Washington – Columbus 4:1 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Detroit – Buffalo 3:2 (kon.)
Tampa – Toronto 3:0 (kon.) | Nashville – Colorado 3:4 (kon.) | Edmonton – Anaheim 1:2 (kon.)
Arizona – Calgary 2:5 (kon.) | San Jose – Los Angeles 5:2 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
Buffalo Sabres
Úterý 29.03.2016, 01:30 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:11 Sam REINHART - 3:2
     
    58:11
    Sabres právě vstřelili branku!
    V Detroitu to ještě bude drama! Domácím se nepodařilo vyhodit kotouč do středního pásma, ten se posléze dostal na levý kruh k SAMU REINHARTOVI, který se z první nemýlil. Asistence: Casey Nelson, Ryan O'Reilly.
    57:10 Zemgus GIRGENSONS - 3:1
     
    57:10
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo okamžitě po vhazování podniklo útok, který končí gólem! ZEMGUS GIRGENSONS dostal pas mezi kruhy a trefil se přesně nad rameno Howarda. Asistence: Brian Gionta, Casey Nelson.
    57:00 Luke GLENDENING - 3:0
     
    57:00
    Detroit právě vstřelil branku!
    O osudu utkání je rozhodnuto. Buffalu se nepovedlo udržet útočné pásmo a toho využil LUKE GLENDENING, který po přihrávce Zetterberga zakončil do prázdné klece. Asistence: Henrik Zetterberg.
    29:05 Riley SHEAHAN - 2:0
     
    29:05
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hokejisté Detroitu navyšují své vedení. RILEY SHEAHAN předvedl pohledné sólo, když se zmocnil kotouče za brankou Howarda, propracoval se ke střele z levého kruhu, odkud zamířil přesně do protější šibenice. Bez asistence.
    18:32 Dylan LARKIN - 1:0
     
    18:32
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hokejisté Detroitu využívají přesilovou hru a dostávají se do vedení. Zetterbergovu střelu vyrazil Johnson pouze na hůl DYLANA LARKINA, který se z levé strany nemýlil. Asistence: Henrik Zetterberg, Niklas Kronwall.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 19. Larkin (Zetterberg, Kronwall), 30. Sheahan, 57. Glendening (Zetterberg) – 58. Girgensons (Gionta, Nelson), 59. Reinhart (Nelson, O'Reilly)


    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Quincey, DeKeyser, Marčenko, Kronwall, Green, Ericsson – Larkin, Zetterberg, Abdelkader – Mantha, Dacjuk, Helm – Tatar, Sheahan, Nyquist – Richards, Glendening, Athanasiou
    Buffalo Sabres: Johnson (Lieuwen) – Ristolainen, Gorges, Bogosian, McCabe, Nelson, Pysyk – Deslauriers, O'Reilly, Kane – Reinhart, Eichel, Girgensons – Gionta, Larsson, Foligno – Fasching, Legwand, Moulson

    Rozhodčí: Meier, Hanson – Kovachik, McElman

    Diváci: 20 027
    bahis siteleri