Columbus – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Tampa – Philadelphia 1:3 (kon.) | St. Louis – Anaheim 5:2 (kon.)
Dallas – Chicago 5:2 (kon.) | Calgary – Arizona 1:4 (kon.) | Boston – NY Islanders 3:1 (kon.)
Buffalo – Carolina 3:2 (po pr.) | Detroit – NY Rangers 3:2 (po pr.)
konec
Dallas Stars
5:2 (1:0, 3:1, 1:1)
Chicago Blackhawks
Sobota 12.03.2016, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:01 Tomáš FLEISCHMANN - 5:2
     
    59:01
    Chicago právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ FLEISCHMANN se přece jen prosazuje a střílí nádherný gól!! Tomáš Fleischmann předvedl v pravém kruhu pro vhazování nádhernou stahovačku a poté střelou zápěstím vymetl přesně vzdálenější levý horní roh brány. Lépe, už to trefit nešlo! Asistence: Dale Weise, Niklas Hjalmarsson.
     
    56:28
    Cody Eakin (DAL) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
    55:29 Aleš HEMSKÝ - 5:1
     
    55:29
    Dallas právě vstřelil branku!
    ALEŠ HEMSKÝ uklízí puk do prázdné brány a zvyšuje na 5:1!! Scott Darling se na chvíli vrátil do své svatyně a v okamžiku, kdy ji opustil, Aleš Hemský z obranného pásma napřáhl mezi dvěma hráči Chicaga k střele po ledě, která zamířila k levé tyči odkryté brány. Asistence: Johnny Oduya.
     
    55:01
    Brána Chicaga opět zůstává prázdná a Scott Darling sleduje zbytek utkání ze střídačky.
     
    51:57
    Alex Goligoski zablokoval střelu Chicaga od modré čáry v době, kdy Blackhawks odvolali brankáře!
     
    49:02
    Tyler Seguin z vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl ke střele, která mířila ke vzdálenější pravé tyči, připravený Scott Darling ji ale po pěkném zákroku ukryl v lapačce!
     
    48:20
    Erik Gustafsson (CHI) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry – vyhození puku přes ochranné sklo.
     
    47:06
    Dallas se ocitl ve skvělé šanci, Scott Darling se ale jako kočka roztáhl na brankové čáře a vleže puk vytěsnil mimo!
     
    41:34
    Antoine Roussel založil krásnou přihrávkou přečíslení 2 na 1, po kterém Tyler Seguin mohl přihrávat Jasonovi Spezzovi, nakonec se ale rozhodl z levého kruhu pro vhazování vypálit sám a jeho následnou střelu Scott Darling pravým ramenem vyrazil mimo!
     
    36:24
    Patrick Eaves (DAL) dostal menší trest, 2 minuty úder loktem.
    33:01 Teuvo TERÄVÄINEN - 4:1
     
    33:01
    Chicago právě vstřelilo branku!
    TEUVO TERÄVÄINEN skóruje a připravuje doposud bezchybného Kariho Lehtonena o čisté konto!! Tomáš Fleischmann sice nedokázal puk v blízkosti levé tyče poslat na bránu, vzápětí ale našel na vzdálenější pravé tyči krásnou přihrávkou Teuva Teräväinena, který z blízkosti zamířil do prázdné brány a vymetl bližší horní roh brány. Asistence: Tomáš Fleischmann, Erik Gustafsson.
     
    32:26
    Tyler Seguin na pravém křídle nabral velkou rychlost a poté zamířil nad lapačku Scotta Darlinga, který už byl překonaný, vzápětí ho ale zachránila branková konstrukce!
     
    31:24
    Jonathan Toews se dostal do samostatného úniku a u pravé tyče se po bekhendovém blafáku snažil skórovat, jenže nedokázal puk zvednout nad levý beton ležícího Kariho Lehtonena, který si připsal fantastický zákrok!
     
