N.Novgorod – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | Petrohrad – Dynamo Moskva 0:4 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
0:4 (0:1, 0:2, 0:1) Stav série: 1:2
Dynamo Moskva
Pátek 11.03.2016, 17:30 • Ice Palace • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:44
    V samotném závěru dnešního utkání si ještě Dinamo zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Ilja Kablukov, který za vlastní brankou poslal nedovoleným způsobem k zemi Brjukvina.
    57:19 Danil TARASOV - 0:4
     
    57:19
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto, neboť Dinamo se tři minuty před koncem zápasu prosazuje počtvrté v tomto zápase! Gorovikov šel v útočném pásmu do souboje s Mosesem, po kterém se kotouč odrazil do středu útočného pásma, kde se nacházel DANIL TARASOV. Produktivní hostující útočník nahodil kotouč na branku, a Koskinen si nechal projít kotouč do branky! Bez asistence.
     
    55:06
    V závěru dnešního zápasu si zahraje Petrohrad přesilovou hru, neboť napadající Ilja Šipov podrazil Koskinena při průjezdu brankoviště. Nutno uznat, že finský brankář svému pádu hodně přidal!
     
    54:48
    Petrohrad si zahraje přesilovou hru!
     
    51:23
    A navíc se bude vylučovat na domácí straně! Na trestnou lavici míří Vadim Šipačjov, který dělal prostor Dadonovovi na střelu, avšak při tom poslal k zemi Cvetkova.
     
    46:26
    Petrohrad pokračoval v tlaku v útočném pásmu, a od modré čáry nahodil kotouč Nikulin. Jerjomenko dokázal kotouč vyrazit, nicméně pouze do jízdy pro Kovalčuka, jehož dorážka však mířila mimo!
     
    45:47
    Následný postupný útok SKA táhl středem hřiště Jarno Koskiranta, který dokázal za brankou vybojovat své nahození, a následně poslal kotouč před branku. Do zakončení se dostal Jakovlev, nicméně Jerjomanko opět zasáhl!
     
    43:36
    Teď se ocitl ve velké šanci Jevgenij Dadonov, ke kterému se odrazil kotouč po střele Čudinova. Ruský reprezentant však nedokázal kotouč nasměrovat mezi tři tyče!
     
    42:17
    Jegor Jakovlev dostal povedenou přihrávku na modrou, nicméně jeho střela branku minula. Následně v rohu kluziště fauloval Andrej Mironov, který dostává dvouminutový trest!
    36:10 Konstantin GOROVIKOV - 0:3
     
    36:10
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Moskevský celek nakonec dokázal přesilovou hru využít, a čtyři sekundy před koncem Kablukova trestu se prosazuje potřetí v tomto zápase. Dergačjov dokázal dostat kotouč do pásma soupeře, nicméně si nějakým způsobem poškodil brusli, a pomalu se dostal na střídačku. Mezitím šlo Dinamo do protiútoku! Robinson našel opět Osipova, jehož ránu Koskinen ještě vyrazil. Na brankovišti si počínal ideálně KONSTANTIN GOROVIKOV, který si našel kotouč, a ten poslal do odkryté branky! Asistence: Alexander Osipov.
     
    35:43
    Mat Robinson mohl pálit na pravé straně, avšak raději přihrál Osipovovi, jehož ránu však dokázal vyrazit Koskinen!
     
    34:14
    Velká komplikace pro Petrohrad! Ilja Kablukov nedokázal za brankou Jerjomenka čistým způsobem ubránit Mironova, a dostává dvouminutový trest!
     
    30:36
    Velká příležitost SKA, která však gólem neskončila! Šipačjov zatáhl kotouč za branku, a následným pasem našel před Jerjomenkem Nikitu Gusev, jehož pohotovou ránu dokázal hostující brankář vyrazit levým betonem!
     
    28:28
    A Petrohrad si zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Dmitrij Markovin, který si počínal u mantinelu nedovoleně v souboj s Dadonovem, a dostává dvouminutový trest!
     
    26:18
    Domácí celek pokračoval v kombinaci v útočném pásmu. Sergej Širokov operoval s kotoučem na pravé straně, a následným pasem našel před branku Barabanova, ten však nedokázal zakončit!
     
    23:50
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Kablukov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Dinamo Moskva (Nikulin – 2 min., hrubost).
     
    23:25
    Domácí však mohli bleskově odpovědět! Na druhé straně se dostal do zajímavé šance Vadim Šipačjov, který však svou střelu nasměroval těsně vedle branky!
    23:02 Maxim PESTUŠKO - 0:2
     
    23:02
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    To je pro domácí tým opravdu velký šok, neboť hned na začátku druhé třetiny se Dinamo dostává do dvoubrankového vedení. Na pravé straně se nešťastně srazil Kovalčuk s Mosesem, a Dinamo šlo do protiútoku. Těreščenkova střela ještě v brance neskončila, nicméně dorážka MAXIMA PESTUŠKA již mířila přesně! Asistence: Alexej Těreščenko, Vladimir Brjukvin.
     
