Boston – Detroit 5:2 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 1:4 (kon.) | Philadelphia – Toronto 3:4 (po pr.)
Washington – Pittsburgh 3:4 (po pr.) | New Jersey – Tampa 2:4 (kon.) | Carolina – Montreal 2:4 (kon.)
Ottawa – Florida 3:1 (kon.) | Nashville – Arizona 3:2 (po pr.) | Chicago – St. Louis 1:2 (po pr.)
Dallas – Colorado 4:2 (kon.) | Calgary – Vancouver 7:3 (kon.) | San Jose – Winnipeg 4:5 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 2:1 (kon.)
po prodl.
Philadelphia Flyers
3:4 (0:2, 1:1, 2:0 - 0:1)
Toronto Maple Leafs
Pátek 08.04.2016, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:51 Jake GARDINER - 3:4p
     
    62:51
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Gól platí! Autorem rozhodujícího gólu je tedy JAKE GARDINER, který od modré propálil Steva Masona, který přes Laicha nic neviděl. Asistence: Pierre-Alexandre Parenteau a William Nylander.
    59:02 Wayne SIMMONDS - 3:3
     
    59:02
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí utkání přeci jen zachraňují! Mark Streit si na modré vyměnil kotouč s Gostisbeherem a vystřelil. Letící puk ještě před Bernierem tečoval WAYNE SIMMONDS a gólman Toronta byl bez šance – 3:3. Asistence: Mark Streit a Shayne Gostisbehere.
    48:33 Andrew MACDONALD - 2:3
     
    48:33
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je tu gól naděje pro Flyers! ANDREW MACDONALD vypálil přes bránícího Boyese a trefil se pod vyrážečku Jonathana Berniera. První gól MacDonalda v NHL v této sezóně – 2:3. Asistence: Pierre-Edouard Bellemare a Chris VandeVelde.
    29:17 Michael GRABNER - 1:3
     
    29:17
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Další šanci už Javorové listy proměnily a vedou opět o dvě branky! Přihrávku Simmondse zachytil ve vlastním obranném pásmu MICHAEL GRABNER, který se dostal do samostatného úniku a chladnokrevně překonal Masona zakončením na lapačku – 1:3. Bez asistence.
    20:29 Brayden SCHENN - 1:2
     
    20:29
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tohle Flyers potřebovali! Sean Couturier poslal krásnou zadovkou kotouč před branku, kde byl BRAYDEN SCHENN, který šikovnou tečí překonává Berniera a snižuje na rozdíl jediného gólu. Asistence: Sean Couturier a Sam Gagner.
    15:03 Colin GREENING - 0:2
     
    15:03
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A je tu druhý gól v síti Masona! Po zblokovaném nahození Voráčka se kotouč dostal k Williamovi Nylanderovi, který ho vyvezl z obranného pásma a poslal do samostatného úniku COLINA GREENINGA, jenž zamířil pod horní tyč Masonovy svatyně. No, tohle je pro Letce hodně zlé – 0:2. Asistence: William Nylander a Tobias Lindberg.
    05:28 William NYLANDER - 0:1
     
    05:28
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tohle hosté sehráli skvěle! Greening uvolnil Martina Marinčina, který s pukem dojel na pravý kruh. Slovenský obránce se neunáhlil a krásně kotouč naservíroval WILLIAMOVI NYLANDEROVI, jenž zakončoval do úplně prázdné branky. Asistence: Martin Marinčin a Colin Greening.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 21. Schenn (Couturier, Gagner), 49. MacDonald (Bellemare, VandeVelde), 60. Simmonds (Streit, Gostisbehere) – 6. Nylander (Marinčin, Greening), 16. Greening (Nylander, Lindberg), 30. Grabner, 63. Gardiner (Parenteau, Nylander)


    Philadelphia Flyers: Mason (Neuvirth) – Streit (A), Schultz, Gostisbehere, MacDonald, Manning, Gudas – Voráček, Giroux (C), Simmonds (A) – Schenn, Couturier, Raffl – Gagner, Laughton, Read – White, Bellemare, VandeVelde. Trenér: Dave Hakstol
    Toronto Maple Leafs: Bernier (Sparks) – Marinčin, Reilly, Corrado, Gardiner, Brennan, Campbell – Parenteau (A), Bozak (A), Laich – Kapanen, Nylander, Greening – Grabner (A), Gauthier, Lindberg – Boyes, Froese, Carrick. Trenér: Mike Babcock

    Rozhodčí: Rehman, Sutherland – Shewchyk, Nowak
    bahis siteleri