Švýcarsko – Japonsko 4:2 (kon.) | Rusko – Finsko 3:5 (kon.) | Švédsko – Česko 3:2 (kon.)
USA – Kanada 3:1 (kon.) | Švýcarsko – Česko 1:3 (kon.)
konec
Švýcarsko
1:3 (0:0, 1:2, 0:1)
Česko
Úterý 29.03.2016, 22:05 • McArthur Island Sport and Event Centre, Kamloops, Kanada • Mistrovství světa žen • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    Ležící Klára Peslarová zlikvidovala další šanci Švýcarek a Češky se poté osvobodily, tohle už je dobré!
     
    58:18
    Tak to byla obrovská šance Švýcarek! Alina Müllerová unikla po levém křídle, parádní kličkou se zbavila své strážkyně a tvrdě vypálila, Peslarová ale její ránu famózně vyrazila!
     
    55:44
    Češky dokázaly dostat kotouč do útočného pásma a šetří tak cenné vteřinky!
     
    55:13
    Pozor, pozor! Aneta Tejralová faulovala a míří na trestnou lavici. Švýcarky tak mají ideální možnost na snížení stavu!
     
    54:59
    Na druhé straně však mohlo být velmi rychle sníženo! Z pravé strany střílela Staigerová, avšak její střelu Peslárová lapila!
    54:25 Samantha KOLOWRATOVÁ - 1:3
     
    54:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Paráda, velká paráda, protože český tým využívá přesilovou hru a pět minut před koncem dnešního zápasu jde do důležitého, veledůležitého dvoubrankového vedení! Češky se usadily v útočném pásmu a na modrou dostala kotouč SAMANTHA KOLOWRATOVÁ, která prostřelila vše, co jí stálo v cestě! Asistence:
     
    52:40
    První česká formace má za sebou parádní střídání! Polenská a spol. dlouhou dobu držely kotouč v útočném pásmu. Následně byla faulovaná Klára Křížová, kterou poslala na zem Rasselliová a čeká nás česká přesilová hra!
     
    47:47
    Do zajímavé šance se hnala Denisa Křížová, avšak českou hráčku dokázala dostat na zem jedna ze švýcarských obránkyň a u kotouče je soupeř!
     
    46:28
    Výborná Klára Peslarová! Švýcarky vyhrály vhazování v našem obranném pásmu a ke kotouči se v prostoru mezi kruhy dostala Anja Stiefelová, jejíž střelu dokázala česká brankářka vyrazit do rohu kluziště!
     
    45:10
    Na modré zaváhala Zedníková a jedna ze Švýcarek se mohla dostat do zajímavého protiútoku, nicméně skvěle to vyřešila Peslarová, která vyrazila ven z branky a kotouč odklidila do bezpečí!
     
    44:57
    Dobrá šance českého týmu! Po levé straně najížděla vpřed Klára Hymlárová, která svou akci zakončila střelou, avšak brankářka Schellingová opět svůj tým podržela!
     
    43:48
    Český celek zvládl i druhé těžké oslabení ve třetí třetině a Tereza Vanišová je již zpět na ledové ploše!
     
    41:44
    Český tým si však hned na začátku třetí třetiny komplikuje situaci! Na trestnou lavici míří Tereza Vanišová, která nedovoleným hitem poslala na zem Stalderovou.
     
    40:50
    Švýcarky ještě dohrávají přesilovou hru a dokázaly se usadit v útočném pásmu. Z levé strany to zkoušela Lara Stadlerová, avšak její střela mířila naštěstí mimo branku!
     
    39:10
    Klára Hymlarová (CZE) si pomohla tělem v souboji se Stanzovou, a vyfasovala tak dvouminutový trest.
     
    34:33
    Český výběr si zahraje další přesilovku, dvouminutový trest za hákování vyfasovala Nicole Bullová (SUI).
     
    30:47
    Sabrina Zollingerová (SUI) vyfasovala dvouminutový trest za podražení.
    27:50 Alina MÜLLEROVÁ - 1:2
     
    27:50
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Už je to jen o gól, Švýcarky byly za svou aktivitu odměněny! ALINA MÜLLEROVÁ dostala ideální přihrávku od Hüniové zpoza branky a tváří v tvář Peslarové zametla kotouč do branky! Asistence: Christine Hüniová, Dominique Rüggová.
     
