Boston – Carolina 1:2 (0:1 po s.n.) | Washington – NY Islanders 3:4 (po pr.) | New Jersey – Buffalo 1:3 (kon.)
NY Rangers – Tampa 3:2 (kon.) | Montreal – Florida 1:4 (kon.) | Ottawa – Pittsburgh 3:5 (kon.)
Nashville – Colorado 4:3 (kon.) | Minnesota – San Jose 0:3 (kon.) | Chicago – Arizona 6:2 (kon.)
Calgary – Los Angeles 4:5 (po pr.) | Anaheim – Winnipeg 1:2 (po pr.)
konec
Ottawa Senators
3:5 (1:0, 2:2, 0:3)
Pittsburgh Penguins
Středa 06.04.2016, 01:38 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:53 Sidney CROSBY - 3:5
     
    59:53
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Co nepadlo před chvílí, to padlo nyní! SIDNEY CROSBY přidává trefou do prázdné branky tečku za dnešním utkáním! Asistence: Kris Letang, Chris Kunitz.
     
    58:13
    Ottawa zkouší hru bez brankáře!
    54:03 Carl HAGELIN - 3:4
     
    54:03
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Obrat ve skóre je dokonán! A postaral se o to svým druhým gólem CARL HAGELIN, kterému Bonino přihrál na střed, odkud Hagelin vypálil proti mírně pasivně postavenému Hammondovi bekhendem na vzdálenější tyčku, od které se puk odrazil za brankovou čáru! Asistence: Nick Bonino.
     
    50:54
    Co vše se spálit nyní předvedla formace domácích! Murray byl v podstatě ze hry, snažil se do brankoviště zpět doskákat a zastoupit ho musel Kunitz s Letangem, kteří zablokovali hned dva pokusy Ceciho a Chiassona, přičemž Letang odpaloval puk z brankové čáry!
     
    47:01
    Senators se snaží z dvojnásobné přesilovky vytěžit maximum a sypali na branku soupeře jednu střelu za druhou! Hoffman napřed napálil tyč, aby následně Karlssonovu pumelici od modré zablokoval Bonino!
     
    46:28
    Pittsburgh jde pouze do tří! Další trest obdržel za faul loktem Eric Fehr! Více než minutu dlouhá dvojnásobná přesilovka Ottawy.
     
    46:00
    Oskar Sundqvist zasáhl Zibanejada vysokou holí a půjde si odpočinout na trestnou lavici.
    44:19 Carl HAGELIN - 3:3
     
    44:19
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Ztráta puku Hoffmana za vlastní brankou se stala osudnou. K puku se totiž dostal Bonino, který přihrál na CARLA HAGELINA mezi kruhy a útočník Pittsburghu nadvakrát překonal brankáře Hammonda. Asistence: Nick Bonino.
     
    40:41
    Karlsson se hnal do úniku přičemž před zakončením byl faulován Letangem, který ho podrazil. Po přerušení hry tak jde Letang na trestnou lavici.
    35:13 Sidney CROSBY - 3:2
     
    35:13
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Kontaktní gól je na světě! Puk se po vhazování dostal k Letangovi, po jehož střele se kotouč odrazil nakonec k volnému SIDNEYMU CROSBYMU, který dorazil za záda bezmocného Hammonda! Asistence: Patric Hornqvist, Kris Letang.
     
    30:57
    Hammond měl plné ruce práce s vychytáním náporu soupeře! Kesselovu střelu jen vyrazil před sebe, kde se k zakončení přes obránce Senátorů tlačili Crosby s Daleyem. Ale puk nakonec získal Hammond.
     
    30:35
    Divokou pasáž, ačkoliv bez střely, přerušuje vyloučení. Dvě minuty za podražení si odsedí Buddy Robinson, pro kterého je to již druhý trest.
     
    28:48
    A samostatný únik na druhé straně kluziště nedokázal proměnit Mika Zibanejad, který si nepřišel na brankáře Murrayho! Dvě velké šance krátce po sobě na obou stranách.
     
    28:38
    Přečíslení dva na jednoho Pittsburghu dokázal zažehnat vracející se Karlsson, který vytěsnil střelu Cullena vedle!
    27:48 Patric HORNQVIST - 3:1
     
    27:48
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Sice už to nebylo v přesilovce, ale Pittsburgh se dočkává svého gólu! Úvodní branku Tučňáků vsítil neodbytný PATRIC HORNQVIST, který se tlačil za dorážkou a propasíroval puk za Hammonda! Asistence: Nick Bonino, Justin Schultz.
     
    25:39
    Bude se vylučovat na straně Ottawy. Na trestnou lavici odchází Robinson za vražení Schultze na hrazení.
    23:33 Zack SMITH - 3:0
     
    23:33
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A další branká Senátorů! V rychlém sledu se do zakončení dostává ZACK SMITH, který po přisunutí puku od Pageaua dokončil únik průstřelem hostujícího brankáře do pravého horního růžku!
    22:21 Mike HOFFMAN - 2:0
     
    22:21
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Jenže vzápětí už byl Murray proti střele MIKEA HOFFMANA od pravého mantinelu krátký! Respektive možná naopak, jelikož Hoffmanovu střelu z úhlu si srazil vlastní holí za svá záda, když puk mířil do prostoru mezi jeho ramenem a vrškem hole.. Asistence: Ben Harpur, Chris Wideman.
     
    19:53
    Jako by pro Pittsburgh začal zápas až nyní, další dvě šance hostí, přičemž ta druhá byla cítit gólem na celou halu! Ale po Crosbyho střele nakonec jen zazvonila tyč!
    11:43 Erik KARLSSON - 1:0
     
    11:43
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Velká smůla pro Pittsburgh, který doplácí na zakázané uvolnění! ERIK KARLSSON chtěl pálit na Murrayho, jeho puk však byl sražen a následně se odrazil od brusle hostujícího Hornqvista za záda brankáře Pittsburghu. Asistence: Mike Hoffman, Mika Zibanejad.
     
    01:32
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Lovejoy – 2 min., hákování).
     
    01:29
    Velká příležitost Ottawy! Zibanejad posunul puk na Hoffmana, který si objel obránce a před ním už stál jen brankář Murray, který si však se střelou i s dorážkou dokázal poradit!

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 12. Karlsson (Hoffman, Zibanejad), 23. Hoffman (Harpur, Wideman), 24. Smith (Pageau, Claesson) – 28. Hornqvist (Bonino, Schultz), 36. Crosby (Hornqvist, Letang), 45. Hagelin (Bonino), 55. Hagelin (Bonino), 60. Crosby (Letang, Kunitz)


    Ottawa Senators: Hammond (Anderson) – Karlsson, Claesson, Wideman, Kostka, Ceci, Harpur – Ryan, Pageau, Smith – Dzingel, Zibanejad, Hoffman – Chiasson, Lazar, Puempel – Neil, Paul, Robinson
    Pittsburgh Penguins: Murray (Zatkoff) – Letang, Daley, Lovejoy, Dumoulin, Schultz, Cole – Hornqvist, Crosby, Kunitz – Kessel, Bonino, Hagelin – Fehr, Cullen, Kuhnhackl – Bennett, Sundqvist, Sheary

    Rozhodčí: Dave Jackson, Frederick L’Ecuyer – Michel Cormier, Derek Nansen
    bahis siteleri