    30:42
    Corey Crawford už to nevydržel a po čtyř inkasovaných gólech v řadě přepustil místo v bráně Scottovi Darlingovi.
    30:42 Jamie BENN - 4:0
     
    30:42
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí kapitán JAMIE BENN využívá přesilovou hru a Chicago je v totálním rozkladu!! Tyler Seguin v levém kruhu pro vhazování zamíchal s pukem a poté na vzdálenější pravé tyči našel s přispěním teče Patricka Eavese kapitána Jamieho Benna, který z blízkosti dorazil puk do prázdné brány. Asistence: Patrick Eaves, Tyler Seguin.
     
    29:46
    Patrick Kane (CHI) dostal menší trest, 2 minuty krosček.
     
    29:31
    Jamie Benn na levém křídle zpomalil a poté si z ostrého úhlu vybruslil před bránu, kde se nikým neatakovaný snažil bekhendem zamířit mezi betony Coreyho Crawforda, ten se ale nachytat na švestkách podruhé v zápase nenechal a jeho pokus vyrazil!
     
    28:30
    Antoine Roussel tvrdě vypálil ve středu útočného pásma od modré čáry a jeho následná střela s příklepem mířila po ledě ke vzdálenější pravé tyči, Corey Crawford byl ovšem připravený a levým betonem ji kopl mimo!
     
    26:38
    Andrew Ladd (CHI) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    26:19
    Radek Faksa se ocitl u pravé tyče ve velké příležitosti, z úhlu ale nedokázal Coreyho Crawforda překonat poté, co zamířil pouze do jeho náruče!
    25:06 Tyler SEGUIN - 3:0
     
    25:06
    Dallas právě vstřelil branku!
    TYLER SEGUIN navazuje na góly Jasona Spezzi s Antoinem Rousselem a posílá Dallas do tříbrankového vedení!! Tyler Seguin sice napoprvé Coreyho Crawforda nepřekonal, po přihrávce Jasona Spezzi zpoza brány ale dostal druhou šanci a po krásné stahovačce zamířil střelou po ledě mezi jeho betony. Asistence: Jason Spezza.
     
    23:48
    Jamie Benn nádhernou přihrávkou poslal do samostatného úniku Codyho Eakina, ten ale tváří v tvář Coreymu Crawfordovi neuspěl a jeho střela z blízkosti zamířila vedle levé tyče!
     
    23:24
    Brent Seabrook na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, která se od přední levé tyče odrazila zpět do hry!
     
    22:34
    Vernon Fiddler (DAL) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    22:17
    Brett Ritchie nebezpečně vypálil z pravého kruhu pro vhazování a jeho následnou střelu mířící těsně nad ledem ke vzdálenější levé tyči Corey Crawford pravým betonem vyrazil! Patrik Nemeth se vzápětí dostal k dorážce, jeho pokus ale zamířil mimo.
    21:09 Antoine ROUSSEL - 2:0
     
    21:09
    Dallas právě vstřelil branku!
    ANTOINE ROUSSEL potvrzuje střílí během posledních pěti zápasů svůj třetí gól a posílá Stars v úvodu druhé třetiny do dvoubrankového vedení!! Radek Faksa odvedl fantastickou práci, když podél střídaček vyvezl puk z obranného pásma do zóny Chicaga a poté ho předložil Alešovi Hemskému. Poslední jmenovaný hráč poté našel Alexe Goligoskiho, který přihrávkou zpoza brány našel u pravé tyče Antoina Roussela, a ten se z blízkosti nemýlil. Asistence: Alex Goligoski, Aleš Hemský.
     
    18:24
    Dale Weise (CHI) dostal menší trest, 2 minuty vražení na hrazení.
     
    16:37
    Valeri Ničuškin se dostal u levé tyče k odraženému puku a málem střelou po ledě propálil Corey Crawforda, ten ale předvedl další úžasný zákrok, po kterém tentokrát kotouč ukryl po rychlém zavření dveří mezi svými betony!
     
