Washington – Columbus 4:1 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Detroit – Buffalo 3:2 (kon.)
Tampa – Toronto 3:0 (kon.) | Nashville – Colorado 3:4 (kon.) | Edmonton – Anaheim 1:2 (kon.)
Arizona – Calgary 2:5 (kon.) | San Jose – Los Angeles 5:2 (kon.)
po prodl.
Philadelphia Flyers
3:2 (0:0, 2:1, 0:1 - 1:0)
Winnipeg Jets
Úterý 29.03.2016, 01:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:46 Claude GIROUX - 3:2p
     
    64:46
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak to bylo něco! Philadelphia se hnala do útoku dva na nikoho, ale Giroux nedokázal najít Gostisbehera, když přihrávku dokázal překazit vracející se Scheifele. Jenže ten chyboval v rozehrávce, do které se mu vložil Gostisbehere, jenž ho nejen obral, ale navíc přihrál před Pavelce na CLAUDEA GIROUXE, který propálil, zcela osamocen před brankovištěm, českého gólmana! Asistence: Shayne Gostisbehere.
     
    60:36
    Voráček objel Pavelce, který byl už na ledě, ale dostal se do takového úhlu, že o zakončení nemohla být řeč! Přesto zkusil žabičkou šťastný odraz, krerý nepřišel.
     
    55:57
    Za hrubost odchází na trestnou lavici Chiarot s Manningem a bude se hrát ve čtyřech.
     
    54:20
    Simmonds přihrál na modrou na Gostisbehera, který si kličkou obešel bránícího soupeře a prudkou střelou napálil puk do břevna za Pavelcem! Milimetry scházely k rozdílovému gólu!
     
    52:40
    Po Cousinsově střele se puk od Pavelce odrazil zpět do pole, kde jeden z hráčů Flyers hledal přihrávkou Reada, před nímž zela polovina branky zcela volná, ale pas nebyl přesný! Štěstí pro Winnipeg.
     
    48:31
    Po skvělém Pavelcově zákroku se vyznamenal také na druhé straně Mason, který i při přesunu v brankovišti vychytal bekhendové zakončení Ehlerse! Tomu tak nepomohla ani výborná klička, kterou obešel Streita.
     
    47:45
    Pavelec ramenem skvěle zasáhl proti střele Simmondse z levého kruhu pro vhazování, jenže puk vyrazil pouze do cesty Raffla! Ten tuto možnost příliš neočekával a do prázdné branky zakončit nedokázal.
    42:35 Blake WHEELER - 2:2
     
    42:35
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Krásná akce Winnipegu, kterou zahájil i zakončil BLAKE WHEELER! Právě Wheeler napřed vybojoval puk ve vlastním pásmu a následně při útoku tři na tři si nabruslil před brankoviště, kam dostal přihrávku a kličkou do bekhendu pokořil Masona. Asistence: Mark Scheifele.
     
    38:52
    Po Gagnerově střele zazvonila za českým brankářem tyč, respektive břevno!
     
    38:24
    Uspávací kombinace Flyers přinesla nepozornost obrany Winnipegu a volný prostor pro Schenna, který se za kruhy pro vhazování dostal k ráně z voleje, jíž Pavelec ulovil nádherným zákrokem lapačkou!
     
    37:09
    Vylučuje se na straně Winnipegu. Za podražení si jde odpočinout Joel Armia.
     
    37:05
    Mason podržel svůj tým proti střele Ehlerse, který se zcela osamocen dostal k puku mezi kruhy, kam zamířil po chybné rozehrávce Philadelphie a brankář Philadelphie zachránil vedení svého týmu!
     
    31:01
    Obří šance Winnipegu, který se dostal do přečíslení a Mason s vypětím všech sil odolal střele Ehlerse i následnému pokusu o dorážku Byfugliena, proti níž se musel v pozici v sedě natáhnout betonem.
    26:28 Mark SCHEIFELE - 2:1
     
    26:28
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg střílí kontaktní gól! Voráček to s přihrávkou přes pásmo uspěchal, puk vystihl MARK SCHEIFELE, jenž následně přebruslil celé kluziště, a ač ho Voráček fauloval, tak přesto se Mason nedokázal se zakončením soupeře popasovat. Bez asistence.
    25:10 Wayne SIMMONDS - 2:0
     
    25:10
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak to byla akce Philadelphie, která by si zasloužila možná i góly dva! Pavelec byl ostřelován z několika úhlů, napřed Giroux minul, následně Pavelec odolal další ráně, ale v pokračující kombinace už na WAYNEA SIMMONDSE a jeho ránu ze středu zpoza kruhů byl krátký! Asistence: Brayden Schenn, Claude Giroux.
    20:41 Mark STREIT - 1:0
     
    20:41
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A je z toho nakonec i gól! MARK STREIT se dostal k puku po přihrávce přes šířku pásma a prostřelil přesouvajícího se Pavelce, kterému scházelo pár centimetrů, aby střelu vytěsnil ramenem. Asistence: Sean Couturier, Michael Raffl.
     
    09:59
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Scheifele – 2 min., sekání).
     
    07:23
    Raffl se dostal do samostatného úniku, když si počkal na útočné modré na dlouhou přihrávku, a ačkoliv ho začali tísnit hned dva obránci, tak zakončení bekhendem dokázal Pavelec téměř zázračně chytit. Raffl přitom do něho i najel a nasunul ho z poloviny do branky, ale puk zůstal před brankovou čárou.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 21. Streit (Couturier, Raffl), 26. Simmonds (Giroux, Schenn), 65. Giroux (Gostisbehere) – 27. Scheifele, 43. Wheeler (Scheifele)


    Philadelphia Flyers: Mason (Stolarz) – Streit, Schultz, Gostisbehere, MacDonald, Gudas, Manning – Simmonds, Giroux, Schenn – Gagner, Couturier, Raffl – Read, Cousins, Voráček – White, Bellemare, Laughton.
    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Byfuglien, Chiarot, Trouba, Stuart, Postma, Melchiori – Wheeler, Scheifele, Ehlers – Stafford, Burmistrov, Armia – Daňo, Copp, Petan – Halischuk, Lowry, Thorburn.

    Rozhodčí: Tom Kowal, Dan O’Rourke – Tony Sericolo, Jonny Murray
    bahis siteleri