Česko – Rumunsko 3:0 (kon.) | Rakousko – Slovensko 3:1 (kon.)
konec
Česko
3:0 (3:0)
Rumunsko
Čtvrtek 24.03.2016, 11:00 • Bad Waltersdorf (AUT) • Kvalifikace mistrovství Evropy do 19 let
     
    90
    Sudí nastavuje tři minuty.
     
    84
    Nepříjemná komplikace pro český výběr. Cristian Maneu si na pravé straně došel pro faul Josefa Kvídy (CZE), který vidí přísnou a zároveň druhou žlutou kartu. Češi hrají o deseti.
     
    83
    Výborný František Chmiel hájí čisté konto! Byl to opět Cristian Manea, kdo zkrotil míč na útočné polovině a parádní střelou protáhl jistého Chmiela. Rohový kop.
     
    74
    Rumunsko potřetí střídá. Dnešní utkání skončilo pro Roberta Valceana a místo něho si zahraje Mihai Manea.
     
    73
    Tentokrát si Češi vybojovali obranný faul na útočné polovině, po němž se ozval Alin Dudea (RUM) a vysloužil si žlutou kartu za protesty.
     
    69
    Po dalším souboji českého obránce a soupeře už píšťalka zazněla. Sudí Ivanov sáhl do kapsičky a ukázal Davidu Lischkovi (CZE) žlutou kartu.
     
    66
    Jejich hru by měl oživit příchozí Patrick Petre. Rumunský mladík nahradil aktivního Alexandra Stoicu, o jehož konci pravděpodobně rozhodly zdravotní následky osobního souboje s českým hráčem.
     
    61
    Střídání si připravila také česká strana. Ze hřiště odchází aktivní Jan Kuchta. Na poslední půlhodinu nastupuje Tomáš Ladra.
     
    59
    První střídání na straně Rumunska. Hřiště opouští Dragos Cojocaru, jehož místo přebírá Theodor Bota.
     
    Sledujte tisíce přímých přenosů na TV Tipsport, největší internetové sportovní televizi!
     
    52
    František Chmiel ochránil své čisté konto parádním zákrokem! Rumunsko český výběr zatlačilo a na hranici malého vápna střílel Alexandru Cicaldau. Ostravský brankář ovšem jeho střelu reflexivně vyrazil a míč pokryl i před dobíhajícím Enem.
     
    42
    Dvakrát to v posledních vteřinách nevyšlo, potřetí už ano. Ondřej Mihálik na poslední chvíli doběhl těžký míč, přízemním centrem našel na přední tyči svého spoluhráče a ten nabil na velké vápno Janu Kuchtovi, jehož tvrdá střela mířila nad!
     
    39
    Alexandru Stoica svým pohybem nutí soupeře k faulu a po jednom z nich na polovině hřiště obdržel žlutou kartu Josef Kvída (CZE).
     
    38
    Naopak český záložník mohl zaváhání napravit a na pravé straně dostal pěkný míč. Kuchta tentokrát zvolil místo centru zakončení a jeho dělovka proletěla těsně nad břevnem rumunské klece!
    33. DANIEL TRUBAČ - 3:0
     
    33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! Rumuni z rohového kopu nezahrozili a Matěj Chaluš nakopl dlouhý míč. Pro něj šel hlavičkou Razvan Popa a bohužel pro svůj tým ho poslal pouze na nohu DANIELA TRUBAČE. Český záložník běžel tváří v tvář rumunskému brankáři, udělal mu kličku do strany a poslal míč do sítě – 3:0!
     
    32
    Velká šance Rumunska! Míč dostal na hranici velkého vápna Alexandru Stoica a vymotal dva obránce. Nakonec se rumunský záložník dostal ke střele, kterou František Chmiel vyrazil na rohový kop.
    22. MATĚJ PULKRAB - 2:0
     
    22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi vedou po parádním útoku 2:0. Vše začalo dlouhým nákopem Chmiela a pokračoval i přes Mihálika, který v těžké pozici pobídl parádní přihrávkou Kuchtu. Jeho centr z pravé strany našel MATĚJE PULKRABA a kmenový hráč Sparty rozvlnil síť za Tordaiem – 2:0!
     
    18
    Český tým je nadále nebezpečný. Daniel Trubač podržel míč na útočné polovině a posunul ho na Josefa Kvídu, jehož centr zakončil hlavou Matěj Pulkrab. Střelecký pokus libereckého útočníka ovšem lapil rumunský brankář.
     
    16
    Obrovská šance českého týmu! Opět v ní měl ruce český kapitán, který dostal z levé strany přihrávku na hranici pokutového puntíku a tvrdou ranou do pravého rohu branky protáhl pozorného Arpada Tordaie.
     
    14
    Autové vhazování na útočné polovině Čechů vyústilo ve ztrátu míče a ruční brzdu v podání Daniela Bočka (CZE), který vidí první žlutou kartu tohoto utkání.
    5. ONDŘEJ MIHÁLIK - 1:0
     
    5
    Česko právě vstřelilo branku!
    Míč si postavil kapitán ONDŘEJ MIHÁLIK a přesnou dělovkou k pravé tyči poslal český tým do vedení 1:0.
     
    4
    Denis Granečný se s míčem prodral až do velkého vápna a došel si nedovolený zákrok. Penalta!

    Aleš Strouha

    Daniel Ryl

    Branky: 5. Mihálik (pen.), 22. Pulkrab, 33. Trubač

    Karty:   14. Boček (CZE), 39. Kvída (CZE), 69. Lischka (CZE) – 73. Dudea (RUM)   84. Kvída (CZE)


    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 5:6. Rohy: 2:12. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 20:8.
    Česko: Chmiel – Granečný, Chaluš, Lischka, Kvída – Kuchta (61. Ladra), Průcha, Boček, Trubač, Mihálik (C) – Pulkrab. Trenér: Pavel Malura.
    Náhradníci: Stejskal – Růžek, Šašinka, Čmelík, Ladra.

    Rumunsko: Tordai – C. Manea , Popa, Dudea, Chelaru – Valceanu (74. M. Manea), Nedelcu, Cicaldau, Cojocaru (59. Bota), Stoica (66. Petre) – Ene. Trenér: Andrei Spier.
    Náhradníci: Suciu – Panait, Petre, Ciobotariu, Niacsu, M. Manea, Bota.

    Rozhodčí: S. Ivanov (RUS) – V. Semenov (RUS), D. Trampusch (AUT).
    bahis siteleri