    16:03
    Aleš Hemský předvedl v plné kráse své šikovné ruce, když na pravém křídle nabral rychlost a po nádherné stahovačce si povodil tři hráče Chicaga a z blízkosti mířil pod horní tyč, Corey Crawford poté sice s obrovskými problémy, ale nakonec puk na brankové čáře zastavil! To byl úžasná individuální akce.
     
    14:53
    Tomáš Fleischmann (CHI) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    13:09
    Artěmij Panarin napřáhl v mezikruží po zpětné diagonální přihrávce Jonathana Toewse z pravého křídla k nádherné střele s příklepem, která mířila přesně do levého horního rohu brány, nakonec se ale od horní tyče odrazila do ochranné sítě!
    11:08 Jason SPEZZA - 1:0
     
    11:08
    Dallas právě vstřelil branku!
    JASON SPEZZA využívá přesilovou hru a posílá Stars do vedení!! Jamie Benn se dostal na pravém křídle k puku, když zastavil vyhození Blackhawks podél mantinelu, a poté ho předložil Jasonovi Spezzovi, který od modré čáry napřáhl ke krásné táhlé střele s příklepem a zamířil přesně k levé tyči. Asistence: Jamie Benn.
     
    10:28
    Andrew Shaw (CHI) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    09:07
    Duncan Keith se ocitl u levé tyče po krásné přihrávce napříč brankovištěm od svého spoluhráče v obrovské šanci, jenže z ostrého úhlu nedokázal skvěle se přesouvajícího Kariho Lehtonena překonat! Brankář Dallasu si připsal vleže úžasný zákrok a jeho střelu vyrazil.
     
    08:50
    Johnny Oduay (DAL) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry – vyhození puku přes ochranné sklo.
     
    08:39
    Duncan Keith nebezpečně vypálil od modré čáry a jeho střela byla mezi kruhy pro vhazování nepříjemně tečována, Kari Lehtonen ale dokázal skvěle zareagovat a hrudí puk vyrazil mimo tři tyče své brány!
     
    06:57
    Patrik Nemeth (DAL) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    06:57
    Marián Hossa na pravém křídle nabral rychlost a u bližší tyče se poté snažil puk forhendem poslat mezi betony Kariho Lehtonena, ten byl ale pozorný a jeho pokus vyrazil! Slovenský útočník byl ovšem při zakončení faulován a Chicago si zahraje jako první přesilovou hru.
     
    03:11
    Dale Weise nabral na levém křídle velkou rychlost a poté si sjel obloukem před bránu, kde se bekhendem snažil zamířit mezi betony Kariho Lehtonena, ten byl ale připraven a jeho pokus vyrazil!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 12. Spezza (Jamie Benn), 22. Roussel (Goligoski, Hemský), 26. Seguin (Spezza), 31. Jamie Benn (Eaves, Seguin), 56. Hemský (Oduya) – 34. Teräväinen (Fleischmann, Gustafsson), 60. Fleischmann (Weise, Hjalmarsson)


    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Russell, Goligoski (A), Oduya, Johns, Nemeth, Oleksiak – Jamie Benn (C), Eakin, Eaves – Ničuškin, Spezza, Seguin – Roussel, Faksa, Hemský – Sceviour, Fiddler (A), Ritchie. Hlavní trenér: Lindy Ruff.
    Chicago Blackhawks: Crawford (31. Darling) – Keith (A), Hjalmarsson, Gustafsson, Seabrook (A), van Riemsdyk, Ehrhoff – Ladd, Toews (C), Hossa – Panarin, Anisimov, Kane – Desjardins, Teräväinen, Fleischmann – Pánik, Shaw, Weise. Hlavní trenér: Joel Quenneville.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Trevor Hanson – Lonnie Cameron, Scott Cherrey

    Diváci: 18532
    bahis siteleri