Washington – Columbus 4:1 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Detroit – Buffalo 3:2 (kon.)
Tampa – Toronto 3:0 (kon.) | Nashville – Colorado 3:4 (kon.) | Edmonton – Anaheim 1:2 (kon.)
Arizona – Calgary 2:5 (kon.) | San Jose – Los Angeles 5:2 (kon.)
konec
Washington Capitals
4:1 (1:1, 0:0, 3:0)
Columbus Blue Jackets
Úterý 29.03.2016, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:35 Nicklas BÄCKSTRÖM - 4:1
     
    57:35
    Washington právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Puk posílá do prázdné hostující klece NICKLAS BÄCKSTRÖM, který se trefil z poloviny kluziště – 4:1. Asistence: Matt Niskanen a Jason Chimera.
    54:26 T.J. Oshie - 3:1
     
    54:26
    Washington právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilovka! Od modré čáry vypálil Matt Niskanen, letící kotouč ještě před brankou tečoval T.J. OSHIE a puk propadl až za Bobrovského záda. Asistence: Matt Niskanen a Nicklas Bäckström.
    43:46 Tom WILSON - 2:1
     
    43:46
    Washington právě vstřelil branku!
    A celek z hlavního města se z protiútoku prosadil! Winnikovu střelu vyrazil Bobrovskij, kterému překážel v zákroku Richards, jen před sebe a dojíždějící TOM WILSON to udělal parádně. Puk si přehodil na bekhend a poslal ho do odkryté klece – 2:1. Asistence: Mike Richards a Daniel Winnik.
    18:06 Cam ATKINSON - 1:1
     
    18:06
    Columbus právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic je vyrovnáno! Dmitrij Orlov nedokázal vyhodit puk z obranného pásma. Jeho vyhození zastavil Bourque a kotouč se dostal až ke CAMOVI ATKINSONOVI, který přesnou střelou pokořil Holtbyho. Asistence: Gregory Campbell a Rene Bourque.
    16:30 Justin WILLIAMS - 1:0
     
    16:30
    Washington právě vstřelil branku!
    Caps se ujímají vedení! Ránu Carlsona ještě Bobrovskij vyrazil, ale JUSTIN WILLIAMS už puk doklepával do odkryté branky. Hostující gólman skákal rybičku marně. Asistence: John Carlson a Nate Schmidt.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 17. Williams (Carlson, Schmidt), 44. Wilson (Richards, Winnik), 55. Oshie (Niskanen, Bäckström), 58. Bäckström (Niskanen, Chimera) – 19. Atkinson (Campbell, Bourque)


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Niskanen, Alzner, Orpik (A), Orlov, Carlson, Schmidt – Williams, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Oshie, Kuzněcov, Burakovsky – Beagle, Johansson, Chimera – Wilson, Richards, Winnik. Trenér: Barry Trotz
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Jones, Murray (A), Prout, Savard, Goloubef, Kukan – Atkinson, Dubinsky, Calvert – Björkstrand, Jenner (A), Saad – Foligno (C), Wennberg, Hartnell – Campbell, Bourque, Karlsson. Trenér: John Tortorella.

    Rozhodčí: St. Laurent, Chmielewski – Murphy, Nowak

    Diváci: 18506
    bahis siteleri