    22:43
    Dinamo se dostalo do rychlého protiútoku, a Pestuško následně dostal kotouč na modrou pro Korjagina. Ruský bek vypálil, nicméně jeho střelu dokázal lapit Koskinen!
     
    19:59
    Tak, už to domácí Petrohrad nestihl! Antonín Jeřábek se krátce poradil s kolegou na telefonu, a branku neuznal!
     
    19:59
    Hodně kuriozní situace, neboť přesně v závěru první třetiny dokázal Petrohrad vstřelit gól, avšak je otázka, zdali to domácí hráči stihli!
     
    19:23
    Petrohrad šel následně do rychlého protiútoku, který táhl po levé straně Ilja Kovalčuk. Ruský reprezentant poslal svižný pas před branku, kterým hledal Koskirantu. Tomu však kousek chyběl, aby dokázal vystřelit!
    15:40 Ivan IGUMNOV - 0:1
     
    15:40
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    A máme tady úvodní branku dnešního utkání, kterou překvapivě střílí moskevské Dinamo! SKA se dokázalo usadit v útočném pásmu, nicméně střelu Čudinova dokázal hostující celek zablokovat, a kotouč se dostal k IVANU IGUMNOVI. Ruský útočník se dostal do samostatného úniku, který zakončil parádně provedenou kličkou! Bez asistence.
     
    14:41
    Mat Robinson byl nakonec hráčem, který mladého ruského forvard podrazil. Kanadský bek tak dostává dvouminutový trest, a Petrohrad čeká přesilová hra.
     
    14:41
    Velká šance Petrohradu! SKA šlo velmi rychle do útočného pásma, a od modré čáry vypálil Jakovlev. Jeho ránu vyrazil Jerjomenko před sebe, a k dorážce se dostával Bučněvič. Mladý forvard byl však faulovaný, a Petrohrad čeká přesilová hra!
     
    11:51
    Velká šance Petrohradu! Jevgenij Dadonov nabral rychlost na levé straně, a dokázal se ze strany nacpat až před Jerjomenka. Následně Dadonov zkoušel odrazit kotouč od zad Jerjomenka, avšak hostující brankář si dokázal poradit!
     
    06:03
    Dinamo následně vyhrálo vhazování, a kotouč se dostal na modrou k Nikulinovi. Ruský zadák vystřelil sice nepřesně, avšak kotouč se od mantinelu odrazil před branku, kde promáchl Vojnov, a k zakončení se dostal Kokarev. Jeho ránu však Vojnov zablokoval!
     
    04:29
    Petrohrad zavřel svého soupeře v útočném pásmu, a ke střele se dostal Kutějkin, jehož tvrdý projektil zablokoval Galimov. Z druhé straně to poté zkoušel i Jakovlev, avšak jeho rána byla zblokovaná do ochranné sítě!
     
    02:50
    A bude se poprvé v dnešním zápase vylučovat! Andrej Mironov odchází na povel Antonína Jeřábka na trestnou lavici, a Petrohrad čeká dvouminutová přesilová hra!
     
    02:36
    Hráči Petrohradu pokračovali v aktivním napadání, a donutili Těreščenka chybovat při rozehrávce. Šipačjov následnou řížnou přihrávkou našel Dadonova, jehož rána z volje evšak mířila mimo tři tyče!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 16. Igumnov, 24. Pestuško (Těreščenko, Brjukvin), 37. Gorovikov (Osipov), 58. Tarasov


    SKA Petrohrad: Koskinen (Šestjorkin) – Jakovlev, Bělov, Chafizullin, Čudinov, Zubarev, Vojnov, Kutějkin (A) – Dadonov, Šipačjov (C), Gusev – Moses, Koskiranta, Kovalčuk – Bučněvič, Širokov, Barabanov – Kadějkin, Ketov (A), Kablukov – Dergačjov
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Nikulin, MIronov, Robinson, Osipov, Hietanen, Visněvskij, Korjagin – Pestuško, Těreščenko (C), Brjukvin – Tarasov, Gorovikov (A), Kokarev – Galimov, Cvetkov (A), Fjodorov – Alexejev, Šipov, Igumnov

    Rozhodčí: Jeřábek, Olenin – Misjur, Palej

    Diváci: 12 222
    Petrohrad 4 2 Dynamo Moskva
    #1 Pondělí 07.03.2016 • 15:00
    Dynamo Moskva - Petrohrad 2:3
    #2 Středa 09.03.2016 • 17:30
    Dynamo Moskva - Petrohrad 4:3 po prodl.
    #3 Pátek 11.03.2016 • 17:30
    Petrohrad - Dynamo Moskva 0:4
    #4 Neděle 13.03.2016 • 15:00
    Petrohrad - Dynamo Moskva 4:0
    #5 Úterý 15.03.2016 • 17:30
    Dynamo Moskva - Petrohrad 1:4
    #6 Čtvrtek 17.03.2016 • 17:30
    Petrohrad - Dynamo Moskva 2:0
    bahis siteleri