Sturm Graz – Austria 1:1 (kon.)
konec
SK Sturm Graz
1:1 (0:0)
FK Austria Vídeň
Neděle 13.03.2016, 16:30 • UPC-Arena, Graz • Rakouská Bundesliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Vzápětí se ke střele z vápna dostal Klaric a trefil levou tyč Almerovy brány, Austria se ještě bude hodně strachovat o výsledek!
     
    89
    Kamavuaka posunul balon ke spoluhráči a vzápětí do něj zajel Raphael Holzhauser, za což vidí hostující středopolař žlutou kartu. V tomto případě se ale mohlo klidně i červenat, bylo to mimo hru...
     
    88
    Střídání v týmu FK Austria Vídeň: ze hřiště odchází Venuto, přichází De Paula.
    84. EDOMWONYI - 1:1
     
    84
    Sturm Graz právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Dobras rozehrál roh, po němž zpoza vápna pálil jeden z domácích borců. Střela byla několikrát sražena, přesto Almer zareagoval. Vyrazil míč, avšak pouze k nohám BRIGHTA EDOMWONYIE, který v poklidu doklepl do brány!
     
    81
    Wilson Kamavuaka následně nestíhal Holzhausera a pomohl si nedovoleně, když hostujícího plejera potáhl za ruku. Hameter neotálí a tasí další žlutý kartónek.
     
    75
    Střídání v týmu FK Austria Vídeň: ze hřiště odchází Kayode, přichází Friesenbichler.
     
    73
    Ohromná šance Austrie! Grünwald posunul zpoza vápna na pravou stranu Holzhauserovi. Ten ještě vrátil svému spoluhráči do hraniční ofsajdové pozice, ale praporek zůstal dole. Nicméně skvělým zákrokem se blýskl Esser, který sebral Grünwaldovi takřka jistý gól!
     
    71
    Střídání v týmu FK Austria Vídeň: ze hřiště odchází Meilinger, přichází Windbichler.
     
    71
    Naopak na druhou stranu vyběhl Olarenwaju Kayode a v brejku si se zpracováním balonu pomohl rukou, Hameter jej za to nekompromisně trestá žlutou kartou!
     
    68
    Střídání v týmu SK Sturm Graz: ze hřiště odchází Offenbacher, přichází Klaric.
     
    64
    Austria právě vstřelila branku!
    Konečně jsme se dočkali! Gorgon odcentroval zprava a k míči se ve vápně dostal bek JENS STRYGER LARSEN, který si prvním dotykem perfektně zpracoval a druhým poslal míč kolem Essera do sítě!
     
    60
    Střídání v týmu SK Sturm Graz: ze hřiště odchází Gruber, přichází Dobras.
     
    55
    Střídání v týmu SK Sturm Graz: ze hřiště odchází Stankovic, přichází Avdijaj.
     
    54
    Kapitán a nejlepší střelec Austrie to zkusil napřímo, Esser byl připraven.
     
    49
    Venuto trochu nevědomky sklepl míč pod sebe na hranici vápna, kam si pro balon došel Meilinger a bez přípravy pálil nebezpečně k levé tyči, kterou pouze o kousíček minul! Dobrá šance Austrie!
     
    44
    Gruber dostal naloženo od Meilingera, a to dosti nepěkně a zezadu. Záložník Austrie za tento zákrok vyfasoval žlutou kartu.
     
    35
    Stankovic obdržel ve vápně nahrávku z pravé strany a z otočky zkusil vystřelit, u bližší tyče však našel jen připraveného Almera.
     
    33
    Kayhan obešel Meilingera a následně dostal naloženo od Martschinka – Hameter udělil hostujícími bekovi Martschinkovi první kartu tohoto utkání.
    32.
     
    32
    Lucas Venuto dokázal nadvakrát dorazit Gorgonovu ránu za záda Essera, problém byl ovšem v tom, že se nacházel v postavení mimo hru. Gól tak samozřejmě platit nemůže, hrajeme dál bez branek.
     
    14
    A opět byla po rohu nebezpečná hlavička! Tentokráte ale Almer musel zasahovat, nicméně si poradil a udržel vyrovnaný stav.
     
    11
    Po centru Offenbachera od praporku se k hlavičce dostal Gruber a mnoho nechybělo, aby domácí plejer prolomil bezbrankový stav!
     
    4
    Vynikající centr vyslal zprava bek Stryger Larsen a Kayodemu vpravdě nechybělo moc, možná metr k tomu, aby hlavičkoval do brány!

    Michal Konvalina

    Branky: 84. Edomwonyi – 64. Stryger Larsen

    Karty:   81. Kamavuaka (STG) – 33. Martschinko (AUV), 44. Meilinger (AUV), 71. Kayode (AUV), 89. Holzhauser (AUV)


    SK Sturm Graz: Esser (C) – Kayhan, Avlonitis, Spendlhofer, Lykogiannias – Kamavuaka, Offenbacher (68. Klaric) – Horvath, Stankovic (55. Avdijaj), Gruber (60. Dobras) – Edomwonyi
    Náhradníci: Gratzei – Avdijaj, Klaric, Lovric, Ehrenreich, Potzmann, Dobras

    FK Austria Vídeň: Almer – Larsen, Sikov, Rotpuller, Martschinko – Grünwald, Holzhauser – Meilinger (71. Windbichler), Gorgon (C), Venuto (88. De Paula) – Kayode (75. Friesenbichler)
    Náhradníci: Hadzikic – Prokop, Serbest, Friesenbichler, Koch, De Paula, Windbichler

    Rozhodčí: Hameter – Braunschmidt, Witschnigg
    bahis siteleri