Columbus – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Tampa – Philadelphia 1:3 (kon.) | St. Louis – Anaheim 5:2 (kon.)
Dallas – Chicago 5:2 (kon.) | Calgary – Arizona 1:4 (kon.) | Boston – NY Islanders 3:1 (kon.)
Buffalo – Carolina 3:2 (po pr.) | Detroit – NY Rangers 3:2 (po pr.)
konec
Boston Bruins
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
New York Islanders
Sobota 12.03.2016, 19:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:03
    Začínají poslední dvě minuty třetí třetiny, Islanders už hrají s prázdnou brankou a šesti muži v poli.
    57:26 David PASTRŇÁK - 3:1
     
    57:26
    Bruins právě vstřelili branku!
    Zdá se, že teď už to budou mít hostující hokejisté s vyrovnáním hodně těžké, protože Boston zhruba dvě a půl minuty před koncem základní hrací doby uniká do vedení o dvě branky a vypadá to, že se domácí dnes budou radovat z výhry nad svým soupeřem z Metropolitní divize. A hádejte, kdo se dočkal vstřelení této branky? Ano, byl to znovu český hokejista DAVID PASTRŇÁK, který vůbec neváhal, prostě se v prostoru za pravým kruhem napřáhl a prostřelil vše, včetně brankáře Thomase Greisse. Hodně pohledný zásah, teď je na Islanders, jak budou reagovat. Asistence: Loui Eriksson.
     
    47:14
    Teprve druhé vyloučení v tomto utkání, které budeme sledovat. A také v tomto případě si půjde odpočinout hokejista hostů Thomas Hickey (NYI). Jenže se bude hrát ve čtyřech, protože vyloučen je i domácí Zdeno Chára (BOS), a to za hrubost. Hickey dostal trest za vysokou hůl.
    39:51 David PASTRŇÁK - 2:1
     
    39:51
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tomu se tedy říká závěr druhé třetiny, jaký jsme už nejspíše nečekali. New York Islanders nyní pravděpodobně docela podcenili poslední vteřiny této dvacetiminutovky a nechali svého soupeře v černých trikotech, aby ještě dokázal vymyslet jednu kombinaci. A pro české fanoušky navíc dobrá zpráva, byla to česká dvojce Davidů, kdo celou akci režíroval. David Krejčí nahodil puk od modré čáry, aby jej v prostoru před brankou tečoval mladší z dvojice Čechů DAVID PASTRŇÁK. Ten tak posílá Boston do vedení a ve třetí části budou muset Islanders opět dohánět. Asistence: David Krejčí, Loui Eriksson.
     
    33:06
    Stempniakova střela pořádně rozezvučela halu, protože jen těsně nezapadla do sítě. Není pochyb o tom, kdo má aktuálně více ze hry.
    30:48 John TAVARES - 1:1
     
    30:48
    Islanders právě vstřelili branku!
    Téměř úplně nečekaně se nyní dostávají New York Islanders k vyrovnanému stavu, když z první větší možnosti ve druhé třetině hned dávají branku a mohou se radovat. Boston Bruins si nedali pozor v situaci, kdy se hokejisté v bílých trikotech velmi rychle přesunuli do pásma a vytvořili kombinaci. Tu vytočením zpoza klece Tuukky Raska dobře vyřešil hráč Ostrovanů Kyle Okposo, aby jeho spoluhráč JOHN TAVARES doklepl puk do sítě, ten nedal gólmanovi Bostonu téměř žádnou šanci. Budeme tedy pokračovat za stavu 1:1, oba celky budou možná zase o něco opatrnější. Asistence: Kyle Okposo.
     
    25:39
    Velmi dobré přečíslení tři na dva, které nyní předvedli Boston Bruins. Ale byla to nepřesnost, jež zabránila tomu, aby se Bruins dostali do vedení o dvě trefy. Jinak ale dobrá souhra.
     
    21:30
    Hned další možnost pro Ostrovany a dokonce zazvonila tyčka Raskovy klece! Ale puk zase rychle letěl od domácího zařízení pryč.
    18:26 Loui ERIKSSON - 1:0
     
    18:26
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak se přeci jen dočkáme první branky zápasu ještě v jeho první třetině, domácí muži Boston Bruins se prosazují v přesilové hře poté, co nedovolili soupeři z New Yorku, aby vůbec během svého prvního oslabení v utkání poslal puk pryč ze své obranné třetiny. Dobrou akci, která začala celá od pravého mantinelu, poté zakončil na brankovišti přesně LOUI ERIKSSON, jenž rozradostnil TD Garden a posílá svůj mančaft to vedení. Tohle může být pro Medvědy důležitý zásah, uvidíme, co na to Ostrované, zda se pokusí hrát riskantněji. Asistence: Ryan Spooner, Torey Krug.
     
    17:44
    Bude se také poprvé v utkání vylučovat, Bruins ještě měli ponechanou výhodu, tu ovšem nevyužili. Je z toho trest pro hostujícího Thomase Hickeyho (NYI) za držení, a tak tu máme v závěru první třetiny šanci pro Medvědy.
     
    14:09
    Eriksson a jeho velmi dobrá možnost, když se kolem levého mantinelu protáhl až do zakončení. Teď ovšem dokázal trefit jen připraveného Greisse.
     
    12:28
    Hamonic udělal chybu na levém kruhu a Beleskey se hnal do další dnešní šance. Thomas Greiss ale dokázal zavčas zareagovat, takže se bude jen vhazovat u branky Islanders.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 19. Eriksson (Spooner, Krug), 40. Pastrňák (Krejčí, Eriksson), 58. Pastrňák (Eriksson) – 31. Tavares (Okposo)


    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – Chára, Liles, Morrow, Seidenberg, Krug, McQuaid – Marchand, Bergeron, Stempniak – Eriksson, Krejčí, Pastrňák – Beleskey, Spooner, Hayes – Ferraro, Acciari, Connolly
    New York Islanders: Greiss (Berube) – Leddy, Boychuk, Hamonic, Hickey, Strait, Pulock – Bailey, Tavares, Okposo – Kuljomin, Nielsen, Strome – Prince, Nelson, Lee – Martin, Cizikas, Clutterbuck

    Rozhodčí: Hebert, Joannette – McElman, Murphy

    Diváci: 17 565
    bahis siteleri