    27:11
    Ou, ou, ou, tak tohle byl zákrok zápasu! Minimálně! Alině Müllerové stačilo z bezprostřední blízkosti dorazit puk do odkryté české svatyně, Peslarová se ale zázračně přemístila a vytáhla její dorážku betonem!
     
    26:13
    Švýcarky si zahrají přesilovku, dvougólová Tereza Vanišová (CZE) půjde pykat na dvě minuty za nedovolené bránění.
    23:11 Tereza VANIŠOVÁ - 0:2
     
    23:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak, to je paráda! Velká paráda! Dostáváme se do dvoubrankového vedení! Na pravé straně propadla švýcarská obrana a do samostatného úniku se dostala TEREZA VANIŠOVÁ, která předvedla krásný blafák, "vykoupala" brankářku Schellingovou a poslala kotouč do švýcarské klece! Asistence:
    21:53 Tereza VANIŠOVÁ - 0:1
     
    21:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jo, jo, jo! Dostáváme se do důležitého vedení! Češkám přesilová hra příliš nevycházela a už to vypadalo, že přesilovou hru nevyužijeme. Následně se k odraženému kotouči dostala na hranici levého kruhu TEREZA VANIŠOVÁ, jejíž střela skončila za záday Schellingové! Skvěle, holky! Asistence: Pavlína Horálková.
     
    20:20
    A zahrajeme si přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Nicole Bullová a česká reprezentace tak má ideální příležitost dostat se do vedení!
     
    19:58
    Peslarová v samotném závěru první třetiny podržela český tým! Tvrdou ránu Altmannové z bezprostřední blízkosti tečovala Phoebe Stanzová, strážkyně české svatyně však pohotově zasáhla!
     
    17:16
    Ježkovy voči, to byla klika! Anja Stiefelová se po pravém křídle řítila sama na Peslarovou, střela jí ale příliš nevyšla a česká gólmanka skvěle zasáhla!
     
    11:12
    Švýcarky si zahrají další přesilovku, Lucie Povová (CZE) půjde pykat na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    07:56
    Tak teď při nás stáli všichni svatí! Livia Altmannová nebezpečně vypálila z levého kruhu a projektil švýcarské kapitánky orazítkoval tyč!
     
    03:44
    Tohle nebyl gól?! Po ráně Stalderové z vrcholu kruhů vznikl před dezorientovanou Peslarovou neskutečný závar, ale nikdo v červeném nedokázal doklepnout puk do branky!
     
    03:17
    Ta je nyní u konce, Adéla Lédlová (CZE) putuje na trestnou lavici na dvě minuty za držení protihráčky.
     
    02:11
    Tak to byla obrovská šance Švýcarek! Lara Stalderová ujížděla sama na Peslarovou, tváří v tvář české gólmance ale trestuhodně přestřelila!
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Vojtěch Balon

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 28. Müllerová (Hüniová, Rüggová) – 22. Vanišová (Horálková), 24. Vanišová, 55. Kolowratová


    Švýcarsko: Schellingová (Anthamattenová) – Bullová, Altmannová "C", Benzová, Zollingerová, Forsterová, Staigerová, Sigristová – Stalderová, Hüniová, Stanzová – Mullerová, Stiefelová "A", Rüggová – I.Waidacherová, Raselliová, N.Waidacherová – Eggimannová, Allemannová, M.Waidechorová – Schranzová
    Česko: Peslarová (Škodová) – Tejralová "A", Zíková, Zedníková, Horálková "A", Flachsová, Kolowratová, Patočková – Polenská "C", Křížová, Hymlárová – Lédlová, Vanišová, Přibylová – Studentová, Povová, Pejzlová – Bukolská, Manhartová, Neubauerová.

    Rozhodčí: Gabrielle Arianová-Lortieová (CAN), Jerilyn Glennová (USA) – Charlotte Girardová (FRA), Jenni Heikkinenová (FIN)
    bahis siteleri