele, která mířila těsně nad ledem přesně ke vzdálenější levé tyči, jenže Tuukka Rask proti ní vytasil svůj pravý beton a vykopl puk po dalším skvělém zákroku mimo tři tyče!
     
    46:16
    Carolině se málem podruhé v zápase podařilo na vyrovnávací gól Bostonu bleskově zareagovat, střelu Jeffa Skinnera z mezikruží ale Tuukka Rask levým betonem vyrazil!
    45:54 David PASTRŇÁK - 2:2
     
    45:54
    Bruins právě vstřelili branku!
    DAVID PASTRŇÁK střílí fantastický gól a desátým gólem v letošní sezóně NHL vyrovnává stav utkání na 2:2!! Před pár okamžiky ještě spolupráce českých hokejistů gól nepřinesla, nyní ale zafungovala dokonale. David Krejčí na levém křídle poslal puk do jízdy Davidovi Pastrňákovi, který si sjel před bránu a v blízkosti levé tyče naznačil pohledem přihrávku, jenže poté napřáhl k rychlé střele zápěstím a vymetl přesně bližší horní roh brány. Asistence: David Krejčí.
     
    43:05
    Jordan Staal se z levého křídla skvěle natlačil před bránu a z blízkosti se snažil zamířit mezi betony Tuukka Raska, ten ale vytáhl skvělý zákrok a útočník Caroliny se k dorážce nedostal!
     
    39:59
    Brad Marchand a Patrice Bergeron se snažili před bránou u levé tyče dorazit puk do sítě, jenže puk skvěle zablokoval levou bruslí clonící Jaccob Slavin!
     
    36:57
    Jordan Staal nebezpečně vypálil z levého kruhu pro vhazování na přední tyč, Tuukka Rask ale předvedl skvělý reflex a pravým betonem jeho pokus vyrazil do rohu ledové plochy!
     
    36:00
    Michal Jordán z levého kruhu pro vhazování mířil nad lapačku Tuukka Raska, ten ale její horní hranou dokázal jeho střelu mířící ke vzdálenější pravé tyči vytáhnout mimo!
     
    35:35
    Dnešní utkání sleduje 17565 diváků.
     
    34:57
    Brad Marchand se podruhé v rychlém sledu dostal do šance, když po přihrávce do jízdy tvrdě vypálil na pravém křídle od mantinelu a jeho následná střela se od bližší tyče odrazila zpět do hry!
     
    34:22
    Brad Marchand napřáhl z pravého křídla k nebezpečné střele a Cam Ward měl co dělat, aby jeho nebezpečný pokus zastavil, nakonec se mu to ale podařilo!
     
    33:45
    David Pastrňák byl zřejmě tím hráčem, který pláchl na pravém křídle hráčům Caroliny a poté se snažil u pravé tyče prosadit bekhendem, připravený Cam Ward ale jeho střelu ukryl v lapačce.
     
    32:44
    Jordan Staal se u pravé tyče dostal po nabrání velké rychlosti ke dvěma střelám, Tuukka Rask ale oba jeho pokusy vyrazil.
     
    31:36
    Nathan Gerbe neproměnil stoprocentní příležitost, ve které mu doslova ukradl jistý gól spektakulárním zákrokem Tuukka Rask!! Noah Hanifin krásnou diagonální přihrávkou od modré čáry našel u pravé tyče Nathana Gerbeho, který z úhlu mohl přidat v rychlém sledu druhý gól, jenže finský brankář slavící 29. narozeniny předvedl neskutečný zákrok a puk po jeho střele ukryl vleže v lapačce.
    28:34 Nathan GERBE - 1:2
     
    28:34
    Carolina právě vstřelila branku!
    NATHAN GERBE rychle reaguje na vyrovnání Bruins a Carolina se v TD Garden podruhé v zápase ujímá vedení, tentokrát 2:1!! Chris Terry dostal nádhernou přihrávku mezi dvěma protihráči do jízdy a z pravého křídla si sjel před bránu, kde puk z blízkosti poslal za záda Tuukka Raska po jeho krásné stahovačce a bekhendové přihrávce Nathan Gerbe. Asistence: Chris Terry,
    25:13 Loui ERIKSSON - 1:1
     
    25:13
    Bruins právě vstřelili branku!
    LOUI ERIKSSON střílí svůj 25. gól v letošní sezóně NHL a vyrovnává stav utkání na 1:1!! Torey Krug rozdal puk doprava na Patrice Bergerona, který nádhernou přihrávkou přes šířku útočného pásma našel ve vzdálenějším levém kruhu pro vhazování najíždějícího Louiho Erikssona, který měl sice puk pod sebou, z těžké pozice ho ale dokázal bez přípravy dopravit do odkryté brány. Asistence: Patrice Bergeron, Torey Krug.
     
    24:40
    Chris Terry (CAR) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    20:44
    Ryan Spooner se ocitl v mezikruží ve slibné střelecké pozici a snažil se zamířit mezi betony Cama Warda, ten ale včas zavřel vrata a jeho pokus vyrazil mimo tři tyče své brány!
     
    20:37
    Elias Lindholm (CAR) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    17:15
    Patrice Bergeron (BOS) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    12:42
    Torey Krug vypálil z blízkosti vrcholu kruhů pro vhazování a jeho následná střela mířila pod horní tyč, Cam Ward ji ale s obtížemi dokázal vyrazit vyrážečkou nad horní tyč!
     
    08:45
    Torey Krug napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování ke tvrdé střele, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, Cam Ward ji ale levém betonem vyrazil mimo!
     
    06:36
    Bruins se vzápětí dostali k další střele, po které se Cam Ward pořádně zapotil, u své levé tyče ji ale nakonec dokázal zneškodnit a puk na ledě přikryl rychle lapačkou!
     
    06:28
    David Krejčí nebezpečně vypálil z levého kruhu pro vhazování a jeho střela mířila nad ledem ke vzdálenější pravé tyči, Cam Ward ale vytáhl úžasný zákrok a puk vyrazil mimo!
    05:06 Hampus LINDHOLM - 0:1
     
    05:06
    Carolina právě vstřelila branku!
    ELIAS LINDHOLM využívá přesilovou hru a posílá Hurricanes do vedení!! Elias Lindholm napřáhl z pravého kruhu pro vhazování ke střele, která přes tři protihráče zamířila mezi betony Tuukka Raska. Brankář Bruins sice dokázal puk ztlumit, od jeho pravého betonu se ale puk odrazil za brankovou čáru. Asistence: Noah Hanifin, Riley Nash.
     
    04:53
    Viktor Rask z levého kruhu pro vhazování nahodil puk na Tuukka Raska, který puk vyrazil, a Jordan Staal se dostal ke dvěma dorážkám, finský brankář si s nimi ale dokázal poradit!
     
    03:09
    Patrice Bergeron (BOS) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 26. Eriksson (Bergeron, Krug), 46. Pastrňák (Krejčí) – 6. Lindholm (Hanifin, Nash), 29. Gerbe (Terry, Nash), 62. Giuseppe (Skinner, Hanifin)


    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – Chára (C), Liles, Morrow, Seidenberg, Krug, McQuaid – Marchand, Bergeron (A), Stempniak – Eriksson, Krejčí (A), Pastrňák – Beleskey, Spooner, Hayes – Ferraro, Acciari, Connolly. Hlavní trenér: Claude Julien.
    Carolina Hurricanes: Ward (Läck) – Slavin, Hainsey (A), Hanifin, Pesce, Jordán, Murphy – Nordström, J. Staal (A), Lindholm – Skinner, Rask, Di Giuseppe – Gerbe, Nash, Terry – Woods, McClement, Malone. Hlavní trenér: Bill Peters.

    Rozhodčí: Kyle Rehman, Tom Kowal – John Grandt, Brad Lazarowich

    Diváci: 17565
    bahis siteleri